ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
فصل کاشت پیاز زعفران شده زمان کنونی: 09-24-2025, 04:10 AM |
|||||||
|
فصل کاشت پیاز زعفران شده
|
07-31-2013, 10:40 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
فصل کاشت پیاز زعفران شده
با درود
دوستان از الان تا حدود یکی دوماه دیگه بسته به شهرتون فصل کاشت پیاز زعفران هست نیاز به آب زیادی نداره با تانکر هم می توانید زمین را آبیاری کنید هر مترمربع زمین از نیم گرم تا یک گرم می توانید محصول داشته باشید تا سه گرم در متر مربع هم رکورد داشته ترجیحا آب و هوای گرم و خشک می طلبه ، خاک زمین رسی + شنی ، 3 واحد رس + 1 واحد شن باشه خوبه ، هر مترمربع 4 5 کیلو هم کود پوسیده می خواد زمین یا گلدان سایه نباید باشه ، توی گلدان سفالی هم می توانید بکارید و در پشت بام بزارید الان که بکارید گویا دو سه ماه دیگه محصول می ده و می توانید برداشت داشته باشید من تجربه اش را ندارم ولی امسال می خوام تست کنم از دوستان اگر کسی پیاز زعفران مرغوب سراغ داره ، قیمت کیلویی را اعلام کنه مشتاقانه منتظر تجربیات دوستان هم هستم به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
07-31-2013, 03:16 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: فصل کاشت پیاز زعفران شده
پیاز زعفران کی تبدیل به خود زعفران میشه؟
آسمان فرصت پرواز بلندی است....قصه این است چه اندازه کبوتر باشی.... |
|||
07-31-2013, 07:37 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-31-2013 07:41 PM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
RE: فصل کاشت پیاز زعفران شده
کاشت پیاز زعفران در گلدانهای بزرگ سفالی
خانواده هادر مناطق نیمه گرمسیر میتوانند درشهرها وروستا در باغچه یا در گلدانهای سفالی درسطح پشت بام وتراس یا بالكن رو باز به طریقه ذكرشده نسبت به كاشت اقدام نمایند ![]() این ایده را به عنوان یك تجربه و یا یك خاطره زیبا ودوست داشتنی ازمصاحبت خانواده محترمی كه درتهران برای دیدن دوستان از اطراف مشهد مقدس امده بودندخدمتتان عرض میكنم این دوست محترم درقسمتی از صحبتهایش گفت كه فعالیت اصلی كشاورزان كاشت وبرداشت زعفران درتمامی اطراف استان خراسان است ودوستمان نیزخود به این كار كه درامد خوبی به اظهارخودش نیز دارد مشغول است. ازایشان خواستم شرح كاملی ازكاشت وبرداشت زعفران وچگونگی كاشت، زمان كاشت، زمان برداشت، نوع خاك و چگونگی اب وهوا و دیگر موارد اموزشی كاشت پیاز زعفران توضیح دهد. ایشان اظهار داشتند پیاز زعفران مقاومت در برابر سرما دارد و در مناطق معتدل مثل تهران میشود پیاز ان را كاشت و توضیح داد پنج تاشش سال احتیاج به جابجایی ندارد. پیاز زعفران گلهایش دراوایل ابانماه قبل ازمحصول دهی و اوایل اذرماه پایان محصول دهی میروید. این محصول زیبا مقوی ونشاط اور میباشد خاك رس وماسه به اندازه مساوی وكود حیوانی یا كودشیمیایی همراه با ابیاری بلندمدت نیاز دارد. زمان كاشت اوایل خرداد تا اواسط مهرماه است و اواخر تیر و اوایل مرداد از كاشت بایدخوداری نمود و بهترین زمان كاشت خرداد ماه میباشد. باشرح كامل این محصول و اینكه در مناطق نیمه گرمسیر میتوان به كاشت ان اقدام نمود، از ایشان درخواست كردم مقدار پنج كیلو پیاز زعفران برایم بفرستد. این مقداررادرقسمتی ازباغچه حیاط كه خالی بود كاشتم وتعدادی گلدان سفالی بزرگ تهیه وداخل هرگلدان پنج قسمت وهرقسمت پنج پیاز در چاله هایی به عمق پانزده سانتی متری میتوان كاشت و ابیاری ده روز پس ازكاشت وتا بهار اب باران وبرف برای ان كافیست و اویل بهار رو به زردی وخواب ان شروع میشود. زمان رشد ان پاییز و زمستان واوایل بهار است. خانواده هادر مناطق نیمه گرمسیر میتوانند درشهرها وروستا در باغچه یا در گلدانهای سفالی دراطراف حیاط و یا در گلدانهای سفالی درسطح پشت بام وتراس یا بالكن رو باز به طریقه ذكرشده نسبت به كاشت اقدام نمایند. این ایده یا بهتر بگویم تجربه،میتوان گفت از نظر كار افرینی میتواند مفید واقع شود ودرامد زاباشد و مورد مصرف خانواده نیز قرار بگیرد. منبع:creativity.ir زراعت زعفران از ويژگيهاي خاص برخوردار است . نياز اندك آن به آب، امكان بهره برداري محصول به مدت 7 سال ،سهولت در امر نگهداري محصول زعفران ، حمل و نقل آن و نيز عدم نياز مراحل كاشت ، داشت و برداشت محصول به ماشين آلات زراعي سنگين و اشتغالزايي و بازده اقتصادي بالا از پتانسيل هاي زراعت زعفران محسوب مي شود . افزايش مصارف صنعتي دارويي و غذايي زعفران مي تواند در امر افزايش سطح زير كشت اين محصول كه به طلاي سرخ ايران معروف مي باشد بيانجامد . افزايش قيمت زعفران توجيه اقتصادي اين محصول را بدنبال دارد. ![]() ( عظيمي . علي اكبر.1383 . مقاله زعفران) زعفران از جنبه هاي مختلف غذايي ،دارويي ، زينتي و صنعتي اهميت دارد . اين محصول يك ماده غذايي مقوي است كه مردم از آن به منظور خوشرنگ و خوشبو كردن انواع غذاها استفاده مي كنند . زعفران محصولي است كه از آن استفاده هاي دارويي فراواني مي شود . دليل آن نيز وجود در صدي رو غن در زعفران است . از زعفران به عنوان ماده اي رنگزا و خوشبو كننده در صنعت داروسازي ، پنير سازي ، شيريني سازي و تهيه انواع شربت و بستني استفاده مي شود . در صنايع ديگر از جمله رنگ آميزي كاغذ و ابريشم نيز از زعفران استفاده مي كنند . در گذشته هاي دور از زعفران به عنوان مركب براي نوشتن و نقاشي استفاده مي شده است . (مجله صالحين روستا . 1383 ![]() [b]مشخصات گياهشناسي :[/b] زعفران گياهي است علفي، چند ساله ، بدون ساقه كه از طريق غير جنسي و توسط پياز آن تكثير مي شود.تعداد گونه هاي زعفران بين 80 تا 100 گونه است. پياز زعفران از نوع توپر به قطر تقريباً 3تا5 سانتيمتر و پوششي قهوه اي رنگ داردو هر پياز زعفران شش تا نه برگ چمني مانند و نيزه اي شكل بوجود مي آورد. گل زعفران داراي سه گلبرگ و سه كاسبرگ تغيير شكل يافته و به رنگ بنفش با سه پرچم كه طول ميله پرچم دو برابر بساك است . حاوي يك تخمدان است و از قسمت تخمدان خامه باريكي خارج مي شود اين خامه طويل و كشيده بوده و به رنگ زرد كمرنگ است كه ببه سه كلاله شفاف قرمز رنگ سه شاخه بطول 20 تا 30 ميلي متر منتهي مي گردد ، كه پس از خشك شدن به عنوان زعفران تجارتي مورد استفاده قرار مي گيرد . زعفران خيلي مرغوب قسمت كلاله گل يعني قسمت انتهايي خامه است و ميله خامه ، زعفران درجه دو و نامرغوب را تشكيل مي دهد . ( عظيمي . علي اكبر .1383. مقاله زعفران) زيستگاه : گياهي است بومي هند و مديترانه شرقي و در ايران ، اسپانيا ، هند ، فرانسه ، ايتاليا و خاور ميانه كشت مي شود قسمتهاي مورد استفاده گياه : كلاله و خامه تركيبات شيميايي : زعفران حاوي يك اسانس مركب از ترپنها ، الكلهاي ترپنيث و استر ها ، گليكوزيد هاي تلخ (شامل كروسين ) ، كارتنوئيد ، ويتامينها ، پيكروتين و پيكروكروسين . ( مواد معطر (اسانس ) كه مهم ترين تركيب آن سافرانال مي باشد كه گاهي تا 1درصد زعفران را تشكيل مي دهد ) ( زارع زاده .عباس. 1378 .گزارش طرح تحقيقاتي خواص مهم دارويي گياه : اين گياه جهت درمان اسهال خوني ، تب ، يرقان ، بزرگ شدن طحال ، عفونتهاي ادراري،پايين آورنده قند خون و گاهي جهت درمان ناراحتيهاي پوستي استفاده مي شود . زعفران مقوي ، مفرح ، محرك اعصاب ، نشاط آور و مفيد براي دستگاه تنفسي است . در طب گياهي چيني كلاله زعفران جهت درمان گرفتگي سينه ، تحريك عادت ماهيانه و برطرف كردن دردهاي شكمي مورد استفاده قرار مي گيرد. زعفران به علت دارا بودن مواد تلخ موجبات سهولت هضم غذا را فراهم مي سازد و از طرف ديگر به علت داشتن اسانس اثر محرك اعصاب دارد .از نظر درماني داراي اثر مسكن روي اعصاب سطحي بدن است . (زارع زاده . عباس .1378. گزارش طرح تحقيقاتي ) زعفران براي درمان بي خوا بي نيز مفيد است . شب قبل از خواب نيم قاشق چايخوري از پودر زعفران با كمي عسل ميل شود . روغن زعفران باعث سر باز كردن دمل و كورك است . دم كرده 15 گرم در يك ليتر آب اختلالات قاعدگي را برطرف مي كند . ضماد زعفران براي جلو گيري از رطوبت و آبريزش چشم و تسكين قرمزي آن سودمند است . ( جانزاده.علي 1377. اعجاز گياهان دارويي) زعفران در فارماكوپه ي اروپا (كتاب رسمي داروسازي) قيد شده و به شكل تنطوري با نام OpiiCrocata Tinctura وجود دارد . هم چنين عصاره ي آن به صورت محصولي به نام Bitters Swedish توسط كارخانجات مختلف تهيه و جهت مصارف دارويي مختلف عرضه مي شود . بر حسب آزمايش هايي كه در اروپا انجام شده است ، زغفران خاصيت كاهش چربي و كلسترول خون و افزايش نفوذ اكسيژن در پلاسما را در موش آزمايشگاهي از خود نشان داده است . در طب عوام نقاط مختلف جهان ، زعفران به عنوان آرام بخش ، ضد اسپاسم ، اشتها آور و مقوي معده استفاده مي شود . در كشور آلمان زعفران به عنوان آرام بخش ، درمان درد معده و شكم و آسم مصرف مي شود . طرز استفاده : از زعفران مي توان به شكل هاي مختلف استفاده كرد : دم كرده دم كرده زعفران يا چاي زعفران 2گرم زعفران را در يك ليتر آب جوش ريخته و بمدت نيمساعت روي آتش بسيارملايم بگذاريد تا دم بكشد . تنطور زعفران: يك گرم زعفران را سائيده و با 10 گرم الكل سفيد 80 درجه مخلوط كزده و در شيشه ريخته و در آنرا ببنديد . اين شيشه رادر جاي تاريكي گذاشته و هر روزه آنرا تكان دهيد پس از دو هفته آنرا صاف كرده و از آن استفاده كنيد . گرد زعفران : زعفران را در فر با حرارت 25 درجه سانتيگرد خشك كرده و سپس آسياب كنيد و از الك خيلي ريز در كنيد تا گرد نرمي بدست آيد . مضرات وسميت : چون زعفران بر روي سيستم توليد مثل اثردارد بنابراين زنان حامله بايد از خوردن آن احتراز كنند زيرا ممكن است باعث سقط جنين مي شود . خوردن زياد زعفران براي كليه ها مضر است . اشتها را كم مي كند و ايجاد سردرد مي كند و باعث اختلال حواس مي شود . مصرف زعفران به مقدار زياد سمي است و باعث استفراغ ، خون ريزي رحم ، اسهال خوني ، خون روي از بيني ، پلك ها و لب ها ، سرگيجه ، بي حالي ، زردي پوست وتحريكات شديد ماهيچه هاي صاف و حتي گاهي مرگ نيز مي شود . تقسيم بندي انواع زعفران: در ايران معمولاً زعفران توليدي به چند شكل تقسيم بندي مي شود. يكي از اصطلاحاتي كه از ديرباز در اين زمينه مورد استفاده قرار مي گرفته زعفران دخترپيچ است. اين نوع زعفران شامل قسمت كلاله و خامه، (قسمت سرخ و قسمت سفيد يا زردرنگ زعفران) مي باشد كه در فارسي به آن زعفران دستهاي نيز گفته ميشود، و در خارج از كشور آن را به عنوان زعفران Bunch (دسته اي) يا Red & White(سرخ و سفيد) مي شناسند. در واقع قسمت قرمز دراين نوع زعفران بايدبين 75-70% باشد و قسمت ريشه يا كنج آن حدود30-25% است. از نامهاي جديدتري كه بعداً مرسوم شد، زعفران سرگل يا به اصطلاح عاميانه زعفران سرقلم بود كه از زعفران دسته اي توليدگرديد، بدين نحو كه قسمتهاي زرد آن رابا قيچي كردن وسپس با استفاده از روش الكتريسيته ساكن جدا نمودند و زعفراني تميزتر و كاملاً قرمز به دست آوردند كه در زبان انگليسي به آن All-Red (كاملا سرخ) گويند و مشابه زعفراني است كه كوپه Coupé (قطع شده يا بريده)خوانده مي شود. بعدها زعفرانهايي را كه براي تهيه آنها مستقيماً قسمت قرمز(تنها شامل مقدار بسيار كمي از زردي) را از گل جدا ميكنند پوشالي ناميدند، شايد به اين دليل كه اين نوع يك حالت حجيم و پوشال مانند پيدا ميكند .هركدام از اين زعفرانها ممكن است درجه يك يا دو و مرغوب يا نامرغوب باشند و هيچيك را نمي توان به ديگري ترجيح داد. آنچه كه مسلم است قدرت رنگدهي و كيفيت زعفران دسته اي به مراتب پايين ترازانواع ديگر زعفران است، همينطور از نظر روش خشك كردن چون با تاخير خشك مي شود و در واقع بخشي از قدرت رنگدهيش را در طول فرآيند خشك كردن از دست مي دهد كيفيت پايين تري دارد. برخلاف نتايج بررسيهاي علمي و آناليزهاي انجام شده برخي تصور مي كنند زعفران دستهاي و حتي ريشه يا كنج داراي عطر بيشتري است. اين كاملاً اشتباه است، زيرا منشا مواد موثره زعفران (كروسين، پيكرو كروسين و سافرانال، مخصوصاً كروسين موجود در قسمت زردي(كنج) زعفران)،كلاله آن است و مواد مذكور در اثر حركت در بافت گياهي از خامه به آنجا انتقال پيدا كرده اند، خود زردي(كنج) نه تنها داراي مقدار قابل توجهي از آنها نيست(در مقايسه باكلاله) بلكه كروسين موجود در آن صفر است. از نظر عطر نيز تنها به اين علت كه به سبب نوع بافت گياهيش امكان جذب رطوبت بيشتري از كلاله دارد، معطرتر بهنظر ميرسد. وقتي زعفران سرگل را از زعفران دستهاي جدا ميكنيم، قسمت ريشه يا سفيد كه در فارسي به آن كنج يا سفيد زعفران و در اروپا به آن white (سفيد) يا style (خامه)گفته ميشود،جدا ميشود و در واقع نمي توانيم آن را زعفران تلقي كنيم. اين ماده كنج زعفران ناميده مي شود . از تقسيم بنديهاي ديگري كه وجود دارد تقسيم بندي است كه توسط بعضي از شركتها مورد استفاده قرار گرفته و در آن زعفران برمبناي كيفيت به درجه هايي تحت عناوين 1و 2و3 يا 1و2و3و4 و همينطور حروف انگليسي مثل A،B و C درجه بندي شده اند. اينها استانداردهاي كارخانهاي هستند . ![]() زراعت زعفران نيازهاي اكولوژيكي : زعفران در اكثر نقاط نيمه خشك و استپي جهان و ايران با تابستانهاي گرم و خشك كشت مي شود . زعفران نواحي سرد با ارتفاع 1300تا 2300 متر از سطح دريا را ترجيح مي دهد و شواهد نشان مي دهد كه در مناطق با ارتفاع كمتر از 2000 متر وضعيت گلدهي بهتري دارد . مقاومت زعفران به سرما زياد است و تا حدود 20 درجه سانتيگراد برودت را تحمل مي كند . در دوره خواب و استراحت تابستاني بارندگي و آبياري براي گياه ضرر دارد . خاك مناسب براي كشت ، خاك با بافت شني تا لومي با زهكشي خوب مي باشد ودر اراضي و خاكهاي شور و خاكهايي كه بافت آن خيلي رسي و يا خيلي شني باشد برداشت محصول آن قابل توجه نمي باشد . ( مجله صالحين روستا . 1383) دستگاه پياز كار زعفران مشهد: براي نخستين بار در كشور دستگاه پياز كار زعفران در مشهد طراحي و ساخته شد( توسط يكي از محققان سازمان جهاد كشاورزي خراسان) . براي طراحي و ساخت اين دستگاه كه بيش از يكسال به طول انجاميد مبلغ 5 ميليون ريال هزينه شده است . اين دستگاه با توجه به الگوي كشت قادر است در 8 ساعت كاري بين 1تا5/1 هكتار پياز زعفران را كشت كند . با استفاده از اين دستگاه ضمن اينكه فواصل بين رديفها تنظيم و مشخص مي شود ، الگوي كشت مناسب را نيز به همراه دارد . اين دستگاه مي توا ند در عمق 15 سانتيمتر پياز زعفران را در داخل خاك قرار دهد. در روش كشت پياز زعفران به روش دستي بيشتر كپه كاري انجام مي شود كه اين روش ضمن بالا بردن هزينه توليد ، الگوي يكنواخت براي كشت ايجاد نمي كند . ميزان و عملكرد محصول : بررسي روي زعفران نشان مي دهد كه متوسط كيلو گرم گل زعفران شامل 1900تا2100 عدد گل و از هر كيلو گرم گل 39/47 گرم كلاله تازه و 48/9 گرم كلاله خشك بدست مي آيد . همچنين 93/28 گرم خامه خشك و26/3 گرم خامه تر توليد مي شود . نسبت كلاله خشك به خامه خشك حدود 3 برا بر است واز 170000 گل كه معادل 5/78 كيلو گل است يك كيلو گرم زعفران بدست مي آيد. تشخيص زعفران مرغوب و اصل: زعفران از نظر درجه بندي در سه نوع سرگل ، دسته اي و پوشالي تقسيم مي شود كه رنگ، طعم و عطر سه شاخصه عمده براي درجه بندي اين محصول مي باشد . تشخيص زعفران اصل و مرغوب براي هر خريدار و مصرف كننده اي اهميت دارد ،زيرا به دليل گران بودن اين محصول در بازار برخي از سود جويان با تقلب و اضافه كردن برخي از مواد نا خالص به آن در پي كسب در آمد نامشروعند . براي تشخيص زعفران اصل و شناسايي آن ازانواع تقلبي مي توان از روشهاي تجربي و آزمايشگاهي استفاده مي كنيم : صادرات زعفران : زعفران يكي از محصولات صادراتي غير نفتي ايران به كشورهاي مختلف جهان محسوب مي گردد . بطوريكه در سال 1380 صادرات اين محصول به بيش از 43 كشور صادر شده است . زعفران ايران بصورت فله اي به ازاي هر كيلو گرم بين 350 تا 500دلار و در اوزان مختلف 25 و 28 گرمي به ازاي هر كيلو 650تا700 دلار در بازار جهاني به فروش مي رسد، در حاليكه قيمت جهاني اين محصول با بسته بندي استاندارد به ازاي هر كيلوگرم بين 1000تا 1300 دلار مي باشد . به رغم سهم ايران در توليد و صادرات زعفران ، متأسفانه كشورمان نقش موثري در تجارت بين المللي آن نداشته و حاكميت بازار زعفران دنيا در حال حاضر در اختيار كشور اسپانيا مي باشد كه محصول ايران را به كمترين بها و بصورت فله اي خريداري و آنرا بصورت بسته بنديهاي شكيل و بازار پسند مطابق با استانداردهاي ايزو در آورده و بنام خود به بازارهاي جهاني عرضه مي نمايد و چندين برابر آن ارزش افزوده ايجاد مي نمايد . از مشكلات ديگر بازارهاي فروش زعفران فروش آن بصورت قاچاق به نصف قيمت در بازارهاي كشور همسايه مي باشد . لازم به توضيح است ارزش صادرات زعفران ايران در سال 2001 ميلادي بيش از 49 ميليون دلار بوده است ، در حاليكه ارزش صادرات زعفران اسپانيا در همين سال برابر با210 ميليون دلار بوده است . (عظيمي . علي اكبر . 1383 . مقاله زعفران ) به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
07-31-2013, 11:54 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
RE: فصل کاشت پیاز زعفران شده
در صورت کاشتن پیاز زعفران ،در یکی دوسال اول محصول انچنانی نمیدهد.
دوستان این مسئله را مد نظر قرار بدهند. در صورتی که تمایل به خرید پیاز زعفران داشتید حتما اعلام بفرمایید یک استعلام قیمتی از شهرستان قاینات داشته باشم. منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
08-06-2013, 01:12 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
RE: فصل کاشت پیاز زعفران شده
والا در حد 50 تا 100 متر مربع فعلا می خوام بکارم ببینم توی این منطقه ای که مد نظر من هست جواب می ده یا نه ، انشالله اگر حواب گرفتیم سال آینده چند هکتاری از منابع طبیعی اجاره می کنم و می برم زیر کشت چون کسی تو این منطقه که مد نظر من هست کسی زعفران کشت نکرده ، نمی خوام برای عزیزی زحمت درست کنم ، اگر از دوستان کسی تو کار زعفران هست یا در منطقه شون پیازش به فروش می ره ، اعلام کنه با قیمت تا مزاحمش بشیم ، میر عباس جان شما هم اگر دستت تو این زمینه بازه قیمت و شرایط را اعلام کنی ممنون می شم
به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
08-07-2013, 11:25 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
RE: فصل کاشت پیاز زعفران شده
باشه اقا مهدی حتما اولین فرصت قیمت میگیرم.
خیلی مهم هست که پیازی که کاشته میشود محصولی را بدهد که صرفه اقتصادی داشته باشد به همین دلیل همان صد متر رو اول بکارید تا نتیجه را ببینید. یکی از دوستان که زعفرانکار هست میگفت که روستایی هست که بیشترین محصول زعفران را میدهد ولی روستایی به فاصله 50 کیلومتری از این روستا برای کاشت زعفران اصلا مقرون به صرفه نیست. منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
08-07-2013, 04:05 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
RE: فصل کاشت پیاز زعفران شده
سلام دوستان
بخش شرقی استان گلستان آب و هواش معتدله نه زیاد شرجی نه زیاد خشک خاک رس هم زیاد هس در برخی بافتاش آیا میشه کا کرد؟ ممنون میشم آسمان فرصت پرواز بلندی است....قصه این است چه اندازه کبوتر باشی.... |
|||
08-07-2013, 11:05 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
RE: فصل کاشت پیاز زعفران شده
(08-07-2013 04:05 PM)soshiant نوشته شده توسط: سلام دوستان گویا باران تابستانی محصول را خراب می کنه ، زعفران نیاز به تابستان گرم و خشک داره با احتساب این موارد در شهرهای شمالی قاعدتا نباید جواب بده به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
08-08-2013, 12:34 AM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
RE: فصل کاشت پیاز زعفران شده
(08-07-2013 11:05 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:(08-07-2013 04:05 PM)soshiant نوشته شده توسط: سلام دوستان تو گلخونه زیر پارکینگ چی؟ هر وقت هوا صاف بود تو حیاط بچینیمشون؟ شدنی هس؟ آسمان فرصت پرواز بلندی است....قصه این است چه اندازه کبوتر باشی.... |
|||
08-08-2013, 01:15 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
RE: فصل کاشت پیاز زعفران شده
(08-06-2013 01:12 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: والا در حد 50 تا 100 متر مربع فعلا می خوام بکارم ببینم توی این منطقه ای که مد نظر من هست جواب می ده یا نه ، انشالله اگر حواب گرفتیم سال آینده چند هکتاری از منابع طبیعی اجاره می کنم و می برم زیر کشت چون کسی تو این منطقه که مد نظر من هست کسی زعفران کشت نکرده ، نمی خوام برای عزیزی زحمت درست کنم ، اگر از دوستان کسی تو کار زعفران هست یا در منطقه شون پیازش به فروش می ره ، اعلام کنه با قیمت تا مزاحمش بشیم ، میر عباس جان شما هم اگر دستت تو این زمینه بازه قیمت و شرایط را اعلام کنی ممنون می شممهدی عزیز قیمت پیاز زعفران در حال حاضر کیلویی 5500 تومان هست . دوستانی که مایل به خرید پیاز زعفران باشند میتوانند از طریق راهکار سفارشات خودشان را به بنده انتقال دهند. هر چقدر هم که مورد نیاز بود در تهیه کردن ان مشکلی نیست و ظرف مدت یک روز برایتان مهیا خواهد شد. منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
کاشت نهال گردو فرانکت | nahal_online | 0 | 324 |
11-16-2021 03:57 PM آخرین ارسال: nahal_online |
|
کاشت ثعلب | faresmad2 | 24 | 25,813 |
09-15-2020 02:30 PM آخرین ارسال: ARTAL |
|
کاشت درخت آرگان و انبه در ایران امکان پذیر هست؟ | aria98 | 0 | 883 |
09-10-2019 10:17 PM آخرین ارسال: aria98 |
|
پرورش و کاشت زیتون | Jamali.ali69 | 1 | 726 |
11-15-2018 01:31 AM آخرین ارسال: 1mahdiii1 |
|
کاشت گیاه گل گاو زبان | faresmad2 | 14 | 20,195 |
06-22-2018 05:09 PM آخرین ارسال: mahdir938 |
|
بهترین روش برای خرید عمده سیب زمینی و پیاز چیه؟ | sina babazadeh | 8 | 5,614 |
10-07-2016 12:35 AM آخرین ارسال: kourosh_ma |
|
سوداور ترین محصولی که میشه تو این زمین کاشت چی هستش؟ | saeedhashemi1371 | 16 | 6,871 |
06-25-2016 03:40 PM آخرین ارسال: kourosh_ma |
|
ایجاد گلخانه زعفران | Farzad-kh | 1 | 3,194 |
06-22-2016 10:25 AM آخرین ارسال: aminmh |
|
تولید پیاز خشک | afshin955 | 18 | 12,103 |
05-10-2016 01:02 PM آخرین ارسال: soheyl_ir89 |
|
زرشک و زعفران | nicknam | 11 | 3,236 |
02-01-2016 09:46 AM آخرین ارسال: hellboy1366 |
|
![]() |
آموزش کامل کاشت داشت برداشت(زعفران) | goldcover | 13 | 5,708 |
01-17-2016 11:46 PM آخرین ارسال: deh621 |
کشت پیاز | nazafarin6869 | 6 | 1,434 |
12-14-2015 01:52 AM آخرین ارسال: سعید saeid |
|
کاشت گل محمدی وتهیه گلاب | reza.ad | 1 | 1,396 |
11-13-2015 11:32 AM آخرین ارسال: niazpayam |
|
فقط سیب زمینی و پیاز به قیمت خیلی پائین... | hs6467 | 6 | 2,701 |
08-26-2015 12:45 PM آخرین ارسال: amin02 |
|
فروش زعفران مرغوب و با قیمت مناسب | mahdi77 | 5 | 3,066 |
08-21-2015 07:11 PM آخرین ارسال: hosein13744 |
|
سرمایه گذاری در تولید وخریدوفروش وصادرات زعفران | صفا | 12 | 4,607 |
07-20-2015 06:20 PM آخرین ارسال: mahdi6940 |
|
روش تشخیص زعفران خالص | kamali60 | 14 | 3,122 |
04-22-2015 03:43 PM آخرین ارسال: cooch |
|
سوال فنی زعفران | mas | 3 | 1,701 |
12-07-2014 02:17 PM آخرین ارسال: mas |
|
کاشت نهال در منطقه کوهستانی سرسیر | alireza70 | 4 | 2,079 |
12-05-2014 12:13 AM آخرین ارسال: amirgb |
|
کاشت موز | sshamedk | 4 | 1,626 |
01-30-2014 04:02 PM آخرین ارسال: Divar |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: