ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
خبر یکسالگی انجمن در خبرگزاری ریال نیوز + ایران وب نیوز زمان کنونی: 09-24-2025, 08:05 AM |
|||||||
|
خبر یکسالگی انجمن در خبرگزاری ریال نیوز + ایران وب نیوز
|
11-18-2011, 07:37 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: خبر یکسالگی انجمن در خبرگزاری ریال نیوز
يه تبريك حسابي خدمت تمامي دوستان عزيز
واقعا مسرت بخش بود انشالله شاهد موفقيت هاي اعضاي دوست داشتني انجمن در اينده اي نزديك باشيم همیشه اولین گام ها مهم هستند..... تماس با من 09394099750_ _ 09125937764 |
|||
11-18-2011, 07:45 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
با سلام
خیلی خیلی خوشحالم شدم امیدوارم همیشه موفق باشید |
|||
11-18-2011, 10:15 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
با تشکر از همه دوستان !
خبر یکسالگی انجمن در ایران وب نیوز (خبرگزاری وب سایت های ایرانی ) ![]() ![]() متن خبر : انجمن میلیاردرهای آینده ایران یکساله شد تاریخ: ۲۷ آبان ۱۳۹۰ | موضوع: اخبار تولد سایت ها به گزارش ایران وب نیوز انجمن میلیاردهای آینده ایران یکساله شد. این انجمن محلی برای آموزش و بحث و تبادل نظر در حوزه کسب و کار و آموزش نحوه کسب در آمد می باشد. forum.unc-co.ir مدیریت انجمن میلیاردرهای آینده ایران با اشاره به آغاز شمارش معکوس برای یکسالگی این انجمن آنلاین ، اعلام کرد: «دوم آذرماه ۱۳۸۹ برای نخستین بار عزم به بنای انجمنی با هدف آموزش کارآفرینی و راهاندازی کسب و کار با نام «انجمن میلیاردرهای آینده ایران» نمودیم و طی این مدت به جرات آن را میتوان تنها و جزو معدود وبگاههایی دانست که با هدف راهاندازی و آموزش رایگان کسب و کار شکل گرفت و تا کنون که یک سال از تاسیس این انجمن آنلاین میگذرد و با ثبت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سعی در انجام فعالیتها تحت نظر قوانین کشور عزیزمان نمودهایم موفقیتهای چشمگیری نصیبمان شده است.» به گزارش ایران وب نیوز این وبگاه تا این تاریخ و در این مدت کوتاه از تاسیس خود، به همراه نزدیک به دو هزار عضو ثبت نام کرده در هزار موضوع بیش از ده هزار مطلب و نظر را جمعآوری کرده است که همگی از طریق وبگاه انجمن قابل دسترسی عموم میباشد و گروه مدیریت انجمن به همراه اعضای فعال خود به صورت رایگان به راهنمایی و آموزش کسب و کار و به طور کلی سعی در تغییر و بهبود دید منفی جامعه به خصوص جمع جوان و جویای کار نسبت به پول کرده است و تمام مدت و از همان نخست نیز با هدف مبارزه با کسب و کارهای کلیکی و هرمی به کسب درآمد حلال روی آورده است. در ادامه ایشان با اشاره به جلسات و نشست های حضوری انجمن، اضافه کردند که : ” این انجمن آنلاین در طی یک سال گذشته بیش از بیست جلسه برخط عمومی و دهها جلسه خصوصی برخط و چندین جلسه حضوری نیز با اعضای خود داشته و در طی آن و با حضور اعضای خود سعی در تبادل اندیشهها، برنامهریزی و راهاندازی کسب و کارها و فعالیتهای مشارکتی داشته است.” مدیریت این انجمن درباره اهداف انجمن ،خاطر نشان کردند که : ” البته باید توجه داشت که راهاندازی کسب و کارها به صورت عملی جزو اهداف اصلی انجمن نمیباشد و همیشه سعی در آموزش اصول به راهانداختن و روانشناسی موفقیت داشتهایم اما به لطف خداوند که همیشه سایه مهربانش را از سر ما و اعضای دوست داشتنیمان کم نکرده است و با همکاری مشترک اعضا، کارهای عملی و کسب و کارهایی راهاندازی شده و به ایدههای نویی رنگ واقعیت بخشیده شده است که جزئیات آن در وبگاه و جلسات اعضا مطرح شده است.” لینک خبر ![]() |
|||
11-18-2011, 11:22 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
RE: خبر یکسالگی انجمن در خبرگزاری ریال نیوز + ایران وب نیوز
امروز نظر یک سایت رو در مورد انجمن دیدم عالی بود.
شما هم یک نگاهی بندازید. نظر یک سایت در مورد انجمن از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است. |
|||
11-18-2011, 11:55 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
اين هفته همش خبرهاي خوب انجمن ما در سايتهاي خبري بود
خيلي خيلي مسرور شديم من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
11-19-2011, 07:11 AM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
خدا را هزاران بار شکر که با مدیریت ادمین عزیز و مریم خانم معاونت دو ست داشتنی انجمن و اعضای خوب انجمن به اینجا رسید که مطالب انجمن ما را مورد نقد مثبت قرار دادند.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
11-19-2011, 10:25 AM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
من هم به نوبه خودم تبریکات فراوان به جناب کاظمی ؛ مریم خانم وهمه اعضا رو دارم و همونطور که دوستان اشاره داشتند مطمئنم که همه ی ما دست در دست هم میهن خویش را کنیم آباد و باز هم ایرانی بودن و موفقیت مون رو به گوش کل دنیا خواهیم رساند.
خیلی مشعوفم از بابت همه ی اتفاقات خوب و خدارو شاکرم. موفق و پیروز وسرفراز باشید. ![]() 09121349276
![]() ![]() |
|||
11-19-2011, 10:52 AM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
من هم به سهم خودم این موفقیت رو به همه اعضای عزیز انجمن شادباش می گویم با آرزوی موفقیت برای تک تک اعضای انجمن و همچنین ایران و ایرانیان عزیز
آباد باش ای ایران ، آزاد باش ای ایران عده ای آرزو دارند که ثروتمند شوند تا ببخشند و نمی دانند که باید ببخشند تا ثروتمند شوند |
|||
11-19-2011, 11:01 AM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
به امید موفقیت بیشتر. مبارک باشه
حتماً می شود
باید بخواهی دهقانی 09132648046 |
|||
11-19-2011, 01:15 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
من نیز به تمام اعضای دوست داشتنی انجمن خوبمان این موفقیت را که مقدمه ای برای موفقیت های بزرگتر است تبریک عرض میکنم.
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
یک پیشنهاد برای ارتقای کیفیت انجمن | odise | 4 | 2,768 |
08-16-2013 12:42 PM آخرین ارسال: odise |
|
وقتی آسیا دربرابر انجمن کم می آورد!! | کامیار کاظمی | 99 | 26,261 |
08-09-2013 10:48 PM آخرین ارسال: Elixir |
|
معرفی انجمن در سایت ها و فروم های دیگر | karafarin | 5 | 2,339 |