ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
معرفی هاست زمان کنونی: 09-25-2025, 06:51 PM |
|||||||
|
معرفی هاست
|
08-29-2012, 02:11 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: معرفی هاست
اقا محمد شما از من وارد تر هستيد و اطلاعات بيشتر
اما بايد متذكر بشم كه اين دوست گرامي اگر ميخواهند اقدام به ايجاد فروشگاهي توسط فروشگاه ساز ها كنند بايد هاست متناسب با اون فروشگاه ساز رو خريداري كنند.خيلي از هاست ها داراي محدوديت هاي هستند كه حتي با درخواست هم نميشود كاري كرد كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
08-29-2012, 02:46 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
از راهنمایی هاتون ممنونم دوستان عزیزم. من هاستم رو امروز خریدم. قیمتش خوب بود و با چندتا از مشتریانش هم صحبت کردم راضی بودن. فایروال هم دارن. از هفته ی دیگه هم هاست هاشون تبدیل به ابری میشه و ا ایشاالله که باقیشم حله!
به امید خدا با خرید این هاست تصمیم دارم اطلاعاتم در زمینه ی طراحی سایت رو تمرین و تکمیل کنم و شغل دومم رو این مورد قرار بدم. التماس دعا |
|||
08-29-2012, 04:09 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
(08-29-2012 02:11 PM)سجاد دانشفر نوشته شده توسط: اقا محمد شما از من وارد تر هستيد و اطلاعات بيشتر اختیار داری داش سجاد ![]() آقا شایان هاست واسه فروشگاه میخواست. ایشون واسه نصب وردپرس میخواست. در ضمن سیستم فروشگاه نه پهنای باند زیاد میخواد. نه حجم زیاد میخواد. نه چیز خاصی نیاز داره برای استارت. خدماتی که کلیه سرورها میدن واسه ارائه هاست تقریبا شبیهه چون یه استانداردی داره و همشون باید رعایت کنن. بقیش دست ادمین اون هاستینگه که بازم بدونه نیاز داری فعال میکنه. که تازه این موقعیت ها هم فقط در اسکریپت ها و طراحی های خاص پیش میاد. خوشحال میشم اگر شما محدودیتی میشناسید معرفی کنید شاید من اشتباه میکنم. آخه من هیچ محدودیتی برای فروشگاه ساز و مدیریت محتوی های معروف مثل وردپرس اینا نمیشناسم. ![]() ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود … |
|||
08-29-2012, 08:58 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
بنده گفتم اگر قصد استفاده از فروشگاه ساز هارو دارند.
در مطالعاتي كه از سه فروشگاه ساز اوپن كارت-پرستاشاپ و توماتو كارت داشتم همگي اينها با هاست ميهن وب هاست در قسمت اپلود فايل از طريق فروشگاه ساز داراي محدوديت اپلود فايل با حجم 8مگابايت هستند و بيشتر كردن ان امكان پذير نيست و بايد هاست متناسب تري با هر فروشگاه ساز رو انتخاب كرد اطلاعات بيشتر رو ميتونيد با جستجو تحقيق بدست بياريد. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
08-30-2012, 06:26 AM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
ممنونم سجاد جان
احتمالا این بخش مربوط به فروش فایل هستش. چون فروش محصول یه پست محصول زور بزنه با کلی عکس 2 مگابایتم نمیشه. شاید بخش فروش فایل اینا مشکل داشته. اطلاع دقیقی از این خصوصیتش ندارم. ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود … |
|||
08-30-2012, 09:12 AM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
(08-30-2012 06:26 AM)MohamadMJ نوشته شده توسط: ممنونم سجاد جانبله براي فروشگاه فايل دانلود اين موضوع وجود دارد كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
![]() |
مشورت و سوال مهم از همه دوستان عزیز !؟ یک شرکت تبلیغات هدفمند معتبر معرفی کنید | Ariya | 2 | 794 |
02-27-2016 09:18 PM آخرین ارسال: programmer1 |
درامد از پنل مستقل اس ام اس و هاست | atp_mis | 11 | 3,309 |
05-19-2015 10:13 AM آخرین ارسال: fekreabi |
|
معرفی سایتهای جالب | حامد | 58 | 11,016 |
05-16-2015 04:12 PM آخرین ارسال: yoyo |
|
معرفی سایت های پر درآمد خارجی | phoenix021 | 1 | 2,333 |
03-31-2014 08:02 AM آخرین ارسال: phoenix021 |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان