ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

بیکاری
زمان کنونی: 09-23-2025, 03:16 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: تکتم
آخرین ارسال: مهندس روح الله زاهد
پاسخ: 7
بازدید: 1267

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امیتازات : 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیکاری
04-21-2014, 06:56 PM
ارسال: #1
بیکاری
سلام
من فارغ التحصیل IT بیکارم هستم تازه
نه شغل دارم نه پول دارم نه هیچی.......
ایده و فکر زیاد دارم اما همش پول میخواد.......
دارم از اینهمه بی پولی و بی آیندگی دیوونه میشمConfused
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
04-21-2014, 07:46 PM
ارسال: #2
RE: بیکاری
چرا ناراحتید ، خدا رو شاکر باشید و نگاهی به دور و بر خود بیاندازید و امکاناتتون رو رو برگه کاغذی بنویسید .

مگر این اینترنتی که در اختیار دارید کم امکانی هست ؟ و همین دانشتون هم کم نیست .

هر چی تو این مدت یاد گرفتید ، بنویسید ، و فایل PDF اونرو برا فروش بگذارید .

جایی برای یادگیری بازاریابی ، استخدام شوید و با پول بدست آمده در رشته مرتبط فعالیتتون رو شروع کنید .

صبر کنید و بیشتر جستجو کنید

هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
04-21-2014, 09:50 PM
ارسال: #3
مطابق فرموده جناب رضایی ،چون شما توی یک محدوده فکری گیر افتادین پس توانایی های خودتون رو نمی بینید . در فضایی آرام و بدون اغتشاش فکری لیست بالا رو تهیه کنید و اونو چندین و چند بار مرور کنید . لازم نیست چون حتماً مرتبط با رشتتون باشه و لطفاً توی نوشتن این لیست نظر افراد دیگه رو مد نظر قرار ندید ، چون قرار نیست کس دیگه ای این رو بخونه . در پایان قاعدتاً باید متوجه بشید که چه انسان بزرگی هستید و خودتون رو محدود کردین .
یه توصیه دیگه : کتاب پدر پولدار،پدر بی پول رو از رابرت کیوساکی بخونین .روی من که خیلی تاثیر داشت
موفق باشید

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
04-21-2014, 10:01 PM
ارسال: #4
منم یه مدت مثه تو بودمم البته فارغ تحصیل نیستم تازه ترم چهارم ولی خیلی نا امید بودم تا اینکه یه روز نشستم گفتم با تو برگه چیزایی که بلدم و بهشون علاقه دارم رو بنویسم و هدفم رو تو اینده کاری مشخص کنم که دیدم من واقعا از بقیه خیلی جلوترم چون واقعا بر حسب علاقه ام پیش رفتم با اینکه کم بودن اما الان دارم ادمه میدم و اموزش هامو کامل میکنم من هم رشته ی توام ینی نزدیک رشته ات (نرم افزار) رشته ی ما بازار کار خوبی داره مخصوصا رشته ی تو که تجارت الکترونیک و امنیت رو حتما تا حدودی باهاش اشنا هستی که اگه یه ذره رو اطلاعاتت اضافه کنی یه جای خوب استخدام میشی تو موفق میشی عزیزم

چه سخت است خود شکستن

و از خودگذشتن و پریدن

تا رسیدن به معبود ومعشوق.
04-26-2014, 06:10 PM
ارسال: #5
سلام
من هم فوق لیسانس شیمی الی دارم و همه کارهایی که شما گفتید رو انجام دادم اما باز هم فایده ای نداشت نه پولی دارم که کاری راه بندازم و نه کاری پیدا میشه Sad
04-26-2014, 07:26 PM
ارسال: #6
(04-21-2014 07:46 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط:  چرا ناراحتید ، خدا رو شاکر باشید و نگاهی به دور و بر خود بیاندازید و امکاناتتون رو رو برگه کاغذی بنویسید .

مگر این اینترنتی که در اختیار دارید کم امکانی هست ؟ و همین دانشتون هم کم نیست .

هر چی تو این مدت یاد گرفتید ، بنویسید ، و فایل PDF اونرو برا فروش بگذارید .

جایی برای یادگیری بازاریابی ، استخدام شوید و با پول بدست آمده در رشته مرتبط فعالیتتون رو شروع کنید .

صبر کنید و بیشتر جستجو کنید
نمیدونم چرا درآمد از طریق اینترنت واسم باورنکردنیه . زیاد روش مانور داده میشه تو این سایت اما من فکر میکنم نمیشه رو شغل اینترنتی حساب باز کرد .

بر احوال آن مرد بايد گريست كه دخل‌اش بُوَد نوزده، خرج بيست!
04-27-2014, 07:54 AM
ارسال: #7
سلام ودرود بر شما
امیدوارم شاد و پراز انرژی و آرامش درونی باشید
در رابطه با استخدامی که delsaa گفتند و این طور با غلظت بهش امیدوارن ببینید الان توی این وضعیت کشور فکر استخدام شدن رو به طور 90 درصد از ذهنتون پاک کنید ولی اگه پارتی دارید 100 درصد روش مانور بدید.
رشته it الان یک رشته خوبی هست و زمینه های زیادی کار براش هست
دوست عزیز توی این وضعیت باید اطلاعات خودتون رو به شدت بالا ببرید ودر زمینه ای که علاقه دارید روش مانور بدید وکار کنید
ببخشید به کسی بر نخوره اینو برای خودمم میگم (من لیسانس عمرانم) و این فکر رو از ذهنتون پاک کنید که من الان لیسانس هستم دیگه بیاین منو استخدام کنید که دیگه از من بهتر نمیتونید پیدا کنید
والان دیگه مثل قدیم نیست که همینطوری کسی رو سرکارببرن حتما باید کار عملی کرده باشید وتجربه کاری داشته باشید ونه فقط تئوری های مسخره و بی ارزش دانشگاه که به هیچ درد نمیخوره

امیدوارم که دوستان عزیز ودوستاشتنی سوء برداشت نکنند
موفق باشید

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج

جهت سلامتی حضرت مهدی صلواتی بلند ختم کن

يادمان باشد كه زنگ تفريح دنيا هميشگي نيست ، زنگ بعد حساب داريم ..!!

نام کاربری قبلی :rohalah1371
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS