ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
لطیفه ها زمان کنونی: 09-23-2025, 10:28 PM |
|||||||
|
لطیفه ها
|
07-21-2013, 03:03 PM
ارسال: #421
|
|||
|
|||
RE: لطیفه ها
ﭘﻴﺮﺯﻥ ﺍﺻﻔﻬﺎﻧﻲ: ﺣَﺠﯽ، ﻣﯿﺪﻭﻧﯽ ﺩﻋﻮﺍوا ﺑﯿﺨﻮﺩﯼ ﻣﺎ ﺍﻳﻦ توو اين ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻝ ﺳﺮﯼ ﭼﯽ
ﭼﯽ ﺑﻮﺩﺱ؟؟؟ ، ، ، ، ، ﺣَﺠﯽ: ﻫﺎﻥ سري ﭼﯽ ﭼﯽ ﺑﻮﺩﺱ؟ ﭘﻴﺮﺯﻥ: ﻣﻦ ﺣﺴﺎﺱ ... ﺁ ﺷﻮﻣﺎﻡ ﺑﻲ ﺷﻌﻮﺭ ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
07-21-2013, 03:04 PM
ارسال: #422
|
|||
|
|||
فرق ایران با جهنم همین هواش بود که این اواخر شباهت کامل پیدا کردن....!!
من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
07-21-2013, 03:04 PM
ارسال: #423
|
|||
|
|||
اينترنتم شده مثه "آب حموم" .
بايد يا دم صبح بري يا آخر شب که فشار زياده ...! من ازدرون تو حرف میزنم
|||
07-24-2013, 08:51 AM
ارسال: #424
|
|||
|
|||
تو تاپیک "آیا میدانید" http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=9135 نوشته:
کوتاهترين جنگ در تاريخ، در سال 1896 در زانزيبارو انگلستان رخ داد که 38 دقيقه طول کشيد . فک کنم اینا رفتن تا لب مرز به هم فش دادن و برگشتن ![]() . ![]() ![]() |
|||
07-24-2013, 09:30 AM
ارسال: #425
|
|||
|
|||
کوچ پرندگان به من آموخت
مسافرت گله ای حال میده MY Telegram : @Mosleh68 |
|||
07-24-2013, 10:36 PM
ارسال: #426
|
|||
|
|||
سخت ترین قسمت شوخی بی مزه اون قسمتیه که تگاهت میکنن تا عکس العمل نشون بدی..
من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.من هرکاری را که شروع میکنم تا نهایت رسیدن به موفقیت آن را ادامه میدهم. |
|||
07-25-2013, 04:04 PM
ارسال: #427
|
|||
|
|||
تا حالا دقت کردین تو کل کل های ایرانی ها ،
همیشه همه برای خودشون متاسفند ؟ من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.من هرکاری را که شروع میکنم تا نهایت رسیدن به موفقیت آن را ادامه میدهم. |
|||
07-26-2013, 04:33 AM
ارسال: #428
|
|||
|
|||
اردلان : میدم گوش پسرت رو ببرن میدونی گوش بریدن ینی چی ؟
مادر فرزاد : اون به اندازه ی اشتباهش تنبیه میشه ... تو نمیتوی گوش پِسَرَمو ببری! مگه مملکت قانون نداره؟! اردلان : هِه قانون؟! قانون منم ! چون پول تو جیب منه !!!! من: ![]() ![]() ![]() ![]() اردلان: ![]() ![]() مادر فرزاد: ![]() فرزاد: ![]() صدا وسیما: ![]() بقیه: ![]() ![]() در زندگی از این 3 تگ استفاده کنید: {تلاش} ، {صبر} و {امید به خدا} خروجی این سه تگ روی صفحه زندگی = موفقیت ![]() |
|||
07-26-2013, 02:00 PM
ارسال: #429
|
|||
|
|||
![]() ![]() (07-26-2013 04:33 AM)zxchdb نوشته شده توسط: [b]اردلان : میدم گوش پسرت رو ببرن میدونی گوش بریدن ینی چی ؟ بسیار عالی....مرسی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.
|||
07-26-2013, 03:50 PM
ارسال: #430
|
|||
|
|||
مرد مـسـنـی بـه هـمـراه پـسـر 25 سـالـه اش در قـطـار نـشـسـتـه بـود. در حـالی کـه مـسـافـران در صـنـدلـیـهـای خـود نـشـسـتـه بـودنـد، قـطـار شـروع بـه حـرکـت کـرد.
بـه مـحـض شـروع حـرکـت قـطـار ، پـسـر 25 سـالـه کـه کـنـار پـنـجـره نـشـسـتـه بـود پـر از شـور و هـیـجـان شـد. دسـتـش را از پـنـجـره بـیـرون بـرد و در حـالـی کـه هـوای در حـال حـرکـت را بـا لـذت لـمـس مـیـکـرد،فـریـاد زد : "پـدر نـگـاه ...کـن درخـتـهـا حـرکـت مـی کـنـنـد. " مـرد مـسـن بـا لـبـخـنـدی هـیـجـان پـسـرش را تـحـسـیـن کرد.کـنـار مـرد جـوان، زوج جـوانـی نـشـسـتـه بـودنـد کـه حـرفـهـای پـدر و پـسـر را مـیـشـنـیـدنـد و از حـرکـات پـسـر جـوان کـه مـانـنـد یـک بـچـه 5 سـالـه رفـتـار مـیـکـرد، مـتـعـجـب شـده بـودنـد. نـاگـهـان پـسـر دوبـاره فـریـاد زد : " پـدر نـگـاه کـن دریـاچـه، حـیـوانـات و ابـرهـا بـا قـطـار حـرکـت مـیـکـنـنـد." زوج جـوان پـسـر را بـا دلـسـوزی نـگـاه مـیـکـردنـد. بـاران شـروع شـد چـنـد قـطـره روی دسـت مـرد جـوان چـکـیـد. او بـا لـذت آن را لـمـس کـرد و چـشـمـهـایــش را بـسـت و دوبـاره فـریـاد زد :" پـدر نـگـاه کـن بـاران مـی بـارد، آب روی دسـتِ مـن چـکـیـد. "زوج جـوان دیـگـر طـاقـت نـیـاورنـد و از مـرد مـسـن پـرسـیـدنـد:"پـسـر شـمـا امـروز بـرای اولـیـن بـار است کـه بـیـنـایـیـش را بـه دسـت آورده و مـیـتـواند بـبـیـنـد؟؟؟ "مرد مـسـن پـاسـخ داد:" ایـن كـه ميـگي مـال تـوی داسـتـان بـود... پـسـر مـن واقـعـا اُســکُــلــه ! چیه نکنه تو این هوای داغ توقع داستان آموزنده دارین!!!! :| نه ...من از شما میپرسم! توقع دارین؟! آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
با گرانترین ها جهان آشنا شويد | صدفی | 4 | 1,735 |
01-06-2014 03:52 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
|
لطیفه ها و نکات طنز | 0 | 2,272 |
امروز 10:28 PM آخرین ارسال: |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان