ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
لطفا3دقیقه وقت بزارید واین مطلبو بخونید.ممنون زمان کنونی: 09-27-2025, 03:16 AM |
|||||||
|
لطفا3دقیقه وقت بزارید واین مطلبو بخونید.ممنون
|
12-19-2013, 10:07 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-22-2014 08:09 PM، توسط یوسف خادم پیر.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
لطفا3دقیقه وقت بزارید واین مطلبو بخونید.ممنون
سلام به همه ی دوستانی که تو این انجمن فعالیت دارند.
راستشو بخوای تواین چند مدتی که عضو این انجمن شدم تمام مطالبشو دوبار یا بیشتر خوندم خودشما هم میدونید که میلیاردرهای قدرجهان هیچ فرق آنچنانی با من یاتوندارند(منظورم محیط نیست چون اون بهانست منظورم اینهه که دوتامغزندارند مثل ما یه مغزدارند)خلاصه بگم شاید روزی برسه که شماهم آره خودشمایی که داری مطلبو میخونی معروف بشیدومیلیاردر. حالاقصدمن ازگفتن این حرفا این بود که من وقتی داشتم پیشنهاداد یا ایده های بسیار زیبای دیگران رو میخوندم میدیدم که 95درصدشون کاملا عملی هستند ولی بخواطر نداشتن سرمایه یا پشتوانه ی مالی کافی نمیتونست به آرزو شون برسند. حال میگم دنیارو چه دیدی شاید ثروتتون برسه چندمیلیارد دلار(که دورازذهن نیست ایرانی های زیادی الان این قدردارایی دارند)هیچ وقت این گونه آدمارو فراموش نکنیم که به خاطرسرمایه به آرزو هاشون نمیرسند.میتونیم وقتی به این ثروت رسیدیم یه کمپ یا یه وبسایت(مثل همین انجمن)بزنیم که به دیگران کمک کنیم. امیدوارم که به منظورم پی برده باشید. من که ازالان میگم که رکورد بیل گیس ووارن بافت رو میشکنم ![]() ممنون که نوشته ی بالا رو خوندید. باسپاس. |
|||
12-20-2013, 01:12 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: لطفا3دقیقه وقت بزارید واین مطلبو بخونید.ممنون
من که ازالان میگم که رکورد بیل گیس ووارن بافت رو میشکنم12_002(نه بابا شوخی بود)
چرا شوخی؟ با توجه به شناختی که از شما دارم , شما پتانسیل موفقیت را کاملا دارا هستید. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-20-2013, 02:27 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
سلام این حرفا توی سایت خیلی خوبو امیدوار کننده ست
ایده هایبسیارخوبی دیدم ولی ولی من هنوز یه ایده ندیدم که با 1 میلیون سرمایه بشه ماهی 1میلیون دراورد اگه کسی ایده ای داره به من بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زنـــدگی عمـل کردن است. این شکر نیست که چای را شیرین می کند بلکه حرکت قاشق چای خوری باعث شیرینی می شود . . . |
|||
12-20-2013, 10:25 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
من هم هنوز بیکارم و در پی کارآفرینی در زمینه مهندسی عمران هستم.
|
|||
12-29-2013, 01:54 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
(12-19-2013 10:07 PM)یوسف خادم پیر نوشته شده توسط: سلام به همه ی دوستانی که تو این انجمن فعالیت دارند. |
|||
04-22-2014, 07:25 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
وقتی بقیه تونستن ما هم میتونیم.
فکرکنم تلاش زیاد، نترسیدن از شکست ،عبرت گرفتن از شکست دیگران و خود ، تلاش مجدد بعد از شکست ،از رموز موفقیته البته انشالله شکست نصیبتان نشود و همچنین فکر کنم وجود خودمان و استفاده از سرمایه فکر و وجود دیگران، با این ایده که باید برای نان بردن به دیگران هم نان رسانی کرد بزرگترین سرمایه برای موفقیته . امیدوارم شما و من و سایر دوستانم در این سایت ،موفقیتی که دور از دست رس نیست را ببینیم . ![]() خدا رو[/font] داریم پس موفق میشیم[font=Arial] |
|||
04-24-2014, 06:35 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
چند بار بگم کار خاصی نیست که بشه با ان تومان مثلا همونقدر دراورد باید زحمت کشید و موقعیت ایجاد کرد باید همت کرد باید کار کرد .
بسم الله الرحمن الرحیم نام کاربری گذشته : کاظم... |
|||
05-03-2014, 08:50 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
همه با سرمایه کم شروع کردن سرمایه از یک دلار تا بینهایت هستش هیچ محدودیت نداره
|
|||
05-03-2014, 10:01 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
اشکالی ندارد
اما بدانید تا تفکر افراد درست نشود هیچ اتفاقی نمی افتد میلیاردها هم پول به یک عده بدهی حیف و میلش می کنند.! |
|||
05-05-2014, 01:13 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
سلام من تازه دارم كار كشتيراني رو راه ميندازم برام دعا كنيد خيلي از رقيبا سنگ جلو پام ميندازن
|
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان