ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
لطیفه ها زمان کنونی: 09-23-2025, 10:49 PM |
|||||||
|
لطیفه ها
|
10-07-2013, 11:01 PM
ارسال: #701
|
|||
|
|||
RE: لطیفه ها
بابام داشت نماز میخوند ،یهو داد زد : الله اکبر ! الله اکبر !
دویدم گفتم: - چیه بابا در میزنن؟ میگه : الله اکبر ! - گوشیت زنگ خورد؟ میگه : الله اکبر ! - شام واست نگه داریم؟ میگه : الله اکبر ! - کسی طوریش شده ؟ میگه : الله اکبر ! - بو سوختگی میاد؟ میگه : الله اکبر ! - جک و جونور دیدی ؟ میگه : الله اکبر ! گفتم بابا خوب یکم راهنمایی کن !! با عصبانیت داد زد : الله اکبر ! ( دستشو هم به علامت خاک بر سرت تکون داد !) نمازش تموم شده میگه : یه ساعته میگم بزن کانال 36 ببینم امشب خرم سلطان داره یا نه چقدر تو خری آخه ؟ من :| GEM TV :| خدیجه ناله :| اسماعیل فلاح ، خبرنگار شبکه یک :| خطبریل :| برنده جایزه نوبل پانتومیم :| من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
10-08-2013, 08:35 PM
ارسال: #702
|
|||
|
|||
گه میتونی این جمله ها رو ۵ بار بگو!
۵ بار بگو : دستم در دبه بود دبه درش دستم بود ! ۳ بار بگو : ﯾﻪ ﯾﻮﯾﻮﯼِ ﯾﻪ ﯾﻮﺭﻭﯾﯽ ۵ بار بگو : لای رولت رنده ی لیمو رفته این جمله رو اگه ۲ بار هم بتونی بگی هنر کردی ! : چه ژست زشتی ۵ بار سریع بگو : سه دزد رفتن به بز دزدی ُ یه دزد یه بز دزدید ُ یه دزد دو بز دزدید ۳ بار بگو : سه سیر سرشیر سه شیشه شیر! این جمله رو ۵ بار تکرار کن : ششلیک شنسل شنسل ششلیک ۳ بار پشت سر هم بگو : سپر عقب ماشین جلویی زد به سپر جلو ماشین عقبی این جمله رو ۵ بار تکرار کن : کانال کولر تالار تونل جمله سخت زیر رو ۵ بار تکرار کن قوری گل قرمزی ۵ بار سریع بگو : افسر ارشد ارتش اتریش ۵ بار بگو : اگزیستانسیالیسم ! ۷ بار بگو : شست ، سشوار کرد پنج بار تکرار کن : شیخ شمس علی در شمس آباد سه بار سریع بگو : ۶ سیخ جیگر سیخی ۶ هزار ۳ مرتبه سریع بگو : تاجر تو چه تجارت می کنی ، تو را چه که چه تجارت می کنم؟ هقت بار سریع بگو : لورل روی ریل راه میرفت سریع و پشت سر هم چند بار بگو : کارل و لرل کارها رو رله کردن ۷ بار بگو سریع : دستِ راستِ ماستِ سُسه سریع ۳ بار بگو : کوکتل کتلت ، کتلت کوکتل هفت بار سریع بگو : رالی لاری به لنکنت زبون نیوفتی ! ۵ بار بگو : سمسار تو سمساریش پوست سوسمار داشت حالا جمله زیر رو تکرار کن چند بار : منوچهر با یه بقچه پر تربچه، توی باغچه، خورد پیازچه! جمله زیر رو ۳ بار تکرار کن : انگور انبه ازگیل اورانگوتان سین و شینت نزنه ایشالا ۵ بار بگو : سه سیخ سوشی ، سیخی شیش هزار سریع ۵ بار بگو : زیرۀ ریزه میزه از زیر میز می ریزه زود ، تند ، سریع ۳ بار بگو : غولارو با قند گول می زنیم ۵ بار تکرار کن : به نام وجودی که وجودم از وجود پر وجودش بوجود آمده است. این جمله ترکی هست ، ۵ بار بگو : ” سانجلاندرانلاردانده ” یعنی : این از اونها (میوه یا هر چیز دیگه ای) هست که اگه بخوریش دل درد میگیری. و در آخر جمله انگلیسی زیر رو یه بار هم بتونی بگی قبوله ! Three witches watch three Swatch watches.Which witch watch which Swatch watch یعنی : سه جادوگر به سه ساعت سواچ نگاه میکنند؛کدام جادوگر به کدام ساعت نگاه میکند در پایان امیدواریم هیچکدومتون لکنت زبان نگرفته باشید ![]() ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
10-08-2013, 08:49 PM
ارسال: #703
|
|||
|
|||
هفت بار بلند بگو
جسمش ز جسمش تلفظ (Jesmash Ze Jesmash) |
|||
10-08-2013, 09:17 PM
ارسال: #704
|
|||
|
|||
ازدواج به سبک ف/ی/س/ب/و/ک:
خدا خیرت دهد " مستر زاکر برگ" که من را یک شبه خوشبخت کردی خیال بنده را از حیث شوهر... در این قحطی شوهر تخت کردی زدم عکسی به" وال ف/ی/س/ب/و/کم" قشنگ و دلرباتر از" ش...ا" فتوشاپش چنان کردم که گویی نباشد دختری چون من به دنیا اگر چه چل بهار از من گذشته نوشتم بنده هستم بیست ساله و آن ها را برای درک بهتر به عکس" وال " خود دادم حواله نوشتم آدرسم را هم ولنجک پدر تاجر و مادر دکتر پوست بگردم ای الهی دور مادر که مانند خودم خوش چشم و ابروست همان یک شب هزاران "لایک" خوردم همه مشتاق" چـَت" بودند و دیدار یکی هم زان میان بد جور وا داد نه یک دل ، بلکه صد دل شد گرفتار و من هم عکس او را چون که دیدم شدم یک دل نه ،صد دل عاشق او از آن شب شد به پا در سینه ی من از عشق آن پسر شور و هیاهو خلاصه کارمان بالا گرفت و برای خواستگاری کرد اقدام جوانی بود بالاتر ز پنجاه! چه گویم از بر و رو یا که اندام! شکم افساید و قد او کوتوله و صورت آبله گون و پاش شل بود یکی از چشم ها سالم یکی کور سرش هم طفلکی کـُلن کچل بود به او گفتم چنان که کفش کهنه بـُود البته نعمت در بیابان لذا حالا که اکسیر است شوهر عزیز جانم" مرا تی جانَ قربان" همان لحظه شدم راهی محضر به انکحتُ ، قبلتُ پاسخم بود به لطف سال ها هجران شوهر ندیدم در وجودش هیچ کمبود شود "جاوید" نامت ای زاکر برگ به لطف تو شدم دارای شوهر دعایت می کنم روزی سه نوبت که وضع تو شود هر روز بهتر ازدواج به سبک ف/ی/س/ب/و/ک: . . . . . . . . . . . عاقد : آیا وکیلم شما را به مهریه 1360 عدد پست و لایک مادم العمر و ادمینی 14 پیج به عقد ایشان در آورم !؟ ... ... دختر: با اجازه تمامی فرندهام بـــــــــــــله ! عاقد: آیا شما حاضرید که وضعیت ف/ی/س/ب/و/ک خود از Single به Married تغییر دهید !؟ پسر : بله .......! عاقد : من شما را در حال حاضر زن و شوهر اعلام میکنم ! من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-08-2013, 09:44 PM
ارسال: #705
|
|||
|
|||
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﭘﺴﺮﻡ ﺑﯿﺎ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﺖ ﺩﺭﺱ
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺑﺪﻡ . . . . . . . . . . .. . ﺭﻓﺘﻢ ﭘﯿﺸﺶ، ﻣﯿﮕـــﻪ : "ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ﻧﺰﺍﺭ ﮐﻮﻟﺮ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ 3 ﺳﺎﻋﺖ ﺭﻭﺷﻦ ﺑﺎﺷﻪ من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-08-2013, 09:46 PM
ارسال: #706
|
|||
|
|||
یارو واسه بچه شش ساله ش تبلت خریده
بعد دو روز بچه هه تبلتو انداخته تو وان حموم، بچه شو دعوا نکرده که تو روحیه بچش اثر منفی نذاره!!! :| . منم سه ابتدایی بودم خط کش چوبی سی سانتی بابام رو بردم مدرسه ازم بلند کردن، آقام بعد یه هفته با وساطتت بزرگای فامیل رام داد تو خونه، من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-08-2013, 09:48 PM
ارسال: #707
|
|||
|
|||
ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻈﯽ ﺑﻪ ﺳﺒﮏ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ :
-1 ﺑﻌﺪ ﻣﻬﻤﺎﻧﯽ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﻣﺒﻞ ﺑﻠﻨﺪ ﻣﯿﺸﻦ ﻣﯿﮕﻦ ﺧﻮﺏ ﺯﺣﻤﺖ ﺩﺍﺩﯾﻢ ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻆ -2ﺩﻭ ﻗﺪﻡ ﺟﻠﻮ ﺗﺮ ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻆ -3ﺟﻠﻮ ﺩﺭ ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻆ ﺩﯾﮕﻪ ﻣﺎ ﺭﻓﺘﯿﻢ -4 ﺩﺍﺧﻞ ﺣﯿﺎﻁ ﺑﺎ ﺻﺪﺍﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﻣﻨﺰﻝ ﻣﺎ ﻫﻢ ﺗﺸﺮﯾﻒ ﺑﯿﺎﺭﯾﻦ ،ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻈـــــــ ¬ ـــــــــــــــ ¬ ــــــــــــ -5ﺟﻠﻮ ﺩﺭ ﺣﯿﺎﻁ )ﺳﺎﻋﺖ 1 ﻧﺼﻒ ﺷﺐ( ﺑﺮﯾﻢ ﺩﯾﺮ ﻭﻗﺘﻪ ﺍﻻﻥ ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ ﻫﺎ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﻣﯿﺸﻦ ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻆ ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻆ -6ﺟﻠﻮ ﺩﺭ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻆ -7 ﺩﺍﺧﻞ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻆ -8 ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺣﺮﮐﺖ ﺑﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻕ ﺑﻮﻭﻭﻕ ﯾﻌﻨﯽ ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻆ |: ﻓﺮﺩﺍ ﺻﺒﺢ ﻫﻢ ﻣﺎﺩﺭ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺯﻧﮓ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﺑﻪ ﺯﻥ ﻣﯿﺰﺑﺎﻥ ﻣﯿﮕﻪ ﺍﻭﺍ ﺧﺪﺍ ﻣﺮﮔﻢ ﺑﺪﻩ ﺩﯾﺸﺐ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪﻡ ﺍﺯﻫﻤﻪ ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻈﯽ ﮐﺮﺩﻡ؟ ﺍﺯ ﻃﺮﻑ ﻣﻦ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻈﯽ ﮐﻦ من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-08-2013, 10:12 PM
ارسال: #708
|
|||
|
|||
سر شب لپتاپ رو خاموش کردم رفتم نشستم تو پذیرایی در جوار خانواده
۱ دقیقه بعد مامانم : لپتاپت سوخته ؟ من : نه ۳ دقیقه بعد بابام : اینترنتت شارژش تموم شد ؟ من : نه اندکی بعد بابام : چی شده حالت خوب نیست ؟ من : نه چطور ؟ یه ذره بعد مامانم : تو چته ؟ چرا سرت تو لپتاپ نیست ؟ من : خب گفتم یکم بیام پیش شما بشینم ! بابام : مطمئنی طوری نشده ؟ مامانم : خب بگو چرا اینجوری میکنی آخه ؟ هیچی دیگه پا شدم اومدم لپتاپ رو روشن کردم :| من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-08-2013, 10:16 PM
ارسال: #709
|
|||
|
|||
درسی رو که از ترس افتادن حذف میکنی ،
همه با ۱۷-۱۸-۱۹-۲۰ حتی ۲۱ پاسش میکنن ..! من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-08-2013, 10:22 PM
ارسال: #710
|
|||
|
|||
زﻧﮓ ﺧﻮﻧـــﻪ ﺭﻭ ﺯﺩﻡ،
ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺍﺯ ﭘﺸﺖ ﺁﯾﻔﻮﻥ گفــــت: ﺗﻨﻬــــــﺎﯾﯽ ... ؟ ! گفتــــــــم: ﻧﻪ ... ﺧﻮﻧﻪ ﻣﺤﺎﺻــــــﺮﻩ ﺍﺳﺖ ... ﺑﻬﺘﺮﻩ ﺗﺴﻠﯿـــــــﻢ ﺷﯿﻢ ﺑﺎﺑﺎ ![]() . . . . . . . . . . ﻫﯿﭽﯽ ﺩﯾــــﮕﻪ ... چه بــــــاد خنکی میاد تو پـــارک :| من ازدرون تو حرف میزنم
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
با گرانترین ها جهان آشنا شويد | صدفی | 4 | 1,735 |
01-06-2014 03:52 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
|
لطیفه ها و نکات طنز | 0 | 2,272 |
امروز 10:49 PM آخرین ارسال: |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان