ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
لطیفه ها زمان کنونی: 09-23-2025, 05:24 PM |
|||||||
|
لطیفه ها
|
10-21-2013, 10:58 PM
ارسال: #771
|
|||
|
|||
RE: لطیفه ها
تو صف نون بودم دیدم دوتا پسر هفت هشت ساله سر نوبت با هم بحث میکردن …
اولی : برو بابا ! . . . . . . . . . دومی : به من نگو بابا به من بگو عمو ، وقتی میگی بابا من نسبت بهت احساس مسئولیت پیدا می کنم :| من ۸سالم بود پشت کمدمو به امید راه پیدا کردن به سمت سرزمین نارنیا بررسی میکردم ! من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
10-21-2013, 10:59 PM
ارسال: #772
|
|||
|
|||
چن شب پیش یه هندونۀ اساسی خوردیم!
منم عاشق اینم که با قاشق حسابی تهش رو بتراشم! ینی یه جوری پوستشو با قاشق تراشیدم که کم مونده بود سوراخ بشه! فرداش رفتگر محله مون زنگ زد گفت: اگه دیگه بااین پوست هندونه کاری ندارین من ببرمش ..! :| من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
10-21-2013, 11:23 PM
ارسال: #773
|
|||
|
|||
قهرمان بچگی های ما بروسلی بود شدیم این
نمی دونم این جدیدیا با امثال جاستین بیبر به کجا میخوان برسن ؟ :| من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-21-2013, 11:28 PM
ارسال: #774
|
|||
|
|||
داشتم با تبلت پسر عموم “Angry Birds” بازی میکردم !
بابام اومد میزنه پس کلم میگه : ما تو خانوادمون کفتر باز نداشتیم تا حالا خدایا من از دست این پسر چی کار کنم ؟ من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-21-2013, 11:35 PM
ارسال: #775
|
|||
|
|||
آقای مجری :
اگه یکی دستشو آورد جلو یعنی ؟ فامیل : می گیم دستتو بکش ! کلاه قرمزی : می گیم مگه کاراته بازیه ؟ ببعی : می لیسیم آقای مجری : نه ما هم دستمونو می بریم جلو و باهاش دست می دیم حالا اگه دستشو نیاورد جلو چی ؟ پسرعمه زا : ما دستمونو می بریم جلو می کنیم تو نافش ! ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-21-2013, 11:35 PM
ارسال: #776
|
|||
|
|||
پسربچه بعد از رفتن به تختش: بـــــــااابــــااا...
پدر: بله؟ پسر: ميشه برام يه ليوان آب بياری؟ پدر: نخير نميشه! قبل از اينكه بخوابی گفتم آب مي خوری؟ گفتی نه! 3 دقيقه بعد، پسربچه: بااابااااا تشنه مه، يه ليوان آب واسم مياری؟ پدر: نخیــــــررر، اگه يه بار ديگه آب بخوای، ميام يكي ميزنم توی گوشت تا بخوابی! 5 دقيقه بعد، پسربچه: بـــــــااابــــــاا.... ميشه وقتی ميای منو بزنی، يه ليوان آبم بياری؟! ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-21-2013, 11:37 PM
ارسال: #777
|
|||
|
|||
به غضنفر میگن: چی شد مامانت مرد ؟
میگه: رفت پشته بوم رخت پهن کنه افتاد… میگن افتاد مرد ؟ میگه: نه بابا افتاد رو کولر ، کولر شکـ.ست افتاد. بهش میگن اون موقع مرد؟؟ میگه:نه آقا جان،بعد افتاد رو تراس ، تراس خراب شد. میگن:خوب این دفعه مرد ؟ میگه: نه بعد افتاد رو سقف گاراژ، سقف خراب شد! بهش میگن:حتماً ایندفعه مرد ؟ میگه:بازم نمرد، دیدیم داره کُلّ خونه خراب میشه، با تفنگ زدیمش من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-21-2013, 11:37 PM
ارسال: #778
|
|||
|
|||
ﻓﺎﻣﯿﻠﻤﻮﻥ ﯾﻪ ﺍﺱ.ﺍﻡ . ﺍﺱ ﻓﻠﺴﻔﯽ
ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩ؛ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﭼﯽ ﺷﺪ reply ﺭﻭ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﯽ ﺯﺩﻡ ﺍﺱ .ﺍﻡ. ﺍﺱ ﺧﺎﻟﯽ ﺑﺮﺍﺵ ﺳﻨﺪ ﺷﺪ. ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ : ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﺍﺯ ﺣﺮﻓﻬﺎﯼ ﻧﮕﻔﺘﻪ … ﻣﺮﺳﯽ! ﯾﻌﻨﯽ ﯾﻪ ﺁﺩﻡ ﺳﺎﻟﻢ ﺩﻭﺭ ﻭ ﺑﺮﻣﻮﻥ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ))))) من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-21-2013, 11:38 PM
ارسال: #779
|
|||
|
|||
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻭﺍﺳﻪ ﮔﺮﺑﻪ ﺵ ﭘﺮﻭﻓﺎﻳﻞ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﺳﻤﺸﻮ
ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ :“ ﻟﻮﺳﻲ ” 475 عکسشو آپ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺎﻻﺵ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻣﻴﻮ ﻣﻴﻮ تا ﻻﻳﮏ ﺧﻮﺭﺩه ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﭘﺴﺮﻩ ﻋﮑﺴﺶ ﺗﻮ ﻃﺒﻴﻌﺖ ﺑﮑﺮ ﻣﺎﻟﺰﻱ ﺭﻭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺭﻭ ﻭﺍﻟﺶ ﻓﻘﻂ ﺭﻓﻴﻘﺶ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ :ﺣﯿﻮﻮﻥ ﻣﻴﺮﻱ ﻣﺎﻟﺰﻱ ﺳﻮﻏﺎﺕ ﻧﻤﻴﺎﺭﻱ؟؟ :| من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-21-2013, 11:46 PM
ارسال: #780
|
|||
|
|||
اصفهانیه به راننده تاکسی میگه:دادا پلی خواجو چنده؟؟
. . . . . . راننده میگه:خودد آ خانومد2هزارتومن بچادم هیچی!!!! اصفهانیه به بچه هاش میگه:شوما سوارشین برین من آ نندون پیاده میاییم!!!!! من ازدرون تو حرف میزنم
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
با گرانترین ها جهان آشنا شويد | صدفی | 4 | 1,734 |
01-06-2014 03:52 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
|
لطیفه ها و نکات طنز | 0 | 2,271 |
امروز 05:24 PM آخرین ارسال: |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان