ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

سال 92 چقدر پیشرفت کردیم ؟؟
زمان کنونی: 09-24-2025, 04:25 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: davaran
آخرین ارسال: davaran
پاسخ: 36
بازدید: 6248

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سال 92 چقدر پیشرفت کردیم ؟؟
03-05-2014, 09:31 AM
ارسال: #21
RE: سال 92 چقدر پیشرفت کردیم ؟؟
سال 92 از حیث پیشرفت های مادی سال خوبی نبود. بی تعارف هممون خیلی بیشتر از دخلمون خرج کردیم.
به علت شرایط اقتصادی ارزش دارایی هامون بسیار پایین اومد. کسب و کارها رونق نمی گرفتند. هر وقت می گفتیم بازار چطوره میگفتند منتظریم ببینیم فلان چیز چطور میشه.
آدمهای گنده بازار رو دیدم که حتی برای اجاره خونشون هم لنگ مونده بودند (البته اجاره خونه تو نیاوران)
سال 92 بازار بورس باعث شد نقدینگی جامعه به سمت بورس بره
من هم سود خوبی از بورس بردم. حدود 6 ساعت در اردیبهشت ماه در بورس کار کردم. 4 میلیون گذاشتم یک میلیون سود کردم. البته نزدیک به 40 ساعت مطالعه کردم. تیرماه تموم پولم رو از بورس بیرون کشیدم. همون موقع که همه هجوم آوردند به سمت بورس و فصل شکار بود. هر چی میزدی میخورد به هدف. ولی چاره ای نداشتم. آبان به دوستانم گفتم پولتون رو بیارید بیرون اما گوش ندادند.
این آخری ها در تایید نظر من بورس آومد پایین. البته با نقش آفرینی دولت.

ااووووووول رفاقت، پول خودش میاد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
03-05-2014, 01:20 PM
ارسال: #22
(03-05-2014 09:31 AM)بابایی نوشته شده توسط:  سال 92 از حیث پیشرفت های مادی سال خوبی نبود. بی تعارف هممون خیلی بیشتر از دخلمون خرج کردیم.
به علت شرایط اقتصادی ارزش دارایی هامون بسیار پایین اومد. کسب و کارها رونق نمی گرفتند. هر وقت می گفتیم بازار چطوره میگفتند منتظریم ببینیم فلان چیز چطور میشه.
آدمهای گنده بازار رو دیدم که حتی برای اجاره خونشون هم لنگ مونده بودند (البته اجاره خونه تو نیاوران)
سال 92 بازار بورس باعث شد نقدینگی جامعه به سمت بورس بره
من هم سود خوبی از بورس بردم. حدود 6 ساعت در اردیبهشت ماه در بورس کار کردم. 4 میلیون گذاشتم یک میلیون سود کردم. البته نزدیک به 40 ساعت مطالعه کردم. تیرماه تموم پولم رو از بورس بیرون کشیدم. همون موقع که همه هجوم آوردند به سمت بورس و فصل شکار بود. هر چی میزدی میخورد به هدف. ولی چاره ای نداشتم. آبان به دوستانم گفتم پولتون رو بیارید بیرون اما گوش ندادند.
این آخری ها در تایید نظر من بورس آومد پایین. البته با نقش آفرینی دولت.

اره امسال عجیب بود .. تمام کارخانه های دور و بر ما که از مشتریای خوبمون بودن با اینکه سه شیفت با چند هزار پرسنل کار میکند همه به مشکل مالی خوردند .. الان با اینکه بالای 500 میلیون چکمون از کارخانه ها پشت باجه مونده و پاس نشده لنگ حقوق و عیدی پرسنل هستیم .. اخر سالی روزای خیلی سختی شده ...
03-05-2014, 04:38 PM
ارسال: #23
سال 92 یکی از بهترین سالها بود ...
از اولین ماهش تا الان.
امتحانات خرداد رو خیلی خیلی عالی دادم .
از تابستون زبان انگلیسی رو یاد گرفتم .
علوم اقتصادی و بورس مطالعه کردم .
تیر ماه ، به عنوان دانش آموز نمونه رفتم قم .
مرداد ماه ، مقام اول وبلاگ نویسی استان رو کسب کردم و به نیشابور اعزام شدم و اونجا هم رتبه برگزیده کشوری شدم .
آخرای شهریور با انجمن آشنا شدم .
اولای مهر با کمک انجمن شروع به کار کردم (خدمات کامپیوتری و اینترنتی).
(فک نمیکردم بتونم با چند ماه کارکردن پوله میلیونی در آرم !!!)
بهمن ماه ، مقام اول تحقیق و پژوهش استان رو کسب کردم و رتبه برگزیده کشوری شدم .
و بابت همه اتفاقای زندگیم تو سال 92 خدا رو شکر میکنم .

امیدوارم سال 93 برای همه اعضای انجمن سالی پربرکت و پر از موفقیت باشه .
10_00410_00410_00410_004

قانون باور:
هر چيزي را كه عميقاً باور داشته باشيد به واقعيت تبديل مي شود.
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
03-05-2014, 06:37 PM
ارسال: #24
سلام به همگیA00 (8)
دیدیم جمع همه جمعه، فقط جای داداش محمد خالیه، گفتیم ما هم یه عرض ادبی بکنیم
جونم براتون بگه که سال 92 برای من دو رو داشت.
تقریبا 5 ماه اول سال اصلا خوب نبود، ولی از شهریور ماه اوضاع کم کم عوض شد
خدا رو شکر اتفاقای خوب زیادی برام اتفاق افتادن:
آشنایی با این انجمن و دوستان عزیز و گرامی این انجمن که یه طوفان فکری رو تو ذهن من راه انداختن و دید من رو نسبت به خیلی چیزا(چه مادی و چه معنوی) عوض کردن
از دوباره تو دانشگاه شاگرد اول شدم، اونم با معدل 19.5(همه درسام به غیر یکی بیست شد)
سطح زبان انگلیسیم به شدت پیشرفت کرد( تو دو ترم اخیر شاگرد اول کلاس شدم، یعنی ترم 13 با نمره کلاسی 97، ترم 14 با نمره کلاسی 98، ایشالا ترم بعد با نمره کلاسی 100Yosef.gif، از لحاظ مکالمه هم که دیگه نگو و نپرس هیچ کی حریفم نمیشه)
مدیریت پس انداز فوق العاده قوی ای داشتم بطوریکه الان داداشم و یکی از دوستان دانشگاهیم که میدونن پول تو دستشون نمیمونه پولاشون رو میدن به من براشون جمع کنم.
دنبال این بودم که یه کاری راه بندازم و درآمد کسب کنم که شکر خدا اونم چند ماهیه کلید خورده
از لحاظ روابط اجتماعی و رشد شخصیتی و تجربه هم پیشرفت غیر قابل تصوری داشتم
و ....
ایشالا سال بعد برای همه ما سال توپی همراه با و سرشار از انواع و اقسام موفقیت های بیشمار باشه

I'm gonna reach for the stars
Although they look pretty far
I'm gonna find my own way
And take a chance on today

For everyone there comes a time
When the light inside begins to shine
03-05-2014, 10:40 PM
ارسال: #25
سلام به دوستان و عزیزان خودم
راستش پست هاتون جالب بود ، پر عشق ، پر مهر .
خوب سوال اینجاست که سوال 92 چه جور بود ؟
بد بود ؟ یا خوب ؟
مگه میشه ساعت خدا ، روز خدا ، ماه خدا و سال خدا بد باشه ؟
این اعمال و کردار ماست که رنگ بدی یا خوبی اونم به زندگی خودمون میده .
من که سالی سراسر زندگی داشتم .
توی سال 92 یک جعبه پیدا کردم که توش پر از گوهر بود ، اره من گنچ پیدا کردم .

اولین گوهر گنج من : یک سال زندگی عالی با همسرم بود ، من و خانوم سیدی و هلیا ، خدایش خیلی خوش گذشت ، چه پیشرفتی از این بهتر . خدا رو سپاس

دومین گنج من : آشنایی با مرد کار و تجربه جناب استاد قربانی بود ، خدایش از وقتی ایشون رو در مشهد زیارت کردم به عشق ایشون در جلسات کشوری حاضر میشدم .( استاد من برای شما عمر با عزت از خدا طلب کردم ) خدا رو سپاس

سومین گنج : رفاقت با برادر عزیزم جناب رضایی بود که چه با من و چه بی من پرچم انجمن مشهد رو بالا نگاه داشت و جز خیر برای دیگران چیزی نخواست . خدایش دوستی با شما جناب رضایی برای من یک نعمت است . از خدا برای شما سلامتی و تن درستی از خدا طلب کردم . خدا رو سپاس

چهارمین گوهر من : آشنایی با کامیار و خانوم مهربانشون بود ، خدا وکیلی وقتی وارد دفتر ایشون میشین ، با لبخندی از آدم استقبال میکنن که حس غربت پشت در می مونه و مثله اینکه سال هاست که همو رو میشناسیم باهم شوخی و حرف میزنیم . به خدا خانوم MARYAR ( اسمتون یادم نرفت ) در سفر اصفهان خیلی زحمت کشیدند و انشالله بتونم در مشهد جبران خانواده کاظمی رو انجام بدیم . من برای شما کانون گرم از خدا آرزو میکنم . خداوندا ممنونم .

چهارمین گوهر : حمزه عزیزم که در سفر اصفهان کلی با گرمای جنوبی مارو گرم و شیفته خودش کرد . خلاصه حمزه ما دورا دور جویای احوالت هستیم . من برای شما عشق جاودانی پدر و فرزندی آرزو میکنم .

پنجمین گوهر : خانوم صدفی و همسر شون هستند که افتخار آشنایی بیشتر رو در تهران با ایشون داشتیم . من برای شما لحظات شیرین بی پایان آرزو میکنم ، چون میدونم اهل تفریح هستید .

ششومین گوهر : محمد شموسی من هست که خدایش تک و تنها در سفر اصفهان سنگ تموم گذاشت ، واقعا عزیزی برای من . از خدا وند برای شما حفظ سایه بزرگتر هارو آرزو میکنم .

هفتمین گوهر : خانوم کتایون کاظمی و خانواده محترمش بودند که در نمایشگاه الکامپ کلی بهشون زحمت دادم ، من برای شما راه اندازی هر چه زود تر مرکز تفریحی تون رو ارزو میکنم و جهت مدیریت تبلیغاتی روی کمک من حساب کنین .

گوهر ها زیاد هستند و وقت من کم ، از حیب عزیزم بگیر تا مهدی گل محمدی و دوستان گلم که شاید الان حضور ذهن نداشته باشم و انشالله منو به خاطر عدم نام بردن می بخشند .
این بود گنچ سال 92 من ، انشالله این گنج حفظ بشه و دوستان اگه خدایی نکرده ناخواسته خطایی از من سر زده منو حلال کنند .

احساس خوبی دارم ، انگار بر بلند ی کوهی ایستادم و احساس غرور میکنم .
و پیش روم سال 93 هست ، ترسی نیست من هستم و خدا و یک جعبه پر از گوهر .

خبر های خوب توی راهه .
شب بخیر

مشکلات برای همه هستند و برای آدم های موفق بیشتر ، فقط آدم های موفق با مشکلات برخورد صحیح انجام می دهند به جای فرار از مشکلات .( حمید سیدی زاده )
03-06-2014, 03:32 PM
ارسال: #26
شکر خدا این اواخر سال داره تاثیر 4 سال مطالعه و عضویت در این سایت خودشو در قالب رفتار نشون میده

امروز برا یه اگهی رفته بودم یه شرکت! تا حدودی معتبر بود و بزرگ!

قبلش باید وقت مصاحبه حضوری میگرفتم که ساعت 11بود وقتی رفتم اونجا!

پیشنهاد حسابداری و کارمند فروش با حقوق 500بهم شد

با اعتماد به نفسی که در سال 92 به دست اورده بودم

گفتم من با حقوق ثابت کار نمی کنم در صورتی که مایل به همکاری بر اساس فعالیت و پورسانت هستید کار میکنم

بعدم شروع به ایده دادن کردم حدود نیم ساعت این مصاحبه طول کشید که 20 دقیقه شو من فقط صحبت میکردم و ایده میدادم

وقتی از شرکت بیرون اومدم احساس وصف نشدنی داشتم سرشار از انرژی و امید!

و به خودم افتخار کردم و تو دلم گفتم:اینم نتیجه 4 سال مطالعه و تحقیق و امادگی شخصیت(آخه دوستان اصفهانی که منو از نزدیک دیدن میدونن زیاد اهل صحبت کردن نیستم

و به پاس این نعمت گرانبها(اعتماد به نفس واقعی)خدای متعال را شاکرم و از همه دست اندرکاران این سایت بخصوص ادمین عزیز جناب مهندس کاظمی و استاد گرانقدر جناب قربانیان و سایر دوستان کمال تشکر را دارم و برایشان آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم!

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد

نگاهی به آیینه بیندازیدDodgyAngel
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
03-06-2014, 08:16 PM
ارسال: #27
اول بگم امسال از لحاظ مالی سال جالبی برام نبود ولی از نظر تجربه تجربیات فراوان کسب کردم در مواجهه با چند تا صنف مختلف 1-نمایشگاه داران و دلالان خودرو 2-بنگاه معاملات املاک 3-فعالان بازار بورس اوایل سال که بازار ماشین بسیار داغ شد هر کس ماشین مینوشت تحویل میگرفت کلی روش سود میکرد یادمه برخی ها جی ال ایکس ثبت نام کردند 23 تومن که تا 31 هم رفت یکی از دوستان ما گفت هر ماشینی ایران خودرو ثبت نام کرد سریع بخر با سود میفروشی ما روهم جو گرفت روز پیش فروش ایران خودرو سه تا ماشین یه جا به نام خودم و مادر و پدر نوشتیم بعد که ماشین ها رو تحویل دادن همچین رکود بی سابقه ای بازار رو گرفت .... ما دو ماه با کلی استرس و خواب پولمون مقداری هم زیر قیمت فروختیم رفت و ضرر دادیم ... چند ماه بعد یکی از دوستان گفت حمید بورس داره وحشتناک سود میده امین (یکی از دوستان مشترکمون) سهم پالایشگاه بندرعباس خریده 100 تومن الان شده 1000 تومان بیا ما هم بریم تو بورس ضرر نداره ما هم رفتیم چند ماهی تا یاد بگیریم درجا زدیم در بعضی موارد هم سود کردیم بعد ا ز شانس ما سقوط سنگین بورس رقم خورد و دوباره از اصل پولمون کم شد .. بماند که این وسط مغازه هم تو کار خودمون اجاره کردیم و اصلا طبق انتظاراتمون اوضاع پیش نمیره ولی تنها چیزی که امسال برای من داشت یک کلام تجربه بود و بس ...
03-06-2014, 09:48 PM
ارسال: #28
سال 92 یا بهتره بگم سال 2013 و 2014 سال پر تجربه و عالی بود
سفرهای زیادی با بچه های انجمن رفتیم و استعداد مدیریت گردشگری را تو خودم کشف کردم.
اردیبهشت رفتیم اصفهان... میدون امام. سی و سه پل . چهل ستون و زاینده رود ...
40 نفر بودیم
رفتیم چهامحال و بخیاری شهر کرد و کوهرنگ و دشت لاله ها سبحان با همه لاله ها تک تک عکس گرفتتتت...
وای یه بختیاری تو یه هتل با هوای مه آلود و برفی خوردیمممم

نمایشگاه کتابا داشتیم با علی و مهیار و ... کلی تو غرفه ها گشتیم و از کتابای آقای کاظمی هم دیدن کردیم.
توی مرداد رفتیم بندر انزلی و چم خاله دوستای جدیدتری پیدا کردیمممم. تو دریا کنار ساحل آقای شهراسبی واسمون خوند
جلسات و کلاس با آقای قربانیات و عمو حمزه

شهریور رفتیم تنگه واشی... با اون هوا و آب سردش و جوجه کبابایی که خوردیممم
آبان رفتیم شیراز علاوه بر آشنا شدن و دیدن دوستای عالی مث آقا سهیل و علی و مینو جونم و... یه همایش خیلی عالی تجارت الکترونیک داشتیم
تولد سه سالگی انجمن را برگزار کردیم
در آدر جلسه ای داشتیم در نمایشگاه الکامپ با عزیزان انجمن تصمیم به گرفتن دفتر و شروع کار جهانی را گرفتیم
تا بهمن که دفتر انجمن و شرکت راستین متولد شدددد. که کارای ثبتش سه شنبه به پایان رسید
و به امید خدا همونطور که بزرگترین سایت علمی و آموزشی کار آفرینی را داریم انشاله به زودی بزرگترین شرکت مشاوره کارآفرینی آنلاین چه داخلی چه خارجی را با ایده های ناب خواهیم داشت.
بعد از انجمن کارآفرینی میلیاردرها حالا با انجمن کسب و کار آنلاین راستین در خدمتتون خواهیم بودددد.
دیگه اینکه توی این سال یه کار جدیدی که تقریبا مربوط به حوزمون نبود را تست کردیم با نام راهکار که خیلی وقت گیر بود و بازدهش اونطوری که میخواستیم برای همه اعضامون توی همه شهرا کارآمد نبود.و انشاله با دفتر جدید که مکانش جای عالی در تهران هست خدمتتون هستیم.
علاقم به همتون هر سال بیشتر میشه. دوس دارم به روشی دست پیدا کنیم که همگی شما پسران و دختران من ایده ها و توانایی هاتون را به ایرانی و غیر ایرانی نشون بدید.
توی این سال خیلی از آدما و دوستان را شناختم بعضیاشون راه هایی را برام باز کردن و کارایی را کردن از برادر و خواهر به آدم نزدیکتر که همیشه تو قلبم جای دارن و بعضی ها نشون دادند ادعاهاشون فقط در حد ادعا بوده و خدا را شکر اونها هم یادخوبشون در ذهنمه
خواهر گلی مث شهرزاد دارم که کنارمه و به هیچ ایده من نه نمیگه و تو کار آفرینی بانوان همراهمه ازش سپاسگذارم. روزها و شبهایی جلسات انجمن خونه ایشون بود و روی همیشه شاد و گشادش پذیرای ما بود
با مینو عزیز آشنا شدم و یه دختر ماه و فرشته که انشاله باهم همکاری های بیشتری داشته باشبم
حمزه و مهدی شمس عزیز که دو برادر و استاد بزرگوار ما هستند و این چند وقت در ران کردن کارهای زیادی کمکمون بودند.
آقای قربانیان که همیشه از ابتدا تا الان عمو هوشنگ ما بودند و همراهیش برای آقای کاظمی خیلی با ارزش بود
سبحان و مهیار پسرای گلم که مطمینم از جمله آدمای بزرگ ایران خواهند بود همیشه دوسشون دارم و برای من از دو برادر نزدیک تر و مهم ترند.
از آذر گروه های چتمون تو وایبر و لاین و واتس آپ فعال شد و روابطمون همیشگی و زیاد شده و مشورتها و انرژی ها خیلی شده
کلاسای آیلتسم را ادامه دادم و انشاله به زودی امتحان میدم.
دانشگاه های زیادی درس میدم و با دانجوهام روابط عالی دارم.
دارم رو مقالاتم کار میکنم تا تو کنفرانسهای خارجی شرکت کنم.
کتاب زبان بدن بعد از یک سال چاپ شد و پخش شد و با استقبال عالی مواجه شد
فاز اول از هلدینگ فروش که کتاب فروشی کتاب پیچ بود طراحی شو و بالا اومد.
پیج ف/ی/س/ب/و/ک انجمن فعال شد
فروشگاه انجمن فعالیتش بیشتر شد
خلاصه سال سالی پر از تجربه و عالی بوددددد
همتونو دوست دارممممم
انشاله دست در دست همدیگه روزهای شاد و موفقی را داشته باشیم و باهم به قله برسیممممم.

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
03-07-2014, 01:57 AM
ارسال: #29
سال نگوووووووووووووووووووووو هلوووووو بگووووووووووووووووووو...92 عالییییییییییییییی

همیشه اولین گام ها مهم هستند.....
تماس با من 09394099750_ _ 09125937764
03-07-2014, 04:06 AM
ارسال: #30
سلاممم آقای دکتررر. بله برای شما که عالی بوده
خرید خونه و عقدو و گسترش کار
خیلیم عالی
انشاله هر روز به قله نزدیک تر بشی

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طراحی سایت در سال 2018 را چگونه تصور می­کنید؟ r2013.samadi 0 405 07-29-2017 04:35 PM
آخرین ارسال: r2013.samadi
  قیمت عادلانه ی زعفران چقدر است؟ ؟؟؟ 1 822 10-31-2015 07:28 PM
آخرین ارسال: sorin

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS