ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

روز به روز به موفقیت نزدیک میشم
زمان کنونی: 09-26-2025, 12:08 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: somayeee
آخرین ارسال: کاظم کاظمی
پاسخ: 31
بازدید: 17893

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امیتازات : 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روز به روز به موفقیت نزدیک میشم
07-10-2013, 09:51 AM
ارسال: #11
RE: روز به روز به موفقیت نزدیک میشم
سلام
اينكه بچه ها گفتن 2 تا كار متفاوت رو داري انجام ميدي، يه جورايي غلطه به نظر من.
چون شما كارت فروشه، يكيش فروش كالا و دومي فروش خدمات، البته فيلد كاريش با هم تفاوتهايي داره ولي به نظر من اگه فروش عسلت خوبه، اونجا هم فضاي اضافي داري كار فروش خدمات رو هم شروع كن ولي يواش يواشSmile
چون اگه جفتشون رو بخواي به سرعت و مثل هم پيش ببري به هيچ كدوم نمي رسي!
پيشنهاد من اينه كه روي فروش عسل تمركزت رو بيشتر كن چون اولاً الان ديگه به فروشش و برگشت سرمايش مطمئني، دوماً تو محلتون احتمالاً اولين كسي هستي كه اينكارو ميكني و رقابت وجود نداره در حالي كه تو خدمات كامپيوتري همه جا تقريباً رقابت هست، سوماً عسل تغييرات قيمتيه كمتري رو در مقابل CD و ماژيك و اينا داره.
بعدش كار خدمات رو با يكي ديگه به طور همكار شروع كن و آروم آروم فرمان قدرت رو در دست بگير، فرمون قدرت بين رقبا.

نمي توانيم با باقي ماندن در آنچه هستيم، به آنچه مي خواهيم برسيم

تغییر نام کاربری : آقامحسن ----- > محسن قلي زاده
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
07-10-2013, 10:03 AM
ارسال: #12
درمورد رایت درست میگین و حتما مراقب خواهم بود. البته این بیشتر درمورد فیلم ها احتیاط لازمه. آهنگ ها همه جا کپی به کپی هست. مگه آلبوم جدیدی باشه. درسته؟
من هم مواد خوراکی کنار کار کامپیوتر رو تردید دارم؛ برای همین هم عنوان کردم ببینم نظر بقیه چی هست.
فعلا تا اینجا نتیجه می گیریم فروش عسل و باقی مواد خوراکی با همین روند فعلی بفروشم. و اونجارو برای کار کامپیوتری بزارم.
حالا کلا نظرتون با فروش کنار خدمات و آموزش چی هست؟ چیزایی مثل مثل خودکار و پوشه و ماژیک و...
اگه خوبه فروش هم باشه؛ چیارو بفروشم؟ لطفا هرچی که فکر می کنید مناسبه نام ببرید.

انسان هم ميتواند دايره باشد و هم خط راست. انتخاب با خودتان هست:
تا ابد دور خودتان بچرخيد يا تا بينهايت ادامه بدهيد...

اگر در حال کاشتن نهال بودی و نشانه های قیامت را دیدی باز هم به کارت ادامه بده (پیامبر اکرم)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
07-10-2013, 10:55 AM
ارسال: #13
در مورد رایت کلا آهنگی توی آلبوم مجوز دار باشه که شاکی خصوصی پیدا میکنه.
و خیلی از آهنگ هایی که من و شما فکر میکنیم مجازه در اصل غیر مجازه و کپی کردنش جریمه های سنگینی داره.

در مورد فروش در کنار کارت یعنی چیزهای مربوط. نیاز نیست به خودت سخت بگیری شما. یه مقدار سی دی آموزشی و یه سری فیلم مجاز و این حرفها هم داشته باشی واسه قشنگ شدن ویترین و میز و ... خوبه. کم کم بر اساس تقاضا مشتری محصول اضافه کن. نمیشه الان گفت مثلا ماژیک بیار. یه موقع 2 سال روی دستت بمونه.

اگر توی منطقه یا محله میشناسنتون به نظر من از آموزش پول خوبی میتونی در بیاری.
تراکت پخش میکنی بین همسایه ها
بچه هاشونو برای یادگیری بفرستن. و بزرگترها هم اگر کاری دارن سفارش بدن.

موفق باشی

10_004 ...::: یک دقیقه با قرآن :::... 10_004

حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!

پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود …
07-10-2013, 11:32 AM
ارسال: #14
(07-10-2013 10:55 AM)MohamadMJ نوشته شده توسط:  در مورد رایت کلا آهنگی توی آلبوم مجوز دار باشه که شاکی خصوصی پیدا میکنه.
و خیلی از آهنگ هایی که من و شما فکر میکنیم مجازه در اصل غیر مجازه و کپی کردنش جریمه های سنگینی داره.

در مورد فروش در کنار کارت یعنی چیزهای مربوط. نیاز نیست به خودت سخت بگیری شما. یه مقدار سی دی آموزشی و یه سری فیلم مجاز و این حرفها هم داشته باشی واسه قشنگ شدن ویترین و میز و ... خوبه. کم کم بر اساس تقاضا مشتری محصول اضافه کن. نمیشه الان گفت مثلا ماژیک بیار. یه موقع 2 سال روی دستت بمونه.

اگر توی منطقه یا محله میشناسنتون به نظر من از آموزش پول خوبی میتونی در بیاری.
تراکت پخش میکنی بین همسایه ها
بچه هاشونو برای یادگیری بفرستن. و بزرگترها هم اگر کاری دارن سفارش بدن.

موفق باشی

ممنون از راهنماییتون
کار من از یک ماه دیگه شروع میشه انشالله. چون کنکور دارم (کاردانی به کارشناسی) و تصمیم دارم دولتی روزانه قبول بشم فعلا اولویتم درسه. بعد کنکور انشالله شروع می کنم و تا اون موقع هم بررسی های لازم رو با کمک و مشورت شما دوستان عزیز انجام میدم.

اگر در حال کاشتن نهال بودی و نشانه های قیامت را دیدی باز هم به کارت ادامه بده (پیامبر اکرم)
07-10-2013, 11:35 AM
ارسال: #15
خوبه
چون اجاره نمیدی خیلی خوبه
زودتر شروع کن!

آسمان فرصت پرواز بلندی است....قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
07-10-2013, 03:30 PM
ارسال: #16
(07-10-2013 11:35 AM)soshiant نوشته شده توسط:  خوبه
چون اجاره نمیدی خیلی خوبه
زودتر شروع کن!

10_004
ممنون
بله دقیقا بخاطر همین که اجاره نمیدم و کامپیوتر هم دارم و نت و هزینه ی زیادی نیاز نیست برای شروع و احتمال نیست تصمیم گرفتم این کارو انجام بدم.

07-10-2013, 04:24 PM
ارسال: #17
آرزو میکنم موفق باشی .شروع مهمه
07-10-2013, 05:59 PM
ارسال: #18
خیلی عالیست
تبریک میگم به اراده و تصمیم شما

همونطور که استاد عزیزمون آقای قربانیان فرمودن ابتدا یک کار رو به نتیجه برسونید ، بعد سراغ مورد بعدی برید
من با خدمات کامپیوتر موافق هستم
ولی ولی ولی
با امکاناتی که راهکار به وجود آورده و به بهترین نحو میتونید باهاشون همکاری کنید ، فعلا همین مورد رو پیشنهاد میکنم
خدمات کامپیوتر فراگیر شده ، و ممکنه به مرور دلسرد بشید
همکاری خودتون رو با راهکار در فروش اقلام موجود به صورت جدی تر ادامه بدید
به مرور زمان ایده های بعدیتون رو هم ادامه بدید

موفق تر از همیشه باشید

در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم

همیشه از او بهتر باشیم

و آن کسی نیست جز گذشته خودمان!
07-11-2013, 12:09 AM
ارسال: #19
دوست عزیز شما میخوای چند تا هندوانه را با هم بردارید که اینکار در تئوری آسان است ولی در عمل بسیار مشکل میشود اگر میخواهید که در کنکور شرکت کنید همه تمرکزت رو روی آن بگذار شاید زمان دیگری این فرصت ارزشمند نصیبت نشود
دوم اینکه برای کار کامپیوتری هستندکسانی که حتی مبانی اولیه کامپیوتر را نمیدادند آموزش مقوله بسیار خوبی است برگزاری کلاسهای خصوصی یا عمومی
روی افراد محله هم چندان تمرکز نکن شغلت را گسترش بده
برای تخصصت ارزش قائل شو و اطلاعات و تخصصت را آسان عرضه نکن منظورم این است که مثلا اگر کسی خواست کامپیوترش را اصلاح کنی قیمت روز به او بگو نه ارزانتر از همه جا اینکه قیمت ارائه خدمات کامپیوتری ات پایین باشند بقیه میگند که تجربه نداری و داری کارآموزی میکنی قیمتهای حرفه ای بده و حرفه ای حرف بزن و مشتری را توجیه کن که چرا این قیمت را گذاشته ای البته نه اینکه دیگه غیر منطقی باشه
در مورد فروش وسایل کامپیوتر اقلامی را انتخاب کن که بازگشت سرمایه ات سریع باشد مثل چسب ، CD و DVD خام ، خودکار ، پوشه ، ماژیک نهایتا 10-15% سود مجاز دارند
موفق و سربلند باشی
07-11-2013, 10:59 AM
ارسال: #20
(07-11-2013 12:09 AM)رز سفید نوشته شده توسط:  دوست عزیز شما میخوای چند تا هندوانه را با هم بردارید که اینکار در تئوری آسان است ولی در عمل بسیار مشکل میشود اگر میخواهید که در کنکور شرکت کنید همه تمرکزت رو روی آن بگذار شاید زمان دیگری این فرصت ارزشمند نصیبت نشود
دوم اینکه برای کار کامپیوتری هستندکسانی که حتی مبانی اولیه کامپیوتر را نمیدادند آموزش مقوله بسیار خوبی است برگزاری کلاسهای خصوصی یا عمومی
روی افراد محله هم چندان تمرکز نکن شغلت را گسترش بده
برای تخصصت ارزش قائل شو و اطلاعات و تخصصت را آسان عرضه نکن منظورم این است که مثلا اگر کسی خواست کامپیوترش را اصلاح کنی قیمت روز به او بگو نه ارزانتر از همه جا اینکه قیمت ارائه خدمات کامپیوتری ات پایین باشند بقیه میگند که تجربه نداری و داری کارآموزی میکنی قیمتهای حرفه ای بده و حرفه ای حرف بزن و مشتری را توجیه کن که چرا این قیمت را گذاشته ای البته نه اینکه دیگه غیر منطقی باشه
در مورد فروش وسایل کامپیوتر اقلامی را انتخاب کن که بازگشت سرمایه ات سریع باشد مثل چسب ، CD و DVD خام ، خودکار ، پوشه ، ماژیک نهایتا 10-15% سود مجاز دارند
موفق و سربلند باشی

خیلی خیلی از زمانی که برام صرف کردید و از توجهتون ممنونم
الان این کارو نمیخوام شروع کنم و فقط میخوام درس بخونم. بعد کنکور انشالله استارتشو میزنم
درمورد قیمت هم درست میگین با قیمت پایینتر از دیگران، اکثرا فکر می کنند کیفیت کار و دانش انجام دهنده ی کار کم هست.
درمورد فروش: یعنی اینا که گفتید چسب و خودکار و ... بازگشت سرمایه سریع نیستند؟
چه چیزایی رو پیشنهاد میدید برای فروش درکنار خدمات؟

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  به دنبال شریک در رشت ali8064 1 560 11-01-2019 05:12 PM
آخرین ارسال: ali8064
  موفقیت های دوستان بعد از پیوستن به انجمن. مهدی گل محمدی 200 338,139 06-19-2019 08:15 PM
آخرین ارسال: iman_bahar
  نیاز به سرمایه گذار در بخش کشاورزی ali.julaeian 0 729 07-07-2018 02:00 PM
آخرین ارسال: ali.julaeian
  هر روز شروع دوباره 214 0 831 12-23-2017 01:05 PM
آخرین ارسال: 214
  نیاز به شریک با انگیزه Mehdi_63_66 0 610 12-18-2017 12:28 AM
آخرین ارسال: Mehdi_63_66
  به امید خدا شروع کردم (کارخانه ساخت اسکلت فلزی) حمید رضا غ 18 7,797 05-06-2017 11:12 PM
آخرین ارسال: وحیدن
  منم شروع کردم.به راهنمایی نیاز دارم FarshadN 4 2,095 10-30-2016 09:14 AM
آخرین ارسال: FarshadN
  اگه به شما 10میلیون تومان سرمایه بدن تا در عرض یک ماه دوبرابرش کنید چه کار می کنید؟ بهرام احمدي 19 11,519 10-20-2016 05:15 PM
آخرین ارسال: امیر علی بابا
  آغاز به کار مرکز پخش مواد غذایی و شوینده amir008j 8 3,010 05-27-2016 12:50 PM
آخرین ارسال: حسین ۶۵
Smile با هیچ هم میشه به درآمد رسید اونم از طریق اینترنت ali_montazeri 0 963 04-17-2016 02:34 AM
آخرین ارسال: ali_montazeri
  پیشنهاد پخش و توزیع نوشابه به افراد و شرکت ها niazpayam 0 5,229 04-16-2016 12:28 PM
آخرین ارسال: niazpayam
  برای شروع باید چه کنم؟ به دادم برسید! hdsky1 10 3,461 04-06-2016 10:40 AM
آخرین ارسال: hdsky1
  به برنامه نویس اندروید نیاز دارم Divar 6 1,426 01-26-2016 07:11 PM
آخرین ارسال: Divar
  پخش مواد غذايي به صورت حضوري به مصرف كننده hamed_bfe 4 1,993 12-05-2015 07:31 PM
آخرین ارسال: آرمین
Smile به راهنمایی تون شدیدا نیاز دارم aliam 9 2,178 08-23-2015 11:59 AM
آخرین ارسال: امید2
  با توکل به خدا ما هم شروع کردیم mahdy.rahmany 90 23,322 08-16-2015 12:25 PM
آخرین ارسال: ali.tahanian
  سلام منم شروع کردم به امید خدا peyman.fc 4 1,326 07-03-2015 01:48 PM
آخرین ارسال: peyman.fc
  مژده مژده ! کارخانه تبدیل فکر به ثروت هم شروع شد . pesar368 52 14,371 05-25-2015 12:47 AM
آخرین ارسال: pesar368
  به امید خدا منم شروع کردم(تبدیل ارز) سعدی مرادی 37 10,083 05-22-2015 01:10 AM
آخرین ارسال: Behnam j
  به کمکتون احتیاج دارم سیما جون 2 1,128 01-19-2015 09:35 AM
آخرین ارسال: jahanagahi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS