ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

بسته بندی محصولات
زمان کنونی: 09-24-2025, 02:20 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: babaei
آخرین ارسال: مهدی گل محمدی
پاسخ: 14
بازدید: 4706

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امیتازات : 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بسته بندی محصولات
04-13-2012, 07:20 PM
ارسال: #11
RE: بسته بندی محصولات
(04-13-2012 12:12 PM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط:  سلام محمدجان.اصولا بسته بندی خوبه.منم یک تصمیمهایی تو این زمینه دارم.ولی چون بیشتر انرژی من صرف توزیع وپخش لوازم یدکی میشه برام سخته.ولی من چون عادت دارم تو همه نوع کالاهای پخش یک تجربه ای کسب کنم.سال گذشته ناخنکی تو مواد غذایی یعنی پخش ادویه جات هم زدم.سوده کارتو پخش خوب بود ولی مدت زیادی میبرد .به اصطلاح ما خواب جنس زیاد بود.که من ولش کردم.چون خودم هم دارم تحقیقات تو چند محصول غذایی برای پخش انجام میدم کاری از دستم اومد در خدمتم.در ضمن بسته بندی حبوبات خوبه ولی بازارش فصلی هست.پاییز و زمستان مصرفش بیشتره .

میشه بیشتر از تجربتون بگین؟

مدت زمان خواب سرمایه؟
میزان سود در اون مدت؟

روش پخش؟خودتون پخش میکردین یا بازاریاب داشتین

12_00210_004
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
04-21-2012, 01:42 PM
ارسال: #12
با تشکر از راهنمایی هایتان دوستان در مورد بسته بندی قند نظر شما در مورد تحول کردن این بسته بندی های بازاری که در یک پلاستیک هستش چیست مثلا اگر تو یک خیابان 100 پراید رد بشه برای مردم عادی هست حالا اگر بین اینهمه پراید یک بنز باشه مردم ناخود اگاه به سمتش خیره می شند من می خوام از این قانون استفاده کنم در مورد بستهبندی قند محتاج نظرات شماییم
با تشکر فراوان از تمامی انجمن

[img][تصویر: guwt_نيازمنديهاي_داروغه.jpg][/img]میخواهید سریع تر موفق شوید؟ خب شما باید دیگران را تشویق کنید موفق شوند

نيازمنديهاي داروغه براي تبليغات شما

daruqe.ir
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
04-21-2012, 02:31 PM
ارسال: #13
ممنون از توضیحاتتون جناب گل محمدی

فقط یه سوال :نظرتون چیه بجای استفاده از ظروف یکبار مصرف ،از پلاستیک استفاده بشه

چون من خودم تو یه شرکتی کار میکردم که یکی از کاراش بسته بندی حبوبات و خشکبار بود داخل پلاستیک با وزن های 450 و 900گرم بود

البته طرح روی پلاستیکشون اصلا جالب نبود چند بار هم بهشون گفتم ولی فایده نداشت

حالا اگه بخواهیم تو پلاستیک بسته بندی کنیم باز هم همون دستگاه رو میخواد یا یه دستگاه دیگه؟؟؟؟؟؟؟

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد

نگاهی به آیینه بیندازیدDodgyAngel
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
04-21-2012, 02:44 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 04-21-2012 02:44 PM، توسط مهدی گل محمدی.)
ارسال: #14
آقا محمد برای این کار نیاز مند دستگاه پر کن و بسته بند دارید که حدودا در میاد 14 میلیون.
آقا محمد برای این کار نیاز مند دستگاه پر کن و بسته بند دارید که حدودا در میاد 14 میلیون.

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تولید موادشوینده و یا بسته بندی سس فلفل puyamh 1 1,124 07-09-2015 02:14 PM
آخرین ارسال: sorin
  طرح بسته بندی فرد 6 2,806 05-03-2015 10:41 PM
آخرین ارسال: مرتضی حسین پور
  بسته بندی قارچ. مسعود کوچولو 15 5,479 04-13-2015 01:02 AM
آخرین ارسال: samiar afshari
  بسته بندی حبوبات در منزل yasweb 3 12,554 02-14-2015 01:20 PM
آخرین ارسال: اقاي ايـــده

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS