ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نیاز امروز انجمن ما
زمان کنونی: 09-23-2025, 05:16 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: مهدی گل محمدی
آخرین ارسال: jahanagahi
پاسخ: 10
بازدید: 2508

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امیتازات : 2.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نیاز امروز انجمن ما
07-19-2013, 03:08 PM
ارسال: #1
نیاز امروز انجمن ما
الان تقریبا یکسال و دو ماه از آغاز تشکیل اولین گروه استانی میگذرد.اولین گروه استانی تشکیل شده در سطح انجمن مربوط به استان گیلان بوده است.
خب این سرآغاز به عنوان اولین بودن خیلی عالی است ولی کافی نیست.
تمامی گروه های استانی تشکیل شدند و در انتها حرکتی به صورت جمعی که واقعا بتوان از آن به عنوان گروه موفق نام برد دیده نشد به جز گروه استانی اهواز که به اندازه وقتشان نتیجه گیریشان از گروه عالی بود.

استاد قربانیان همیشه تاکیدشان برروی عشق به کار بود ولی در عزیزان انجمن من به شخصه عشقی نمیبینم.
استاد قربانیان همیشه تاکیدشان برروی تعیین هدف بود ولی در عزیزان من به شخصه هدفی به صورت منسجم ندیدم.و تنها هر کس میخواهد به صورت واسطه جنسی را عرضه کند.

حال اینجا سوالی برایم پیش آمده که میخواهم از اعضای خوب بپرسم:

به نظر شما آیا ما برای فروش محصولاتمان به یک دیگر در این انجمن عضو شده ایم؟

اگر واقعا هدفمان این میباشد که یک هدف بی ارزشی را انتخاب کرده ایم
ولی اگر هدفمان آموزش دیدن و آموزش دادن اعضا باشد جای احسنت دارد.

نمیدانم که چرا بعضی دوستان فکر میکنند به اعضای محترم انجمن هر آنچه که دلشان بخواهد میتوانند عرضه کنند و اگر کسی مانع این کار شود.کار بدی کرده است.

تشکیل گروه های استانی یعنی اینکه چند نفر از اعضای استان در کنار یکدیگر فعالیتی را که در خور میلیاردر شدن آنهاست با هم آغاز کرده و به سوی پیشرفت و موفقیت بروند.مگر نه این است که راهکار اینگونه آغاز به کار کرد؟
ولی متاسفانه این مهم حاصل نشد.چون اعضا از آموخته هایشان در انجمن استفاده نکردند و تنها یاد گرفتند و یاد گرفتند و یاد گرفتند.

عزیزان من یادگیری به خودی خود فایده ای ندارد.این عمل کردن ماست که باعث میشود تمام آنچه در ذهنمان هست در واقعیت به آن برسیم.

نکاتی را لازم میدانم به عزیزانی که فکر میکنند اینجا فروشگاه عرضه محصولات است بگویم:
اینجا سایت کارآفرینی میلیاردهای آینده ایران است:
-اینجا جایی برای تبادل افکار است و ما مسئول کارکردن و یا میلیاردر شدن کسی نیستیم.
-اینجا جایی است که حرفای ناگفته ی عرصه تجارت در آن گفته میشود و نیت اعضا این است که به یکدیگر کمک برسانند
-اینجا جایی که همه از موفقیت دوستانشان خوشحال میشوند.
-اینجا استادی همچون استاد قربانیان خالصانه و از ته دل مینویسد و تمام فکرش موفق شدن اعضای خوب انجمن میباشد
-اینجا....

هیچ انتظاری از کسی یا گروهی جهت همکاری با مجموعه راهکار نداریم.
آنها که این موقعیت را درک میکنند ، خودشان همکاریشان را با مجموعه آغاز میکنند کسانی هم که دغدغه فعالیت و کار کردن ندارند بهانه های متفاوتی می آورند و کم کم از گروه جدا میشوند

خوشبختانه تا همین امروز عزیزان زیادی با مجموعه ما همکاری داشته اند و از این همکاری رضایت کامل داشته اند.

دوستان عزیزم بیایید شما هم با تفکرات خودتان کسب کار خودتان آغاز کنید ،به علایق خود بها دهید و در انتها آنچه که انتظار دارید به آن برسید.

موفقیت شما عزیزان از ارکان مهمه ذهن بنده بوده و هست.که دوست دارم هرچه سریعتر به انجام برسد.

و حال نیاز امروز انجمن ما
-انجمن ما امروز به اعضایی نیاز دارد که تمام و فکر و وقتشان را برای اهداف زیبای خود بگذارند و تا به نتیجه رسیدن هدفشان دلسرد نشوند.
-انجمن ما امروز نیاز به اعضایی دارد که کار کردن با هم دیگر را از ته دل بخواهند و برای رسیدن به هدفشان تمام تلاششان را بکنند.
-انجمن ما امروز نیاز به اعضای دارد که عاشق باشند.

این پست تلنگری بود به بعضی از دوستان که اصول پیشرفت و میلیاردر شدن را هنوز به درستی درک نکرده اند.و دقیقا نمی دانند که چه کاری باید انجام بدهند.

موفقیت شما آرزوی قلبی من و همه اعضای دلسوز خانواده میلیاردرها میباشد.

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
07-19-2013, 05:24 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-19-2013 05:52 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #2
RE: نیاز امروز انجمن ما
ضمن تشکز از جناب گل محمدی عزیز با این تلنگر بجا و زیبایش.
عزیزانی در استانها شروع به کار کردند ولی متاسفانه وقتی بجائی رسید که با همکاری راهکار حرکت خود را توسعه دهند به راحتی با یک جمله هم خود را در مشکل انداختند و هم اینکه بعد از مدتی سرد شده و گروه از هم جدا شده و برخلاف نوشته ها و نظراتشان با اشتباه در مسیر راه رفتن روبرو شدند .این عزیزان در زمان فعالیت این سئوال را داشتند :
ما شروع کردیم. حرکت کردیم و نتیجه گرفتیم . پس چرا با راهکار باید کار بکنیم.؟
همین مسئله باعث غرور شد و باعث از هم پاشیدگی اعضا در بین راه.
چرا با راهکار همکاری داشته باشید؟
راهکار با 4 نفر از اعضای خود انجمن تشکیل و شروع به کار کرد که 4 اصل :
بررسی - مطالعه - تحقیق و حرکت را رعایت کرد و این حرکت نتیجه سه سال صحبت و مطالعه دقیق بود.
زمانی با راهکار شروع به حرکت میکنید:
1- اطمینان از حرکت بخاطر حضور جناب مهندس کاظمی ادمین عزیز سایت است.
2- بخاطر حضور جناب میرعباس , یازاری موفق بازار تهران است.
3- بخاطر حضور جناب گل محمدی عاشق حرکتهای اصولی و دنیائی از انرژی مثبت و پیگیر همیشه موفق.
4- بخاطر حضور جهان آگهی , با دنیائی از تجربه و شکست و پیروزی (جهان آگهی نباید از خودت تعریف کنی.SmileSmileSmile)
پس می توانستند موفق باشند بشرطی که فکر نمیکردند راهکار برایشان کیسه ای دوخته است.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
07-19-2013, 06:23 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-19-2013 07:04 PM، توسط zoofanoon.)
ارسال: #3

با سلام و تشکر از جناب گلمحمدی و استاد بزرگ انجمن ، جناب قربانیان
چون اولین گروه استانی و صندوق استانی در گیلان تشکیل گردیده بود لاجرم به دلسوزیهای دو نفر از سروران که تلنگری برای همه گروههای استانی است باید پاسخی میدادم ،

اولا اینکه هر کدام از اعضای انجمن گیلان به شکلهایی در حال کسب در آمد هستند و یک حرکت کاری کوچک را به صورت جمعی آغاز نمودیم و سعی داریم که در آینده آن را گسترش دهیم .
( چه مشغول گردیدن بچه ها به شکل انفرادی برای کسب در آمد و چه حرکت کاری جمعی همه اش از برکات عضو شدن در اینجا بوده و در این هیچ شکی نیست )
ثانیا ، تا به نتیجه رسیدن اهداف ( که یکی از آنها میلیاردر شدن ) است ما در این انجمن هستیم ، مگر اینکه سران انجمن بخواهند ما را از عضویت محروم کنند!
ثالثا ، معتقدم که صندوقهای استانی میتوانند به صندوقهای بزرگ اقتصادی تشکیل گردند ، ولی تا رسیدن به این هدف بزرگ موانعی را باید پشت سر گذاشت و تجاربی را کسب نمود .
بنا براین فعلا در این مسیر با هم هستیم .

برنده هیچوقت تسلیم نمی شود و تسلیم شونده هم هیچوقت برنده نمی شود.
((راهکار) پل ارتباطی بین صندوقهای استانی
07-19-2013, 09:08 PM
ارسال: #4
مشکل ما این است که نمیدانیم چگونه وارد مسیر شویم.
مسیری که میدانیم انتهایش موفقیت است ولی چگونه وارد شدن را نمیدانیم.

من نیازی به ایجاد این پست نمی دیدم ولی واقعا ما که مسیر را نمیدانیم چرا به درستی از سخنان اساتیدی که این راه را تا انتها رفته اند استفاده نمیکنیم؟
به همین دلیل بود تا پستی را که مقدمه آن مدت زیادیست که در ذهنم شکل گرفت چرا که واقعا کمی رنجیده شده بودم از بعضی بچه ها که همچنان سردرگم آغاز هستند.

امیدوارم که سخنان من خداقل برای یک نفر مفید باشد و راهی ،گامی و جهشی نو در مسیر پیشرفت بپیماید.

بزرگی به من میگفت:
میدانی بزرگترین افسوس انسان در صحرای محشر چیست؟
پرسیدم که چه میتواند باشد
گفت:بزرگترین افسوس انسان در صحرای محشر این است که میخواهد اما نمیتواند و بیاد می آورد روزی را که میتوانست اما نخواست

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
07-19-2013, 10:41 PM
ارسال: #5
دلم می سوزد از باغی که می سوزد ....
حیف که از میون 25700 عضو ده نفر که حاضر باشن یه تیم باشن و به تجربیات بزرگترها عمل کنند نیست ..
07-19-2013, 11:51 PM
ارسال: #6
همیشه و همیشه چشمتون به هدفتون باشه
تجربه شخصی‌ من که بارها تکرار شده واسم اینه که وقتی‌ تو زندگیت هدف داشته باشی‌ ناخوداگاه بدون این که خودت بفهمی آدم‌های اطرافت هم متناسب با هدفت عوض میشن و اونی‌ که با هدفت هماهنگ نیست اززندگیت بیرون میره یا نقشش کمرنگ می‌شه..

ممنون دادا مهدی ، تاپیک خیلی خوب و به جایی بود.
خیلی ها اومدن تو انجمن و رفتن
خیلی اومدن تو انجمن و رفتن ولی با رفتنشون هنوز دارن در انجمن فتنه به پا میکنن
متاسفانه کسایی هستن که چشم دیدن موفقیت های این جمع رو ندارن
نمیدونم چرا!
ولی به قول داداش کامیار ، (عدو شود سبب خیر!)

من تو دیدار با بعضی از کاربران همیشه این نکته رو میگم که این انجمن موسسه کاریابی یا قرض الحسنه نیست! پس قبل از هر کاری با اهداف انجمن آشنا بشید

ولی از یک چیزی خیلی خوشحالم
خوشحالم که هیچ وقت از هدفمون دلسرد نشدیم ، با بوجود اومدن مشکلات ، بیشتر از قبل امیدمون بیشتر شد Heart

در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم

همیشه از او بهتر باشیم

و آن کسی نیست جز گذشته خودمان!
07-20-2013, 03:15 AM
ارسال: #7
منم حرف استاد عزیز رو تایید میکنم. من فعالیت آنچنانی توی این سایت نداشتم. از آذر 89 توی این سایت عضو شدم ولی فعالیت نداشتم. چند وقتی هست که دوباره شروع به کار کردم.

ولی اینو فهمیدم 85% دوستانی که اینجا هستن دنبال پیدا کردن ایده، پیدا کردن کسی برای استفاده به عنوان نردبان و این جور چیزا هستن.

بعدم که کارشون راه افتاد انجمن و خیلی چیزها یادشون میره.

ای کاش یاد میگرفتیم که وقتی یا علی برای کاری و به کسی میگیم تا آخرش پای حرفمون و عملون وایسیم.

به امید روزی که همه با هم میلیاردر بودن رو به دوش بکشیم نه فقط اسم میلیاردر بودن رو یدک بکشیم.

4yajuyo4yajuyo4yajuyo

فروش کاملترین پنل اس ام اس کشور
پویا پنل

ارزانترین تعرفه طراحی سایت در ایران
به همراه 90 قالب طراحی شده برای اولین بار در ایران
مروا وب
07-20-2013, 01:37 PM
ارسال: #8
Information RE: نیاز امروز انجمن ما
(07-20-2013 03:15 AM)mohamad1999 نوشته شده توسط:  
ولی اینو فهمیدم 85% دوستانی که اینجا هستن دنبال پیدا کردن ایده، پیدا کردن کسی برای استفاده به عنوان نردبان و این جور چیزا هستن.

بعدم که کارشون راه افتاد انجمن و خیلی چیزها یادشون میره.

ای کاش یاد میگرفتیم که وقتی یا علی برای کاری و به کسی میگیم تا آخرش پای حرفمون و عملون وایسیم.

به امید روزی که همه با هم میلیاردر بودن رو به دوش بکشیم نه فقط اسم میلیاردر بودن رو یدک بکشیم.

4yajuyo4yajuyo4yajuyo

دقیقا من هم که مدت زیادی نیست با فروم آشنا شدم همین رو فهمیدم..
اما مطمئنم اینا با این عجله به هیچ جا نمی رسن.تو کار صداقت همیشه حرف اولو میزنه..

من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.

من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.من هرکاری را که شروع میکنم تا نهایت رسیدن به موفقیت آن را ادامه میدهم.
08-02-2013, 12:24 PM
ارسال: #9
RE: درد و دلی با خودم
من چندتا چیز رو میدونم اونم اینکه خوندن مطالب موفقیت و روانشناسی مثبت واسه شروع و تغییر زندگی خوبه
اما اگه بیش از حد درگیر این بشیم به هیچ جایی نمیریسیم
نمونش خاله من که حدود 14 ساله ! مجله موفقیت میخونه یعنی از اولین شماره اما هنوز هیچ کاری نکرده و اصلا راضی نیست
از یک جایی به بعد به جای مطالب گل درشت شعاری که فقط واسه چند ساعت انگیزه ما رو خیلی کاذب میبرن بالا باید مطالب علمی و تخصصی تری بخونیم

یه چیز دیگه اینکه با خودمون صادق باشیم.گول بعضی حرف ها رو نخوریم.اگه امروز هیچ درامدی نداریم نیاییم یه هدف بزاریم بگیم من میخوام 6 ماه آینده به ماهی 10 میلیون پول برسم
حقیقت ماجرا اینه که هیچ راه میانبری نیست و باید پله ها رو دونه دونه رفت بالا و حتی باید بعد از چند تا پله تو پاگرد توقف کنیم و کمی استراحت کنیم جون بگیریم تا بتونیم
راه رو ادامه بدیم.
کسی که الان هیچ درآمدی نداره اول باید به فکر این باشه ماهی 50 هزار تومان درآمد داشته باشه بعدش 100 تومن بعدش 200 تومن بعدش 500 تومن بعدش 1 تومن و الی آخر تا بعد از چند سال
برسه به اون چیی که میخواد
حقیقیت ماجرا اینه که ما مسیر رو فراموش میکنیم و مدام در پی مقصد هستیم و وقتی به این مقصد ها نمیرسیم به دلیل اینکه خیلی غیر واقعی واسه خودمون برنامه ریختیم
روز به روز بی انگیزه تر میشیم

تنها توصیه من به خودم و شما اینه که واقع بین باشیم و یادمن باشه که همه چی خورد خورد درست میشه.
من یاد گرفتم برای همه آرزوها و هدف های بزرگی که دارم هر روز به مدت یک هفته کوچکترین کاری که میتونم انجام بدم رو انجام بدم و هر جمعه به خودم جایزه بدم
پرحرفی کردم ببخشید موفق باشیم

هفه به هفته داره آماده میشه.هر روز بیشتر از دیروز واسش ذوق دارم......تا چند هفته دیگه.....
08-02-2013, 01:22 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-02-2013 01:40 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #10
RE: درد و دلی با خودم
حناب نصیری عزیزدر تایپیکهای مختلف انجمن اشاره شده :
1- خواندن یک کتاب و یا یک مطلب بطور عمقی مهمتر از دهها جلد کتاب است.
2- هدفها را چنان اختیار کنید که ایمان دارید همان هدف را در همان زمانی بدست می آوری که باور داری.
3- همیشه گفته شده از پله ها بالا روید نه با آسانسور.
4- رسیدن به اهداف مسیری دارد که باید عاشقانه و کم کم طی شود که لذت دیدن مسیر را ارجح بر خود هدف بدانیم.
موفقتر باشی.
ممنون از تذکر بسیار بجای شما.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ایده ای دارم که نیاز به سرمایه معمولی داره hadi-rahbord 2 1,150 04-19-2018 03:49 PM
آخرین ارسال: naserm123
  نیاز به تامیین کننده کالاهای برقی هورداد 0 495 11-28-2016 10:21 AM
آخرین ارسال: هورداد
  نحوه آشنایی دوستان با انجمن مهدی گل محمدی 106 29,007 09-04-2016 09:34 AM
آخرین ارسال: omid868
  تاریخ تولد بچه های انجمن! MARYAR 331 50,355 08-10-2016 02:00 PM
آخرین ارسال: mahdie.sfi
  عکس شخصی عزیزان انجمن jahanagahi 80 29,499 04-15-2016 08:05 PM
آخرین ارسال: masood313
Exclamation جذب همکاری در آموزشگاه جدید انجمن MARYAR 33 12,836 09-25-2015 10:31 PM
آخرین ارسال: vlvl
  نیاز به شریک و هم کار secret63 2 1,087 09-09-2015 10:11 PM
آخرین ارسال: Amiraliamirali
  پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) مهدی 1 230 45,415 09-04-2015 11:11 AM
آخرین ارسال: iran
  همه انسان ها به تدریج می توانند ثروتمند و بی نیاز شوند جلال فتحی 0 586 05-14-2015 03:31 PM
آخرین ارسال: جلال فتحی
  تبریک روز معلم به اساتید انجمن sinap 0 682 05-02-2015 10:21 PM
آخرین ارسال: sinap
  تولد خانوم صدفی مدیر خوب انجمن MARYAR 19 4,074 12-17-2014 01:14 PM
آخرین ارسال: arezu
  پیام تصویری و صوتی شما برای چهارمین تولد انجمن MARYAR 13 8,113 11-25-2014 09:51 PM
آخرین ارسال: alicpu
  پول ازمون فرار ميكنه يا ما از اون؟؟؟ اقاي ايـــده 1 790 11-16-2014 12:10 AM
آخرین ارسال: mohammad.b
  نیاز به شریک و هم کار secret63 9 3,213 09-14-2014 10:15 PM
آخرین ارسال: shaghayeghr
  نیاز به شریک rezadj 8 2,572 08-09-2014 03:11 AM
آخرین ارسال: rezadj
  ما هم شروع کردیم نیاز به بازاریاب دارم morteza1 21 5,417 08-03-2014 07:56 AM
آخرین ارسال: raspina0
  چرا؟ آیا مملکت ما نیازی به یک طراح گرافیک دارد؟ mohammadshamosi 4 1,307 05-20-2014 02:52 PM
آخرین ارسال: اقاي ايـــده
  تشکر و قدردانی از گرداورندگان و فعالین انجمن میلیاردرهای آینده ایران محسن دوستوندی 10 2,868 01-07-2014 12:46 PM
آخرین ارسال: Ali 59
  اتاق گفتگوی انجمن راه اندازی شد. کامیار کاظمی 30 8,329 01-03-2014 09:52 PM
آخرین ارسال: delkhaste
  رنک انجمن در گوگل 4 شد toofan245 26 5,308 12-09-2013 01:52 AM
آخرین ارسال: ali mohammady

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS