ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
باشگاه زیبائی افکار زمان کنونی: 09-24-2025, 08:58 PM |
|||||||
|
باشگاه زیبائی افکار
|
07-20-2013, 01:48 PM
ارسال: #61
|
|||
|
|||
RE: باشگاه زیبائی افکار
آقای هایدل برگ،مبدع فیزیک کوانتوم،گفته است
![]() {{شکست پله ای برای صعوداست} |
|||
07-20-2013, 02:20 PM
ارسال: #62
|
|||
|
|||
زیباترین افکار افکاری هستند که برای کمک به همنوع خود متولد میشوند..
من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.من هرکاری را که شروع میکنم تا نهایت رسیدن به موفقیت آن را ادامه میدهم. |
|||
07-20-2013, 02:42 PM
ارسال: #63
|
|||
|
|||
(قدرت بی نظیری درتمرکز فکری نهفته است اگربتوانیداین قدرت رادراختیاربگیریدنه تنهابرافکارتان کنترل دارید بلکه جسم خودرانیزبه همان شکلی که میخواهیددرمیاورید)
{{شکست پله ای برای صعوداست} |
|||
07-20-2013, 03:00 PM
ارسال: #64
|
|||
|
|||
((اهدافم خیلی بزرگ بوداماعملی شد،زیراایمان وتواناییم بزرگترازآنهابود))
|||
07-20-2013, 03:14 PM
ارسال: #65
|
|||
|
|||
مشکلات به شماانگیزه پیشرفت ورشدمیدهند،درواقع بایدکلمه ((مشکل))درذهن شمابه معنای ((پیشرفت))باشد.
|||
07-20-2013, 06:39 PM
ارسال: #66
|
|||
|
|||
شما همانی هستید که می اندیشید.. من همانی هستم که می اندیشم.
پس به شادی،آسایش،خوشبختی و ثروت می اندیشم.. یادِمان باشد که ما تقدیر سازِ لحظه ها هستیم ماجرایِ دیگری از قصه ای پُر ماجرا هستیم یادِمان باشد! یادِمان باشد که ما آغاز خود-پایانِ خود باشیم تابش خورشیدِ خود در بارشِ بارانِ خود باشیم یادِمان باشد! |
|||
07-20-2013, 10:09 PM
ارسال: #67
|
|||
|
|||
به به چه باشگاه خوبی
واقعا و حقیقتا لذت بردم از مطالب این باشگاه، بعد از چند وقت که اومدم انجمن من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
07-20-2013, 10:11 PM
ارسال: #68
|
|||
|
|||
وقتی کارت پستالی از طبیعت می بینیم بسیار لذت می بریم ولی زمانی خود با مناظر زیباتری روبرو می شویم بی تفاوت میمانیم.
سعی کنید زیبائیهای طبیعت را در چهارچوب کارت پستال بینید. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
07-21-2013, 12:06 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-21-2013 12:08 AM، توسط somayeee.)
ارسال: #69
|
|||
|
|||
آخیش چه روزای خوبی
چنده روزه خیلی خوبه البته دور و برم اتفاقی نیفتاده ولی درون من چرا چند روزه احساس فوق العاده ای دارم لبخند میزنم درسامو خیلی خوب می خونم همه ی کارامو به مواقع انجام میدم از چیزایی که قبلا باعث ناراحتیم میشده دیگه خیلی کم ناراحت میشم چون به این رسیدم که حالا که نمیتونم نیستشون کنم، میشه یجوری از اونا هم لذت ببرم خب اینطوریه که دنیای من این روزا خیلی زیباست خدایا شکرت آخیش چه روزای خوبی چنده روزه خیلی خوبه البته دور و برم اتفاقی نیفتاده ولی درون من چرا چند روزه احساس فوق العاده ای دارم لبخند میزنم درسامو خیلی خوب می خونم همه ی کارامو به مواقع انجام میدم از چیزایی که قبلا باعث ناراحتیم میشده دیگه خیلی کم ناراحت میشم چون به این رسیدم که حالا که نمیتونم نیستشون کنم، میشه یجوری از اونا هم لذت ببرم خب اینطوریه که دنیای من این روزا خیلی زیباست خدایا شکرت انسان هم ميتواند دايره باشد و هم خط راست. انتخاب با خودتان هست:
تا ابد دور خودتان بچرخيد يا تا بينهايت ادامه بدهيد... اگر در حال کاشتن نهال بودی و نشانه های قیامت را دیدی باز هم به کارت ادامه بده (پیامبر اکرم) |
|||
07-21-2013, 12:34 AM
ارسال: #70
|
|||
|
|||
همه ما تاثیرگذار هستیم!
ما با هرگامی که برمیداریم و هرکلامی که می گوییم، اثری از خود برجای می گذاریم. من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
باشگاه مشتریان راکا؟؟؟ | مهدی گل محمدی | 18 | 4,564 |
08-16-2017 09:17 PM آخرین ارسال: arash.alirezaei |
|
باشگاه شاد بودن و توانستن انرژی مثبت | iranboy | 4 | 1,844 |
07-26-2014 11:22 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
باشگاه تخصصی فوتبال دستی و ایر هاکی | hamed_onlove | 3 | 2,141 |
07-17-2013 10:37 AM آخرین ارسال: hamed_onlove |