ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
راههای گرفتن روغن گیاهان زمان کنونی: 09-23-2025, 10:33 PM |
|||||||
|
راههای گرفتن روغن گیاهان
|
07-31-2013, 10:33 AM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: راههای گرفتن روغن گیاهان
(07-30-2013 06:48 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: میر عباس جان با این شرکت تماس بگیر ، فکر کنم باب کارت باشهمتشکرم مهدی جان از زحمتی که کشیدی. منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
07-31-2013, 01:00 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
سلام
چند سال پيش يكي از دوستام 2 تا دستگاه روغن كشي خريد يكي براي دانه هاي گياهي و اون يكي فقط براي زيتون بود كارشون خوب بود شبانه روز كار ميكردند و فقط خونواده خودشون بود و به كسي اجازه نميدادند وارد بشند درامدشون عالي بود و فقط هم به تركيه ميبردند. منم خيلي دوست داشتم اينكار بكنم از كار توليدي خيلي خوشم مياد حتي تا خريد دستگاههاش هم رفتم اما فروشنده همشهري بود بهم گفت بايد اول مشتري پيدا كني بعد بيا دستگاهاش بخر. هر جا رفتم نتونستم مشتري پيدا كنم يا جنس خارجي ميخواستن يا از يك كارخونه بزرگ داخلي ميخريدند. اگه شما مشتري داشته باشي و بخواي منم باهات همكاري ميكنم. تجارت یعنی پیدا کردن ادمهای خوب |
|||
07-31-2013, 02:05 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
اول كار يك دستگاه كوچك تقريبا روي يك ميز گذاشته بودند با اون شروع كردن از بالا دانه هارو ميريختن تقريبا شبيه چرخ گوشت قصابي بود و تفاله هارو از لوله جلويي بيرون ميريخت و از وسط لوله ها هم روغن بيرون ميريخت مهندسي اومد براشون يك تصفيه كوچكي درست كرد. بعد كه وضعشون خوب شد دستگاهاي ديگه خريدن دستگاه اولشون كوچك بود حدودا در شبانه روز 250 كيلو روغن كشي ميكرد حدودا يك سوم دانه ها روغنشون ميكشيد اما دستگاه دومي پيشرفته تر بود قدرتش 1تن در روز بود ميگفتن تا 50 درصد كنجد روغنشون درمياره يك دستگاه ديگه هم بود دستگاه بوجاري بهش ميگفتن و دانه هارو پاك ميكرد اگه سنگ يا گردو خاك بود پاكشون ميكرد يك دستگاه ديگه هم وصل كرده بودند كه سنگريزه هاي كوچك جدا ميكرد اونو وقتي كنجد ميريختن روشن ميكردن ميگفتن داخل كنجد سنگريزه هاي كوچك هم اندازه كنجد هست يك دستگاه ديگه هم بود كه شستشو ميداد بعد كه وضعشون خوب شد يك دستگاه فيلتر هم گرفتن كه روغن تصفيه ميكرد.
تجارت یعنی پیدا کردن ادمهای خوب |
|||
07-31-2013, 02:51 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
برق مصرفي دستگاه اولي كم بود فكر كنم 1500 وات بود و تكفاز. توي زيرزمين گذاشته بودند و كار ميكردند اما دومي 4000 وات بود 3 فاز مجبور شدن يك كارگاه جوشكاري كه 3 فاز بود كرايه كنند و پشتش يك ساختمان كرايه كردن و اونجا بردن.
اما چيزي كه هست فقط دانه هارو ميريختن اصلا چيز ديگه باهاشون نميريختن اصلا حلالي باشه يا چيز ديگه اي نديدم. از فروشنده دستگاه هم پرسيدم گفت اين پرس سرد هست و نيازي به مواد شيميايي نداره. تجارت یعنی پیدا کردن ادمهای خوب |
|||
07-31-2013, 05:59 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
ايا بصورت فله اي ميشه اين روغن هارو فروخت؟ اكثرا كجاها خريدار اين روغن ها هستن؟ مثلا الان فكر كنم روغن خالص كنجد چيزي حدود 20 هزار تومان باشه فكر نكنم عموم مردم حاضر به خريدش باشند
تجارت یعنی پیدا کردن ادمهای خوب |
|||
07-31-2013, 08:25 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
این دستگاه چینیش به مراتب ارزون تر هست چیزی در حدود 5 هزار دلار همونو این سایت که معرفی کردین زده 40 هزار تا حالا نمیدونم چقدر قیمت ها به روز هستند
در کل چیز جالبیه ولی فکر کنم به جز زیتون و اینجور که پیداست کنجد در سایر دانه ها به خاطر بو و مزه و رنگ محصول با روش هات پرسینگ نهایی نمیشه رقابت کرد باید بیشتر تحقیق کنید اگه ذرتو بشه با این دستگاه روغنشو گرفت خیلی خوب میشه ولی تیره تر از بازاز در میاد |
|||
07-31-2013, 10:56 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
اول بازار فروش.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
07-31-2013, 11:46 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
(07-31-2013 05:59 PM)sedaybaran نوشته شده توسط: ايا بصورت فله اي ميشه اين روغن هارو فروخت؟ اكثرا كجاها خريدار اين روغن ها هستن؟ مثلا الان فكر كنم روغن خالص كنجد چيزي حدود 20 هزار تومان باشه فكر نكنم عموم مردم حاضر به خريدش باشندروغنها رو میشه بصورت فله به عطاریها فروخت . اتفاقا روغن کنجد مشتری خوبی داره چون حرارت بیشتری رو نسبت به دیگر روغنها میتونه تحمل بکنه و برای سرخ کردن در پخت و پز استفاده میشود و قیمتش هم بالای 20 هزار تومانه. خریدار روغنهای سنتی میشود پیدا کرد . هدفم از ایجاد این تاپیک یافتن راهی برای گرفتن روغن گیاهان میباشد که سوداوری فوق العاده ای دارد. متشکرم منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
08-01-2013, 12:10 AM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
(07-31-2013 11:46 PM)mir abbas نوشته شده توسط:(07-31-2013 05:59 PM)sedaybaran نوشته شده توسط: ايا بصورت فله اي ميشه اين روغن هارو فروخت؟ اكثرا كجاها خريدار اين روغن ها هستن؟ مثلا الان فكر كنم روغن خالص كنجد چيزي حدود 20 هزار تومان باشه فكر نكنم عموم مردم حاضر به خريدش باشندروغنها رو میشه بصورت فله به عطاریها فروخت . ولی من فکر میکنم به غیر از زیتون نمیشه روی روغن های دیگه مانور اومد کنجد گرونه و انتخاب بهتری براش هست یا مثلا ذرت و آفتابگردان هم رنگ روغنشون نارنجی روشن میشه بو و طعمش هم که من ندیدم ببینم چی جوریه و خب اونم هست که اصلا قابل رقابت با روغن تصفیه شده طلایی رنگ نیست نارگیل هم که استفاده صنعتی داره خوبه ولی باز مشکل مواد اولیه اش هست به نظر من فعلا این دستگاه برای کسانی که در شمال کشور و جاهایی که زیتون در دسترسه هستند سودآور هست ولی برای مناطق دیگه و برای دانه های روغنی دیگه فکر نمیکنم بازده داشته باشه ![]() |
|||
08-01-2013, 12:40 AM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
(07-31-2013 11:46 PM)mir abbas نوشته شده توسط:(07-31-2013 05:59 PM)sedaybaran نوشته شده توسط: ايا بصورت فله اي ميشه اين روغن هارو فروخت؟ اكثرا كجاها خريدار اين روغن ها هستن؟ مثلا الان فكر كنم روغن خالص كنجد چيزي حدود 20 هزار تومان باشه فكر نكنم عموم مردم حاضر به خريدش باشندروغنها رو میشه بصورت فله به عطاریها فروخت . منظورتون از گياهان چه نوع گياهي هست اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم ايا اونا بازار فروش دارند؟ كنجد توي منطقه ما بالاي 10 هزار تومان هست اگه حساب كنيم 50 درصدش روغن ميشه 20 هزار كنجد و خرج ديگه 2هزار تومان ميشه 22 هزار تومان و هزار تومان سود ميشه 23 هزار الان توي بازار 20 تومان هست خيلي دلم ميخواد اينكار بكنم اما هر چقدر دنبال دانه كه ارزون باشه و كيفيتش خوب بشه و سودشم خوب باشه پيدا نكردم تجارت یعنی پیدا کردن ادمهای خوب |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
راههای بالا بردن فروش فروشگاه کامپیوتر چیست ؟ لطفا راهنمایی کنند اساتید | کاظم کاظمی | 21 | 6,475 |
09-20-2017 03:05 PM آخرین ارسال: r2013.samadi |
|
راههای درآمد جدید | myroseflower | 15 | 6,874 |
05-04-2014 12:43 AM آخرین ارسال: samsam11 |
|
راههای موثر و کم هزینه تبلیغات برای "تدریس خصوصی" کدامند؟؟ | vdarzi | 5 | 4,917 |
12-19-2013 01:17 AM آخرین ارسال: انضباط |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان