ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
باشگاه زیبائی افکار زمان کنونی: 09-24-2025, 08:57 PM |
|||||||
|
باشگاه زیبائی افکار
|
09-25-2013, 11:29 PM
ارسال: #471
|
|||
|
|||
RE: باشگاه زیبائی افکار
با اجازه آقا هادی این پیام زیبای امشبشونه:
با سلام و خسته نباشید و زنده باشید و هزاران انرژی مثبت و آرزوی خوب همشون تقدیم شما باد خب امشب خیلی پر انرژی ام دوست دارم تقسیمش کنم 10_003 امشب نشون میده که چه کاره ای البته هنوزم ادامه داره مونده تا تمام شه بهتره هر شب ارزیابی کنیم کارای کل روزمونو اگه ناخواسته بی احتیاطی کردیم و ثانیه ای از زندگیمون تلف شد فردا جبرانش کنیم 10_004 با انرژی شما این بنده ی حقیر و البته فوق العاده قوی روحیه ای صد برابر می گیره فصل پاییزه و فصل برگ ریزونه مواظب سلامتیتون باشید قدر سلامتیتونو بدونیدو بدون که پیر خودتی.... 12_002 با آرزوی بهترین ها برای شما انسان زیبا و دوست داشتنی من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
09-25-2013, 11:30 PM
ارسال: #472
|
|||
|
|||
منم از هادی جان متشکرم
پیامش اول صبح انرژیم رو بیشتر کرد مرسی داداش ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
09-25-2013, 11:38 PM
ارسال: #473
|
|||
|
|||
اشک شوقی توی چشمام نشسته
![]() همتون خواهر برادرای خوب منید باعث افتخارمه این کامنتها برای من دنیایین اینا تقدیم تک تک خواهر برادرای عزیزم ![]() ![]() ![]() استاد یادته گفتم قدرت انسان نا محدوده توی تماسی که باهاتون داشتم من بسیار قدرتمندم استادم ![]() انسان های بی هدف مجبورند برای انسانهای هدف دار تا آخر عمر کار کنند |
|||
09-25-2013, 11:40 PM
ارسال: #474
|
|||
|
|||
تقدیم به عزیزان عضو انجمن زیبائی افکار
![]() خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
09-25-2013, 11:45 PM
ارسال: #475
|
|||
|
|||
(09-25-2013 11:40 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: عمو جونم هر چقدر بگم عاشقتم کم گفتم ![]() ![]() ![]() عاااااااااااااااشقتم ![]() |
|||
09-26-2013, 12:19 AM
ارسال: #476
|
|||
|
|||
(09-25-2013 11:45 PM)sir-mahyar نوشته شده توسط:(09-25-2013 11:40 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: مهیار جان ممنونم از این همه محبت. خدا را هزاران بار شکر میکنم که عزیزانی جون شما در کنارم هستید. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
09-26-2013, 12:30 AM
ارسال: #477
|
|||
|
|||
زلال باشید...
پرندگان به برکه های آرام پناه میبرند؛ و انسانها به دلهای پاک، زیرا دلهای پاک همچون برکه های آرام اند، و دیگران بدون هیچ وحشتی به آنها اعتماد میکنند، پس خوشا بحال کسانی که مایه آرامش دیگران هستند... من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
09-26-2013, 07:26 AM
ارسال: #478
|
|||
|
|||
سلام صبح بخیر ما هیچ حرکت کاری را بدون بررسی و مطالعه و تحقیق انجام نخواهیم داد. ![]() خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
09-26-2013, 07:34 AM
ارسال: #479
|
|||
|
|||
نوشته امروز صبح هادی جان :
سلام و صبح بخیر خدمت همهی دوستان اهل انجمن خشگلمون امروز رو شادتری درسته؟ این از معجزات فکر و عقیده ی شماست زمانی که افکارت عوض شد تو هم عوض میشی پر انرژی و پر از خوبی و انسانیت و شوق رسیدن به هدف... بهتره قورباغه رو قورت بدیم همون قورباغه زشت رو آره اون قورباغه چیزی نیست جز تنبلی [/size]با اضافه کردن فعالیت های بیشتر به لیست کارهای روزانتون این قورباغه کشته میشه ...[/color] همه ی ما که اینجا هستیم شاید مسیرهامون فرق کنه شاید هدفهامون فرق کنه ولی اینجاییم تا افکارمون تغییر کنه افکار منفی رو نابود کنیم و جاش توده ی عظیمی از انرژی های مثبت رو وارد ذهنی کنیم که فوق العاده قوی و فعاله یادت باشه با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه 4yajuyo پا شو برادر من پاشو خواهر من قدمهاتو محکم بکوبون و بگو می تونم امروز بهترین باشم توی هر چیز 4yajuyo من می تونم موفق ترین باشم12_002 من می تونم با اعتماد به نفس و فوق العاده باشم12_002 من می تونم آره من می تونم 11_002 تو می تونی و قادر به انجام هر کاری هستی راستی فکر نکن تنها تو می تونی 4yajuyo ما هممون می تونیم می دونم همه به من هم عقیده ان Hanghead خب دیگه وقتشه پاشی 25r30wi اینقد چشاتو نمال 4yajuyo پاشو صورتتو بشور A00 (78) یه حمام شادی بخش کن A00 (128) یه صبحانه ی خوشمزه و مقوی آماده کن امروز صبح با انرژی بیشتر شروع میشه لبخندتو فراموش نکن لبخند بزن با شمام آهای خانم آهای آقا... صبح نازتون بخیر سیلی از ثروت . موفقیت . شادکامی از راه شگفت خدا 10_004 این گل تقدیم به تک تک خواهر برادرای گلم... بیاید انرژی ها مونو تقسیم کنیم در این صورت می تونیم همیشه شاداب باشیم 10_00410_004 خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
09-26-2013, 07:56 AM
ارسال: #480
|
|||
|
|||
با سلام و صبح بخیر و خسته نباشید خدمت استاد گرانقدرم
![]() شرمنده ی این همه محبت شما هستم واقعا نمی دونم چی بگم فقط می تونم این گل رو تقدیم استادم کنم دوستت دارم استاد خوبم ![]() ![]() انسان های بی هدف مجبورند برای انسانهای هدف دار تا آخر عمر کار کنند |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
باشگاه مشتریان راکا؟؟؟ | مهدی گل محمدی | 18 | 4,564 |
08-16-2017 09:17 PM آخرین ارسال: arash.alirezaei |
|
باشگاه شاد بودن و توانستن انرژی مثبت | iranboy | 4 | 1,844 |
07-26-2014 11:22 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
باشگاه تخصصی فوتبال دستی و ایر هاکی | hamed_onlove | 3 | 2,141 |
07-17-2013 10:37 AM آخرین ارسال: hamed_onlove |