ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
لطیفه ها زمان کنونی: 09-23-2025, 08:19 PM |
|||||||
|
لطیفه ها
|
10-03-2013, 12:02 AM
ارسال: #681
|
|||
|
|||
RE: لطیفه ها
این انفجارایی که تو جاهای مختلف دنیا اتفاق میفته؛
معمولاً پایان نامه دانشجوهای پاکستانیه ..! من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
10-03-2013, 12:03 AM
ارسال: #682
|
|||
|
|||
یه مدل بیشعور داریم
وقتی حرفت تموم میشه،میگه: ببخشید حواسم نبود!اگه میشه دوباره بگو..! من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
10-03-2013, 12:04 AM
ارسال: #683
|
|||
|
|||
آمریکا از ما عصبانی نباش و مراقب خودت باش.
بوس بوس . . . . . . پلاکاردهای 13 آبان من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-03-2013, 12:05 AM
ارسال: #684
|
|||
|
|||
ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺍﺯ ﭼﻨﺘﺎ ﺩﺭﺩ ﺩﺧﺘﺮﻭﻧﻪ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ ﺑﮕﻢ :
ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﯿﻦ ﮔـــــــﺮﯾﻪ ﮐﻨـــــﯿﺪ !!! ﻓﮏ ﮐﻦ ﺗﺎﺯﻩ ﻻﮎ ﺯﺩﻩ ﺑﺎﺷﯽ ﻭ ﺣﻮﺍﺳﺖ ﻧﺒﺎﺷﻪ , ﺩﺳﺖ ﮐﻨﯽ ﺗﻮ ﻣﻮﻫﺎﺕ !!! ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺑﺪﺗﺮ ﻻﮎ ﺯﺩﯼ ﻭ ﺩﯾﺮﺕ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺩﮐﻤﻪ ﻫﺎﺗﻮ ﺑﺒﻨﺪﯼ !!! ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻓﺎﺟﻌﻪ ﺗﺮ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﻣﻞ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﮐﺮﺩﯼ ﻭ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﻟﺒﺎﺱ ﯾﻘﻪ ﺍﺳﮑﯽ ﺑﭙﻮﺷﯽ !!! ﺑﻌﺪ ﻣﺜﻼ ﺍﺯ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﻣﯿﺎﯼ ﻭ ﺁﺭﺍﯾﺸﺘﻮ ﭘﺎﮎ ﻣﯿﮑﻨﯽ , ﻫﻤﻮﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﮐﺎﺭ ﭘﯿﺶ ﻣﯿﺎﺩ ﺑﺎﺯ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺮﯼ ﺑﯿﺮﻭﻥ ! ﺻﺪﺍﯼ ﮔﺮﯾﻪ ﯼ ﺍﻭﻥ ﺁﺧﺮﯾﺎ ﻧﻤﯿﺎﺩﺍﺍﺍﺍ من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-03-2013, 12:06 AM
ارسال: #685
|
|||
|
|||
ﮎﺘﺎﺏ ﻓﯿﺲ ﺑﻮﮎ ﺩﻭﻡ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ :
. . . . . . . ﺍﯼ ﭘﯿﺞ ﺗﻮ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺳﺮﺁﻏﺎﺯ ﺑﯽ vpn ﻓﯿﺲ ﺑﻮﮎ ﮐﯽ ﮐﻨﻢ ﺑﺎﺯ ﺍﯼ ﭘﺴﺖ ﺗﻮ ﻣﻮﻧﺲ ﺭﻭﺍﻧﻢ ﺟﺰ ﻻﯾﮏ ﺗﻮ ﻧﯿﺲ ﺩﺭ ﺗﻮﺍﻧﻢ ﻫﻢ ﭘﺴﺖ ﻫﺎﯼ ﻧﺎﻧﻤﻮﺩﻩ ﺩﺍﻧﯽ ﻫﻢ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﻫﺎﯼ ﻧﺎﻧﻮﺷﺘﻪ ﺧﻮﺍﻧﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺭﻫﺎﯾﯿﻢ ﺩﻩ ﺑﺎ ﻻﯾﮏ ﺧﻮﺩ ﺁﺷﻨﺎﯾﯿﻢ ﺩﻩ من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-03-2013, 12:07 AM
ارسال: #686
|
|||
|
|||
فرهنگ لغات زنان:
1-آره يعنی نه 2-نه يعنی آره 3-مابايد باهم حرف بزنيم يعنی بشين فقط گوش کن 4-هرکاری دوست داری بکن يعنی بکن ولی بعد پدرت در اومده 5-چقدرمنو دوست داری يعنی يه گندی زدم ميخوام بگم 6-دو دقيقه ديگه حاظرم يعنی دوساعت ديگه علافی من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-03-2013, 12:09 AM
ارسال: #687
|
|||
|
|||
ﯾﻨﯽ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﮐﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺷﺒﺎﻧﻪ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﺷﺐ ﺯﻧﺪﻩ ﺩﺍﺭﯼ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﮔﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﻧﻤﺎﺯ ﺷﺐ، ﺷﺐ ﺯﻧﺪﻩ ﺩﺍﺭﯼ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺍﻟﺎﻥ ﯾﻪ ﺳﺮﻭﺭ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻣﻔﺘﯽ ﺗﻮ ﺑﻬﺸﺖ ﺩﺍﺷﺘﻢ!
من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-03-2013, 12:09 AM
ارسال: #688
|
|||
|
|||
شعار 13 آبان 1392 :
"آمـــــــــــریـــــــــــکا آمـــــــــریییییییییییکاااا . . . . . دقـــــــــــــــت کـــــــــــــن من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-03-2013, 12:10 AM
ارسال: #689
|
|||
|
|||
جی کارنی سخنگوی کاخ سفید امروز
خواسته دل ایرانو بدست بیاره و گفته : منظور اوباما فقط این نبوده که تحریمها باعث آوردن ایران بر سر میز شده بلکه رویکرد صلح طلبانه دولت جدی هم تاثیر گذار بوده! الان حالِ اوباما را مردایی میتونند درک کنند که بین زنشون و مادرشون گیر افتادن نه از زنه میتونن بگذرن نه از مادره ..! من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-03-2013, 01:53 AM
ارسال: #690
|
|||
|
|||
اتفاقی که واسه خودم افتاد:
رفته بودم روستا اونجا ایرانسل خط نمیده چون احتمال دادم سریع برگردم به کسی هم نگفتم میرم، کارم طول کشید بعد یه روز برگرشتم با خودم گفته حتما کلی دیگه اس برام میاد... خدا شاهده فقط دو تا اس برام اومد جفتش هم تبلیغاتی !!! خدا مریضای شما رو هم شفا بده ... نتونستم کمر راست کنم راستی بنظر شما خانوادم در جریان غیبت کبری من قرار گرفتن عایا؟ MY Telegram : @Mosleh68 |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
با گرانترین ها جهان آشنا شويد | صدفی | 4 | 1,735 |
01-06-2014 03:52 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
|
لطیفه ها و نکات طنز | 0 | 2,272 |
امروز 08:19 PM آخرین ارسال: |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان