ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
لطیفه ها زمان کنونی: 09-23-2025, 07:56 PM |
|||||||
|
لطیفه ها
|
02-27-2014, 01:50 AM
ارسال: #1111
|
|||
|
|||
RE: لطیفه ها
دختره تو پروفایلش زده فوق تخصص برعکس کردن کوکو سبزی
.. .. بعد میگن چرا مذاکرات ژنو نتیجه نمیده !؟ =============================================== صد رحمت به 8282... میری تو هر سایتی یه صفحه رو باز میکنی برنده ی ساعت میشید رفرش میزنی برنده ی ساعت میشید.... من با اینا مشکل ندارم....مشکلم با اونجاییه که میگه "کاربر خوش شانس" ![]() =============================================== ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ﺳﺮﻣﺎ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﯼ ﻣﮕﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺭﻭﺯ ﻗﺒﻠﺶ ﺑﺎ ﺑﺎﺑﺎﺕ یا ﻣﺎﻣﺎﻧﺖ ﺳﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻟﺒﺎﺳﺖ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻦ ﻫﻮﺍ ﮐﻤﻪ ﺑﺤﺚ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﯽ ! ﭖ .ﻥ : ﺷﺪﺕ ﺑﺤﺚ ﮐﺮﺩﻥ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﺎ ﺷﺪﺕ ﺳﺮﻣﺎ ﺧﻮﺭﺩﮔﯽ =============================================== اهای کسایی که تو مغازه اید و یه دختر میاد زل میزنه بهتون ... ... توجه کنید داره شالشو تو شیشه درست میکنه. اگه فکر میکنید میتونید یا اگه فکر میکنید نمیتونید... فکرتون درسته!
|
|||
02-27-2014, 05:38 PM
ارسال: #1112
|
|||
|
|||
عطسه دختر :--------------- ->عتسی...!!
عطسه پسر :--------> هاتشوبیسخلبوهوو ووووووطراشش...!! ﺗﻮ ﺟﺎﺩﻩ ﺷﻤﺎﻝ ﺩﺍﺷﺘﻢ میرﻓﺘﻢ، ﯾﻪ ﮔﺎﻭ ﭘﺮﯾﺪ ﻭﺳﻂ ﺟﺎﺩﻩ! ﻣﺤﮑﻢ ﺯﺩﻡ ﺭﻭ ﺗﺮﻣﺰ ﻭ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﻪ ﺑﻮﻕ ﺯﺩﻥ؛ دﯾﺪﻡ ﻭﺍﯾﺴﺎﺩﻩ، ﺩﺍﺭﻩ ﻣﻨﻮ ﻧﯿﮕﺎ میکنه! ﺍﻭﻣﺪﻡ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺷﻢ، ﺩﯾﺪﻡ ﮔﺎﻭﻩ ﯾﻪ ﻧﮕﺎ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮐﺮﺩ ﯾﻪ ﻧﮕﺎ ﺑﻪ ﺗﺎﺑﻠﻮﯼ "ﻣﺤﻞ ﻋﺒﻮﺭ ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ". ﺑﻌﺪ ﺳﺮﯼ ﺑﻪ ﻧﺸﻮﻧﻪ ﺍﻓﺴﻮﺱ ﺗﮑﻮﻥ ﺩﺍﺩ ﻭ ﺭﻓﺖ! من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.من هرکاری را که شروع میکنم تا نهایت رسیدن به موفقیت آن را ادامه میدهم. |
|||
03-03-2014, 10:30 AM
ارسال: #1113
|
|||
|
|||
اساسا اگه اونی که از رو به رو میاد آشنا باشه و مشغول ور رفتن با موبایلش ،
ینی قبل اینکه تو ببینیش دیدتت و این از ثابت شده های راه پیچشه ! من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.من هرکاری را که شروع میکنم تا نهایت رسیدن به موفقیت آن را ادامه میدهم. |
|||
03-04-2014, 01:20 PM
ارسال: #1114
|
|||
|
|||
برداشتن قدم های بزرگ درزندگی...
. . . . . . . . . . . . . . . پاره شدن شالوار را درپی دارد.... ![]() |
|||
03-28-2014, 11:00 PM
ارسال: #1115
|
|||
|
|||
لطیفه ها را با طنز بیشتر در سال 93 ادامه میدیممممم
یوهوووو خنده بازار انجمن شروع شد من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
03-28-2014, 11:13 PM
ارسال: #1116
|
|||
|
|||
خنده خسیس ها رو از چهار تا چیز میشه شناخت:۱- همشون زیرشلواری آبی راه راه دارن
2 هر قلوپ نوشابه که میخورن به شیشه نگاه میکنن ببینن تا کجاش رفته ! 3 جلوی در وامیستن و به جای اینکه بگن بفرمایین تو، میگن حالا چرا نمیان تو؟ 4 بستنی لیوانی که میخورن حتما درش رو میلیسن!! من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
03-28-2014, 11:13 PM
ارسال: #1117
|
|||
|
|||
ﻋﻄﺮ ﻓﺮﻭﺷﺎﯼ ﮐﻨﺎﺭ ﺧﯿﺎﺑﻮﻥ ﻫﻤﯿﻨﺠﻮﺭ ﭘﯿﺶ ﺑﺮﻥ ﺩﻭ ﺭﻭﺯ ﺩﯾﮕﻪ ﯾﻘﻪ ﺕُ ﻣﯿﮕﯿﺮﻥ
ﻋﻄﺮﻭ ﻣﯿﺬﺍﺭﻥ ﺗﻮ ﺟﯿﺒﺖ ﭘﻮﻟﺸﻮ ﺑﺮ ﻣﯿﺪﺍﺭﻥ |
|||
03-28-2014, 11:14 PM
ارسال: #1118
|
|||
|
|||
ف/ی/س/ب/و/ک آمریکا :دانشمندان موفق به کشف درمان ایدز شدند.۲۳۶۰ لایک ف/ی/س/ب/و/ک ژاپن :دانشمندان از کاغذ کامپیوتر ساختند.۶۸۸۰ لایک ف/ی/س/ب/و/ک ایران :دختره :لباسای عیدانقدر قشننننننننگه!۱۵۹۶۶۳۵۴۷ لایک آمار کشته هارو دیگه نمیگم!
من ازدرون تو حرف میزنم
|||
03-28-2014, 11:16 PM
ارسال: #1119
|
|||
|
|||
مسیج اشتباهى برام اومد بدین شرح که :رسیدى پاریس خبر بده،جلسه ى هیئت مدیره هم فرداست،حالا من داشتم باب اسفنجى میدیدم
من ازدرون تو حرف میزنم
|||
03-28-2014, 11:19 PM
ارسال: #1120
|
|||
|
|||
طرف وضعیتش رو توی ف/ی/س/ب/و/ک از حالت "مجرد" به "طلاق گرفته"در آورده !!!.......یاد حالت تصعید )تبدیل جامد به گاز( تو فیزیک افتادم !! :|
من ازدرون تو حرف میزنم
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
با گرانترین ها جهان آشنا شويد | صدفی | 4 | 1,734 |
01-06-2014 03:52 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
|
لطیفه ها و نکات طنز | 0 | 2,271 |
امروز 07:56 PM آخرین ارسال: |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان