ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
فقر زمان کنونی: 09-24-2025, 09:04 PM |
|||||||
|
فقر
|
11-28-2011, 08:25 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
فقر
میخواهم بگویم ……
فقر همه جا سر میکشد ……. فقر ، گرسنگی نیست ، عریانی هم نیست …… فقر ، چیزی را ” نداشتن ” است ، ولی ، آن چیز پول نیست ….. طلا و غذا نیست ……. فقر ، همان گرد و خاکی است که بر کتابهای فروش نرفتهء یک کتابفروشی می نشیند …… فقر ، تیغه های برنده ماشین بازیافت است ، که روزنامه های برگشتی را خرد میکند …… فقر ، کتیبهء سه هزار ساله ای است که روی آن یادگاری نوشته اند ….. فقر ، پوست موزی است که از پنجره یک اتومبیل به خیابان انداخته میشود ….. فقر ، همه جا سر میکشد …….. فقر ، شب را ” بی غذا ” سر کردن نیست .. فقر ، روز را ( بی اندیشه ) سر کردن است دکتر علی شریعتی همیشه آنچیزی اتفاق می افتد که منتظرش هستید…… |
|||
11-28-2011, 11:13 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: فقر
زيبا و رسا............
البته اكه انسان تمامي موارد مورد نظر دكتر شريعتيو رعايت كنه و باز هم ميلياردر نباشه باز فقيره(البته به نظر بنده) همیشه اولین گام ها مهم هستند..... تماس با من 09394099750_ _ 09125937764 |
|||
11-28-2011, 11:55 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
موارد اشاره شده فقر معنوی است و ما در اینجا در نظر داریم فقر مادی را ریشه کن کرده و به میلیاردر ی تبدیل شویم که هدف این انجمن است.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
11-29-2011, 04:32 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
به عقیده بنده هم فقر فقدان هر چیزی می تواند باشد:
1- عشق و احساس و دوست 2- عقل و درک و شعور 3-علم و دانش و آگاهی 4- پول و ثروت و دارایی مطمئنم هیچ کدام از اعضای محترم با وجود این انجمن دچار هیچ یک از فقرهای مذکور نخواهند شد. پایدار باشید. ![]() ![]() ![]() 09121349276
![]() ![]() |
|||
11-29-2011, 05:14 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
به نظر من نوعي فقر وجود خارجي نداره !
جايي كه نور نباشه تاريكه ،گرما نباشه سرده و ... فقر چجوري مياد ؟ جايي كه خلاقيت و انديشه نباشه فقره ! خلاقيت مثبت و منفي هست ولي هست اين مهمه كه هست . خيلي مهمه كه خلاق باشيم ! اگه خلاق باشيم ثروتمنديم ، دانشمنديم ، خيريم و .... فقدان خلاقيت = فقر ابدي ! ![]() |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان