ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
كتاب راهنماي وام بانكي زمان کنونی: 09-23-2025, 09:16 AM |
|||||||
|
كتاب راهنماي وام بانكي
|
05-27-2013, 11:19 AM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: كتاب راهنماي وام بانكي
(05-27-2013 11:14 AM)goldmen نوشته شده توسط: يك نظر: مرسي احمد عزيز نظرات شما تا حدودي نزديك به افكار خودم هست.اما پيدا كردن مراجعه مختلف براي تبليغات تا حدودي سخت هست. البته با توجه به مطالبي كه در گذشته از شما به ياد دارم.بايد تلاش كرد. تا به خواسته ها رسيد. با نظرتان بدين صورت كه كامل تر و بصورت رايگان عرضه شود موافق هستم. البته اگر ميتوانستم بصورت كتاب هاي جيبي هم عرضه كنم خوشحال ميشدم. چه بسا در كشوري كه حق كپي رايت رعايت نميشود تا همين حالا هم افرادي با ديدن كتاب درحال بررسي و تهيه ان باشند. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
05-27-2013, 11:24 AM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
به نظرم اصلا به فكر توليد كاغذي نباش
اون دنيايي متفاوتي با دنياي مجازي دارد دراين دنيا كتاب هاي جيبي عرضه كن دراين زمينه هم بذار كسي كپي رايت رو رعايت نكنه تاسريع پخش بشه :دي يكي از روشهاي كه بشه تبليغات گرفت اين هست كه تبليغ كنيد براي كارخودتان وحتما جايي مشخص در كتاب يا محصولتون رو تخصيص دهيد بخاطر كتاب قبلا هم بيان كرده بودم شما الان داراي سايت هست براي محصولاتون بهتر هست سرور دانلود اين كتاب رو به سايت خودتان انتقال بدين وبا لينك مستقيم از سرور خودتان عرضه كنيد اينطوري هم آمار دقيق تري از دانلودها دارين وهم سايت خودتان بازديد بالاتري در برميگريد وسطحش بالاتر مي رود |
|||
05-27-2013, 11:35 AM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
(05-27-2013 11:24 AM)goldmen نوشته شده توسط: به نظرم اصلا به فكر توليد كاغذي نباشممنون از نظرات خوبت انجام ميشود موفق باشي كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
05-27-2013, 06:32 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
دوستان کسی میتونه جای دیگه آپلودش کنه
با این سرعت نت توپ این روزا زده 6 ساعت دیگه دانلود میشه. داش سجاد توی سایت خودت آپلود نکردی با لینک مستقیم ؟ ممنون میشم یکی لینک مستقیم بده با تشکر ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود … |
|||
05-27-2013, 08:17 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
(05-27-2013 06:32 PM)MohamadMJ نوشته شده توسط: دوستان کسی میتونه جای دیگه آپلودش کنه به ايميل شما ارسال شد كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
برنامه كتاب دنياي همراه-محصول جديد-به زودي | اقاي ايـــده | 14 | 4,053 |
04-02-2012 12:08 PM آخرین ارسال: اقاي ايـــده |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: