ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

شب آرزوها
زمان کنونی: 09-26-2025, 03:07 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: بهنام ذوالفقارزاده
آخرین ارسال: MARYAR
پاسخ: 8
بازدید: 1537

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شب آرزوها
05-24-2012, 10:08 PM
ارسال: #1
شب آرزوها
به امید براورده شدن تمامی ارزوهای خوب جوانان عزیز.
از همه دوستان بزرگوار هم التماس دعا و ما رو فراموش نکنین.
یکی از آرزوهام: آقا کامیار امشب بیاد انجمن

خدایا بخاطر همه داشته ها و نداشته هایم ممنونم
تلفن:4969-611-0937
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
05-25-2012, 08:28 AM
ارسال: #2
RE: شب آرزوها
سلام بهنام عزیز
ممنون از این همه لطف شما.
در مورد این شب و تاپیک خوب شما دوستان اگر مطلب یا ایده ای دارند بفرمایند.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

05-25-2012, 09:25 AM
ارسال: #3
از پیامبر اکرم صلّى اللّه علیه و آله و سلّم روایت شده است که فرمودند: از اولین شب جمعه در ماه رجب غافل نشوید. زیرا شبى است که فرشتگان آن را «لیلة الرغائب » مى‏نامند. این نامگذارى به این جهت است که هنگامى که یک سوم از شب گذشت هیچ فرشته‏اى در آسمان‏ها و زمین نمى‏ماند مگر این که در کعبه و اطراف آن جمع مى‏شوند. آنگاه خداوند بطور غیر منتظره‏اى بر آنان وارد شده و مى‏فرماید: اى فرشتگانم هر چه مى‏خواهید از من درخواست کنید.
فرشتگان عرض مى‏کنند: حاجت ما این است که از روزه‏داران رجب درگذرى. خداوند مى‏فرماید: این کار را انجام دادم.

اولین شب جمعه ماه رجب را لیله الرغائب می نامند.
برخی از مکانها چون بیت المقدس و مکه جایگاه معنوی خاصی دارند و اعمال در آن مکان ها از پاداش و ارزش ویژه ای برخوردار می باشد. برخی از زمان ها نیز چون سحرگاهان، فجر، شب جمعه، لیلة القدر و ... از چنین ویژگی های خاص بهره مند هستند و خداوند در آیات و ائمه علیهم السلام در روایات، به ارزش و جایگاه ویژه آنها اشاره کرده اند.

ماه رجب از جمله زمانهای خاص به شمار می رود از جمله ویژگی های انحصاری ماه رجب، لیلة الرغائب است. کلمه «رغائب» به معنای چیزی که مورد رغبت و میل است و نیز به معنای عطا و بخشش بسیار می باشد. بنابراین معنای اول «لیلة الرغائب» یعنی شبی که توجه به عبادت و بندگی در آن فراوان است و انسان در این شب تمایل زیادی به رفتن به در خانه خداوند و ارتباط و انس با خالق خویش دارد .

معنای دوم، «لیلة الرغائب» یعنی شبی که در آن عطاء و بخشش خداوند فراوان است و انسانها با رو آوردن به درب پر مهر خداوندی و خاکساری در برابر عظمت حق، شایسته دریافت عطا و بخشش بی کرانه حضرت حق می گردند.
بزرگی و ارزش لیلة الرغائب را می توان در دو جهت زیر بیان کرد:
1- از این جهت که اصولا شب جمعه، خود دارای ویژگی و ارزش خاصی است و اعمال عبادی فراوانی در آن وارد شده و زمان عبادت و مناجات و عرض حاجات با قاضی الحاجات است.
2- ماه رجب اولین ماه از ماههای حرام (ماه های حرام عبارتند از: رجب، ذی القعده، ذی الحجه، محرم) و ماه خدا و هنگام عبادت و دعا و استغفار است و رحمت الهی در این ماه در حال ریزش و نزول است، به همین جهت این ماه را رجب الاصب گویند، چون «صب» به معنای ریختن است.
پس لیله الرغائب، اهمیت و بزرگی شب جمعه و ماه رجب هر دو را در خود جمع نموده، و ارزشی دو چندان دارد.

منبع : سایت موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان

در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم

همیشه از او بهتر باشیم

و آن کسی نیست جز گذشته خودمان!
05-25-2012, 09:43 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-26-2014 06:05 AM، توسط مــجــیــנ.)
ارسال: #4
ممنون محمد جان

شاید خیلی از حرفهایی که اینجا نوشتم درست نبود.به هرحال قبول دارم که اشتباه کردم.اینکه همه اش اشتباه بود یا یک مقدار ،خدا می دونه. ما رو حلال کنید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
05-25-2012, 12:33 PM
ارسال: #5
خواهش میکنم اقا کامیار؛خداروشکر که بهرحال یکی از آرزوهامون در شب آرزوها برآورده شد.من آرزوی دیگه ای هم داشتم، امیدوارم اونا هم مث این برآورده بشن.انشالله.

خدایا بخاطر همه داشته ها و نداشته هایم ممنونم
تلفن:4969-611-0937
05-25-2012, 09:55 PM
ارسال: #6
آرزومندم همه عزیزان این انجمن به هر آرزویی که در دل دارند برسند
آمین

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
05-26-2012, 08:05 PM
ارسال: #7
بچه ها من هر چند اصلا تو برنامم نبود و قصدشو رو نداشتم اما به هر حال شب آرزوها مشهد بودم برای همه دستان آرزو کردم به آرزوشون برسن.

از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است.
05-26-2012, 08:29 PM
ارسال: #8
ممنون مهتاب جان
گاهي آدم به راه يا چيزي فكر نمي كنه اما كائنات او را به همان راه مي كشانند

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  شروع متفاوت برای رسیدن به اهداف و آرزوها farzin9007 7 2,129 09-20-2022 12:16 PM
آخرین ارسال: soni70

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS