ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
تولیدی لباس زمان کنونی: 09-25-2025, 03:02 AM |
|||||||
|
تولیدی لباس
|
06-12-2014, 07:25 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]()
[/size]سلام.من یه خانم هستم و میخوام یه تولیدی کوچیک لباس بزنم.رشته دانشگاهیم هنر بوده.نمیدونم از کجا و با چه سرمایه ای شروع کنم.به نظر شما موفق میشم؟ لطفا راهنماییم کنید.ممنون
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
06-12-2014, 09:45 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: تولیدی لباس
(06-12-2014 07:25 AM)مطهره نوشته شده توسط: [/size]سلام.من یه خانم هستم و میخوام یه تولیدی کوچیک لباس بزنم.رشته دانشگاهیم هنر بوده.نمیدونم از کجا و با چه سرمایه ای شروع کنم.به نظر شما موفق میشم؟ لطفا راهنماییم کنید.ممنونبه نام خدا سلام خسته نباشید من با توجه به چیزی که از بازار دیده ام متوجه شده ام که موفقیت در رشته های موادغذایی و پوشاک و کامپیوتر بیشتر از رشته های دیگر است . به شرط اینکه قصد این داشته باشند که وارد بازار بشند . و اگر خود شما هم توانایی دارید در دوختن لباس موفقیت شما رو 95 درصد تضمین میکردم . ولی اگر شما توانایی دوختن ندارید و قصد دارید طراح این سیستم باشید و هم سیستم را مدیریت کنید و هم طرح لباس بدید باز هم شما 85 درصد موفقیتتون تضمین شده است . برای موفقیت اگر اقدام به هر کاری زدید از لباس بچه گونه تا مانتو و ... سعی کنید کارتون رو به بهترین نحو انجام دهید . خدا بیامرزش ما یک خیاط خانواده گی داشتیم که همیشه شلوارهامونو میدادیم همون میدوخت حتی از شهرهای دیگه , طرف میومد به شهر ما , پارچه شو میداد تا خیاط براش شلوار بدوزه . شما موفق میشد حتی اگر موفق نشید باز چیزی از دست نمیدید . |
|||
06-12-2014, 11:14 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
اتفاقا شما میتونید باطرح های زیبا و همه پسند و دوخت های تمیز بازار خوبی داشته باشید.
اصلا نگران نباشید. اگر توانایی دوختن و طراحی را دارید چند مدل بدوزید تا من با چند مغازه دار جوینتون کنم. البته به شرطی که تمیز بدوزید من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
06-12-2014, 12:23 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
وای مرسی از امیدی که دادین...فقط موضوع اینه که نمیدونم برای شروع چیکار کنم. طراحیم خوبه.کلاس خیاطی نرفتم ولی در دوختن بی مهارتم نیستم.چقدر سرمایه واسه یه شروع کوچیک میخوام؟
|
|||
06-12-2014, 02:41 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
سرمایه شما در اصل هنرتونه. برید جاهایی که مانتو فروشی های شهرتونه. ببینید مدل های پرفروش را. توی سایتها و پیج ها مدل های پرطرفدار را ببینید.
برای شروع چند مدل شیک و تمیز بدوزید چون پارچه را میتونید ارزون پیدا کنید. همه اینا بستگی به خود شما داره. باید دید مهارتتون چقدره و چقدر این صنف را میشناسید. در تهران جمعه بازاری هست که بیشتر خانوم های جوان کارهای دست دوز خودشون را میارن توی اون پاساژ و تکی میفروشن یا حتی عمده سفارش میگیرن. من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
06-12-2014, 03:36 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
میشه بدونم کدوم پاساژ؟؟ منظور شما اینه که تمام لباسارو خودم بدوزم؟!!!!!!!!!!
|
|||
06-12-2014, 04:09 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
طبق تجربه در تولید پوشاک چند عامل حرف اولو میزنه اول هزینه تولید که شامل خرید مواد اولیه مثل پارچه لوازم خیاطی -هزینه ثابت یا همون تجهیزات
بعد نیروی ماهر تولید که میتونه مستقیما کیفیت محصولت رو تحت تاثیر قرار بده و نوع طراحی و به اصطلاح مد که خوشبختانه شما خودتون دستی تو کار دارین و اما خان هشتم بازار بدست گرفتن سهمی از همین بازار که بازم خوشبختانه همین سایت کار افرینی میلیاردرهای اینده ایران خودش یه اموزشگاه تمام عیار بازاریابی هستش فقط باید وقت بذارین [/align]ایده های من= سرمایه من سرمایه من =اعتبار من اعتبار من =اراده من اراده من یعنی اجرای ایده های من |
|||
06-12-2014, 04:16 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
جمعه بازار برلن.
اتفاقا این ایده را دو تا از اعضای سایت از خوزستان دارن اجرا میکنن. و این هفته اومدن تهران برای خرید از این جمعه بازار و پاساژ پروانه. جمعه بازار برلن در پاساژ پروانه و پارکینگ برلن از 8صبح تا 3عصر برگزار میشه من ازدرون تو حرف میزنم
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
راه اندازی تولیدی لباس زیر مردانه و زنانه | Mohammad0315 | 1 | 2,107 |
07-01-2021 12:23 PM آخرین ارسال: niloofarsaboonchi |
|
1010ساله مدیر آی تی و برنامه نویس یه کارخانه تولیدی بزرگ هستم>>الآن میخوام مستقل باشم | mnz6302 | 1 | 854 |
09-22-2017 12:40 AM آخرین ارسال: jujushow |
|
راهنمایی در مورد حق مشاوره برای احداث و راه اندازی واحد تولیدی | sara_540 | 2 | 1,412 |
08-24-2017 11:09 AM آخرین ارسال: arash.alirezaei |
|
![]() |
تعیین هدف و راه برای راه اندازی کارگاه تولیدی | little_lucifer | 5 | 2,579 |
08-28-2015 12:39 PM آخرین ارسال: saadati |
تهیه پارچه عمده برای تولیدی | s.kh1986 | 7 | 3,738 |
05-12-2015 04:35 PM آخرین ارسال: bastarkhaki |
|
مشاوره برای راه اندازی یک کار تولیدی | little_lucifer | 4 | 3,769 |
02-17-2015 01:19 PM آخرین ارسال: little_lucifer |
|
تولیدی شمع | shamim3005 | 0 | 605 |