ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
ذهن ما تصویری از دنیای ما "گلادیاتور ذهن" زمان کنونی: 09-23-2025, 09:13 AM |
|||||||
|
ذهن ما تصویری از دنیای ما "گلادیاتور ذهن"
|
03-30-2013, 09:50 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
ذهن ما تصویری از دنیای ما "گلادیاتور ذهن"
برای آن که مفهوم "ذهن ما تصویری از دنیای ما" را متوجه بشوید توضیح کوتاهی می دهم تا با یک پیش زمینه مناسب مطلب را مطالعه کنید. به طور کلی اگر احساس گناه می کنید اگر احساس بدبختی می کنید اگر احساس می کنید خوشبخت نیستید اگر نسبت به کسی کینه ای دارید اگر به دیگران به چشم ترحم نگاه می کنید اگر از خودتان راضی نیستید همه و همه ی اتفاقات و احساسات ما در ابتدا باید از فرمان و اختیار شما عبور کنند و از شما اجازه بگیرند...
امروز به ذهن ، نوع تفکر و اندیشه های خود به زندگی بیندیشید. هیچ چیز جز مغز و دستورات آن در زندگی نمی تواند تاثیر گذار تر از این باشد. ما می خواهیم نقش نگرش شما به زندگی و تفاوت ها و سبک و سنگین شمردن های زندگی شخصی هر فرد را مورد بررسی قرار دهیم. تصور کنید همان طور که در حال مطالعه این مطلب هستید جسمی کوچک بر روی دستتان می افتد و شما به یک باره احساس می کنید موجودی موذی و خطرناک روی دستتان نشسته است در عرض چند ثانیه ضربان قلب شما تندتر و استرس مقطعی به شما وارد می شود اما وقتی با دقت بیشتر نگاه می کنید میبینید که جسمی بی جان از یک ارتفاع به روی دستتان افتاده است و نفس راحتی می کشید، به مطالعه ادامه می دهید. آیا در ثانیه های اول آن جسم خطرناک بود؟ آیا با کمی دقت ماهیت اصلی آن تفاوتی کرد؟ چه چیزی در این چند ثانیه تغییر کرد؟ آیا این شما نبودید که تغییر کردید؟ در این اتفاق به ظاهر ساده یک درس زندگی نهفته است همه چیز به نوع نگرش شما بر می گردد یک اتفاق می تواند خیلی ساده به نظر برسد و یا خیلی سخت و غیر قابل تحمل این شما هستید که می توانید آن را مهم یا غیر مهم تلقی کنید حال اگر از اول می دانستید آن جسم بی جان است آیا باز هم می ترسیدید؟ ما در زندگی بارها و بارها از چیزهایی می ترسیم از آنها فرار می کنیم تا ذهنیت خود را تغییر ندهیم نمی دانیم با تغییر یک نگرش غلط می توانیم خیلی آسوده به زندگی خود ادامه دهیم. ذهن شما بسیار قدرتمند و خارق العاده است. چنان قدری در اختیار شماست که بیان آن غیر ممکن است. انرژی و پتانسیل ذهن و مغز شما فرتر از ادبیاتیست که حتی نمی توانم آن را بیان کنم. ذهن شما واقعا بی نظیر است شما بزرگ ترین ابزار هستی را در اختیار دارید. شما بهترین خالق هستی هستید... همه ما هرروزه در حال جنگ هستیم ، جنگی که فقط یک نفر پیروز از آن خارج می شود. این جنگ سر زندگیست و شما در قالب گلادیاتوری با مشکلات و موانع می جنگید شاید تا به حال نمی دانستید که این کارا انجام می دهید اما از امروز هوشیارانه وارد جنگ خواهید شد. شما گلادیاتوری از جنس مغز انسانی در اختیاردارید بی آن که از چیزی بترسد توان مقابله با هر دوشمنی را دارد. شما گلادیاتوری در اختیار دارید که هیچ حریفی از آن بهره مند نیست. "گلادیاتور ذهن" "رهایی همانا در درد و رنج مستتر است" و در پایان ذهن ما تصویری از دنیای ما را میسازد حال می تواند این دنیا سخت آسان شیرین تلخ و یا تحسین برنگیز باشد انتخاب شما کدام است... نویسنده: مرتضی جوانفرد (Nickel MJ) ![]() Love who loves you, because they fell your love...Love who hates you, because they need your love |
|||
03-30-2013, 10:55 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: ذهن ما تصویری از دنیای ما "گلادیاتور ذهن"
همه چیز به نوع نگرش شما بر می گردد تمام دنياي ما را نگرش هاي ما مي سازند . اگر كسي توانست نگرش خود را نسبت به دنياي اطراف خويش تغيير دهد ان وقت است كه به هر آنچه كه مي خواهد مي رسد و جهان را مطابق ميل خويش تغيير خواهد داد. با سرمايه هاي اندكتان آينده مالي خود را تضمين كنيد . راه موفقيت همیشه راه بهتری هست [/align] |
|||
04-03-2013, 11:52 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-03-2013 11:55 PM، توسط mallarme.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
RE: ذهن ما یک گلادیاتور است.......
Brian Tracy توصیه جالب دارد:
او میگوید: قدرت همیشه در جانب کسی است که تدارک بیشتری دیده و به سطح آمادگی بالاتری رسیده است. کار شما باید این باشد که در هر گفتوگویی برنده شوید. باید در هر گفتگویی در نقش یک بازیگر اصلی ظاهر گردید. هدف شما باید این باشد که دیگران را متقاعد کنید و بر دنیای خود تاثیر بگذارید. برای رسیدن به این هدف، باید از راهکارهایی استفاده کنید که به دیگران احساس مهم بودن می دهد....... =================================== این جملات ایشان باعث شد خیلی به برخوردها و نحوه واکنش انسان ها دقت کنم. دوستان تاکنون دقت کرده اید اکثر افرادی که با شما برخورد کرده اند، سعی کردند نشان دهند از شما مهم تر هستند ؟!! آگاه ترند؟ خود مابا دیگران چطور برخورد میکنیم؟ آیا وقتی با طرف مقابلمان حرف میزنیم به او احساس مهم بودن را میدهیم؟؟ فقط در این صورت است که خود ما هم میتوانیم تأثیرگذار باشیم. به یاد آخرین مکالمه ام با آقای قربانیان عزیز، اینقدر ایشون به من حس خوب ارزش گذاری را دادند، که به جرأت میگویم حرفهای ایشان آن روز اندازه تمام نوشته های کتاب های موفقیت ، بیشتر در دل و ذهن من نفوذ کرد....... و به یاد جمله همیشگی ام به احترامشان باید از جای برخاست. به احترام تمام کسانی که به شما ارزش میدهند....... ذهن شما یک گلادیاتور است. آن را درست هدایت کنید. ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
04-04-2013, 12:23 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-04-2013 12:24 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #4
|
|||
|
|||
RE: ذهن ما تصویری از دنیای ما "گلادیاتور ذهن"
به یاد آخرین مکالمه ام با آقای قربانیان عزیز،
اینقدر ایشون به من حس خوب ارزش گذاری را دادند، که به جرأت میگویم حرفهای ایشان آن روز اندازه تمام نوشته های کتاب های موفقیت ، بیشتر در دل و ذهن من نفوذ کرد....... و به یاد جمله همیشگی ام به احترامشان باید از جای برخاست. به احترام تمام کسانی که به شما ارزش میدهند....... ذهن شما یک گلادیاتور است. آن را درست هدایت کنید. ============================
با توجه به موضوع این تایپیک باید عرض کنم که شما نیز چنین تاثیر زیبائی بر روی من گذاشتید.سپاسگزارم.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
تفریحات ابرثروتمند های دبی، از رویا تا واقعیت | sahar.hamdi30 | 0 | 558 |
04-18-2017 06:18 PM آخرین ارسال: sahar.hamdi30 |
|
خلاصه ای از کتاب حکایت دولت و فرزانگی | karafarin | 4 | 7,832 |
08-06-2016 09:25 PM آخرین ارسال: kelideservat |
|
ثروتمند بودن را انتخاب کنید/ یادداشتی از رابرت کیوساکی | jahanagahi | 3 | 1,914 |
11-25-2013 01:28 PM آخرین ارسال: 3ObHaN |
|
یک ترفند برای آنهایی که زیاد از ایمیل استفاده می کنند | jahanagahi | 3 | 2,319 |
11-18-2013 12:34 AM آخرین ارسال: behmod |
|
![]() |
تشکر از خدا | حامد | 10 | 2,491 |
10-27-2013 12:17 AM آخرین ارسال: سهیلا |
چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟/ از مرشد چلویی تا برادران هفتکچلون | مهدی گل محمدی | 5 | 1,697 |
10-26-2013 03:04 PM آخرین ارسال: مهدی گل محمدی |
|
رازهای موفقیت از نگاه یک پیامیر آسمانی | ahmad rezaee | 4 | 1,565 |
10-09-2013 05:28 PM آخرین ارسال: ahmad rezaee |
|
لااقل یکی از این جمله ها را به انتخاب خودت حفظ کن و به کار ببر | zoofanoon | 10 | 2,431 |
09-21-2013 01:06 AM آخرین ارسال: zoofanoon |
|
راز موفقیت از زبان دن اندرو کارآفرین برتر | mfatemi64 | 0 | 736 |
08-20-2013 11:58 AM آخرین ارسال: mfatemi64 |
|
نکته تربیتی اخلاقی از حضرت علی ( ع ) | zoofanoon | 0 | 825 |
07-26-2013 04:13 PM آخرین ارسال: zoofanoon |
|
شر " از دید انیشتن " | deh621 | 0 | 624 |
06-02-2013 04:18 PM آخرین ارسال: deh621 |
|
طراحی دسته چک استاندارد از سال 93 | karafarin | 0 | 725 |