ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
کاشت سبزه عید زمان کنونی: 09-27-2025, 04:47 PM |
|||||||
|
کاشت سبزه عید
|
03-15-2014, 11:06 AM
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: کاشت سبزه عید
تعداد ظرفهای سبزه بالای 200
بنظرتون قیمت چنده؟(چند بفروشم سایز کوچیک متوسط بزرگ(بذر ماشک و عدس اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد
نگاهی به آیینه بیندازید ![]() ![]() |
|||
03-15-2014, 07:57 PM
ارسال: #22
|
|||
|
|||
کسی میدونه برای اینکه سبزه ام سریعتر رشد کنه چیکار باید بکنم؟
آخه یه کم دیر شروع کردم :ِD اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد
|||
03-15-2014, 08:24 PM
ارسال: #23
|
|||
|
|||
(03-15-2014 07:57 PM)محمد رضوانی نوشته شده توسط: کسی میدونه برای اینکه سبزه ام سریعتر رشد کنه چیکار باید بکنم؟ سلام عصر به خیر ،برای رشد سریع سبزه ها باید در اتاق در بسته بامنبع گرمای مصنوعی مثل بخاری های برقی و امثال آن یا زیر آفتاب آنها را قرار بدهی در صورتی که در اتاق می گذاری باید نور از بالا بر آنها بتابد تا یکدست رشد کند و همچنین در آفتاب در اتاق من سالهای گذشته آزمایش کردم خیلی سریع رشد کرد به هر حال یکدست بودن کار خیلی مهم است در مورد قیمت باید طعم دهن بازار را چشید و بر اساس کشش بازار قیمت آنها را تعیین رد مکان-زمان-کشش بازار-عرضه و تقاضا فاکتورهای مهم برای تعیین قیمت هستند شماره تلفن همراهم من اگر نیاز داشتی 09111574005 ![]() موفق و پیروز باشی (گاندی) کرباس هندی به ز حریر انگلیسی |
|||
03-15-2014, 08:33 PM
ارسال: #24
|
|||
|
|||
(03-15-2014 07:57 PM)محمد رضوانی نوشته شده توسط: کسی میدونه برای اینکه سبزه ام سریعتر رشد کنه چیکار باید بکنم؟ راستی مواظب باش میزان رشد کنترل شده باشه و سبزه ها زرد نشند و موقع فروش حدود 10 سانتی متر یا 12 سانتی متر رشد داشته باشند بعضی از مشتری ها تحت این عنوان که سبزه خیلی بلنده خرید نمی کنند می گویند تا 13 دوام نمی آره در ضمن میزان آب باید کنترل شده باشه تا زیر سبزه ها کپک نزنه اگر سبزه خیلی بلند بشه مجبور می شی روش مثل بعضی ها قیچی کنی که در آن صورت سبزه از قیافه می افته بهترین راه برای آبیاری از افشانه(ظرف خالی شیشه شور و...)است سعی کن ظرف سفید باشه روبان را هم باز تاکید می کنم فراموش نکن به خصوص رنگ زرد که به رنگ سبز خیلی می آید از روبان ارزان در صورت امکان استفاده کن ![]() (گاندی) کرباس هندی به ز حریر انگلیسی |
|||
03-15-2014, 10:16 PM
ارسال: #25
|
|||
|
|||
آفتاب برگ ها را درشت تر و سبزتر می کنه و سایه ارتفاع را بیشتر و سبز روشن می شه ، در سایه و جای گرم رشد بیشتره ، تو نور مستقیم آفتاب رشد کمتر
اگر ورمی کمپوست داری ، چای ورمی درست کن بریز توی اسپری و روی برگ ها اسپری کن ، نمی دونم توی دو سه روز تاثیر داره یا نه ولی در کل تاثیرش عالیه به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
03-15-2014, 10:24 PM
ارسال: #26
|
|||
|
|||
ممنون از جناب شاهرخی عزیز و جناب مهدی عزیز
بله در یک اتاق 12 متری با بخاری گازی نحوه آبدهی با بطری که درب انرا سوراخ کردم چیزی شبیه آب پاش شده(تو فاز ابیاری بارانی برای کود مایع چند تا گل فروشی رفتم نداشتن اخه بذرهای من خیلی لای پارچه نخی موند البته عمدی در کار نبود جایی رفتم و دو روز کارم طول کشید همین باعث شد سبزه هام از روال عادی خارج بشن روبان که صد در صد ! چون خودم خیلی ظریف بین هستم شاید حدود 10 یا 15 مغازه رفتم تا ظروف را خریدم ولی برای اولین تجربه کاری بصورت مستقل اونم در کاری ک بهش علاقه داشتم جالب بود خیلی چیزها رو فهمیدم! اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد
|||
03-15-2014, 10:40 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-15-2014 10:40 PM، توسط یک همراه سبز.)
ارسال: #27
|
|||
|
|||
آقا جایی خوندم کود اوره رو بصورت محلول بپاشی باعث تسریع رشد میشه
کسی این موضوع رو تایید میکنه؟ اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد
|||
03-15-2014, 10:51 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-15-2014 10:53 PM، توسط یک همراه سبز.)
ارسال: #28
|
|||
|
|||
خارج از گود صرفا جهت اطلاع!
ساخت اتاقکي براي رشد سريع گياهان با استفاده از نور لامپ LED رئيس شهرک علمي و تحقيقاتي اصفهان از طراحي و ساخت اتاقک رشد با استفاده از لامپهاي LED خبر داد و گفت: اين دستگاه بر روي 3 محصول آزمايش شده که نتايج آن نشان داد استفاده از اين دستگاه موجب رشد سريع و بهبود کشت آنها مي شود. به گزارش خبرگزاري مهر، محمود شيخ زين الدين با اشاره به جزئيات اجراي اين پروژه تحقيقاتي افزود: اين دستگاه با مشارکت گروهي از محققان شهرک علمي و تحقيقاتي اصفهان با بودجه اي بالغ بر 500 ميليون ريال طراحي و ساخته شد. رئيس شهرک علمي تحقيقاتي اصفهان با بيان اينکه اين دستگاه براي رشد مصنوعي گياه کاربرد دارد، اظهار داشت: در اين دستگاه از لامپهاي LED نورهاي تک فام براي رشد سريع گياه استفاده شد. شيخ زين الدين ادامه داد: اين دستگاه مجموعه اي سخت افزاري و نرم افزاري است که در زمانهاي خاص ترکيب نورهاي خاص را با استفاده از لامپ LED براي رشد سريع گياه اعمال مي کند. وي از کاربردي شدن اين دستگاه بر روي چند گياه توضيح داد: توليد گياه نعنا با استفاده از اين فناوري تا 9 برابر در مقايسه با حالت عادي و اندازه آن 2 تا 4 برابر افزايش يافت. شيخ زين الدين با اشاره به نتايج اين تحقيقات بر روي گندم، خاطر نشان کرد: نتايج آزمايشها بر روي گندم نشان داد که علاوه بر آنکه زمان رشد اين محصول را يک ماه کاهش مي دهد، محصول با کيفيت بهتري توليد مي شود. به گفته رئيس شهرک علمي تحقيقاني اصفهان گل دهي گل زينتي مارگريت با استفاده از اين روش 50 درصد افزايش يافت. مطالب باور نکردنی اما واقعی و علمی تاثیر صدای انسان بر روی سرعت گرفتن رشد گیاهان امری است که به واسطه مطالعات پیشین به اثبات رسیده است. اکنون مطالعات جدید نشان میدهد که تاثیرگذاری صدای زنان بر روی رشد گیاهان بسیار بیشتر از صدای مردان است. این یافته بر اساس آزمایشی یک ماهه ارائه شد. طی این آزمایش دانشمندان مشاهده کردند میزان رشد بوته گوجه فرنگی زمانی که در معرض صدای زنانه قرار میگیرند دو سانتیمتر بیشتر از زمانی است که در معرض صدای مردانه قرار میگیرند. در این آزمایش بهترین صدایی که بر روی رشد گیاه بیشترین اثر را داشت صدای سارا داروین نواده گیاه شناس افسانه ای چارلز داروین بود. وی متنی را از کتاب منشا گونه ها برای گیاهی خواند و نتایج نشان داد این گیاه نسبت به گیاهی که در معرض صدای مردانه قرار داشته پنج سانتیمتر بیشتر و نسبت به صدای زنی دیگر ۱٫۲ سانتیمتر بیشتر رشد داشته است. کالین کورسبی مدیر موسسه RHS که انجام این مطالعات را به عهده داشته است اعلام کرد هنوز دلیل این تاثیر بیشتر تعیین نشده است. شاید بتوان این تاثیر را به گسترده بودن دامنه صوتی زنان و تن صدای آنها نسبت داد. شاید امواج صدای آنها پس از برخورد با سطح گیاه تاثیر متفاوتی از خود به جا میگذارند. آزمایشهای این موسسه از ماه آپریل آغاز شده و طی آن قسمتهایی از آثار تاریخی مانند روز تریفیدها اثر جان ویندهام، رویای نیمه شب تابستان ویلیام شکسپیر و منشا گونه های چارلز داروین برای گیاهانی تعیین شده خوانده شد. افرادی با صداهای مختلف برای خواندن متن برای ۱۰ بوته گوجه فرنگی انتخاب شده بودند و طی یک ماه به خواندن متون مختلف برای گیاه خود ادامه دادند. گیاهان در این آزمایش امواج صدا را از طریق هدفونی که به گلدان آنها اتصال داشت، دریافت میکردند. در عین حال شرایط تمامی گیاهان یکسان بوده و به منظور اطمینان از مساوی بودن شرایط برای تمامی گیاهان، دو بوته ناظر مشابه در شرایط سکوت تحت نظر گرفته شدند. نتایج نشان داد به صورت میانگین زنان به نسبت مردان شاهد رشد ۲٫۵ سانتیمتری گیاه خود بودند. در عین حال برخی مردان شرکت کننده در آزمایش به اندازه ای تاثیر منفی بر روی گیاه گذاشته بودند که گیاه مورد آزمایش رشدی کمتر از گیاه ناظر و رشد داده شده در سکوت داشت. صدای سارا داروین بیشترین تاثیر را بر روی رشد گیاه از خود نشان داد و وی در واکنش به تاثیر صدای خود بر روی رشد گیاهان از آن به عنوان افتخاری بزرگ یاد کرد. اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد
|||
03-16-2014, 01:41 AM
ارسال: #29
|
|||
|
|||
سلام بر همه دوستان
من کود اوره رو تایید میکنم فکر میکنم بهترین روشه خدایا بگیر از من هر انچه که تو را از من میگیرد |
|||
03-16-2014, 04:18 PM
ارسال: #30
|
|||
|
|||
ممنون از شما دوست عزیز
تجارب بدست اومده از این پروژه: ![]() 1-سبزه عدس خیلی خیلی قشنگتر از ماشک و گندمه بعد گندم بعد ماشک ماشک حالت تیره داره 2-در گام اول بذرها 24 ساعت در اب مانده صرفا جهت خیس خوردن (چون برخی از سایت ها دیدم نوشته باید جوانه سفید بزنه که چنین چیزی نیست 3-بعد از 24 ساعت دو راه دارین 1-مستقیم به ظرفی ک میخواین ظرف اصلی سبزه تون باشه انتقال میدین و فقط 2 روز دستمال نخی روش میندازین راه دوم فقط 24 ساعت داخل یه پارچه نخی ترجیحا سفید ریخته و بعد به ظرف منتقل کنید برای عدس 15 روز برای گندم 12 روز کافیه همیشه سرسبز باشین اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
ایده هایی برای فروش پیش از عید | mitra1234 | 1 | 1,967 |
02-13-2015 08:43 AM آخرین ارسال: mitra1234 |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان