ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

منم میخوام شروع کنم(نظر بدید)
زمان کنونی: 09-26-2025, 06:26 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: zahra_r
آخرین ارسال: zahra_r
پاسخ: 22
بازدید: 5249

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
09-13-2013, 07:45 AM
ارسال: #1
سلام وقت بخیر اساتید
من به نظراتتون احتیاج دارم لطفا تجربه ها و ایده هاتون رو بمن بگید.
شور و شوقی که واسه کسب در آمد در این انجمن بود منم ترغیب کرد تا شروع بکار بشم.بهترین توانایی که من از خودم سراغ دارم آشنایی با کامپیوتر و اینترنت هستش.و به صورت معمول ایده من در مورد راه اندازی خدمات کامپیوتری و اینترنتی است.اما چون من دانش آموز هستم امکان اجاره یا خریده مغازه رو ندارم.و نمیخوام تو درسم کم بیارم.روزی دو تا سه ساعت تو خونه میتونم کارای تایپی و تحقیق و ... انجام بدم.و با اکثر نرم افزار ها هم کار کردم.مشتری ها هم بچه های مدرسه و دوستان و آشنایان برام کافیه.
صلاح میدونید شروع کنم یا ایده بهتری دارید؟؟؟

تشکر فراوان

قانون باور:
هر چيزي را كه عميقاً باور داشته باشيد به واقعيت تبديل مي شود.
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
09-13-2013, 09:12 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-13-2013 09:12 AM، توسط HadiMahmoodi.)
ارسال: #2
RE: منم میخوام شروع کنم(نظر بدید)
به نظر من واسه شروع میتونید یه سر به مغازه های خدمات تایپ بزنید تا اگه شد از اونا سفارش بگیری. تو دوست و آشنا و فامیل هم که اگه بتونی سفارش بگیری که دیگه عالیه. ضمنا میتونی چند تا آگهی هم خودت پرینت کنی و تو مدرسه و جاهای دیگه اگه میتونی بزنی.
ولی به نظر من تایپ فقط واسه شروع میتونه خوب باشه، بهتره کم کم زبانت رو در کنارش تقویت کنی و خودتو شیفت بدی سمت ترجمه. هم کلاس کار بالاتره و هم درآمد؛ و از همه مهمتر کلی به دانش زبان و معلوماتت که به درد خودت هم بسیار میخوره افزوده میشه.
تایپ هم اگه در آینده به شکل حرفه ای و مغازه و ... بشه درآمدش خیلی خوبه.
موفق ترین باشیم./
به نظر من واسه شروع میتونید یه سر به مغازه های خدمات تایپ بزنید تا اگه شد از اونا سفارش بگیری. تو دوست و آشنا و فامیل هم که اگه بتونی سفارش بگیری که دیگه عالیه. ضمنا میتونی چند تا آگهی هم خودت پرینت کنی و تو مدرسه و جاهای دیگه اگه میتونی بزنی.
ولی به نظر من تایپ فقط واسه شروع میتونه خوب باشه، بهتره کم کم زبانت رو در کنارش تقویت کنی و خودتو شیفت بدی سمت ترجمه. هم کلاس کار بالاتره و هم درآمد؛ و از همه مهمتر کلی به دانش زبان و معلوماتت که به درد خودت هم بسیار میخوره افزوده میشه.
موفق ترین باشیم./
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
09-13-2013, 11:02 AM
ارسال: #3
(09-13-2013 07:45 AM)zahra_r نوشته شده توسط:  سلام وقت بخیر اساتید
شور و شوقی که واسه کسب در آمد در این انجمن بود منم ترغیب کرد تا شروع بکار بشم.بهترین توانایی که من از خودم سراغ دارم آشنایی با کامپیوتر و اینترنت هستش.و به صورت معمول ایده من در مورد راه اندازی خدمات کامپیوتری و اینترنتی است.اما چون من دانش آموز هستم امکان اجاره یا خریده مغازه رو ندارم.و نمیخوام تو درسم کم بیارم.روزی دو تا سه ساعت تو خونه میتونم کارای تایپی و تحقیق و ... انجام بدم.و با اکثر نرم افزار ها هم کار کردم.مشتری ها هم بچه های مدرسه و دوستان و آشنایان برام کافیه.

تشکر فراوان

اگر بلند مدت فکر می کنید ، با یکی زبان های برنامه نویسی تحت وب آشنا بشید و شروع کنید به برنامه نوسی و طراحی اسکریپت

اگر کوتاه مدت فکر می کنید ، یک فروشگاه اینترنتی بزنید و کالایی را که بهش دسترسی دارید توش برای فروش بزارید

هدف اصلی تون که همانا تحصیل هست را هم فراموش نکنید بقیه موارد همگی در درجه دوم هست

موفق و پیروز باشید

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
09-13-2013, 09:13 PM
ارسال: #4
شما که الان دانش آموز هستی به نظر من بهتره که دانش خودت رو اضافه کنی. شما اگر تا پایان مدرسه مثلا بتونی متخصص شبکه یا طراحی وب و سئو یا متخصص هرچی بشی درآینده پول خیلی خوبی می تونی دربیاری.
اول بهتره یک برنامه ریزی دقیق برای آینده خودت داشته باشی. دقیقا مشخص کنی می خوای تو چه زمینه ای تخصص بگیری. تو چه رشته ای درس بخونی تو چه رشته ای پول دربیاری.
بعد که تصمیم گرفتی تو چه رشته ای پول دربیاری شروع کن به مطالعه اون رشته تا متخصص اون رشته بشی.
یک کارگر ساده جون بکنه ماهی 800 تومن درمیاره. ولی یک تکنیسین با ساعات کاری کمتر ماهی حداقل دو برابر میگیره.
09-14-2013, 12:38 PM
ارسال: #5
(09-13-2013 09:12 AM)HadiMahmoodi نوشته شده توسط:  به نظر من واسه شروع میتونید یه سر به مغازه های خدمات تایپ بزنید تا اگه شد از اونا سفارش بگیری. تو دوست و آشنا و فامیل هم که اگه بتونی سفارش بگیری که دیگه عالیه. ضمنا میتونی چند تا آگهی هم خودت پرینت کنی و تو مدرسه و جاهای دیگه اگه میتونی بزنی.
موفق ترین باشیم./
موفق ترین باشیم./

قانون باور:
09-14-2013, 12:45 PM
ارسال: #6
(09-13-2013 09:12 AM)HadiMahmoodi نوشته شده توسط:  به نظر من واسه شروع میتونید یه سر به مغازه های خدمات تایپ بزنید تا اگه شد از اونا سفارش بگیری. تو دوست و آشنا و فامیل هم که اگه بتونی سفارش بگیری که دیگه عالیه. ضمنا میتونی چند تا آگهی هم خودت پرینت کنی و تو مدرسه و جاهای دیگه اگه میتونی بزنی.
موفق ترین باشیم./
موفق ترین باشیم./
خیلی ممنون نظرتون واقعا عالیه...اتفاقا به قضیه تقویت زبانم خیلی وقته فکر میکنم.از اونجایی که وقت ندارم برم کلاس زبان تو خونه با متد نصرت2 آموزش میبینم....اما تا آموزش کامل میتونم با نرم افزار های قوی ترجمه متون انگلیسی کار ترجمه رو راه بندازم..
بازم خیلی ممنون استاد محمودی

قانون باور:
09-14-2013, 12:51 PM
ارسال: #7
(09-13-2013 09:13 PM)mehdi62 نوشته شده توسط:  شما که الان دانش آموز هستی به نظر من بهتره که دانش خودت رو اضافه کنی. شما اگر تا پایان مدرسه مثلا بتونی متخصص شبکه یا طراحی وب و سئو یا متخصص هرچی بشی درآینده پول خیلی خوبی می تونی دربیاری.
اول بهتره یک برنامه ریزی دقیق برای آینده خودت داشته باشی. دقیقا مشخص کنی می خوای تو چه زمینه ای تخصص بگیری. تو چه رشته ای درس بخونی تو چه رشته ای پول دربیاری.
بعد که تصمیم گرفتی تو چه رشته ای پول دربیاری شروع کن به مطالعه اون رشته تا متخصص اون رشته بشی.
یک کارگر ساده جون بکنه ماهی 800 تومن درمیاره. ولی یک تکنیسین با ساعات کاری کمتر ماهی حداقل دو برابر میگیره.
حرفتون درسته آقا مهدی....من باید برنامه ریزی دقیق بلند مدت داشته باشم...فعلا که با درس و مشقم نمیتونم برسونم!!حداقل تا سه سال آینده درگیر کنکور خواهم شد!!!شبکه و طراحی وب تا یه حد کمی آشنایی دارم ولی نه تخصصی!!!
از رشته ریاضی فیزیک دبیرستان میخوام برم به رشته علوم اقتصادی دانشگاه...

خیلی ممنون که نظر دادین

قانون باور:
09-14-2013, 12:52 PM
ارسال: #8
سلام.بسیار عالیست که دانش آموز هستید.چرا؟چون شما میتوانید تحقیق و پروژه های بچه های مدرسه و دانش آموزان دیگر را جمع آوری و تهیه کنید.به نظر شخصی بنده ابتدا با زدن ییک برگه ، که حاوی مضمونی در باب انجام تحقیق دانش آموزی ، تایپ و ترجمه و ... باشد در مدرسه یا همانجایی که تحصیل میکنید شروع کنید و سپس با انجام به موقع و سریع اینکار سود خوبی عیدتان میشود.الحمدالله جدیدا از کلاس سوم ابتدایی تا پیش دانشگاهی ، همه و همه مقاله و تحقیق میخواهند.خرج آن بسیار کم ولی سوددهی خوبی دارد.در ضمن در کنار ان میتوانید تایپ مقاله و ترجمه ها را نیز انجام دهید.اول از محل تحصیل خود شروع کنید و کم کم به فکر پیشرفت کار خود باشید.به نظر من از همین الان توجه ویژه ای به بازار کار داتشه باشید.آینده هنوز برای من و شما مشخص نیست.پس به فکر حال خود باشید
هرجا هستید موفق باشید و سرزنده
یا علی

با خودتان خوب تا کنید

با خودتان که خوب تا نکنید

روزگار شما را تا میکند

می کند توی پاکت و می اندازد توی صندوق پستی ؛

به یک مقصد نامعلوم

خودت به جان خودت بیفت

خودت خودت را بساز

خودت مواظب خودت باش

و گرنه دیگران به تو هر شکلی

که دلشان بخواهد می‌دهند.
09-14-2013, 12:58 PM
ارسال: #9
(09-13-2013 11:02 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  
(09-13-2013 07:45 AM)zahra_r نوشته شده توسط:  سلام وقت بخیر اساتید

تشکر فراوان

اگر بلند مدت فکر می کنید ، با یکی زبان های برنامه نویسی تحت وب آشنا بشید و شروع کنید به برنامه نویسی و طراحی اسکریپت

اگر کوتاه مدت فکر می کنید ، یک فروشگاه اینترنتی بزنید و کالایی را که بهش دسترسی دارید توش برای فروش بزارید

هدف اصلی تون که همانا تحصیل هست را هم فراموش نکنید بقیه موارد همگی در درجه دوم هست

موفق و پیروز باشید
ممنونم استاد مهدی ...
آموزش برنامه نویسی و طراحی اسکریپت و راه اندازی فروشگاه اینترنتی به نظر من کمی کاره بیشتری میبره.البته بهش فکر کردم برای سالهای آتی.ولی هدف اصلی من از ایجاد خدمات کامپیوتری و اینترنتی(چه در خانه چه در مغازه)تست پتانسیل خودم برای کسبه درآمده میخوام ببینم تا چه حد جنبشو دارم.
برام دعا کنید

خیلی خیلی ممنونم

قانون باور:
09-14-2013, 01:06 PM
ارسال: #10
(09-14-2013 12:52 PM)m-jalalvand نوشته شده توسط:  سلام.بسیار عالیست که دانش آموز هستید.چرا؟چون شما میتوانید تحقیق و پروژه های بچه های مدرسه و دانش آموزان دیگر را جمع آوری و تهیه کنید.به نظر شخصی بنده ابتدا با زدن ییک برگه ، که حاوی مضمونی در باب انجام تحقیق دانش آموزی ، تایپ و ترجمه و ... باشد در مدرسه یا همانجایی که تحصیل میکنید شروع کنید و سپس با انجام به موقع و سریع اینکار سود خوبی عیدتان میشود.الحمدالله جدیدا از کلاس سوم ابتدایی تا پیش دانشگاهی ، همه و همه مقاله و تحقیق میخواهند.خرج آن بسیار کم ولی سوددهی خوبی دارد.در ضمن در کنار ان میتوانید تایپ مقاله و ترجمه ها را نیز انجام دهید.اول از محل تحصیل خود شروع کنید و کم کم به فکر پیشرفت کار خود باشید.به نظر من از همین الان توجه ویژه ای به بازار کار داتشه باشید.آینده هنوز برای من و شما مشخص نیست.پس به فکر حال خود باشید
هرجا هستید موفق باشید و سرزنده
یا علی
سلام روزتون بخیر استاد جلالوند
اول تشکر میکنم بابت روحیه مثبتی که بمن دادین.از بابت سفارش تقریبا نگرانی ندارم..چون بخاطر دانش آموز بودن در سطح شهرمون (اردبیل) کلی دوست هم سن و سال و بزرگتر و کوچیکتر دارم و همونطور که شما گفتین عالیه..علاوه بر مدرسه ای که خودم توش تحصیل میکنم شاید با 4 مدرسه دیگه نیز در ارتباطم و بارها و بارها مشکلات کامپیوتریشون رو رفع کردم..
سلامت باشید.

قانون باور:
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خیلی سریع راهنمایی میخوام درباره کیونت afshin67 7 2,860 01-17-2021 10:18 PM
آخرین ارسال: parham2014
  چه بیزینسی رو شروع کنم؟ sajadiri 0 731 11-22-2020 09:02 PM
آخرین ارسال: sajadiri
  پیشنهاد شما برای شروع کسب و کار با سرمایه 50 میلیون تومان amiir_0251 27 97,017 05-30-2020 04:33 PM
آخرین ارسال: alibashiri1363
  درخواست ایده برای شروع شغل در مغازه داخل پاساژ mahdi_ctr 1 8,648 02-06-2020 05:42 PM
آخرین ارسال: amintatari64
  یک ایده خوب برای 1-5 میلیارد میخوام. کارخونه و تولیدی potentate 27 23,982 12-24-2019 03:14 AM
آخرین ارسال: Pooria_kbs
Wink با۱۵۰ ملیون در رشت چی کنم؟ navidmooomen 2 659 09-20-2017 02:30 AM
آخرین ارسال: mehdi5152
  راهنمایی در مورد شروع کار(فوری فوری فوری خواهشا) Jamali.ali69 6 3,485 08-30-2017 01:54 PM
آخرین ارسال: حسن قجر
Thumbs Down هدفها و برنامه های یه شخص تازه شروع به کار... Fela.Want 161 27,998 06-12-2017 11:13 AM
آخرین ارسال: Fela.Want
Star مشاوره در مورد سوپر مارکت تلفنی میخوام farzad2007 0 1,162 05-24-2017 08:45 PM
آخرین ارسال: farzad2007
  چه شغلی رو برای شغل دوم و درامد بالا انتخاب کنم پژمان رنجبر 2 3,890 02-06-2017 01:53 PM
آخرین ارسال: پرستو پرهام
  شروع کسب وکار reza9500 1 1,336 12-10-2016 06:57 PM
آخرین ارسال: حسن قجر
  با 30 تومن چیکار کنم enayat20 1 1,406 10-31-2016 10:03 AM
آخرین ارسال: enayat20
  تنها مسئله ای که هنوز نتوستم براش راه حلی پیدا کنم!! tondar12 2 996 10-24-2016 10:53 AM
آخرین ارسال: yosefbarzegar
  با 110 میلیون چیکار کنم ؟ omidsh 20 9,871 09-21-2016 02:05 PM
آخرین ارسال: jenuse
  شروع کسب و کار با 10 میلیون ؟ چه کاری ؟ Apad4 10 4,677 09-08-2016 07:42 PM
آخرین ارسال: afshinshabani061
  کمک کنید چکار کنم Herolife 17 4,034 09-06-2016 05:22 PM
آخرین ارسال: Mehdi_danesh2
  چه کاری یاد بگیرم بازارش خوب باشه؟ لطفا بهم پیشنهاد بدید Mehdi_danesh2 0 2,077 09-06-2016 04:30 PM
آخرین ارسال: Mehdi_danesh2
  فروش عسل (از اساتید خواهش میکنم نظر خودشون رو بگن ) محمد1998 4 2,069 07-27-2016 09:59 AM
آخرین ارسال: omidhossaini
  آدرس تولیدی لباس میخوام! cold_fear1 6 2,193 07-22-2016 03:05 PM
آخرین ارسال: Ali.ali
  با پولم چکار کنم ؟؟ _morteza_ 12 21,345 06-09-2016 12:45 PM
آخرین ارسال: Mehrara

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS