ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
لطیفه ها زمان کنونی: 09-23-2025, 05:38 PM |
|||||||
|
لطیفه ها
|
10-01-2013, 08:37 PM
ارسال: #671
|
|||
|
|||
RE: لطیفه ها
ﺳﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺗﻮ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯ ﺑﻮﺩﻥ
. . . . . . . . . . . . . ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻧﺎﺭﻧﮕﯽ ﺯﯾﺮ ﻣﯿﺰ ﺑﻮﺩ!… ﻻﻣﺼﺐ ﺑﻮﺵ ﺗﺎ ﺩﻓﺘﺮ ﻣﯿﺮﻓﺖ من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
10-01-2013, 09:07 PM
ارسال: #672
|
|||
|
|||
تا حالا دقت کردین وقتی یه نفر شمارو دعوت به دیدن یه فیلمی که قبلا خودش دیده میکنه
. . . . . . . . . . . . . . تو مدت فیلم یه جوری نگاتون میکنه که انگار خودش فیلمو ساخته؟ من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
10-01-2013, 11:37 PM
ارسال: #673
|
|||
|
|||
حالا ﺗﺎ ﺩﺍﺭﻩ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﻣﻮﻥ ﺑﺎ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﺧﻮﺏ ﻣﯿﺸﻪ؛ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ
ﺗﻌﻄﯿﻞ ﺷﺪ! ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﺧﺮﺝ ﻣﺮﺩﻡ ﻣﻈﻠﻮﻡ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺑﺪﯾﻢ. ﺍﯼ ﺗﻒ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺷﺎﻧﺲ ﺑﯿﺎﺩ :| من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-02-2013, 12:53 AM
ارسال: #674
|
|||
|
|||
ﭘﻨﺠﺸﻨﺒﻪ ﯼ ﻫﻔﺘﻪ ﯼ ﭘﯿﺶ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮ 22 ﺳﺎﻟﻪ ﺍﺯ ﻃﺮﻑ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻓﯿضبوﮐﺶ ﮐﻪ ﺗﺎﺣﺎﻻ ﺍﺯ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﻧﺪﯾﺪﻩ ﺑﻮﺩﺵ ، ﺑﻪ ﯾﻪ ﻣﻬﻤﻮﻧﯽ ﺗﻮﯼ ﻧﯿﺎﻭﺭﺍﻥ ﺩﻋﻮﺕ ﻣﯿﺸﻪ، ﻭ ﺷﺐ ﺑﻪﻫﻤﺮﺍﻩ ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﯼ ﺩﺧﺘﺮﺵ ﺣﺎﺿﺮ ﻣﯿﺸﻦ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻣﻬﻤﻮﻧﯽ ﺑﺮﻥ. ﻭﻟﯽ ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺭﻭﺯ ﺯﻧﺪﮔﯿﺸﻮﻧﻪ ... ﺩﺧﺘﺮﻫﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﻪ ﻣﺤﻞ ﻣﻬﻤﻮﻧﯽ ﻣﯿﺮﺳﻦ ﻭﻣﺎﺷﯿﻨﺸﻮﻧﻮ ﺗﻮﯼ ﮐﻮﭼﻪ ﭘﺎﺭﮎ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﻭ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺑﻪ ﭘﻼﮎ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﻣﯿﺸﺪﻥ ﯾﮑﺪﻓﻌﻪ
ﺟﻔﺘﺸﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺮﻕ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ ﻭ ﺩﺭﺟﺎ ﻣﯿﻤﯿﺮﻥ . ﯾﻪ ﺳﺮﺍﯾﺪﺍﺭ ﺍﺯ ﺧﻮﻧﻪ ﺑﻐﻠﯽ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺻﺤﻨﻪ ﺭﻭﺩﯾﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﻪ ﭘﻠﯿﺲ ﻋﻠﺖ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﺭﻭ ﺍﯾﻨﻄﻮﺭ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﻣﯿﺪﻩ ﮐﻪ : ﺩﺧﺘﺮﻫﺎ ﮐﻠﯿﭙﺴﺸﻮﻥ ﺑﻪ ﺩﮐﻞ ﺑﺮﻕ ﮔﯿﺮ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻩ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
10-02-2013, 11:52 PM
ارسال: #675
|
|||
|
|||
ه من پيله نکن!
. . . . . . . . . . . . پروانه نميشى که هيچ کتک هم ميخورى!! من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-02-2013, 11:58 PM
ارسال: #676
|
|||
|
|||
"نون زیر کباب"
باید به عنوان یه غذا؛ اعلام استقلال کنه ..! من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-02-2013, 11:58 PM
ارسال: #677
|
|||
|
|||
من که میدونم چه دسته گلى به آب دادى ، ولی میخوام از زبون خودت بشنوم
↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ قدیمیترین تاکتیک اعتراف گیرى مادرا از بچه ها؛ در طول تاریخ من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-03-2013, 12:00 AM
ارسال: #678
|
|||
|
|||
اصن کارخونه ی رانـــــــــــــــــــــی
باید . . . . . . . .... . . . . . . . با شرکت جـــــی ال ایـــــکس همکاری کنه تا یه آبمیوه بده بیرون که میوه ی تهش از قوطی بیاد بیرون به راحتــــــــــی! من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-03-2013, 12:01 AM
ارسال: #679
|
|||
|
|||
آقا تا دیروز فک میکردم فقط منم که میرم توالت ۳۰ نفر به گوشیم زنگ میزنن.
دیروز رفتم یه توالت عمومی یه لحظه فکر کردم اومدم مخابرات. یکیشون که فکر کنم تو توالت چند تا معامله با گوشی انجام داد ! من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-03-2013, 12:01 AM
ارسال: #680
|
|||
|
|||
تو خونه مون از ترس مامانم طوری فرهنگ سازی شده که
همه با لیوان میرن دم یخچال ولی؛پارچو سر میکشن و خیلی آروم میان لیوانو میزارن سر جاش و میرن ..! من ازدرون تو حرف میزنم
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
با گرانترین ها جهان آشنا شويد | صدفی | 4 | 1,734 |
01-06-2014 03:52 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
|
لطیفه ها و نکات طنز | 0 | 2,271 |
امروز 05:38 PM آخرین ارسال: |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان