ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
لطیفه ها زمان کنونی: 09-23-2025, 11:19 PM |
|||||||
|
لطیفه ها
|
01-07-2014, 10:11 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-07-2014 10:14 PM، توسط حمید رضا غ.)
ارسال: #1101
|
|||
|
|||
RE: لطیفه ها
این بچه رو باید زنده زنده خورد :|
![]() یکم از این دخترای ما یاد بگیره یه ژست متفاوت بگیره خب ![]() طراح انواع سازه های صنایع نفت، گاز و پتروشیمی طراح انواع مخازن آب و فاضلاب طراح انواع سازه های اسکلت فلزی و بتنی و سوله دارای پروانه نظارت از سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران [/u] احساس پرانتزی را دارم
که همه ے اتفاقات خوب داخل آن اتفاق مے افتد . آری ؛ خدا را مهمان قلب کوچکم کرده ام |
|||
01-07-2014, 10:17 PM
ارسال: #1102
|
|||
|
|||
من تا همین پارسال فکر میکردم
فاتحه رو اینجوری باید بخونی پسپسپسپسپسپس خدا بیامرزتش ![]() طراح انواع سازه های صنایع نفت، گاز و پتروشیمی طراح انواع مخازن آب و فاضلاب طراح انواع سازه های اسکلت فلزی و بتنی و سوله دارای پروانه نظارت از سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران [/u] احساس پرانتزی را دارم
که همه ے اتفاقات خوب داخل آن اتفاق مے افتد . آری ؛ خدا را مهمان قلب کوچکم کرده ام |
|||
01-09-2014, 01:02 AM
ارسال: #1103
|
|||
|
|||
صب تو راه می خواستم از یه نفر آدرس بپرسم
گفتم: ببخشید... گفت: خواهش می کنم! رفت :| طراح انواع سازه های صنایع نفت، گاز و پتروشیمی طراح انواع مخازن آب و فاضلاب طراح انواع سازه های اسکلت فلزی و بتنی و سوله دارای پروانه نظارت از سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران [/u] احساس پرانتزی را دارم
|||
01-19-2014, 10:08 PM
ارسال: #1104
|
|||
|
|||
میدونی چرا خانمها کمتر فوتبال بازی میکنن :
چون کمتر پیش میاد یازده تا خانم راضی بشن همزمان یه جور لباس بپوشن!!! -------------------------------------------------------------------------------------- مژده به آقایان: پژو405بدون ایربگ بدون کمربند ایمنی آماده آتش سوزی بدون دلیل!دوگانه سوز آماده انفجار بهترین هدیه برای همسران ناسازگار ---------------------------------------------------------------------------- |
|||
02-01-2014, 10:24 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-01-2014 10:33 PM، توسط hamid.h.)
ارسال: #1105
|
|||
|
|||
(11-08-2013 06:06 PM)MARYAR نوشته شده توسط: سر سفره شام بودیم برا بابام اس اومد خانوم معاونت ما داریم کم کم شک می کنیم شما واقعا خانووومه معاونت باشید!!! ![]() ![]() شرمنده هم شوخی میکنم هم استفاده میکنیم از مطالبخوبتون.... ممنون ![]() باران باش و ببار؛ مپرس کاسه های خالی از آن کیست؟ |
|||
02-10-2014, 02:42 PM
ارسال: #1106
|
|||
|
|||
خودشه!!!
![]() |
|||
02-10-2014, 02:54 PM
ارسال: #1107
|
|||
|
|||
کوچه ی تنگ کنایه از محله پایین شهر دارد لذا منظور شاعر از این شعر پر مایه اینه که با وجود اینکه عروس بچه پایینه ولی زیباست
|
|||
02-27-2014, 01:16 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-27-2014 01:18 AM، توسط uniquemind.)
ارسال: #1108
|
|||
|
|||
اسکل کیست؟
. . . . اسکل دوست منه که پیام داده "سلام این شماره ی جدیدمه" خوب روانی میدونم این شماره جدیدته ، خودتت کی هستی ؟ :| جشنواره فیلم غذاها : جایزه اسکار برای لیموعمانی برای ایفای نقش مکمل درقرمه سبزی. دلجویی غضنفر از زنش: -دیروز چت بود؟ هیچی. -امروز چته؟ هیچی. -نبینم فردا چت باشه هاها!! مورد داشتیم طرف رفته خواستگاری،عروس چای آورده... . . . . . . . داماد گفته:اگه میشه تو لیوان خودم بیار!!!! اگه فکر میکنید میتونید یا اگه فکر میکنید نمیتونید... فکرتون درسته!
|
|||
02-27-2014, 01:27 AM
ارسال: #1109
|
|||
|
|||
مورد داشتیم دختره رفته فروشگاه لوازم ساختمانی یه سطل رنگ صورتی خریده آورده پرایدشو رنگ کرده آخرشم کلی ذووووق که ماشینم چقد خوجگل شده قررررررربونش برم...
مورد داشتيم از همين الان خريد عيد نوروز رو شروع كرده . . . . فقط منتظر تحويل ساله كه بهر هموم و لباس نوشو بپوشه دخدره زیر بارون راه می رفته به علت شدت بارش و آبگرفتگی نزدیک بوده تو چکمه ش غرق بشه ولی به خاطر وجود کلیپسش از مرگ حتمی نجات پیدا کرده.... به همین برکت حقیقته. یکی بیاد به این اقا پسرای گل بگه اخه عزیزه من اینکه نیم متر پاهاتو باز میکنی و عکس میندازی هیچ تاثیری روی خوشتیپی شما نداره شبیه علامت ضربدر میشی.. صبر كن قالي شوي . . وانتت جا دارد !؟ . .. من هم از شستن اين همه قالي و فرش بيزارم عاغااااا بابچه ها رفتیم پیش رئیس دانشگامون میگیم آقا سرویس خوابگامون مینی بوسه ظرفیت نداره اتوبوس برامون بذارین میگه اتوبوس نداریم میگم خودوتامینی بوس بذارین میگه راننده نداریم میگم خوازنگهبانی بگین بیان میگن نگهبان نداریم میگیم انباردار میگه نداریم هیچی دیگه الان فهمیدیم که مادانشگاهم نداریم!!!!! اگه فکر میکنید میتونید یا اگه فکر میکنید نمیتونید... فکرتون درسته!
|
|||
02-27-2014, 01:36 AM
ارسال: #1110
|
|||
|
|||
"نوید سبد کالا"
نور باران کنم آن باد صبا را که بیاورده نوید سبد کالا را گویم ار زشت نباشد بروم در صف آن که به دنیا ندهم لذت این رویا را گشتم اندر صف آن یک دو سه روزی علاف تا که دادند به من آن گوهر اعلا را جمع شد در دیده ام اشکی ز سر شوق من چه بودم که شدم لایق این کالا را ای که بر تو نگرفته ست تعلق سبدی از کالا برو در خواب ببینی تو دگر آنها را =============================================== وقتی از اسپریِ خودم میزنم: تیس تیس! وقتی اسپریِ یکی دیگه رو میزنم: تیـــــــــــــــــــــــــــــس تــــــــــــــــــیس تــــــــــــــــــوس تــــــــــــــــــــــاس!!! =============================================== اخبار سال 2100 - سازمان ناسا اعلام کرد سفینه اش بر سیاره ایکس در کهکشان آندرومدا نشسته است. - شبکه نسیم رسما افتتاح شد... =============================================== واقعاً در گير اين جوابم وقتي از كسي ميپرسي چايي ميخوري؟ ميگه : ممنون . . . . . يني چي؟ ميخواد يا نه؟ اخه اين چه جوابيه!!! =============================================== *اینترنت همیشه پرسرعت کار میکنه مگر اینکه شما کار مهم و واجبی داشته باشید اگه فکر میکنید میتونید یا اگه فکر میکنید نمیتونید... فکرتون درسته!
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
با گرانترین ها جهان آشنا شويد | صدفی | 4 | 1,736 |
01-06-2014 03:52 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
|
لطیفه ها و نکات طنز | 0 | 2,272 |
امروز 11:19 PM آخرین ارسال: |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 32 مهمان