ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
لطیفه ها زمان کنونی: 09-23-2025, 03:23 PM |
|||||||
|
لطیفه ها
|
10-12-2013, 09:07 PM
ارسال: #741
|
|||
|
|||
RE: لطیفه ها
مورد هم داشتیم؛اسمِ مامانشو توی گوشیش
"بیــا خونه" سیو کرده ..! من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
10-12-2013, 09:13 PM
ارسال: #742
|
|||
|
|||
به بابام می گم از این دنیا خسته شده ام میخوام خودمو از پنجره پرت کنم پایین.میگه نه ...اینکارو نکنیا ...توری پاره می شه پشه میاد تو....
من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
10-12-2013, 09:20 PM
ارسال: #743
|
|||
|
|||
چرا آدما از خجالت آب میشن؟؟؟
چرا نوشابه نمیشن؟؟یا دوغ حتی؟؟ ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-12-2013, 09:24 PM
ارسال: #744
|
|||
|
|||
مامانم یه قابلمه جدید خریده،
بعد امروز به شوخی گفتم اگه توش خط بندازم چی کار میکنی بر گشت گفت: هیچی فقط یکی مثل همون خط تو صورتت میندازم... ... ... من :| روحیه عاطفی مادرانه :| سازمان حمایت از کودمان بی سرپرست:| من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-12-2013, 09:28 PM
ارسال: #745
|
|||
|
|||
مورد داشتیم که پسره قیافش شبیه دفاع آخر فوتبال دستی بوده...
. . . . . . .بعد زیر عکسش نوشته : متنفرم از کسایی که جذب زیبایی ظاهری من میشن من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-12-2013, 09:29 PM
ارسال: #746
|
|||
|
|||
یعنی اون وقتی رو که برای پیدا کردن کتابام میذارم، برای خوندنشون گذاشته بودم، الان انیشتینی بودم واسه خودم! :|
من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-13-2013, 10:12 PM
ارسال: #747
|
|||
|
|||
مورد هم داشتیم ؛ طرف وسطِ نمازاش با گریه منو از خدا خواسته!
. . . . . . . . . . . . خدایا...منو بده بهش خب من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-13-2013, 11:08 PM
ارسال: #748
|
|||
|
|||
یعنی هیچوقت نزارید کامپیوترتون بفهمه عجله دارین
. . . . . . .ارورایی میده که بیــــــــــــــــل گیتس تو کَفِش میمونه من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-13-2013, 11:10 PM
ارسال: #749
|
|||
|
|||
ﺗﻮ ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﯾﻢ، ﯾﻪ ﭘﺴﺮ ﺑﭽﻪ ﺍﻭﻣﺪ ﮐﻨﺎﺭﻡ
ﮔﻔﺖ: ﺷﻤﺎ ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﺪ ﭼﺠﻮﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﺭﻭ ﺷﺴﺘﺸﻮ ﻣﯿﺪﻧﺪ؟ . . . . . . . . . . . . . ﮔﻔﺘﻢ : ﻋﺰﯾﺰﻡ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﮐﻪ ... ﮔﻮﺷﺘﻮ ﻣﯿﺒﺮﻧﺪ،ﺑﻌﺪ ﯾﮏ ﺳﺎﻋﺖ ﻣﯿﺰﺍﺭﻧﺶ ﺗﻮ ﻭﺍﯾﺘﮑﺲ ... ﺑﻌﺪﺵ ﺑﺎ ﻧﺦ ﻭ ﺳﻮﺯﻥ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻣﯿﺪﻭﺯﻧﺪﺵ |: ﻫﻤﯿﻦ ﮐﻪ ﺑﻐﺾ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺍﺷﮏ ﺗﻮ ﭼﺸﺎﺵ ﺣﺪﻗﻪﺯﺩ ﻭ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﯼ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﺷﺪ ... ﺳﺮﯾﻊ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺻﺤﻨﻪ ﯼ ﺟﻨﺎﯾﺖ ﺩﻭﺭ ﮐﺮﺩﻡ ﮐﻪ ﺧﺪﺍﯾﯽ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﭘﺪﺭﺑﭽﻪ ﺳﺮ ﻧﺮﺳﻪ |: ﺣﺎﻻ ﻧﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯿﺪ ﺭﻭﺍﻧﯽ ﺍﻡ .... ﻧــﻪ !! ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﻣﺮﯾﻀﻢ |: ﺑﺨﺎﻃﺮ ﻫﻤﯿﻦ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-15-2013, 02:46 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-15-2013 02:50 PM، توسط goldmen.)
ارسال: #750
|
|||
|
|||
موبایلم امروز بهم گفت: منُ چرا میزنى به شارژ؟ واسه کى؟ واسه چى؟
هیچ جوابى نداشتم بدم، فقط از اتاق رفتم بیرون گذاشتم کمى با خودش خلوت کنه ﻓﮏ ﮐﻨﻢ ﺩﺭﺩ ﺷﮑﺴﺖ ﻋﺸﻘﯽ ﮊﺍﭘﻨﯽ ﻫﺎ ﭼﻨﺪ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯﻣﺎﺳﺖ ! ﺑﺪﺑﺨﺘﺎ ﻫﺮﺟﺎ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﻦ ﻗﯿﺎﻓﻪ ﻃﺮﻓﺸﻮﻥ ﺭﻭ ﻣﯿﺒﯿﻨﻦ یادش بخیر یه زمانیم همه دخترا عاشق مهدی سلوکی بودن . . . ! اون موقع اینقدر امکانات نبود . . . ساواش و مهند و ایزل و چنار این چیزا نبود که ! گزینه ها محدود بودند ! از دستشویی میای بیرون یه دست به موهات میکشی ، طوری قشنگ میشه که انگار از سالن مد تو پاریس اومدی بیرون . . . ! حالا یه جای خیلی مهم دعوت داری میری بهترین آرایشگاه شهر ، وقتی موهاتو میبینی انگار از مخلوط کن سه کاره اومده بیرون ! یارو مخاطب خاصش زنگ زده با گریه میگه : پویا میخوان منو از تو جدا کنن ، داره واسم خواستگار میاد ! پویا نمیدونم قراره چی بشه ؟! وااااای خدای من اگه جوابم مثبت باشه چی ؟ هیچوقت خودمو نمیبخشم ! من :o خواستگار ![]() اسماعیل فلاح خبرنگار اعزامی صدا و سیما یه قسمت میتی کومان بود که یارو علامت مخصوص حاکم بزرگو پیازم حساب نکرد و میخواست بزنه پیرمرده رو بکشه که زدن کشتنش ! خیلی با خدا بیامرز حال کردم … شادی روح پر فتوحش ۱دقیقه سکوت لطفا … |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
با گرانترین ها جهان آشنا شويد | صدفی | 4 | 1,734 |
01-06-2014 03:52 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
|
لطیفه ها و نکات طنز | 0 | 2,271 |
امروز 03:23 PM آخرین ارسال: |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان