ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
باشگاه زیبائی افکار زمان کنونی: 09-25-2025, 09:33 AM |
|||||||
|
باشگاه زیبائی افکار
|
03-29-2014, 11:58 AM
ارسال: #731
|
|||
|
|||
RE: باشگاه زیبائی افکار
چه روز فوق العاده ایه امروز
هم باشگاهی کاغذ و قلمت رو بردار هر چی که میخوای رو بنویس و ایمان داشته باش که بهش میرسی تو فوق العاده ترین فرد دنیایی چون خدایی داری که فقط بهت میگه از من بخواه و نشون بده بهم ایمان داری تا بهت بدم خدارو شکر موفق هستی موفق تر باشی |
|||
03-29-2014, 03:56 PM
ارسال: #732
|
|||
|
|||
اتفاقات فوق العادهای در انتظار ماست
سال فراوانی و برکت و نعمت بیشمار از راه رسیده و من ایمان دارم در این سال جدید دست به خاکستر بزنیم طلا خواهد شد . هدف - تلاش - ایمان و شور و اشتیاق را در خودمان پرورش دهیم و با توکل به عنایات او قدمهایی بسیار محکم و بدون کوچکترین ترس برداریم که عاقبت امور به دست اوست و ما موفق ترینیم . عالی عالی عالی باشید. من که عالی هستم و پر از اهداف عالی و تجسم عالی تر ................... هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
03-31-2014, 03:38 PM
ارسال: #733
|
|||
|
|||
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده بسیار توانا
من هر کاری را شروع کنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.من هرکاری را که شروع میکنم تا نهایت رسیدن به موفقیت آن را ادامه میدهم. |
|||
04-01-2014, 01:38 AM
ارسال: #734
|
|||
|
|||
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده بسیار توانا
من هر کاری را شروع کنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
04-01-2014, 09:55 AM
ارسال: #735
|
|||
|
|||
[size=medium]من شـروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنـده ای بسیار توانا
من هر کاری را شــروع می کنم تا نهایت رسیدن به موفقـیت ادامه خواهم داد.[/size] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() باران باش و ببار؛ مپرس کاسه های خالی از آن کیست؟ |
|||
04-01-2014, 10:47 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-01-2014 10:51 AM، توسط Elixir.)
ارسال: #736
|
|||
|
|||
خدایا!
کمکمان کن تا روی تو و آنچه تو می پسندی، متمرکز شویم آمیــــــــــــــــن! من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.من هرکاری را که شروع میکنم تا نهایت رسیدن به موفقیت آن را ادامه میدهم. |
|||
04-01-2014, 07:01 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-01-2014 07:03 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #737
|
|||
|
|||
(04-01-2014 10:47 AM)Elixir نوشته شده توسط: و هر آنچه را که حکمت توست می پذیریم. چون می دانیم در هر حکمتت دنیائی از خیر نهفته است. ما برای رسیدن به اهدافمان هر روز تلاش بیشتر ی میکنیم. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
04-05-2014, 12:50 PM
ارسال: #738
|
|||
|
|||
سلااااااااااااااااااااااااااام
صبح شنبه ی همگی به خیر و شادی ... امیدوارم امروز که روز اول هفته س موجی از برکت و خیر زمینی و آسمانی به زندگیتون سرازیر بشه . هفته ی خوبی رو با هم تجربه خواهیم کرد شک نکن دوست من ... فقط به همچی زیبا بنگر یم و به خدا اعتماد داشته باشیم .....
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
04-26-2014, 11:19 PM
ارسال: #739
|
|||
|
|||
خوشا اون روزی که این باشگاها افتتاح کردیم و خیلی ار دوستان عضوش بودن و آقای اعتماد بنفس هم برامون هر روز پیغام های شاد و امید بخش می فرستادددد. حالا اعضای این گروه کجان؟؟؟ دیگه باشگاهشون افکارو زیبا نمیکنه؟؟؟
من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
04-26-2014, 11:27 PM
ارسال: #740
|
|||
|
|||
منم پیشتم ابجیییییییییی
|
|||
|