ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

برنامه ريزي براي ارشد
زمان کنونی: 09-26-2025, 03:06 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: محسن قلي زاده
آخرین ارسال: محسن قلي زاده
پاسخ: 86
بازدید: 11207

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امیتازات : 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برنامه ريزي براي ارشد
11-10-2013, 05:06 PM
ارسال: #71
RE: برنامه ريزي براي ارشد
دمتگرم اميدوارمون كردي

نمي توانيم با باقي ماندن در آنچه هستيم، به آنچه مي خواهيم برسيم

تغییر نام کاربری : آقامحسن ----- > محسن قلي زاده
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
11-12-2013, 12:14 AM
ارسال: #72
برادرا خواهرا ، من یه سوال دارم عاجزانه هم درخواست کمک دارم . یعنی عین چیز تو گل گیر کردم .

چجوری بفهمم علاقه ذاتیم چیه ؟ من مهندسی برق قدرت گرفتم اما حس میکنم به این رشته علاقه ندارم ، درسهاممم زور زوری پاس میکردم . رشته های زیادی هستند که ظاهرا بهشون علاقه دارم ... اقتصاد، شیمی،معماری، it و .... ولی حس میکنم اینها هم ممکنه مثل برق احساسات موقتی باشند و وقتی واردشون بشم پشیمون بشم . چون اکثر علایق ما علایق ظاهری اند . مثلا من یه دکترای شیمی دیدم از قیافش خوشم اومد به شیمی علاقمند شدم ، یه هکر دیدم از روش هک کردن لذت بردم به it شاخه امنیت علاقمند شدم ، یه نقاشی قشنگ دیدم عاشق نقاشی شدم .... ولی واقعیت اینه که اینها هیچکدوم وقتی ذاتی نباشند تا اخر ادمو پای اون رشته نگه نمیدارند .

کارهای مختلف و متفاوت رو تجربه نکردم که بخوام بگم از چه کارهایی خیلی لذت میبرم و از کدوم بدم میاد .

واقعا راهی هست که بفهمم ذاتا مال چه کاری هستم ؟ تا بتونم ارشد یه رشته رو انتخاب کنم ؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
11-12-2013, 10:41 AM
ارسال: #73
(11-12-2013 12:14 AM)jujushow نوشته شده توسط:  برادرا خواهرا ، من یه سوال دارم عاجزانه هم درخواست کمک دارم . یعنی عین چیز تو گل گیر کردم .

چجوری بفهمم علاقه ذاتیم چیه ؟ من مهندسی برق قدرت گرفتم اما حس میکنم به این رشته علاقه ندارم ، درسهاممم زور زوری پاس میکردم . رشته های زیادی هستند که ظاهرا بهشون علاقه دارم ... اقتصاد، شیمی،معماری، it و .... ولی حس میکنم اینها هم ممکنه مثل برق احساسات موقتی باشند و وقتی واردشون بشم پشیمون بشم . چون اکثر علایق ما علایق ظاهری اند . مثلا من یه دکترای شیمی دیدم از قیافش خوشم اومد به شیمی علاقمند شدم ، یه هکر دیدم از روش هک کردن لذت بردم به it شاخه امنیت علاقمند شدم ، یه نقاشی قشنگ دیدم عاشق نقاشی شدم .... ولی واقعیت اینه که اینها هیچکدوم وقتی ذاتی نباشند تا اخر ادمو پای اون رشته نگه نمیدارند .

کارهای مختلف و متفاوت رو تجربه نکردم که بخوام بگم از چه کارهایی خیلی لذت میبرم و از کدوم بدم میاد .

واقعا راهی هست که بفهمم ذاتا مال چه کاری هستم ؟ تا بتونم ارشد یه رشته رو انتخاب کنم ؟

به نظر من فقط خودت می تونی بفهمی به چی علاقه داری. میشه به یک سری فاکتورها توجه کرد. مثلا اینکه به رشته ها اول از همه به بازار کارشون نگاه نکنی. نگی خب این دکتر شیمی داره ماهی ده میلیون درآمد داره پس برم شیمی. یا فلانی ارشد زیست داره ماشینش فلانه پس برم زیست. یه چیز دیگه هم اینه که درسته میگن استعداد مهم نیست اما اینطور نیست که اصلا مهم نباشه. باید ببینی توی چه زمینه ای یکمی استعداد داری. فکر نمی کنم شما که برق خوندی بتونی توی رشته هایی مثل شیمی و ... قبول شی چون دروس اختصاصی بسیار مشکلی دارن. به نظرم هیچوقت آدم نمی تونه علاقه ی واقعیش رو پیدا کنه چون به هرچیزی یه ذره علاقه رو داره. مثلا من خودم بین بازاریابی و روانشناسی دو دل بودم. این دو رشته هیچ ربطی بهم ندارن البته برای بازاریاب بودن باید کمی روانشناس هم بود! من بازاریابی رو انتخاب کردم چون مربوط به رشته ی تحصیلیم بود. اگه روانشناسی رو بخوام امتحان بدم شانس قبولیم خیلی کمه
یه راهش اینه که ببینی آیا چیزی هست که وقتی دربارش حرف میزنی سر ذوق بیای. یا موضوعی که ساعت ها دربارش حرف بزنی بدون اینکه گذر زمان رو حس کنی؟ یا اصلا کتاب های غیر درسی توی چه زمینه ای میخونی؟
11-12-2013, 11:11 AM
ارسال: #74
سلام آقا اميد
حرفت جالب بود!
اينكه يارو خوشگله و از هك خوشت بياد نميشه بري بخونيش!
حرفاي توفان رو قبول دارم ولي يه سؤال:
تو بقيه كارهاتم همينجوري اي؟
مثلاً تو ورزش؟ تو تفريح؟
اگه آره ريشه اي تر بايد صحبت كنيم.

نمي توانيم با باقي ماندن در آنچه هستيم، به آنچه مي خواهيم برسيم

تغییر نام کاربری : آقامحسن ----- > محسن قلي زاده
11-12-2013, 11:49 AM
ارسال: #75
(11-12-2013 12:14 AM)jujushow نوشته شده توسط:  برادرا خواهرا ، من یه سوال دارم عاجزانه هم درخواست کمک دارم . یعنی عین چیز تو گل گیر کردم .

به يك عدد روانشناس مراجعه كن
تست هاي خود شناسي وعلاقه شناسي رو ازت بگيره
نتيجه اش رو متوجه مي شوي

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
11-12-2013, 12:31 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-12-2013 12:35 PM، توسط jujushow.)
ارسال: #76
(11-12-2013 10:41 AM)toofan245 نوشته شده توسط:  

به نظر من فقط خودت می تونی بفهمی به چی علاقه داری. میشه به یک سری فاکتورها توجه کرد. مثلا اینکه به رشته ها اول از همه به بازار کارشون نگاه نکنی. نگی خب این دکتر شیمی داره ماهی ده میلیون درآمد داره پس برم شیمی. یا فلانی ارشد زیست داره ماشینش فلانه پس برم زیست. یه چیز دیگه هم اینه که درسته میگن استعداد مهم نیست اما اینطور نیست که اصلا مهم نباشه. باید ببینی توی چه زمینه ای یکمی استعداد داری. فکر نمی کنم شما که برق خوندی بتونی توی رشته هایی مثل شیمی و ... قبول شی چون دروس اختصاصی بسیار مشکلی دارن. به نظرم هیچوقت آدم نمی تونه علاقه ی واقعیش رو پیدا کنه چون به هرچیزی یه ذره علاقه رو داره. مثلا من خودم بین بازاریابی و روانشناسی دو دل بودم. این دو رشته هیچ ربطی بهم ندارن البته برای بازاریاب بودن باید کمی روانشناس هم بود! من بازاریابی رو انتخاب کردم چون مربوط به رشته ی تحصیلیم بود. اگه روانشناسی رو بخوام امتحان بدم شانس قبولیم خیلی کمه
یه راهش اینه که ببینی آیا چیزی هست که وقتی دربارش حرف میزنی سر ذوق بیای. یا موضوعی که ساعت ها دربارش حرف بزنی بدون اینکه گذر زمان رو حس کنی؟ یا اصلا کتاب های غیر درسی توی چه زمینه ای میخونی؟

خیلی چیزا هست که منو سر ذوق میاره اما اینکه بفهمم اون ذوق ناشی از علاقه ذاتیه منه یا اینکه به خاطر هیجانات ظاهری غیر ممکنه . چون اگه ذاتی باشه ادم هر وقت از کار خسته شه و بخواد بکشه کنار وقتی به ذاتش نگاه کنه متوجه استعدادهاش بشه دوباره کار رو ادامه میده اما ناشی از هیجانات باشه تا اون هیجانات فرو بشینه طرف جا میزنه .

مطمئنا شما هم مثل من از هر قشری موفق ترین افراد رو دیدی . از استاد دانشگاه بگیر تا فوتبالیست و .... بنابراین فهمیدنش سخته .

(11-12-2013 11:11 AM)محسن قلي زاده نوشته شده توسط:  سلام آقا اميد
حرفت جالب بود!
اينكه يارو خوشگله و از هك خوشت بياد نميشه بري بخونيش!
حرفاي توفان رو قبول دارم ولي يه سؤال:
تو بقيه كارهاتم همينجوري اي؟
مثلاً تو ورزش؟ تو تفريح؟
اگه آره ريشه اي تر بايد صحبت كنيم.

سلام . توی بقیه کارهام زیاد اینجوری نیستم چون تنوع توشون کمه تونستم تشخیص بدم چیو واقعا دوس دارم . بدون تحت تاثیر قرار گرفتن .

مثلا با اینکه همه نتایج فوتبال رو دنبال میکنم اما میدونم که اصلا توش استعداد ندارم چون زیاد بازی کردم ولی توی تنیس ، بد مینتون واقعا خوبم چون امتحان کردم . مثلا 5-6 سال بود تنیس بازی نکرده بودم اصلا بلد نبودم راکت دستم بگیرم ، 2-3 روز بازی کردم بعد حریف کسایی شده بود که ادعاشون میشد 5-6 ساله حرفه ای بازی می کنیم ! ولی خوب 100 سال هم فوتبال بازی کنم اخر سر توپ بین پاهام گم میشه 10_003

توی تفریح هم میدونم چه تفریحهایی برام لذت بخشه . تا حالا تو عمرم تئاتر و سینما نرفتم ولی عاشق طبیعتم و ازش لذت میبرم .

توی تحصیل و علم اما نتونستم همه رشته ها رو تست کنم و نظر بدم . اکثر رشته ها اون چیزایی نیستند که ادم فکر میکنه . خودم فکر میکردم برق اول تا اخر ازامیش و تحقیق و ... هست ولی از وقتی رفتم سر کلاس شروع کردم فرمول حفظ کردن تا اخر تحصیلم ! از این جور درسهای حفظی بدم میاد . اصلا شما به من یه اسم بگی تا میای فامیلشو پشت بندش بگی من اسم طرفو یادم رفته 35 ولی عاشق ازمایش و صحیح و خطا هستم .... کارهای عملیه ریز . ولی توی ایران واقعا چیزی به این موضوع وجود نداره، توی خارج میتونید مقطع ارشد رو فقط تحقیق کنید اما اینجا تا اخر دکترا فقط باید حفظ کنی بری امتحان بدی ....
(11-12-2013 11:49 AM)goldmen نوشته شده توسط:  

به يك عدد روانشناس مراجعه كن
تست هاي خود شناسي وعلاقه شناسي رو ازت بگيره
نتيجه اش رو متوجه مي شوي

توی نت تستهاش پره منتها جواب تستها خشک و مصنوعیه .
11-12-2013, 12:57 PM
ارسال: #77
براي اين بهتون گفتم بريد روانشانس
ميدانم در اينترنت خيلي ازاين تست ها هست ولي تستي كه درخصوص شما بايد ونتيجه اش رو بايد حتما روانشناس براتون تهيه كند وبيان كنيد
حتما مراجعه كنيد
نتايج جالبي خواهيد گرفت

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
11-12-2013, 03:13 PM
ارسال: #78
(11-12-2013 12:57 PM)goldmen نوشته شده توسط:  براي اين بهتون گفتم بريد روانشانس
ميدانم در اينترنت خيلي ازاين تست ها هست ولي تستي كه درخصوص شما بايد ونتيجه اش رو بايد حتما روانشناس براتون تهيه كند وبيان كنيد
حتما مراجعه كنيد
نتايج جالبي خواهيد گرفت

احمد جان منم ب ی روانشناس نیاز دارم.12_00212_002
باید ی ریکاوری بشم.

http://superyas.hamvar.ir/

09396945864
11-12-2013, 08:25 PM
ارسال: #79
دوستان بشتابید فرصت کمه ...
11-13-2013, 11:46 AM
ارسال: #80

به نظرم
یه مشاوره خوب از همه چی بهتر کمکت میکنه

تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار
که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دانلود اموزش جامع برنامه نویسی اندروید به زبان ساده saeed74 3 1,402 11-13-2015 09:31 PM
آخرین ارسال: saeed74
  معرفی برنامه های خوب شبکه تلویزیونی بازار karafarin 13 2,312 08-03-2015 08:59 PM
آخرین ارسال: Danial_Javadi
  راهنمایی درباره برنامه نویسی arsho 2 1,064 05-09-2014 08:16 AM
آخرین ارسال: phoenix021
  14 راه اصلي براي ثروتمند شدن mrghafoory 1 1,085 05-12-2013 04:54 PM
آخرین ارسال: javamoh

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS