ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

هزار تومان = دوهزار تومان ؟؟؟
زمان کنونی: 09-24-2025, 03:33 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان
نویسنده: mas
آخرین ارسال: aryobarzan
پاسخ: 266
بازدید: 91366

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 28 رأی - میانگین امیتازات : 3.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هزار تومان = دوهزار تومان ؟؟؟
10-06-2011, 09:10 AM
ارسال: #191
RE: هزار تومان = دوهزار تومان ؟؟؟
ممنون از پاسختون حالا كه ميخوايد راهنمايي كنيد اول چند تا نكته بگم
- من توي يه شهر كوچيك زندگي ميكنم .هنوز جمعيت زيادي از مردم خودشون ميرن دم غذافروشي و غذا رو ميگيرن.
- هدف من بيشتر تامين صبحونه براي قشر كارمند هستش. چون من خودم كارمندم و ما همكارا توي اداره خيلي روزها از اينكه صبحونه رو چه جوري آماده كنيم سردرگم ميشيم.
- يه همچين مغازه اي اينجا نداريم و خب خودتون هم مي دونيد كه احتمالا هنوز 1 ماه نشده 3-4 تا از اين مغازه ها سبز ميشه و اونا هم احتمالا توي خيابونهاي اصلي اينكارو ميكنن تا مشتري ها رو جذب كنن يعني يه جورايي سعي مي كنن رو دست ما بزنن.
بر همين اساس فكر ميكردم اگه يه چند ماهي توي يكي از خيابونهاي اصلي يه همچين مغازه اي زد و بعدش اونو به يه جاي ارزونتر بر بهتره.
حالا با وجود اين تفاصيل شما چي فكر ميكنيد . اگه بيشتر راهمنايي كنيد ممنون ميشم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
10-07-2011, 12:54 AM
ارسال: #192
اولین راهکاری که حتما باید انجام بشه ارسال SMS تبلیغاتی به تمامی شماره های اون محله.که در ابتدا مردم با شغلتون آشنا بشن.من می تونم اینکارو براتون بکنم.فقط باید کد پستی محلتون رو بهم بگید.

دومین راهکار چاپ تراکت رنگیه گلاسس.البته با یه متن درست و حسابی که باعث جذب مشتری بشه.اونم خودم در خدمتتون هستم.
سومین راهکار اینه که شما بعد از افتتاح مغازتون حدود 3 روز باید مراسم افتتاحیه برگزار کنید تو این سه روز باید تمامی غذاهاتون رو با 50 یا 40 درصد تخفیف ارائه بدید تا مشتریانتون با کیفیت غذاهاتون آشنا بشن.من این کاررو برای یه پیتزا فروشی که تو یه محله ای هست که پشه پر نمی زنه انجام دادم الان از همه ی پیتزا فروشی ها فروشش بیشتره و خود منهم یکی از مشتری ثابت های پیتزاهاشم.

چهارمین راهکار دادن اشتراک به شرکتهاست که میگید قراره صبحانهاشونو تأمین کنید.شما باید شرکتهارو با یکسری قلق ها مجبور کنید تا با شما قرارداد ببندند تا شما هرروز تو یه ساعت خاص براشون صبحونه رو ببرید تو شرکتشون
پنجمین راهکار اینکه هر روز یه صبحانه ی خاص رو طراحی کنید و تو مغازه تون به مشتریا بدید مثلا بگید صبحانه ی امروز......این خودش یه وجهه تمایز هستش
ششمین راهکار اینکه به مردم هم اشتراک بدید و بعد از اینکه اشتراک دادید برای شب عید یکسری تقویم حصیری چاپ کنید و کد اشتراکشون رو توش بزنید و بدید بهشون این کار معجزه می کنه من تجربه کردم(بازم خودم کمکت می کنم)
هفتمین راهکار بازاریابی حضوری و رفتن به شرکتاهاس که بتونید باهاشون صحبت کنید و باهاشون قراداد ببندید.
هشتمین راهکار اینکه هر کاری رقبا انجام میدن شما به بهترین صورت ممکن اونو انجام بدین تا مشتریا تعجب کنن
نهمین راهکار حتما حتما مغازتون رو زیبا و شیک طراحی کنید تا یه خاطره ی دلنشین از اومدن به مغازه شما در ذهن مشتری بمونه
دهمین راهکار به همه ی مشتریانتون بعد از اینکه میخوان برن یه هدیه کوچیک بدین(خودم راهنماییتون می کنم که چی بدین) بستنی آیس پک به عر مشتریش بعد از رفتن به بچش یه بادکنک که آرمشون روش چاپ شده بود میداد

بازم اگر چیزی به ذهنم رسید تو همین جا مطرح می کنم.

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
10-08-2011, 10:30 AM
ارسال: #193
ممنون راهنمايي هاتون خيلي خيلي بكارم مياد.حتما از كمكهاتون استفاده مي كنم.
يه مسئله هست‘ بفرض كه تعداد قابل توجهي از ادارات و شركتها تمايلي به بستن قرارداد نداشته باشن(من خودم تعدادي از مدير ها رو ميشناسم كه اصلا با خوردن صبحونه توي اداره موافق نيستن و حداقل انتظار دارن كه اين مراسم علني نباشه!يعني هر كس بي سرو صدا صبحونه شو ميل بفرمايد)اونوقت مشكل يه كارمند اينه كه صبح كله سحر بره دم مغازه صبحونه رو بگيره كه معمولا در طول هفته1-2 بار نوبت هر نفره.حالا گه اين مغازه كنار نونوايي باشه كه خيلي بهتره و اگه سرخيابون اصلي باشه كه بازم بهترتره.
توي يه همچين شرايطي "وقت" عامل بسيار بسيار مهميه. حتي اگه يه نفر كارش 3-4 دقيقه زودتر راه بيافته اينو به تمام مواردي كه عرض كرديد ممكنه ترجيح بده.اينو مطمئن هستم (بر حسب شرايط اينجا ميگم)
فكر ميكنيد براي حل اين مشكل ميشه راهي پيدا كرد ؟ چيكار كنم كه اينقدر كار مشتري زود راه بيافته كه تفاوت زمان بين مراجعه به يه مغازه تو خيابون اصلي و خيابون فرعي جبران بشه؟
10-08-2011, 07:29 PM
ارسال: #194
دوست عزیز اگر توجه کرده باشید مورد 5 دقیقا به همین نکته اشاره می کند.وقتی شما صبحانه ی هرروز را آماده کنید و به صورت پکیج طراحی کنید .کسی که صبحانه میخواهد انگار به یک سوپر مارکت رفته یک محصول خرید می کند و وقتش زیاد تلف نمی شود.

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
10-09-2011, 11:01 AM
ارسال: #195
راهکارهای آقا مهدی رو بکار ببندید موفق میشید مطمئنم

اینکه جهان به کجا می رود نباید زیاد برایتان اهمیت داشته باشد بلکه آنچه مهم است این است که شما چه می خواهید و کجا می روید.
10-09-2011, 11:26 AM
ارسال: #196
نه ببينيد ما هم ميخوايم صبحونه سرد و هم صبحونه گرم داشته باشيم كه با توجه به سليقه مردم اينجا تقريبا مطمئنم كه اكثريت گرم رو ترجيح ميدن. صبحونه سرد رو ميشه از قبل توي ظرف آماده كرد ولي صبحونه گرم رو براي گرم به مشتري تحويل داد. مثل آش فروشيها و كله پزيها اگه اونا آش سرد به مردم تحويل بدن لطفش رو از دست ميده و شكل ظرف و طراحي پكيج نمي تونه جاي اونو بگيره.
البته خودم يه فكرههاي براش كردم ولي زمان رو نتونستم خيلي كم كنم. دارم روش فكر ميكنم.
10-09-2011, 01:22 PM
ارسال: #197
خب گلم یه کاری کن . سفارش روز بعد رو امروز بگیر و صبح با دستگاه بسته بندی ، صبحونه ها رو بسته بندی کن بزار تو یخچال عایق تا گرم بمونه

[تصویر: start.gif]

10-10-2011, 11:19 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-10-2011 11:21 AM، توسط hosein128.)
ارسال: #198
با سلام خدمت شما و تشکر از راهنمایی های خوب شما در این سایت.
من حسین هستم و حدود 2 ماهی میشه که به عضویت این سایت درومدم.راستش توی یکی از مباحث دیدم که شما راجع به pet یا همون ضایعات پلاستیک صحبت کردید.من با اینکه رشته ام چیز دیگه ایه ولی خیلی به این کار علاقه دارم اما نمیدونم از کجا باید شروع کنم. راستش توی اینترنت سرچ کردم دیدم مثلا یه آقایی از قم آگهی داده که پت خریداریم. الکی زنگ زدم بهش گفتم 18 تن دارم اونم گفت میام محلت و کیلویی 800 تومن ازت می خرم. اما من نمیدونم واقعا چطوری باید شروع کنم و اصلا پت خرد شده و تمیز شده و پرس شده چی هست و چه دستگاههایی میخواد و دستگاهاش رو چطوری باید تهیه کنم. در ضمن بطری آب معدنی و نوشابه رو از کجاها باید تهیه کنم و هزار و یک سوال دیگه. آهان ضمنا چقدر سرمایه برا اینکار می خوام؟
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید آخه خیلی به اینکار مشتاقم.(جدای از پولش)
آها در ضمن درآمدش رو ماهیانه چقدر تخمین میزنید؟
بازم از اینکه صادقانه بچه ها رو راهنمایی می کنید و تجارب خوبتون رو به عنوان بزرگتر همه ما، در اختیارمون میذارید صمیمانه سپاسگذارم.
البته یادم رفت بگم آقای قربانیان
من پیامتون رو خوندم و واسه همینم اینجا پیام دادم

پایان هر کاری خوب است،اگر خوب نبود، هنوز پایانش فرا نرسیده است.TongueTongue
10-10-2011, 03:50 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-10-2011 03:52 PM، توسط MARYAR.)
ارسال: #199
اقا هوشنگ ،‌اگه زحمتي نيست براتون و مقدوره ميتونيد يه تاپيك در مورد پت بزنيد و فوت و فنش رو بگيد ؟‌

[تصویر: start.gif]

10-10-2011, 03:53 PM
ارسال: #200
ببخشيد آقا سبحان من ارسالت را تصحيح كردم بجاي "پ" ، "ژ" زده بودي

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مشاوره 500 هزار تومانی avan 24 7,124 06-10-2014 11:28 AM
آخرین ارسال: MARYAR
  200 تومان لبخند بزن مــجــیــנ 35 7,876 04-21-2013 09:12 PM
آخرین ارسال: سودابه

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS