ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

پول در آوردن به ازای خوابیدن
زمان کنونی: 09-25-2025, 12:46 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: doctor.sniff
آخرین ارسال: 3ObHaN
پاسخ: 39
بازدید: 9116

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امیتازات : 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پول در آوردن به ازای خوابیدن
10-15-2013, 12:12 PM
ارسال: #21
RE: پول در آوردن به ازای خوابیدن
با سلام

ابتدا يك جمله به استارتر اين بحث
دوست من عنواني كه انتخاب كردي با مطالب داخل تاپيك و سوال خودت ربط انچناني نداره. چند بار عنوان رو ديدم و تصور كردم كه يك ايده هست مثل ايده هاي ديگه اما الان كه اومدم مطالب رو ميخونم ميبنم مطالب چيز ديگري هست.
در مورد مطالب دوستان نظرات رو ميگم. نظرات شخصي هست و با توجه به اتفاق هاي كه برايم پيش امده هست برخي هارو ميگم

ابتدا در مورد راهكار اقا يوسف.
بحث خريد گوسفند كه گفتند خوب هست اما متاسفانه امروزه پيدا كردن افرادي كه بخوان شريك بشند سخت هست. وقتي با يك نفر شريك بشي خيلي از افراد توجه اي به مالهاي شما ندارند و واضح تر بخوام بگم دلش براي شما نميسوزد كه مثل گوسفندهاي خودش به اونا برسه.
ابتدا بايد فردي رو پيدا كرد كه از اين نقطه نظرات مبرا باشه. اگر همچين فردي رو پيدا كرديد برد كرديد اما اگر نه ضرر ميكنيد.

بخاطر همين پس اينكار ديگه مثل گذشته نيست. در گذشته همدلي و يك رنگي-صداقت وو خيلي نسبت به امروز بيشتر بود.اما امروز حتي دوست و اشنا و فاميل خودت هم برات كاري نميكند.
يكي از اقوام ما كارش همين بود بهش گفتيم بيا چندتا گوسفند هم ما ميگيريم ميديم به شما نصف نصف باشد(10 تا بخريم-5 تا براي شما 5 تا براي ما) اما گفت گوسفند داري صرف ندارد. اما از اون موقع تا حالا 5 سال ميگذرد و اين اقا هنوز همين كار را ميكند.

خود فرد هم كه نميتواند چوباني كند يا مكاني بخرد. پس در نتيجه بايد فردي كه ميخواهد اينكارو انجام بدهد. ريسك پذير باشد در زمانه امروز

در مورد اون دوست عزيزمان كه درمورد ساخت ساز گفتند.
بله در چند سال اخير حداقل 2 الي 3 سال اخير اينكار خيلي راحت بود بخاطر قيمت هاي كه وجود داشت اما ديگه الان با مبلغ 30 تومان نميشود(ميشود.اما در اندازه كوچيك و در مكان هاي خاص-مثل روستا) اما در يك شهرستان كه دور افتاده ترين مكان شهر زمين متري 500000 تومان هست يك 100 متري بخوايم بخريم ميشه 50 ميليون-60 تا 70 مترش رو ميشه ساخت.هزينه ساختش هم با اين وضعيت حداقل هر طبقه اي بيش از 25 ميليون هست و الي اخر

پس با 30 ميليون نميشود.

نه اينكه نميشود. ميشود اما با هزينه بيشتر. ضمن اينكه مبلغ بايد بيشتر باشد و در كنارش ميتوان وام گرفت و غيره

راهكار ديگه كه در اين دوره يك فرد ميتونه وارد ساخت ساز بشه وقتي سرمايه اش كم هست. اينكه شريكي وارد بشه. اما شريك از كجا ميشه پيدا كرد؟؟

بحث اعتماد و اطمينان و مسائل از اين قبيل باعث ميشه اينكارم تا حدودي امكان پذير نباشه.

مطلب نهايي اينكه امروزه نميشه مانند زمان گذشته منظورم دو سه سال اخير هست كاري رو به راحتي اغاز كرد.
گرچه در همان زمان هم بطور حتم بعضي ها اين مواردي كه رو كه الان من گفتم بيان ميكردند.
پس نتيجه ميگيريم كسي ميتونه پيشرفت كنه كه ريسك پذيري بيشتري داشته باشه.
فقط تنها تفاوت امروز به سالهاي گذشته در ميزان ريسك پذيري هست

البته تلاش و هزاران مسائل ديگر نيز در كنار ريسك پذيري براي موفقيت در دنياي امروز وجود داره كه بايد باشند تا بتوان موفق بود كه در همين انجمن در تاپيك هاي مختلف در موردش بحث شده
-----------------------------------------
اما جواب سوال اين دوست عزيزمان كه در مورد ايده گفته بودند

ببينيد دوست من.شما اگر داراي توانايي مالي هستيد توصيه ميكنم يك اتاق فكر تشكيل بديد(از همكاران خودتان) با توجه به وضعيت مالي اقدام به ايده يابي كنيد
روش هاي ايده يابي مانند طوفان مغزي اين مسائل رو ميتويند تحقيق كنيد و فرا بگيريد.
بعدش با توجه به توانايي هايتان انهايي را كه ميتوانيد روي ميز بذاريد و با بررسي و تحقيق و جمع بندي به يك ايده نهايي برسيد.
در دنياي نت و در يك انجمن نميتوان يك ايده اي ارائه كرد كه بطور 100 درصد عملي باشد.
در 90 درصد موارد ايده هاي ارائه شده يا توسط افراد ديگه انجام شده. يا مورد قبول طرف ايده يابنده قبول نميشه يا در توان فرد ايده يابنده نيست. براي همين نتيجه نهايي در پي نخواهد داشت.

البته از اين نظر كه دوستان نظرات و ايده هاي خودشان رو ارائه كنند خوب هست اما تنها براي باز تر شدن محدوده ذهن شما

موفق باشيد

كانال ايده يار: @ideayar
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
10-15-2013, 12:31 PM
ارسال: #22
استارتر تاپیک که ظاهرا غیبشون زده ولی بدلیل اهمیت زیاد این موضوع من از طرف ایشون از همه دوستانی که وقت میگذارند و نظرشون رو اعلام میکنن تشکر میکنم.

بنده با رو به رو شدم با واقعیت مخال نیستم ولی چه خوب میشد دوستمون " آقای ایده " حداقل به خاطر اسمی که انتخاب کردن یه راهکار یا راه حل یا ایده ارائه میکردند بجای انرژی منفی !

باران باش و ببار؛
مپرس کاسه های خالی از آن کیست؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
10-15-2013, 12:49 PM
ارسال: #23
خب تا اینجای کار نتیجه ای که من گرفتم این بوده که سرمایه گذاری جزو کارهایی است که میتونه کاری کنه که در ازای خوابیدن درامد کسب کنیم .
و از مشکلات سرمایه گذاری هم اینه که شریک مناسب گیر نمیاد و امکان این هست که سرمایه شما بپره .

اما اکثر ثروتمندان دنیا سرمایه گذاران هستن .
حتی تو خود کشور ما هم چند نفر از کسایی که باهاشون کار میکنند شاید در اسم کارخونه دار یا صاحب شرکت ( به قول رابرت کیوساکی کارآفرین یا خویش فرما ) باشن اما در اصل کارشون سرمایه گذاریه .

حالا سوالی که اینجا نیاز به پاسخ داره اینه که چطور میتونیم ریسک سرمایه گذاری رو به حداقل برسونیم ؟

[تصویر: start.gif]

10-15-2013, 12:57 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-15-2013 12:59 PM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #24
(10-15-2013 12:31 PM)hamid.h نوشته شده توسط:  استارتر تاپیک که ظاهرا غیبشون زده ولی بدلیل اهمیت زیاد این موضوع من از طرف ایشون از همه دوستانی که وقت میگذارند و نظرشون رو اعلام میکنن تشکر میکنم.

بنده با رو به رو شدم با واقعیت مخال نیستم ولی چه خوب میشد دوستمون " آقای ایده " حداقل به خاطر اسمی که انتخاب کردن یه راهکار یا راه حل یا ایده ارائه میکردند بجای انرژی منفی !

دوست عزيز اين ديد شماست كه منفي هست نه مطالب
مطالب واقعيت هست كه من با اونا رو به رو بودم. امكان داره شما جور ديگري برخورد كنيد. اينكه منفي هست يا مثبت مهم نيست.

در مورد ايده هم گفتم. در نت نميتوان ايده اي مطرح كرد.در اين انجمن بيش از حداقل 100 تاپيك ايده يابي مطرح شده است. ميتوانيد وقت بذاريد و همه انهارا مطالعه كنيد. اما بطور حتم چندتايي رو مطالعه كنيد ولي با اين وضعيت كه بازم ميگيد ايده اي ارائه كنيم پس نتيجه ميگيريم كه ايده هاي ارائه شده به كار شما نيومده است.

بحث و موضوع مهم از نظر من اصلا ايده نيست. بلكه اجراي اون هست.شما يا ديگر دوستان اگر ايده ميخواهيد. بايد اول محدوديت ها-داشته ها- توانايي ها ووو خودتان رو در نظر بگيريد. بعدش با توجه به اونا دنبال ايده باشيد.

ايده ميخواهيد بفرماييد.
ايجاد يك اينترنت پر سرعت با قيمت ارزان
ايجاد يك نرم افزار متن نويس با حرف زدن( ورژن فارسي با سرعت بالا)
ايجاد يك فروشگاه انلاين بزرگ با داشتن قابليت هاي مختلف
ايده هاي ديگه رو ميتونيد با وقت گذاشتن و ديدن سايت هاي مختلف خارجي پيدا كنيد. مثل ايده ساخت اپارات كه از يوتيوب برداشته شد و امثال ان
خيلي از اين سايت ها و امكانات هستند كه هنوز در كشور عملي نشدند.
اين ايده براي اين دوست مان
براي شما يا كسب كار ديگه كه سود اور باشه ايده اي ندارم. چون اينها ايده نيستند. بلكه كسب كارهاي هستند كه دور بر ما وجود دارند. ميتوان يكي را كه از عهده مان بر مياد و علاقه داريم رو انتخاب كنيم و مشغول بشيم.

موفق باشيد

10-15-2013, 01:30 PM
ارسال: #25
(10-15-2013 12:49 PM)3ObHaN نوشته شده توسط:  خب تا اینجای کار نتیجه ای که من گرفتم این بوده که سرمایه گذاری جزو کارهایی است که میتونه کاری کنه که در ازای خوابیدن درامد کسب کنیم .
و از مشکلات سرمایه گذاری هم اینه که شریک مناسب گیر نمیاد و امکان این هست که سرمایه شما بپره .

اما اکثر ثروتمندان دنیا سرمایه گذاران هستن .
حتی تو خود کشور ما هم چند نفر از کسایی که باهاشون کار میکنند شاید در اسم کارخونه دار یا صاحب شرکت ( به قول رابرت کیوساکی کارآفرین یا خویش فرما ) باشن اما در اصل کارشون سرمایه گذاریه .

حالا سوالی که اینجا نیاز به پاسخ داره اینه که چطور میتونیم ریسک سرمایه گذاری رو به حداقل برسونیم ؟

ابتدا يك مسئله اي رو مطرح كنم. ما اينجا هستيم كه با ارائه نظرات مان بهم ديگه كمك كنيم. اينكه نظر يك شخصي متناسب نظر مان نيست يك امر معمولي هست. به جاي نقد نظرات ديگران بهتر هست به نظرات افراد مختلف احترام بذاريم و اگر مخالفتي هم داريم تنها نظر خودمان رو بيان كنيم.

اما در مورد مطالب شما سبحان عزيز
به نظر من اگر بخوام فردي رو تشريح كنم كه در دنياي امروز بخواد سرمايه گذاري كنه بايد اين مدلي باشد

1- ابتدا هزينه اي كه به عنوان سرمايه در اختيار داره به عنوان هزينه اي هست كه مازاد زندگي خودش هست. و اگر هر بلايي سرش اين سرمايه اومد هيچ نگراني در قسمت زندگي خودش نداره.

2- اگر ميخواد سود خوب كنه بايد ريسك پذير باشه-البته سرمايه گذاري بدون ريسك هم وجود داره مثل بانك. پول رو ميذاري داخلش و سر تاريخ مشخص پول و سودت رو ميگيري اين ميشه بدون ريسك. اما يك سود محدود
اما اگر سود بيشتري ميخواد بايد ريسك پذير باشه. اون دوست عزيزمان كه در مورد ساخت ساز گفت. فردي كه سرمايه زيادي نداره و ميخواد با يك سرمايه حداقل و وام قصد كار ساختمان رو شروع كنه اگر ريسك پذير نباشه ميتونه سود كه نكنه هيچ چند ميليون هم ضرر كنه. اما با يك ريسك ميتونه سود كنه

حالا ريسكش چطور هست. اينكه مثلا 50 ميليون داره- با قيمت وسايل مثل اهن -ووو كه امروز مثلا با قيمت 100 -200 -500 هست كار رو شروع ميكنه. فرض ميكنه كار يك سال طول ميكشه و در اين يكسال. اگر همه چيز خوب باشه قيمت ها تنها 10 درصد افزايش پيدا ميكنه. و ميشه 110-220-550-
اگر اينطوري باشه ميتونه فرضا 20 ميليون سود كنه

اما حالا اگر قيمت ها مثل اين چند وقت اخير (قبل از ركود) يك مرتبه 200 درصد رشد كنه اين فرد كارش ميمونه و ضرر ميكنه.

3- با اطلاعات و تحقيق كامل باشه.

با تحقيقات كامل. مثل اشنا بودن با اهن فروش ها- اشنايي با جنس هاي مختلف- اشنا با افراد مختلف كه بطور مثال به جاي پراخت نقدي چكي كار كند . و موارد غيره. ميتونه درصد ريسك سرمايه گذاري رو كم كنه

اين در مورد ساختمان سازي بود
در مورد اون گوسفند. الان ما در كشور يك نژادي رو داريم كه بره هاي دوقلو مياره. خوب اگر شما گوسفند هاي رو بخريد كه دوقلو بره مياره سود بيشتري رو نسبت به اون گوسفندي كه تنها يكي مياره ميكنيد.
يا در فلان زمان گوسفند ارزان تر هست ميتوانيد خريد كنيد و در فلان زمان گوسفند گران تر فروش ميره ميتوان بفروشيد.

وووووو
همه اينها ميتونه تو بدست اوردن سود يا ضرر بهت كمك كنه.

10-15-2013, 02:16 PM
ارسال: #26
سعی کردم در داخل متن پاسخ بدم.

(10-15-2013 10:25 AM)3ObHaN نوشته شده توسط:  تا الان تمامی جواب ها درست و منطقی بودن .
چند تا سوال در مورد سرمایه گذاری غیر حقوقی داشتم
چه تضمینی هست که طرف مقابل شفافیت مالی داشته باشه؟
هیچ تضمینی سبحان جان. تنها تضمین ک فرد می تونه داشته باشه، تخصص خودش و نظارتش هست. برنامه ریزی + آینده نگری+مشورت+ تجربه+ نظارت. این تضمینی هست ک میتونی داشته باشی. و الا داشتیم موردی ک تضمین سفته و چک داده و باز هم کلاه برداری کرده. حتی تضمین سند ملک داده و باز هم کلاه برداری کرده.

چه تضمینی هست که اون فردی که تو کار تخصص داره ، از راه های تخصصی حرفه خودش ما رو گمراه نکرده و دور نزنه ؟
باز هم هیچ تضمینی. تنها راهش افزایش اطلاعات خودت هست تا جایی ک می تونی دانش داشته باشی تا حداقل خیلی ساده دور زده نشی.

چه تضمینی هست که شخص اصلا پولو برنداره فرار کنه ؟
سبحان جان Yosef.gif
هیچ تضمینی. رجوع شود ب دو سوال قبل تر.
#######################################################

(10-15-2013 10:31 AM)hamid.h نوشته شده توسط:  دوست خوبم پرورش دام و گوسفند با مشکلات بسیار بسیار زیادی مواجه میشه. بطور کلی من معتقدم سرمایه گذاری بر روی موجود زنده بسیار دشوار و پر ریسک است...
شروع هر کاری ریسک خودش رو داره. وقتی کار رو با دانش و مطالعه و برنامه ریزی شروع کنید، قطعا از ریسک کار کاسته میشه. اینکه اعتقاد شما اینه درسته، و خب مسیر کاری شمارو اعتقاداتتون شکل میده. من اما نظر مخالف داشتم و این کار رو انجام دادم. هرکسی بر اساس دانش خودش و شناختش از موضوع می تونه برداشتی داشته باشه. این کاملا طبیعی هست

البته ایده شما هم درست نیست. اونجوری که ما هر کاری رو میتونیم انجام بدیم ولی هیچ کس به اندازه خودت برای خودت دلسوزی نمیکنه!
اگر اینطوری بخواید نگاه کنید شما نباید هیچوقت ی فروشگاه زنجیره ای بزنید. چون در شعبه ای ک شما نیستید اون فرد ب اندازه خودتون دلسوزی نمیکنه!
نباید شرکت هولدینگ بزنید، چون هیچوقت شرکت های فرزند ک تحت اختیار شما نیستند، ب اندازه شما دلسوزی نمی کنند!
(از نظر بنده) این یک تفکر اشتباه است. ب صورت پیش فرض شاید کلام شما درست باشد. اما کسی ک دید برتر دارد، ب فکر ایجاد انگیزه می افتد. همانطور ک در بسیاری از مواقع فردی ک شما کار را ب او محول می کنید خیلی با انگیزه تر و بهتر و با کیفیت بهتر اون کار رو انجام میده وسود بیشتری رو از حالتی ک خودت انجام بدی، برات فراهم می کنه.

درسته در بحث درآمد پایدار دیگران در سیستمی که ما ساختیم به فعالیت مشغولند ولی 100 درصد کار رو به یک نفر نمیسپریم و موجود زنده ای هم در کار نیست !
۲ نکته هست. نکته اول اینکه منظور از خوابیدن بعد از خرید این نیست ک هیچ کاری نداشته باشید. سر می زنید . آمار می گیرید. مثل هر کار دیگری ک فرد دیگه ای رو میزاری بالا سر کار.
مورد دوم اینکه شما بیش از اندازه قضیه موجود زنده رو برای خودتون بزرگ کردید!
کمی مطالعه در این زمینه برای شما مشخص می کنه ک ریسک یک موجود زنده با ریسک کار های دیگه چندان فرقی ندارند. این بسته ب نگرش افراده ک ممکنه این کار رو خیلی پر ریسک ببینه!

پیروز باشید10_004
پایدار باشید دوست عزیز Smile

#######################################################

(10-15-2013 12:12 PM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط:  با سلام
علیک سلام سجاد جان

ابتدا در مورد راهكار اقا يوسف.
سجاد جان، بنده راهکاری ارایه نکردم. صرفا یک نمونه عملی ک پیاده سازی کردیم رو اطلاع دادم تا دایره فکر دوستان باز تر بشه و ب کارهای غیر روتین هم فکر بشه. Smile

بحث خريد گوسفند كه گفتند خوب هست اما متاسفانه امروزه پيدا كردن افرادي كه بخوان شريك بشند سخت هست
والا انقدر ها هم سخت نیست. ما در عرض ۱ ماه این فرد رو پیدا کردیم. البته نزدیک ب ۲-۳ ماه مطالعه در این زمینه انجام می دادم.

وقتي با يك نفر شريك بشي خيلي از افراد توجه اي به مالهاي شما ندارند و واضح تر بخوام بگم دلش براي شما نميسوزد كه مثل گوسفندهاي خودش به اونا برسه.
می تونه اینطور هم باشه. و می تونه نباشه. بستگی ب ۲ مورد داره. یک شریک شما و ۲ روش هایی ک شما برای مدیریت پیش می گیرید. در صورت اینکه این ۲ مورد رو خوب انجام بدین، می تونین خیالتون راحت باشه ک این اتفاق نمی افته Smile

ابتدا بايد فردي رو پيدا كرد كه از اين نقطه نظرات مبرا باشه. اگر همچين فردي رو پيدا كرديد برد كرديد اما اگر نه ضرر ميكنيد.
در هر کاری این نکته ک سجاد چجان فرمودند، باعث موفقیت است. بارها استاد قربانیان عزیز هم فرمودند که در انتخاب شریک دقت لازم به عمل آید.

بخاطر همين پس اينكار ديگه مثل گذشته نيست
هیچ کاری در حال حاظر مثل گذشته نیست. هر کاری پیچیدگی های خودش رو پیدا کرده.

در گذشته همدلي و يك رنگي-صداقت وو خيلي نسبت به امروز بيشتر بود.اما امروز حتي دوست و اشنا و فاميل خودت هم برات كاري نميكند.
این هم باز بستگی دارد. مطلق نیست. شاید در اطرافیان شما اینطور باشد اما در اطرافیان ما اینگونه نیست. صمیمیتی ک ۲۰ سال پیش بوده هنوز هم در خانواده حفظ شده.
البته در مورد آخر، بستگی داره ک کار رو چی تعریف کنیم! ترجیح میدم وارد جزییات نشوم.

يكي از اقوام ما كارش همين بود بهش گفتيم بيا چندتا گوسفند هم ما ميگيريم ميديم به شما نصف نصف باشد(10 تا بخريم-5 تا براي شما 5 تا براي ما) اما گفت گوسفند داري صرف ندارد. اما از اون موقع تا حالا 5 سال ميگذرد و اين اقا هنوز همين كار را ميكند.
اگر شما قطعا ب این نتیجه می رسیدید ک این کار صرف دارد کاری ب وی نداشتید، پس از جواب منفی از طرف اون فرد، دنبال فرد دیگری می رفتین. انقد جست و جو می کردین تا فرد مورد نظر رو پیدا کنید.

خود فرد هم كه نميتواند چوباني كند يا مكاني بخرد
شاید بتواند شاید نتواند. بحث تاپیک در مورد درگیر نشدن مستقیم در کار است.

پس در نتيجه بايد فردي كه ميخواهد اينكارو انجام بدهد. ريسك پذير باشد در زمانه امروز
چ امروز، چ دیروز و چ سال ها قبل، کسانی برد کرده اند ک ریسک پذیر باشند.

در مورد اون دوست عزيزمان كه درمورد ساخت ساز گفتند.
بله در چند سال اخير حداقل 2 الي 3 سال اخير اينكار خيلي راحت بود بخاطر قيمت هاي كه وجود داشت اما ديگه الان با مبلغ 30 تومان نميشود(ميشود.اما در اندازه كوچيك و در مكان هاي خاص-مثل روستا)
والا در شهرستان های نه چندان کوچک هم می شود. به عنوان مثال در شهر بابل، قائمشهر، ساری، آمل،‌بابلسر و ... می شود با ارقام پایین منزل خریداری کرد. (در مورد مکان های دیگر به دلیل عدم قطعیت از طرف اینجانب نظر نمی دهم اما قطعا شهر های بسیاری هستند ک با این پول ها می شود.)

اما در يك شهرستان كه دور افتاده ترين مكان شهر زمين متري 500000 تومان هست يك 100 متري بخوايم بخريم ميشه 50 ميليون-60 تا 70 مترش رو ميشه ساخت.هزينه ساختش هم با اين وضعيت حداقل هر طبقه اي بيش از 25 ميليون هست و الي اخر
تا جایی ک من حضور ذهن دارم روش دوستمون در این تاپیک باز سازی بود نه ساخت و ساز از صفر!

پس با 30 ميليون نميشود.
بستگی به نوع فعالیت، شهر فعالیت و رویکرد فرد دارد.

نه اينكه نميشود. ميشود اما با هزينه بيشتر. ضمن اينكه مبلغ بايد بيشتر باشد و در كنارش ميتوان وام گرفت و غيره
قطعا نباید انتظار داشت کاری ک مثلا یک سال قبل با سرمایه ای انجام میشد رو الآن با همون سرمایه انجام داد! قطعا باید بیشتر کرد!

راهكار ديگه كه در اين دوره يك فرد ميتونه وارد ساخت ساز بشه وقتي سرمايه اش كم هست. اينكه شريكي وارد بشه. اما شريك از كجا ميشه پيدا كرد؟؟
از بطن جامعه

بحث اعتماد و اطمينان و مسائل از اين قبيل باعث ميشه اينكارم تا حدودي امكان پذير نباشه.
اگر با این نگرش بخواد باشه ک هیچکس نباید در کشور شریک شود. این همه شرکت های شریکی و فعالیت های شریکی. توضیحات در جواب به سبحان جان عرض کردم.

مطلب نهايي اينكه امروزه نميشه مانند زمان گذشته منظورم دو سه سال اخير هست كاري رو به راحتي اغاز كرد.
اتفاقا می شه. والا ما در سال ۹۲ چندین کار مختلف در حوزه های مختلف رو شروع کردم اونم ب راحتی. فقط تو زمینه مطالعه خیلی ب خودمون سختی دادیم. همین

گرچه در همان زمان هم بطور حتم بعضي ها اين مواردي كه رو كه الان من گفتم بيان ميكردند.
پس نتيجه ميگيريم كسي ميتونه پيشرفت كنه كه ريسك پذيري بيشتري داشته باشه.
این جمله رو باید با طلا نوشت.

فقط تنها تفاوت امروز به سالهاي گذشته در ميزان ريسك پذيري هست

البته تلاش و هزاران مسائل ديگر نيز در كنار ريسك پذيري براي موفقيت در دنياي امروز وجود داره كه بايد باشند تا بتوان موفق بود كه در همين انجمن در تاپيك هاي مختلف در موردش بحث شده
-----------------------------------------
موفق باشيد
پایدار باشی سجاد عزیز

تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
10-15-2013, 03:14 PM
ارسال: #27
دوستان شما متوجه منظور من نشدید و یا شاید من نتونستم منظورم رو درست برسونم .
اقا من اگر فروشگاه زنجیره ای داشته باشم ، سیستم مدیریت فروش میزارم ( از اینا که بارکد میخونن ) . انبار دار میزارم و غیره .
اگر بخوام شرکت هلدینگ بزنم 60 درصد سهام شرکت ها رو حدااقل میخرم و هر ماه یک حسابرس امین برای سرکشی میفرستم
و غیره .

من دنبال راهکار های عملی برای سرمایه گذاری مطمئن هستم تا بتونم تو هر حرفه ای که بخوام سرمایه گذاری کنم ( اهرم فشار ) وگرنه من با امنیت سرمایه کار ندارم .

[تصویر: start.gif]

10-15-2013, 04:02 PM
ارسال: #28
به نظر من هم نام تاپیک اصلا به بحث ربطی نداره و این یه هفته ای که بالا بود من ازش رد شدم و حتی یکبار هم بازش نکردم تا امروز !
دوستان میخوان مطلب بگذارن خواهشن رو نام تاپیک یکم دقت کنند.

اینجا اکثرا در مورد شغلهایی صحبت می کنند که اگر یه روزی خودشون کشیدن کنار کارها خودش انجام بشه!

این شعار یه جورایی ناقصه و در واقع شغلی که در انتها به این درجه نرسه جزء مشاغل متوسط (از لحاظ درآمد) جامعه محسوب میشه.

همه کسایی که تولیدی دارند اگر به این درجه نرسند یعنی در نبودشان کارها خودکار جلو نرود باید در مدیریتشان تجدید نظر کنند.

پس بحث رو اینگونه ادامه بدیم که چه باید کرد و یا چه شغلهایی هستند که در نبود ما خودکار و بدون نقص جلو می رن؟

در سطوح پایین من خودم تجارت اینترنتی رو بیشتر قبول دارم و شما کافیه یه محصول رو تو سایت داشته باشید هر زمان که مشتری از شما خرید کنه پول آنلاین تو حسابتون واریز میشه.

کار تو بورس هم همینطور البته ممکنه شما بر اساس تحولات اقتصادی ضرر هم بکنیدو ریسکش کمی بالاتره

در سطوح بالاتر هم راه اندازی همون سیستمهایی که دوستان اشاره کردند و در نهایت داشتن خط تولید.

همین هفته پیش مطلبی رو خوندم که یک مدیر شرکت ساخت موتور هواپیمای جت فقط در ابتدای سال همه مدیراشو جمع میکنه و توی یکی دو جلسه یه سری اهداف رو براشون مشخص میکنه و میره ! حتی دستور یا طرح هم نمی ده فقط هدف مشخص میکنه...خیلی حرفه که اینقدر شما مدیریتت قوی باشه.

آسمان فرصت پرواز بلندی است....قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
10-15-2013, 05:51 PM
ارسال: #29
Heart
[/quote]

دوست عزيز اين ديد شماست كه منفي هست نه مطالب
مطالب واقعيت هست كه من با اونا رو به رو بودم. امكان داره شما جور ديگري برخورد كنيد. اينكه منفي هست يا مثبت مهم نيست.

در مورد ايده هم گفتم. در نت نميتوان ايده اي مطرح كرد.در اين انجمن بيش از حداقل 100 تاپيك ايده يابي مطرح شده است. ميتوانيد وقت بذاريد و همه انهارا مطالعه كنيد. اما بطور حتم چندتايي رو مطالعه كنيد ولي با اين وضعيت كه بازم ميگيد ايده اي ارائه كنيم پس نتيجه ميگيريم كه ايده هاي ارائه شده به كار شما نيومده است.

بحث و موضوع مهم از نظر من اصلا ايده نيست. بلكه اجراي اون هست.شما يا ديگر دوستان اگر ايده ميخواهيد. بايد اول محدوديت ها-داشته ها- توانايي ها ووو خودتان رو در نظر بگيريد. بعدش با توجه به اونا دنبال ايده باشيد.

ايده ميخواهيد بفرماييد.
ايجاد يك اينترنت پر سرعت با قيمت ارزان
ايجاد يك نرم افزار متن نويس با حرف زدن( ورژن فارسي با سرعت بالا)
ايجاد يك فروشگاه انلاين بزرگ با داشتن قابليت هاي مختلف
ايده هاي ديگه رو ميتونيد با وقت گذاشتن و ديدن سايت هاي مختلف خارجي پيدا كنيد. مثل ايده ساخت اپارات كه از يوتيوب برداشته شد و امثال ان
خيلي از اين سايت ها و امكانات هستند كه هنوز در كشور عملي نشدند.
اين ايده براي اين دوست مان
براي شما يا كسب كار ديگه كه سود اور باشه ايده اي ندارم. چون اينها ايده نيستند. بلكه كسب كارهاي هستند كه دور بر ما وجود دارند. ميتوان يكي را كه از عهده مان بر مياد و علاقه داريم رو انتخاب كنيم و مشغول بشيم.

موفق باشيد

[/quote]

در ابتدا اگر باعث ناراحتی تون شدم واقعا عذر میخوام.اصلا قصد ناراحتی یا خدایی نکرده توهین به هیچ کس رو ندارم.شاید شما درست منظورمو متوجه نشدید.بهر حال بگذریم...
همه اینجا جمع شدیم که به همدیگه کمک کنیم این یه مساله ی بدیهی یه...
البته بنده در ابتدا هم عرض کردم با رو به رو شدن با واقعیت مخالف که نیستم هیچ ، بسیار هم موافقم.اگر با واقعیات جلو نریم که نمیشه برنامه ریزی کرد!
به هر حال منظور بنده این بود که برای روشن شدن بیشتر موضوع آخر صحبتهاتون یه راهکار عملی ارائه می...دین و نظرتونو با بیان کردن مشکلات تمام نمیکردین...
امیدوارم این بار منظورمو رسونده باشم....
بله با شما کاملا موافقم. ایده دادن اصل کار نیست بلکه عمل کردن و اجرا کردن اون مهمه ولی منظور بنده باز هم این نبود !
منظورم این بود که در رابطه با بحث درآمد پایدار (که خود بنده هم مثالهایی زده بودم مثل دستگاه بستنی فروشی و ...) مثالهایی جهت ملموس تر شدن ایجاد سیستم توسط مدیران زده بشه تا بهتر اونو درک کنن دوستان و قوه تخیلشون هم تحریک بشه در ضمن...
ببخشید پر حرفی کردم
موفق و پیروز باشید10_004

باران باش و ببار؛
مپرس کاسه های خالی از آن کیست؟
10-15-2013, 06:46 PM
ارسال: #30
(10-15-2013 03:14 PM)3ObHaN نوشته شده توسط:  دوستان شما متوجه منظور من نشدید و یا شاید من نتونستم منظورم رو درست برسونم .
اقا من اگر فروشگاه زنجیره ای داشته باشم ، سیستم مدیریت فروش میزارم ( از اینا که بارکد میخونن ) . انبار دار میزارم و غیره .
اگر بخوام شرکت هلدینگ بزنم 60 درصد سهام شرکت ها رو حدااقل میخرم و هر ماه یک حسابرس امین برای سرکشی میفرستم
و غیره .

من دنبال راهکار های عملی برای سرمایه گذاری مطمئن هستم تا بتونم تو هر حرفه ای که بخوام سرمایه گذاری کنم ( اهرم فشار ) وگرنه من با امنیت سرمایه کار ندارم .

والا سبحان جان من متوجه نشدم. بحث كلي چي هست.
اگر قرار بود به اون دوست استارتر كمك كنيم و ايده بديم كه من نظراتم رو گفتم
اگر قرار بود يك روش سرمايه گذاري رو بگيم. كه نظراتم رو در مورد چند كاري كه دوستان گفته بودند بيان كردم

در پيام قبلي در مورد سرمايه گذاري پرسيديد. مطالب مهمي رو كه به نظرم مفيد بود رو بيان كردم.

اما حال باز موضوع چيزي ديگري شد. بنده پوزش ميخوام. متوجه نشدم.

اقا يوسف عزيز ماكه نيومديم اينجا نظرات همديگر رو نقد كنيم. شما يك راهكاري رو گفتيد يا اون دوست عزيز ديگري در مورد ساخت ساز.
بنده همان اول گفتم اين نظرات شخصي هست كه براي من اتفاق افتاده. اين نقد مطالب نبود كه شما اومديد برا خط به خط حرفاي ما يك خط مطلب نوشتيد.

واقعيت هاي زندگي اطراف بود

همگي موفق باشيد.

موضوع بسته شده است 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  راهنمایی جهت سرمایگداری مناسب در مشهد miliyarder 12 2,865 07-12-2025 10:14 AM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
  بسته بندی ادویه جات و برنج در منزل Amir993 1 3,340 06-11-2025 01:56 PM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
Thumbs Up نياز به سرمايه دارم و شريك سرمايه گذار براي كار صدرصد تضميني خانم وكيل 0 483 07-03-2019 10:33 PM
آخرین ارسال: خانم وكيل
Heart جذب شريك در يك پروژه خدماتي به صورت فروش سهام خانم وكيل 0 367 07-03-2019 09:29 PM
Thumbs Up نياز به سرمايه دارم و شريك سرمايه گذار براي كار صدرصد تضميني خانم وكيل 0 311 07-03-2019 09:19 PM
  نیاز به کمک دوستان در زمینه ایده جدیدم amirE5Ey 0 715 11-26-2018 11:54 PM
آخرین ارسال: amirE5Ey
  بازاریابی در عراق حسن قجر 28 11,722 06-18-2018 11:20 AM
آخرین ارسال: وحید 66
Thumbs Down ايده ناب و دسته اول براي همه ايراني ها در هرشهري اقاي ايـــده 38 17,279 05-20-2018 07:56 PM
آخرین ارسال: milad48
  ایده های ناب (بیشتر در زمینه ساختمان سازی) alireza091111 46 17,140 08-04-2017 02:22 PM
آخرین ارسال: armankhan1
  ایده پخش نان تازه به منازل مهندس روح الله زاهد 105 27,445 07-02-2017 11:07 PM
آخرین ارسال: moele
  چگونه در ۱۰ حرکت پولدار شویم؟ fnazari 2 1,465 12-20-2016 09:00 AM
آخرین ارسال: omran.javan
  ایده پخش نان در سوپر مارکت و فروشگاه hastia67 13 9,249 10-30-2016 12:18 AM
آخرین ارسال: habib tousi
  دریافت خدمات در قبال مبلغ ناچیز ماهیانه amirhoseinkqz 0 727 06-19-2016 08:13 PM
آخرین ارسال: amirhoseinkqz
  مانتو فروشی در زاهدان alish888888 1 1,184 05-23-2016 12:11 AM
آخرین ارسال: alish888888
  کسب در امد خوب از یک شرکت معتبر بدون سرمایه و کارزیاد tfarshco 0 1,099 09-12-2015 11:32 AM
آخرین ارسال: tfarshco
  شروع ایده و نیاز به راهنمایی ehsansweet 13 2,824 07-20-2015 12:56 PM
آخرین ارسال: Utab
  ایده در رابطه با تولید نرم افزار rezakakaei 3 1,612 06-07-2015 06:12 PM
آخرین ارسال: rezakakaei
  جذب سرمایه گذار در مناطق آزاد جنوب کشور alireza.sehat 0 655 05-21-2015 01:03 PM
آخرین ارسال: alireza.sehat
  پخش در داخل کشور و کشور های همسایه mahdi.darklord 1 570 05-21-2015 08:26 AM
آخرین ارسال: tondar12
  آنهایی که از هیچ پول ساخته اند سعید یوسفی 9 4,865 02-16-2015 10:42 PM
آخرین ارسال: garshasp

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS