ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
هدف گم شده. شما ندیدید؟ زمان کنونی: 09-24-2025, 12:35 AM |
|||||||
|
هدف گم شده. شما ندیدید؟
|
08-13-2013, 12:34 PM
ارسال: #41
|
|||
|
|||
RE: هدف گم شده. شما ندیدید؟
(08-13-2013 12:36 AM)Elixir نوشته شده توسط: هيچ گنجي در دنيا ارزش پيدا کردن ندارد، جز هدف! البته بعد از جستجو و پیدا کردن تاپیک های باارزش استاد قربانیان..
اگه هدفم پیدا نکردی بگرد تاپیکای استاد رو پیدا کن هدف و انگیزه خودش سرو کلش پیدا میشه.. من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.من هرکاری را که شروع میکنم تا نهایت رسیدن به موفقیت آن را ادامه میدهم. |
|||
08-13-2013, 11:06 PM
ارسال: #42
|
|||
|
|||
RE: هدف گم شده. شما ندیدید؟
می دانید تنها ترین وسیله برای رسیدن به اهداف چیست؟
این وسیله در ظاهر و باطن وجود اثر گذار است ابزار پس قدرتمند که فولاد در برابرش آب می شود می دانید چیست؟ ذهن و تفکر شما بلی درست فهمیدید ذهن هر شخص آن چنان قدرتی دارد که می تواند فرد را به برترین ها و یا به پست ترین ها رساند می دانید چرا و چطور؟ چرایی آن را می توان به قدرت خداوند نسبت داد یعتی چه؟ یعنی خداوند قدرتی در روح قرار داده است که می تواند ناممکن ها را ممکن نماید حال ما صاحب برترین و قدرتمند ترین نیرو و ابزار در نیا هستید شاید بپرسید پس چرا نمی شود نمی توانم؟ می دانید چرا؟ چون تفکر یک ابزار فوق پیشرفته است که افرادی می توانند از این ابزار استفاده ببرند که توانایی استفاده از آن را داشته باشند و یاد بگیرند که چگونه می توان از این ابزار استفاده نمود. می دانید در جهان افرادی که در برهه ای از زمان توانایی استفاده از این ابزار فوق پیشرفته را پیدا کرده اند و نسبت به موقعیت و شرایط خویش در زمینه های موردنظر خود از آن بهره برده اند؟ حال چگونگی یادگیری و علم فهم استفاده از این ابزار قدرتمند می رسیم که چگونه می توان این ابزار فوق پیشرفته را با شرایط خود انطباق داد و استفاده نمود فقط به یاد داشته باشید که همه این سلاح فوق پیشرفته به رایگان در اختیار همه می باشد و افرادی هستند آگاه به وجود و استفاده از آن و افرادی ناآگاه به آن و مورد استفاده آن مثالی بیاورم نگاه چند گروه به یک کیلو آهن گروه اول : دید خود را به یک کیلو آهن نسبت به دانش خویش برای آهنگری مورد استفاده قرار می دهد. گروه دوم : گروه دوم باز با استفاده از دانش خویش آن را به سوزن تبدیل می نماید. گروه سوم : گروه سوم بوسیله تجربیات خود از آن برای ساخت وسایل خانه بهره می برد. گروه چهارم : گروه چهارم با بهره گیری از علوم و دانش نوین از آن برای صنعت نوین تولید میکرو ترانزیستور بهره می برد. به نظر شما چرا این چهار گروه با یک سرمایه نتایج مختلفی می گیرند در مطلب بعدی به بررسی آن خواهم پرداخت. در صورت علاقمندی برای یادگیری نحوه بهره گیری از این ابزار فوق پیشرفته مطلب بعدی را پیگیری نمایید. موفق تر باشید |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
پولدار ها نمیخواهند شما این تجربیاتشان را راحت بدست آورید | iranwebshop | 0 | 436 |
12-25-2017 09:54 PM آخرین ارسال: iranwebshop |
|
مهم - تقاضای مطالعه این تایپک را از شما دارم. | jahanagahi | 23 | 6,842 |
01-15-2013 07:32 PM آخرین ارسال: اقاي ايـــده |
|
چرا در این انجمن جمع شده ایم؟ | jahanagahi | 0 | 574 |
12-01-2012 01:37 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
گذشته شما هرگز برابر با آينده تان نيست | MARYAR | 0 | 709 |
04-21-2012 01:06 AM آخرین ارسال: MARYAR |
|
به نظر شما یک میلیونر چه شخصیتی دارد؟ | مهدی گل محمدی | 8 | 2,598 |