ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
توجه توجه زمان کنونی: 09-23-2025, 12:23 PM |
|||||||
|
توجه توجه
|
12-10-2012, 01:25 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
توجه توجه
سلام دوستان
با ايجاد اين تاپيك مي خوام دوستان را نسبت به بيماري خانمان بر انداز ديابت اطلاع رساني كنم اين بيماري داراي علايم نيست مهمترين راه درمانه اين بيماري پيشگيري از اين بيماريست از جامعه ميلياردرها در خواست دارم از انجا كه يك ميلياردر شروع كننده يك حركت هست اين كارا انجام بدن به مدت 12 ساعت اصطلاحا ناشتا باشين مثلا 7بعداز ظهر تا 7صبح فردا شام هم يه غذاي رژيمي فاقد چربي و نشاسته زياد هزينه اين ازمايش نهايت 10 هزار تومان ميشه بهترين راه درمان اين بيماري پيشگيري ميباشد انجام اين ازمايش كه در فاميل درجه يك بيماري مشاهده شده اولويت دارد دوساتن كه اين ازمايش را انجام دادن در اين تاپيك قيد بفرماند كه يه تاپيك انگيزشي بشه ممنون و متشكر از توجهتون اسپري كود كامل سرسبز حاوي كليه عناصر مورد نياز گياه قابل استفاده براي تمامي گلهاي اپارتماني با استفاده از گياهان اپارتماني روح زندگي را در خانه هايتان جاري كنيد ![]() |
|||
12-10-2012, 02:52 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: توجه توجه
آقا اجازه؟
ما داریم .فعلا دارم قرص میخورم.صبح و ظهر و شب و هر بار 2 عدد. عزیزان رعایت کنید.انشالله گرفتار نشوید. البته مریضی من ارثی است. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-10-2012, 04:54 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(12-10-2012 02:52 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: آقا اجازه؟ ممنون و سپاس از استاد و پدر گراميم جناب اقاي قربانيان ديروز من خودم ازمايش رفتم جوابم از نظر قند خون خوب بود ولي چربي 20 تا اضافه بود اسپري كود كامل سرسبز حاوي كليه عناصر مورد نياز گياه قابل استفاده براي تمامي گلهاي اپارتماني با استفاده از گياهان اپارتماني روح زندگي را در خانه هايتان جاري كنيد ![]() |
|||
12-10-2012, 11:01 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
دوستان اگر در طول شب برای دستشویی رفتن چند بار بیدار میشید حتما آزمایش بدید
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان