ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
پول در آوردن به ازای خوابیدن زمان کنونی: 09-25-2025, 08:09 PM |
|||||||
|
پول در آوردن به ازای خوابیدن
|
10-15-2013, 12:12 PM
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: پول در آوردن به ازای خوابیدن
با سلام
ابتدا يك جمله به استارتر اين بحث دوست من عنواني كه انتخاب كردي با مطالب داخل تاپيك و سوال خودت ربط انچناني نداره. چند بار عنوان رو ديدم و تصور كردم كه يك ايده هست مثل ايده هاي ديگه اما الان كه اومدم مطالب رو ميخونم ميبنم مطالب چيز ديگري هست. در مورد مطالب دوستان نظرات رو ميگم. نظرات شخصي هست و با توجه به اتفاق هاي كه برايم پيش امده هست برخي هارو ميگم ابتدا در مورد راهكار اقا يوسف. بحث خريد گوسفند كه گفتند خوب هست اما متاسفانه امروزه پيدا كردن افرادي كه بخوان شريك بشند سخت هست. وقتي با يك نفر شريك بشي خيلي از افراد توجه اي به مالهاي شما ندارند و واضح تر بخوام بگم دلش براي شما نميسوزد كه مثل گوسفندهاي خودش به اونا برسه. ابتدا بايد فردي رو پيدا كرد كه از اين نقطه نظرات مبرا باشه. اگر همچين فردي رو پيدا كرديد برد كرديد اما اگر نه ضرر ميكنيد. بخاطر همين پس اينكار ديگه مثل گذشته نيست. در گذشته همدلي و يك رنگي-صداقت وو خيلي نسبت به امروز بيشتر بود.اما امروز حتي دوست و اشنا و فاميل خودت هم برات كاري نميكند. يكي از اقوام ما كارش همين بود بهش گفتيم بيا چندتا گوسفند هم ما ميگيريم ميديم به شما نصف نصف باشد(10 تا بخريم-5 تا براي شما 5 تا براي ما) اما گفت گوسفند داري صرف ندارد. اما از اون موقع تا حالا 5 سال ميگذرد و اين اقا هنوز همين كار را ميكند. خود فرد هم كه نميتواند چوباني كند يا مكاني بخرد. پس در نتيجه بايد فردي كه ميخواهد اينكارو انجام بدهد. ريسك پذير باشد در زمانه امروز در مورد اون دوست عزيزمان كه درمورد ساخت ساز گفتند. بله در چند سال اخير حداقل 2 الي 3 سال اخير اينكار خيلي راحت بود بخاطر قيمت هاي كه وجود داشت اما ديگه الان با مبلغ 30 تومان نميشود(ميشود.اما در اندازه كوچيك و در مكان هاي خاص-مثل روستا) اما در يك شهرستان كه دور افتاده ترين مكان شهر زمين متري 500000 تومان هست يك 100 متري بخوايم بخريم ميشه 50 ميليون-60 تا 70 مترش رو ميشه ساخت.هزينه ساختش هم با اين وضعيت حداقل هر طبقه اي بيش از 25 ميليون هست و الي اخر پس با 30 ميليون نميشود. نه اينكه نميشود. ميشود اما با هزينه بيشتر. ضمن اينكه مبلغ بايد بيشتر باشد و در كنارش ميتوان وام گرفت و غيره راهكار ديگه كه در اين دوره يك فرد ميتونه وارد ساخت ساز بشه وقتي سرمايه اش كم هست. اينكه شريكي وارد بشه. اما شريك از كجا ميشه پيدا كرد؟؟ بحث اعتماد و اطمينان و مسائل از اين قبيل باعث ميشه اينكارم تا حدودي امكان پذير نباشه. مطلب نهايي اينكه امروزه نميشه مانند زمان گذشته منظورم دو سه سال اخير هست كاري رو به راحتي اغاز كرد. گرچه در همان زمان هم بطور حتم بعضي ها اين مواردي كه رو كه الان من گفتم بيان ميكردند. پس نتيجه ميگيريم كسي ميتونه پيشرفت كنه كه ريسك پذيري بيشتري داشته باشه. فقط تنها تفاوت امروز به سالهاي گذشته در ميزان ريسك پذيري هست البته تلاش و هزاران مسائل ديگر نيز در كنار ريسك پذيري براي موفقيت در دنياي امروز وجود داره كه بايد باشند تا بتوان موفق بود كه در همين انجمن در تاپيك هاي مختلف در موردش بحث شده ----------------------------------------- اما جواب سوال اين دوست عزيزمان كه در مورد ايده گفته بودند ببينيد دوست من.شما اگر داراي توانايي مالي هستيد توصيه ميكنم يك اتاق فكر تشكيل بديد(از همكاران خودتان) با توجه به وضعيت مالي اقدام به ايده يابي كنيد روش هاي ايده يابي مانند طوفان مغزي اين مسائل رو ميتويند تحقيق كنيد و فرا بگيريد. بعدش با توجه به توانايي هايتان انهايي را كه ميتوانيد روي ميز بذاريد و با بررسي و تحقيق و جمع بندي به يك ايده نهايي برسيد. در دنياي نت و در يك انجمن نميتوان يك ايده اي ارائه كرد كه بطور 100 درصد عملي باشد. در 90 درصد موارد ايده هاي ارائه شده يا توسط افراد ديگه انجام شده. يا مورد قبول طرف ايده يابنده قبول نميشه يا در توان فرد ايده يابنده نيست. براي همين نتيجه نهايي در پي نخواهد داشت. البته از اين نظر كه دوستان نظرات و ايده هاي خودشان رو ارائه كنند خوب هست اما تنها براي باز تر شدن محدوده ذهن شما موفق باشيد كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
10-15-2013, 12:31 PM
ارسال: #22
|
|||
|
|||
استارتر تاپیک که ظاهرا غیبشون زده ولی بدلیل اهمیت زیاد این موضوع من از طرف ایشون از همه دوستانی که وقت میگذارند و نظرشون رو اعلام میکنن تشکر میکنم.
بنده با رو به رو شدم با واقعیت مخال نیستم ولی چه خوب میشد دوستمون " آقای ایده " حداقل به خاطر اسمی که انتخاب کردن یه راهکار یا راه حل یا ایده ارائه میکردند بجای انرژی منفی ! باران باش و ببار؛ مپرس کاسه های خالی از آن کیست؟ |
|||
10-15-2013, 12:49 PM
ارسال: #23
|
|||
|
|||
خب تا اینجای کار نتیجه ای که من گرفتم این بوده که سرمایه گذاری جزو کارهایی است که میتونه کاری کنه که در ازای خوابیدن درامد کسب کنیم .
و از مشکلات سرمایه گذاری هم اینه که شریک مناسب گیر نمیاد و امکان این هست که سرمایه شما بپره . اما اکثر ثروتمندان دنیا سرمایه گذاران هستن . حتی تو خود کشور ما هم چند نفر از کسایی که باهاشون کار میکنند شاید در اسم کارخونه دار یا صاحب شرکت ( به قول رابرت کیوساکی کارآفرین یا خویش فرما ) باشن اما در اصل کارشون سرمایه گذاریه . حالا سوالی که اینجا نیاز به پاسخ داره اینه که چطور میتونیم ریسک سرمایه گذاری رو به حداقل برسونیم ؟ ![]() |
|||
10-15-2013, 12:57 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-15-2013 12:59 PM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #24
|
|||
|
|||
(10-15-2013 12:31 PM)hamid.h نوشته شده توسط: استارتر تاپیک که ظاهرا غیبشون زده ولی بدلیل اهمیت زیاد این موضوع من از طرف ایشون از همه دوستانی که وقت میگذارند و نظرشون رو اعلام میکنن تشکر میکنم. دوست عزيز اين ديد شماست كه منفي هست نه مطالب مطالب واقعيت هست كه من با اونا رو به رو بودم. امكان داره شما جور ديگري برخورد كنيد. اينكه منفي هست يا مثبت مهم نيست. در مورد ايده هم گفتم. در نت نميتوان ايده اي مطرح كرد.در اين انجمن بيش از حداقل 100 تاپيك ايده يابي مطرح شده است. ميتوانيد وقت بذاريد و همه انهارا مطالعه كنيد. اما بطور حتم چندتايي رو مطالعه كنيد ولي با اين وضعيت كه بازم ميگيد ايده اي ارائه كنيم پس نتيجه ميگيريم كه ايده هاي ارائه شده به كار شما نيومده است. بحث و موضوع مهم از نظر من اصلا ايده نيست. بلكه اجراي اون هست.شما يا ديگر دوستان اگر ايده ميخواهيد. بايد اول محدوديت ها-داشته ها- توانايي ها ووو خودتان رو در نظر بگيريد. بعدش با توجه به اونا دنبال ايده باشيد. ايده ميخواهيد بفرماييد. ايجاد يك اينترنت پر سرعت با قيمت ارزان ايجاد يك نرم افزار متن نويس با حرف زدن( ورژن فارسي با سرعت بالا) ايجاد يك فروشگاه انلاين بزرگ با داشتن قابليت هاي مختلف ايده هاي ديگه رو ميتونيد با وقت گذاشتن و ديدن سايت هاي مختلف خارجي پيدا كنيد. مثل ايده ساخت اپارات كه از يوتيوب برداشته شد و امثال ان خيلي از اين سايت ها و امكانات هستند كه هنوز در كشور عملي نشدند. اين ايده براي اين دوست مان براي شما يا كسب كار ديگه كه سود اور باشه ايده اي ندارم. چون اينها ايده نيستند. بلكه كسب كارهاي هستند كه دور بر ما وجود دارند. ميتوان يكي را كه از عهده مان بر مياد و علاقه داريم رو انتخاب كنيم و مشغول بشيم. موفق باشيد كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
10-15-2013, 01:30 PM
ارسال: #25
|
|||
|
|||
(10-15-2013 12:49 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: خب تا اینجای کار نتیجه ای که من گرفتم این بوده که سرمایه گذاری جزو کارهایی است که میتونه کاری کنه که در ازای خوابیدن درامد کسب کنیم . ابتدا يك مسئله اي رو مطرح كنم. ما اينجا هستيم كه با ارائه نظرات مان بهم ديگه كمك كنيم. اينكه نظر يك شخصي متناسب نظر مان نيست يك امر معمولي هست. به جاي نقد نظرات ديگران بهتر هست به نظرات افراد مختلف احترام بذاريم و اگر مخالفتي هم داريم تنها نظر خودمان رو بيان كنيم. اما در مورد مطالب شما سبحان عزيز به نظر من اگر بخوام فردي رو تشريح كنم كه در دنياي امروز بخواد سرمايه گذاري كنه بايد اين مدلي باشد 1- ابتدا هزينه اي كه به عنوان سرمايه در اختيار داره به عنوان هزينه اي هست كه مازاد زندگي خودش هست. و اگر هر بلايي سرش اين سرمايه اومد هيچ نگراني در قسمت زندگي خودش نداره. 2- اگر ميخواد سود خوب كنه بايد ريسك پذير باشه-البته سرمايه گذاري بدون ريسك هم وجود داره مثل بانك. پول رو ميذاري داخلش و سر تاريخ مشخص پول و سودت رو ميگيري اين ميشه بدون ريسك. اما يك سود محدود اما اگر سود بيشتري ميخواد بايد ريسك پذير باشه. اون دوست عزيزمان كه در مورد ساخت ساز گفت. فردي كه سرمايه زيادي نداره و ميخواد با يك سرمايه حداقل و وام قصد كار ساختمان رو شروع كنه اگر ريسك پذير نباشه ميتونه سود كه نكنه هيچ چند ميليون هم ضرر كنه. اما با يك ريسك ميتونه سود كنه حالا ريسكش چطور هست. اينكه مثلا 50 ميليون داره- با قيمت وسايل مثل اهن -ووو كه امروز مثلا با قيمت 100 -200 -500 هست كار رو شروع ميكنه. فرض ميكنه كار يك سال طول ميكشه و در اين يكسال. اگر همه چيز خوب باشه قيمت ها تنها 10 درصد افزايش پيدا ميكنه. و ميشه 110-220-550- اگر اينطوري باشه ميتونه فرضا 20 ميليون سود كنه اما حالا اگر قيمت ها مثل اين چند وقت اخير (قبل از ركود) يك مرتبه 200 درصد رشد كنه اين فرد كارش ميمونه و ضرر ميكنه. 3- با اطلاعات و تحقيق كامل باشه. با تحقيقات كامل. مثل اشنا بودن با اهن فروش ها- اشنايي با جنس هاي مختلف- اشنا با افراد مختلف كه بطور مثال به جاي پراخت نقدي چكي كار كند . و موارد غيره. ميتونه درصد ريسك سرمايه گذاري رو كم كنه اين در مورد ساختمان سازي بود در مورد اون گوسفند. الان ما در كشور يك نژادي رو داريم كه بره هاي دوقلو مياره. خوب اگر شما گوسفند هاي رو بخريد كه دوقلو بره مياره سود بيشتري رو نسبت به اون گوسفندي كه تنها يكي مياره ميكنيد. يا در فلان زمان گوسفند ارزان تر هست ميتوانيد خريد كنيد و در فلان زمان گوسفند گران تر فروش ميره ميتوان بفروشيد. وووووو همه اينها ميتونه تو بدست اوردن سود يا ضرر بهت كمك كنه. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
10-15-2013, 02:16 PM
ارسال: #26
|
|||
|
|||
سعی کردم در داخل متن پاسخ بدم.
(10-15-2013 10:25 AM)3ObHaN نوشته شده توسط: تا الان تمامی جواب ها درست و منطقی بودن .####################################################### (10-15-2013 10:31 AM)hamid.h نوشته شده توسط: دوست خوبم پرورش دام و گوسفند با مشکلات بسیار بسیار زیادی مواجه میشه. بطور کلی من معتقدم سرمایه گذاری بر روی موجود زنده بسیار دشوار و پر ریسک است... ####################################################### (10-15-2013 12:12 PM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: با سلام تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
|
|||
10-15-2013, 03:14 PM
ارسال: #27
|
|||
|
|||
دوستان شما متوجه منظور من نشدید و یا شاید من نتونستم منظورم رو درست برسونم .
اقا من اگر فروشگاه زنجیره ای داشته باشم ، سیستم مدیریت فروش میزارم ( از اینا که بارکد میخونن ) . انبار دار میزارم و غیره . اگر بخوام شرکت هلدینگ بزنم 60 درصد سهام شرکت ها رو حدااقل میخرم و هر ماه یک حسابرس امین برای سرکشی میفرستم و غیره . من دنبال راهکار های عملی برای سرمایه گذاری مطمئن هستم تا بتونم تو هر حرفه ای که بخوام سرمایه گذاری کنم ( اهرم فشار ) وگرنه من با امنیت سرمایه کار ندارم . ![]() |
|||
10-15-2013, 04:02 PM
ارسال: #28
|
|||
|
|||
به نظر من هم نام تاپیک اصلا به بحث ربطی نداره و این یه هفته ای که بالا بود من ازش رد شدم و حتی یکبار هم بازش نکردم تا امروز !
دوستان میخوان مطلب بگذارن خواهشن رو نام تاپیک یکم دقت کنند. اینجا اکثرا در مورد شغلهایی صحبت می کنند که اگر یه روزی خودشون کشیدن کنار کارها خودش انجام بشه! این شعار یه جورایی ناقصه و در واقع شغلی که در انتها به این درجه نرسه جزء مشاغل متوسط (از لحاظ درآمد) جامعه محسوب میشه. همه کسایی که تولیدی دارند اگر به این درجه نرسند یعنی در نبودشان کارها خودکار جلو نرود باید در مدیریتشان تجدید نظر کنند. پس بحث رو اینگونه ادامه بدیم که چه باید کرد و یا چه شغلهایی هستند که در نبود ما خودکار و بدون نقص جلو می رن؟ در سطوح پایین من خودم تجارت اینترنتی رو بیشتر قبول دارم و شما کافیه یه محصول رو تو سایت داشته باشید هر زمان که مشتری از شما خرید کنه پول آنلاین تو حسابتون واریز میشه. کار تو بورس هم همینطور البته ممکنه شما بر اساس تحولات اقتصادی ضرر هم بکنیدو ریسکش کمی بالاتره در سطوح بالاتر هم راه اندازی همون سیستمهایی که دوستان اشاره کردند و در نهایت داشتن خط تولید. همین هفته پیش مطلبی رو خوندم که یک مدیر شرکت ساخت موتور هواپیمای جت فقط در ابتدای سال همه مدیراشو جمع میکنه و توی یکی دو جلسه یه سری اهداف رو براشون مشخص میکنه و میره ! حتی دستور یا طرح هم نمی ده فقط هدف مشخص میکنه...خیلی حرفه که اینقدر شما مدیریتت قوی باشه. آسمان فرصت پرواز بلندی است....قصه این است چه اندازه کبوتر باشی.... |
|||
10-15-2013, 05:51 PM
ارسال: #29
|
|||
|
|||
![]() [/quote] دوست عزيز اين ديد شماست كه منفي هست نه مطالب مطالب واقعيت هست كه من با اونا رو به رو بودم. امكان داره شما جور ديگري برخورد كنيد. اينكه منفي هست يا مثبت مهم نيست. در مورد ايده هم گفتم. در نت نميتوان ايده اي مطرح كرد.در اين انجمن بيش از حداقل 100 تاپيك ايده يابي مطرح شده است. ميتوانيد وقت بذاريد و همه انهارا مطالعه كنيد. اما بطور حتم چندتايي رو مطالعه كنيد ولي با اين وضعيت كه بازم ميگيد ايده اي ارائه كنيم پس نتيجه ميگيريم كه ايده هاي ارائه شده به كار شما نيومده است. بحث و موضوع مهم از نظر من اصلا ايده نيست. بلكه اجراي اون هست.شما يا ديگر دوستان اگر ايده ميخواهيد. بايد اول محدوديت ها-داشته ها- توانايي ها ووو خودتان رو در نظر بگيريد. بعدش با توجه به اونا دنبال ايده باشيد. ايده ميخواهيد بفرماييد. ايجاد يك اينترنت پر سرعت با قيمت ارزان ايجاد يك نرم افزار متن نويس با حرف زدن( ورژن فارسي با سرعت بالا) ايجاد يك فروشگاه انلاين بزرگ با داشتن قابليت هاي مختلف ايده هاي ديگه رو ميتونيد با وقت گذاشتن و ديدن سايت هاي مختلف خارجي پيدا كنيد. مثل ايده ساخت اپارات كه از يوتيوب برداشته شد و امثال ان خيلي از اين سايت ها و امكانات هستند كه هنوز در كشور عملي نشدند. اين ايده براي اين دوست مان براي شما يا كسب كار ديگه كه سود اور باشه ايده اي ندارم. چون اينها ايده نيستند. بلكه كسب كارهاي هستند كه دور بر ما وجود دارند. ميتوان يكي را كه از عهده مان بر مياد و علاقه داريم رو انتخاب كنيم و مشغول بشيم. موفق باشيد [/quote] در ابتدا اگر باعث ناراحتی تون شدم واقعا عذر میخوام.اصلا قصد ناراحتی یا خدایی نکرده توهین به هیچ کس رو ندارم.شاید شما درست منظورمو متوجه نشدید.بهر حال بگذریم... همه اینجا جمع شدیم که به همدیگه کمک کنیم این یه مساله ی بدیهی یه... البته بنده در ابتدا هم عرض کردم با رو به رو شدن با واقعیت مخالف که نیستم هیچ ، بسیار هم موافقم.اگر با واقعیات جلو نریم که نمیشه برنامه ریزی کرد! به هر حال منظور بنده این بود که برای روشن شدن بیشتر موضوع آخر صحبتهاتون یه راهکار عملی ارائه می...دین و نظرتونو با بیان کردن مشکلات تمام نمیکردین... امیدوارم این بار منظورمو رسونده باشم.... بله با شما کاملا موافقم. ایده دادن اصل کار نیست بلکه عمل کردن و اجرا کردن اون مهمه ولی منظور بنده باز هم این نبود ! منظورم این بود که در رابطه با بحث درآمد پایدار (که خود بنده هم مثالهایی زده بودم مثل دستگاه بستنی فروشی و ...) مثالهایی جهت ملموس تر شدن ایجاد سیستم توسط مدیران زده بشه تا بهتر اونو درک کنن دوستان و قوه تخیلشون هم تحریک بشه در ضمن... ببخشید پر حرفی کردم موفق و پیروز باشید ![]() باران باش و ببار؛ مپرس کاسه های خالی از آن کیست؟ |
|||
10-15-2013, 06:46 PM
ارسال: #30
|
|||
|
|||
(10-15-2013 03:14 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: دوستان شما متوجه منظور من نشدید و یا شاید من نتونستم منظورم رو درست برسونم . والا سبحان جان من متوجه نشدم. بحث كلي چي هست. اگر قرار بود به اون دوست استارتر كمك كنيم و ايده بديم كه من نظراتم رو گفتم اگر قرار بود يك روش سرمايه گذاري رو بگيم. كه نظراتم رو در مورد چند كاري كه دوستان گفته بودند بيان كردم در پيام قبلي در مورد سرمايه گذاري پرسيديد. مطالب مهمي رو كه به نظرم مفيد بود رو بيان كردم. اما حال باز موضوع چيزي ديگري شد. بنده پوزش ميخوام. متوجه نشدم. اقا يوسف عزيز ماكه نيومديم اينجا نظرات همديگر رو نقد كنيم. شما يك راهكاري رو گفتيد يا اون دوست عزيز ديگري در مورد ساخت ساز. بنده همان اول گفتم اين نظرات شخصي هست كه براي من اتفاق افتاده. اين نقد مطالب نبود كه شما اومديد برا خط به خط حرفاي ما يك خط مطلب نوشتيد. واقعيت هاي زندگي اطراف بود همگي موفق باشيد. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
راهنمایی جهت سرمایگداری مناسب در مشهد | miliyarder | 12 | 2,869 |
07-12-2025 10:14 AM آخرین ارسال: abolfazl_qn |
|
بسته بندی ادویه جات و برنج در منزل | Amir993 | 1 | 3,344 |
06-11-2025 01:56 PM آخرین ارسال: abolfazl_qn |
|
![]() |
نياز به سرمايه دارم و شريك سرمايه گذار براي كار صدرصد تضميني | خانم وكيل | 0 | 485 |
07-03-2019 10:33 PM آخرین ارسال: خانم وكيل |
![]() |
جذب شريك در يك پروژه خدماتي به صورت فروش سهام | خانم وكيل | 0 | 367 |
07-03-2019 09:29 PM آخرین ارسال: خانم وكيل |
![]() |
نياز به سرمايه دارم و شريك سرمايه گذار براي كار صدرصد تضميني | خانم وكيل | 0 | 312 |
07-03-2019 09:19 PM آخرین ارسال: خانم وكيل |
نیاز به کمک دوستان در زمینه ایده جدیدم | amirE5Ey | 0 | 717 |
11-26-2018 11:54 PM آخرین ارسال: amirE5Ey |
|
بازاریابی در عراق | حسن قجر | 28 | 11,730 |
06-18-2018 11:20 AM آخرین ارسال: وحید 66 |
|
![]() |
ايده ناب و دسته اول براي همه ايراني ها در هرشهري | اقاي ايـــده | 38 | 17,293 |
05-20-2018 07:56 PM آخرین ارسال: milad48 |
ایده های ناب (بیشتر در زمینه ساختمان سازی) | alireza091111 | 46 | 17,152 |
08-04-2017 02:22 PM آخرین ارسال: armankhan1 |