ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
لطیفه ها زمان کنونی: 09-24-2025, 03:02 AM |
|||||||
|
لطیفه ها
|
10-22-2013, 01:39 PM
ارسال: #791
|
|||
|
|||
RE: لطیفه ها
منبع جدید درآمد برای اس دق لال
. . . .... . . . . . . . . . فروش DVD گلهای دریافتی رحمتی ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
10-22-2013, 01:40 PM
ارسال: #792
|
|||
|
|||
ﺩﺍﺭﻡ ﮐﺒﺎﺏ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺭﻭ ﻣﻨﻘﻞ ﻭ ﺳﯿﺨﺎﯼ ﮐﺒﺎﺑﻮ
ﻣﯿﮕﺮﺩﻭﻧﻢ . ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﻣﯿﮕﻪ :ﺩﺍﺭﯼ ﮐﺒﺎﺏ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﯿﮑﻨﯽ؟؟ ﻣﻦ :ﭖَ ﻥ َ ﭖ َ ﺩﺍﺭﻡ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺩﺳﺘﯽ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﯿﮑﻨﻢ ! ﺯﺍﺭﺕ ﺧﻮﺍﺑﻮﻧﺪ ﭘﺲ ﮐﻠﻪ ﺍﻡ .... ﻣﯿﮕﻢ ﭼﺮﺍ ﻣﯿﺰﻧﯽ ﺧﻮ؟... ﻣﯿﮕﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﺎ ﺩﺍﻭﺭ ﺗﺒﺎﻧﯽ ﻧﮑﻨﯽ من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
10-22-2013, 01:41 PM
ارسال: #793
|
|||
|
|||
یکی از دوستام می گفت:
یه دونه از این عروسک ها گرفتم وقتی دماغشو فشار میدم میگه " I Love You " لامصب همه کمبود محبت هامو پر کرده، خیلی به هم وابسته شدیم..... عشقش صاف و سادس ..:| من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-22-2013, 01:42 PM
ارسال: #794
|
|||
|
|||
شما یادتون نمیاد. یه زمانی میرفتی مهمونی ، برا اینکه نشون بدی با شخصیتی، نباید موز برمیداشتی!!!
من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-22-2013, 01:50 PM
ارسال: #795
|
|||
|
|||
مازیار فلاحی یه کاری با آدم میکنه که آدم از اینکه شکسته عشقی نخورده شرمنده میشه والا,.
من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-22-2013, 01:52 PM
ارسال: #796
|
|||
|
|||
ﮔﺮﮔﻪ ﻣﯿﺮﻩ ﺩﻡ ﺧﻮﻧﻪ ﺷﻨﮕﻮﻝ ﻣﻨﮕﻮﻝ ﺩﺭ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﯾﻪ ﺩﻓﻌﻪ
ﺧﺮﺳﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﻨﻮﻥ ﻣﯿﺎﺩ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﻣﯿﮕﻪ : ,ﺑﺎﺑﺎ ﺗﻮ ﻣﺎﺭﻭ ﮐﺸﺘﯽ ، ﺍﻻﻥ ﺍﯾﻨﺎ ۲۰ ﺳﺎﻟﻪ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻓﺘﻦ ! ﺑﯿﺸﻌﻮﺭ ﻭﻟﻤﻮﻥ ﮐﻦ ﺩﯾﮕﻪ … ﮔﺮﮔﻪ ﻣﯿﮕﻪ : ﺧﯿﻠﯽ ﺑﯿﺸﻌﻮﺭﯼ ﺑﺮﺍﺕ ﻧﺬﺭﯼ ﺁﻭﺭﺩﻡ من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-22-2013, 01:58 PM
ارسال: #797
|
|||
|
|||
ﺧﺐ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﻧﺒﺮﺩ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻭ ﺭﻭﺷﻦ ﮐﺮﺩﻥ ﮐﻮﻟﺮ ﺗﻤﻮﻡ
ﺷﺪ ﺍﺯ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺷﺎﻫﺪ ﻣﺎﺭﺍﺗﻦ ﮐﻢ ﻭ ﺯﯾﺎﺩ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﺨﺎﺭﯼ ﻫﺴﺘﯿﻢ ﭘﯿﺸﺎﭘﯿﺶ ﻣﺼﯿﺒﺖ ﻭﺍﺭﺩﻩ ﺭﻭ ﺗﺴﻠﯿﺖ ﻣﯿﮕﻢ من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-22-2013, 02:00 PM
ارسال: #798
|
|||
|
|||
امروز صبح کنار خیابون وایساده بودم
یه پسره اومد با جنسیس جلوی پام ترمز زد گفت ببخشید میخوام برم زعفرانیه منم گفتم کار خوبی میکنی... جای خیلی خوبیه... برو به امید خدا ![]() دیگه از خنده نمیتونست حرکت کنه ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-22-2013, 02:00 PM
ارسال: #799
|
|||
|
|||
دغدغه های فکری که گاهی اوقات سراغمون میاد!
. . . آیا میشه رو میز نهارخوری شام هم خورد؟ من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-22-2013, 02:09 PM
ارسال: #800
|
|||
|
|||
شيخ را گفتند : علم بهتر است يا ثروت ؟!
شيخ بی درنگ شمشير از ميان بيرون آورد و مانند جومونگ مريد بخت برگشته را به سه پاره ی نامساوی تقسيم نمود و گفت :سالهاست که هيچ خری بين دو راهی علم و ثروت گير نميکند !!! مريدان در حالی که انگشت به دندان گرفته و لرزشی وجودشان را فرا گرفت گفتند يا شيخ ما را دليلی عيان ساز تا جان فدا کنيم .... شيخ گفت :در عنفوان جوانی مرا دوستی بود که با هم به مکتب می رفتيم ، دوستم ترک تحصيل کرد من معلم مکتب شدم... حالا او پورشه دارد ، من پوشه... او اوراق مشارکت دارد، و من اوراق امتحانی... او عينک آفتابی من عينک ته استکانی... او بيمه زندگانی ، من بيمه خدمات درمانی ... او سکه و ارز ، من سکته و قرض . . . سخن شيخ چون بدين جا رسيد مريدان نعره ای جانسوز برداشته و راهی کلاسهای آموزش اختلاس گشتندی . . . من ازدرون تو حرف میزنم
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
با گرانترین ها جهان آشنا شويد | صدفی | 4 | 1,737 |
01-06-2014 03:52 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
|
لطیفه ها و نکات طنز | 0 | 2,272 |
امروز 03:02 AM آخرین ارسال: |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 43 مهمان