ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
خاطرات زمان کنونی: 09-25-2025, 10:35 PM |
|||||||
|
خاطرات
|
03-12-2013, 10:41 PM
ارسال: #51
|
|||
|
|||
RE: خاطرات
(03-12-2013 10:38 PM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: جدی مریم خانم؟! حالا دیگه از هول حلیم نیوفتی تو دیگ ![]() نه تو حالا جوونییییییییییییییی ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
03-12-2013, 10:45 PM
ارسال: #52
|
|||
|
|||
محمد و بقیه دوستان هیچ وقت شیطونتتون را کنار نذارید
![]() ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
03-12-2013, 10:57 PM
ارسال: #53
|
|||
|
|||
میدانید چرا روحا هنوز جوان مانده ام ؟
![]() چون چون کودک می خندم . ![]() چون دانشجو می آموزم. چون یک مدرس دانسته هایم را انتقال می دهم. ![]() شوخی زیاد میکنم. ![]() زیاد زیاد می خندم. ![]() در مورد کاری بسیار جدی می شوم. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
03-13-2013, 01:24 AM
ارسال: #54
|
|||
|
|||
(03-12-2013 10:41 PM)m_sh نوشته شده توسط:(03-12-2013 10:38 PM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: جدی مریم خانم؟! به اون تشویق کردن هاتون نگاه کنم ، یا به این ضد حال! ![]() اصن کی خواست بره خاستگاری، نخواستیم ولم کنید! ![]() در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
03-13-2013, 01:30 AM
ارسال: #55
|
|||
|
|||
(03-13-2013 01:24 AM)mohammadshamosi نوشته شده توسط:(03-12-2013 10:41 PM)m_sh نوشته شده توسط:(03-12-2013 10:38 PM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: جدی مریم خانم؟! اون تشویق نبود یه تله بود تا از سر درونت باخبر بشم!!!! فکر کردی منم مث حاج خانوم ساده ام؟؟؟ که تا با زبون گفتی نه گول بخورم و باور کنم؟؟؟ نه دادا!!! بالاخره مریمی گفتن!!! معاونی گفتن من ازدرون تو حرف میزنم
|||
05-22-2013, 05:02 PM
ارسال: #56
|
|||
|
|||
بله ، بله
میبینم که این تاپیک رو خاک گرفته ![]() به زودی با خاطرات ناب به روز میشه ![]() در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
|||
05-22-2013, 05:37 PM
ارسال: #57
|
|||
|
|||
ما منتظر خاطرات شیرین حاجی ممد هستیممممممممممم
![]() من ازدرون تو حرف میزنم
|||
09-22-2013, 05:32 PM
ارسال: #58
|
|||
|
|||
داره پاییز میاد
و زمان خاطرات ....! ![]() خاطراتی که در حال ویرایشات نهایی هست! ![]() به دوستان مرور تاپیک رو پیشنهاد میکنم یادمه زمانی این تاپیک برای خودش برو بیایی داشت! به زودی با خاطرات جدید به روز میشه! ![]() در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
|||
09-23-2013, 12:04 PM
ارسال: #59
|
|||
|
|||
همش بايد خاطره بگيم يا ميتونيم داستان طنز هم بسازيم بنويسم
ولي قول ميدم هركدوم رو كه سوتي خودم بودخدايي آخرش بگمن واقعيه كه راحت بهم بخندين ![]() نمي توانيم با باقي ماندن در آنچه هستيم، به آنچه مي خواهيم برسيم تغییر نام کاربری : آقامحسن ----- > محسن قلي زاده |
|||
09-24-2013, 11:06 AM
ارسال: #60
|
|||
|
|||
روزی لئون تولستوی در خیابانی راه می رفت که ناآگاهانه به زنی تنه زد. زن بی وقفه شروع به فحش دادن و بد وبیراه گفتن کرد .
بعد از مدتی که خوب تولستوی را فحش مالی کرد ،تولستوی کلاهش را از سرش برداشت و محترمانه معذرت خواهی کرد و در پایان گفت : مادمازل من لئون تولستوی هستم . زن که بسیار شرمگین شده بود ،عذر خواهی کرد و گفت :چرا شما خودتان را زودتر معرفی نکردید ؟ تولستوی در جواب گفت : شما آنچنان غرق معرفی خودتان بودید که به من مجال این کار را ندادید!!! نمي توانيم با باقي ماندن در آنچه هستيم، به آنچه مي خواهيم برسيم تغییر نام کاربری : آقامحسن ----- > محسن قلي زاده |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
خاطرات نوجوانی که به فکر میلیاردرشدن بود | alireza091111 | 8 | 2,198 |
05-30-2013 01:28 PM آخرین ارسال: alireza091111 |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان