ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
لطیفه ها زمان کنونی: 09-23-2025, 10:34 PM |
|||||||
|
لطیفه ها
|
09-02-2013, 02:17 AM
ارسال: #501
|
|||
|
|||
RE: لطیفه ها
دابیر امنیتی وقتی صدای پا میشنوید که میاد سمت اتاق :
۱ – مینیمایز کردن تمام صفحات نت ! ۲ – سایلنت کردن گوشی و قرار دادنش به صورت پشت و رو ! ۳ – sign out مسنجر ! ۴ – گذاشتن یک کتاب ۸۷۶۹۸۲۷۳۴۵۶ صفحه ای جلوی چشم ! ۵ – باز کردن new tab و جست و جو در مورد اون موضوعی که استاد گفته ! ۶ – ورق زدن کتاب جوری که صداش بره بیرون اتاق ! ۷ – بهم ریختن موهام ، کشیدن یک آه عمییییییییق (یعنی چقد این درس سخته) و اخم کردن و نگاه ملتمسانه به کتاب ! ۸ – گرفتن یه مداد تو دست و خط کشیدن زیر سطرای کتاب ! و سرانجام بعد این همه کار آخرشم صدای پا از جلوی اتاق رد میشه و این همه تلاش شما بی نتیجه میمونه من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
09-02-2013, 02:18 AM
ارسال: #502
|
|||
|
|||
دقت کردین ؟؟؟؟؟اون موقع که دانش آموز بودیم فقط جمهع تعطیل بود ؟حالا که دانشجو شدیم دانشگاه یه هفته زودتر شروع میشه؟؟؟
مطمئناً مسئولین یه چیزی تو ما دیدن! من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
09-02-2013, 02:19 AM
ارسال: #503
|
|||
|
|||
مﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﻫﻪ ﺷﺼﺘﻲ
ﺑﺎﺷﻲ ﯾﺎ ﻫﻔﺘﺎﺩﯼ ﻳﺎ ﺩﻫﻪ ﻫﺸﺘﺎﺩﻱ ﻳﺎ ﺩﻫﻪ ﻧﻮﺩﻱ ؛ . . . . .... . .... . . .. . . . . . . . . . ﻣﻬﻢ ﺍﻳﻨﻪ ﮐﻪ ﻣﺜﻞ ﺩﻫﻪ ﺷﺼﺘﯽ ﻫﺎ ﺑﺎ ﻣﻌﺮﻓﺖ ﺑﺎﺷﻲ !!! من ازدرون تو حرف میزنم
|||
09-02-2013, 12:18 PM
ارسال: #504
|
|||
|
|||
قانونی اولی رانندگی کفــــــــی اصــــــــــــفان
. . . . . .. . . . حتی عگه داری تصادف میکونی بوکون اما به کسی راه نده حتی به قیمتی عز دست دادن جوند من ازدرون تو حرف میزنم
|||
09-02-2013, 02:11 PM
ارسال: #505
|
|||
|
|||
ﺩﻭﺭﻩ ﺯﻣﻮﻧﻪ ﺍﯼ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺁﺩﻣﺎ ﺑﮕﯽ
ﻣﻦ ﻣﻌﺬﺭﺕ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﻏﻠﻂ ﮐﺮﺩﻡ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﮐﺮﺩﯼ! والا من ازدرون تو حرف میزنم
|||
09-02-2013, 07:21 PM
ارسال: #506
|
|||
|
|||
(09-02-2013 02:19 AM)MARYAR نوشته شده توسط: مﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﻫﻪ ﺷﺼﺘﻲ و چون دهه بیست و نهی (1329)خنده رو. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
09-02-2013, 09:59 PM
ارسال: #507
|
|||
|
|||
و یه پاساژ راه میرفتم که یهو خوردم به یه نفر...
اون افتاد زمین سریع رفتم بلندش کردم و گفتم: واقعا عذرخواهی میکنم! وقتی دستشو گرفتم دیدم طرف از این مجسمه های مانکنیه که جلوی مغازه ها میذارن! اطرافمو که نگاه کردم دیدم یه یارو داره بهم نگاه میکنه و یه لبخند تمسخر هم رو لباشه! بهش گفتم: خنده داره؟؟ من فکر کردم آدمه! یارو چیزی نگفت خوب که دقت کردم دیدم همونم یه مانکنه ...!؟! آخه واسه چس انقد مانکنا را طبیعی می زننننننننننننننننن من ازدرون تو حرف میزنم
|||
09-02-2013, 10:00 PM
ارسال: #508
|
|||
|
|||
ایرانسل اس ام اس زده:
با ارسال یک پیامک بدون متن به ۸۰۴۰ عضو باشگاه هواداران استقلال شوید و با هر برد استقلال صاحب مکالمه و پیامک رایگان شوید... . . . . . . . . . . . . خوب نمیخوایید مکالمه رایگان بدید چرا شرط های تخیلی میذارید! خخخخخخخخخخخ من ازدرون تو حرف میزنم
|||
09-02-2013, 10:02 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-02-2013 11:16 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #509
|
|||
|
|||
آخه چرا عمه سوسن من که سالهاست ساکن کالیفرنیاست و مولتی میلیاردره و یه دختر داره که شاه داف کالیفرنیاست و قراره بیاد یه روز منو ازینجا ببره کالیفرنیا و داماد خودش کنه باید یه شخصیت خیالی باشه!!! آخه چرااااااا ؟؟؟
من ازدرون تو حرف میزنم
|||
09-03-2013, 12:52 AM
ارسال: #510
|
|||
|
|||
مارکوپولو در کتاب خاطرات خود نوشته است که:در طول سفرم به کشوری رسیدم که به جای زعفران,نخ را رنگ میکردند و در نبات میگذاشتند و حتی گاهی اوقات باقالی سبز را خرد کرده و به جای مغز پسته در گز میگذاشتند.
البته اسم کشور رو ننوشته ما هم نمیدونیم کجاست!!! من ازدرون تو حرف میزنم
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
با گرانترین ها جهان آشنا شويد | صدفی | 4 | 1,735 |
01-06-2014 03:52 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
|
لطیفه ها و نکات طنز | 0 | 2,272 |
امروز 10:34 PM آخرین ارسال: |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان