ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
شما هم یک نابغه اید زمان کنونی: 09-27-2025, 02:55 AM |
|||||||
|
شما هم یک نابغه اید
|
06-28-2011, 07:37 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: شما هم یک نابغه اید
عزیز من با این اعتماد بنفسی که داری من ایمان دارم همین هم خواهد شد. من به شما قول میدهم به این هدفت می رسی.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
07-07-2011, 01:52 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-08-2011 03:20 PM، توسط 3ObHaN.)
ارسال: #12
|
|||
|
|||
من اصلا و ابدا ادم منفی بینی نیستم ، اصلا ! میدونمم که تا صد بار نیفتم و دوباره شروع نکنم بیل گیس که صحله نمیتونم واسه زن و بچمم یه خونه بخرم ! ولی حرف من اینه که جوون ها اکثرن تو اون 4 تا نکته که باید بهش فکر کرد مشکل دارند !
مشکل من این بوده و هست : ۴) چه اتفاقی می افتد اگر فرضیات ما غلط از آب درآید این مشکل خیلی هاست .... به همین دلیله که 7 میلیارد ثروت مند تو دنیا نیست ![]() شاید بقیه تو این مشکل نداشته باشند ولی تو یه مورد دیگه مشکل داشته باشد . نکته دیگه اینه : خیلی ها ایده دارند اگه به دلیل اینکه جوونن و نا پخته اند و یا اینکه تخصص ندارند نه تنها ایدشون بلکه حتی خودشون خرد میشن ، مثلا میخوای سایت بزنی نزدیک ترین فرد بهت میگه کلاهبرداری میخوای بکنی میخوای کالا وارد کنی بهت میگن نه پول هدر دادنه و غیره بازم میگم ، من منفی بین نیستم و با صراحت میگم من مطمئنم یکی از سوپر میلیاردر های اینده ام ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------------- بعد از مطالعه ی کامل سایت ، نظر من نه 100% ، بلکه 80تا 90 درصد تغییر کرد و با اینکه قبلا هم +اندیش بودم ولی الان +++ اندیش شدم . با تشکر از همه بچه ها ی سایت ![]() |
|||
07-07-2011, 09:58 AM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
من برای براه انداختن این انجمن گاهی حمایت که نشدم از این کار منع هم شدم اما واقعا به ایده ام ایمان داشتم و هنوز هم در حال مبارزه با این افکار منفی هستم اما تسلیم نمیشوم.
![]() |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان