ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
مرغداری زمان کنونی: 09-25-2025, 11:05 AM |
|||||||
|
مرغداری
|
12-10-2013, 08:56 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
مرغداری
سلام دوستان
آیا کسی مرغداری ,خوراک دام و روغن کشی داره؟یا اطلاعاتی از راههای افزایش فروش مرغداری دارین؟ ممنون میشم راهنمایی کنید بدون شک من میلیاردر آینده ایران و کارآفرین برتر خواهم بود |
|||
12-10-2013, 09:43 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: مرغداری
سوال شما خیلی کلی هستش.فروش چی؟فروش مرغ یا ضایعات مرغداری؟
افزایش راندمان؟ دنبال ایده هستید برای پیاده سازی در مرغداری خودتون و یا یه طرح دانشگاهی؟ مثلا من میتونم با راه اندازی تولید پراکنده هم برق مورد نیاز مرغداری و دامداری رو تامین کنم و هم با فروش برق به شبکه برای مرغداری و دامداری روش کسب درآمد نوینی ایجاد کنم.آیا اطلاعاتی در این زمینه برای شما مفید به فایده هستند؟ |
|||
12-10-2013, 10:05 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-10-2013 10:05 PM، توسط نازلی.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
منظورم بازاریابی و فروش مرغ گوشتی و خوراک دام وطیور و حتی روغن
کسی که تو این زمینه کار کرده یا اطلاعاتی در این زمینه داره از فروش ضایعات مرغداری هم اگه اطلاعاتی دارین راهنمایی کنیدممنون میشم منظورم بازاریابی و فروش مرغ گوشتی و خوراک دام وطیور و حتی روغن کسی که تو این زمینه کار کرده یا اطلاعاتی در این زمینه داره از فروش ضایعات مرغداری هم اگه اطلاعاتی دارین راهنمایی کنیدممنون میشم بدون شک من میلیاردر آینده ایران و کارآفرین برتر خواهم بود |
|||
12-10-2013, 10:21 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-10-2013 10:23 PM، توسط ebrahim.ev.)
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(12-10-2013 09:43 PM)هومان هرمزدی محمد آبادی نوشته شده توسط: سوال شما خیلی کلی هستش.فروش چی؟فروش مرغ یا ضایعات مرغداری؟ سلام.آقای هرمزی میشه در رابطه با راه اندازی تولید پراکنده و هزینه های اجرای آن بیشتر توضیح بدین؟ فعلا در وضعیت ورشکستگی |
|||
12-10-2013, 11:45 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
(12-10-2013 10:21 PM)ebrahim.ev نوشته شده توسط: سلام.آقای هرمزی میشه در رابطه با راه اندازی تولید پراکنده و هزینه های اجرای آن بیشتر توضیح بدین؟با اینکه ربطی به این تاپیک نداره اما به طور مختصر میتونم بگم روش های زیادی برای تولید برق به صورت پراکنده(DG) وجود داره که بستگی به شرایط منطقه و مبلغ سرمایه گذاری داره اما در حالت کلی میشه به مواردی از جمله سلول خورشیدی(PV) و بیوگس اشاره کرد. - روش سلول خورشیدی که کاملا مشخص هستش و معمولا برای استانهایی مثل یزد استفاده میشه مخصوصا اگه مزرعه از شبکه سراسری فاصله داشته باشه. - بیوگس هم به اینصورت هستش که با جمع اوری فضولات و انباشته کردنشون در محفظه هایی خاص، گاز حاصله رو جمع آوری میکنن و برای احتراق در توربین های گازی ازشون استفاده میکنند البته این نوع تولید برق هنوز در ایران در مراحل تحقیقاتی هستش اما در هند و چین یکی از اصلی ترین روشهای تولید برق هستش در ضمن پسماند فضولات هم پس از مدتی به کودی تبدیل میشه که بسیار ارزشش بیشتر شده. یه نکته جالبی که وجود داره و کمتر کسی میدونه اینکه چون این روش های تولید انرژی باعث آلودگی هوا نمیشن، به نسبت برق تولیدیشون از یه سازمانی که دقیقا اسمش یادم نیست، به حساب صاحب نیروگاه(از 1 وات تا چند ده هزار مگاوات) دلار پرداخت میشه. البته تا یادم نرفته باید بگم پنلهای خورشیدی ساخت شرکت LG که 25 سال ضمانت دارن به ازای هر وات مبلغی در حدود 5 هزار تومان دارن که یه پنل 1.5 در 1.5 متر مربع توان نامی ای برابر با 300 وات داره که بازدهش بستگی به شرایط آب و هوایی منطقه داره |
|||
12-11-2013, 12:36 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(12-10-2013 11:45 PM)هومان هرمزدی محمد آبادی نوشته شده توسط:(12-10-2013 10:21 PM)ebrahim.ev نوشته شده توسط: سلام.آقای هرمزی میشه در رابطه با راه اندازی تولید پراکنده و هزینه های اجرای آن بیشتر توضیح بدین؟با اینکه ربطی به این تاپیک نداره اما به طور مختصر میتونم بگم روش های زیادی برای تولید برق به صورت پراکنده(DG) وجود داره که بستگی به شرایط منطقه و مبلغ سرمایه گذاری داره اما در حالت کلی میشه به مواردی از جمله سلول خورشیدی(PV) و بیوگس اشاره کرد. قیمت این پنلهای خورشیدی چنده؟؟ |
|||
12-11-2013, 01:07 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(12-11-2013 12:36 PM)m_asadi010 نوشته شده توسط: قیمت این پنلهای خورشیدی چنده؟؟عرض کردم این پنل ها در مدل های 200 واتی و 300 واتی و کمتر وارد بازار شده اند که برای محدوده 200 واتی و 300 واتی، هر وات حدود 5 هزار تومان تموم میشه. البته برای اتصال به شبکه و فروش برق نیاز به یک اینورتر هستش و برای داشتن برق دائمی در صورت استفاده جزیره ای نیاز به یه باطری ( شبیه باطری اتومبیل اما با قدرت بیشتر) و یا پیل سوختی که فعلا دانشگاه اصفهان یه مدلش رو برای ذخیره انرژی زده و البته سفارش ساخت هم قبول میکنن اما دردسر باطری کمتره |
|||
12-11-2013, 03:34 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
(12-10-2013 08:56 PM)نازلی نوشته شده توسط: سلام دوستان سلام ، من مرغداري دارم . بحث فروش مربوط به كشتارگاه ميشه ، مرغداري به تنهايي نميتونه مرغ اماده طبخ رو به بازار عرضه كنه ! شما بايد دنبال افزايش توليد باشيد نه فروش برای دنیایت چنان کار کن که گویا برای همیشه [در این دنیا] خواهی بود. و برای آخرتت [نیز چنان] سعی و تلاش کن که گویا فردا از دنیا خواهی رفت. |
|||
12-11-2013, 07:57 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
سیستم های pvخارج از شبکه در جایی که میشه از روشهای جایگزین مثل ژنراتور استفاده کرد اصلا و ابدا تو ایران توجیه اقتصادی نداره .سیستمهای pvتو ایران زمانی توجیه اقتثادی داره که مثلا شما می خواهید در مکانی دور از شبکه یک آنتن مخابراتی نصب کنیدو......
فردی هم اگر در گفته من شک داره فقط قیمت یک باتری خشک 12ولت100آمپر که تقریبا 2سال یک بار باید عوض بشود را از بازار بگیرید |
|||
12-11-2013, 08:43 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
(12-11-2013 03:34 PM)rasoul.es1989 نوشته شده توسط:بیشتر توضیح می دین؟(12-10-2013 08:56 PM)نازلی نوشته شده توسط: سلام دوستان بدون شک من میلیاردر آینده ایران و کارآفرین برتر خواهم بود |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان