ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

امکان سنجی تشکیل اتحادیه شرکتها و گروههای پخش حاضر در انجمن
زمان کنونی: 09-24-2025, 04:06 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: سعید یوسفی
آخرین ارسال: Jones21
پاسخ: 47
بازدید: 9284

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امیتازات : 3.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امکان سنجی تشکیل اتحادیه شرکتها و گروههای پخش حاضر در انجمن
04-03-2013, 04:12 PM
ارسال: #41
RE: امکان سنجی تشکیل اتحادیه شرکتها و گروههای پخش حاضر در انجمن
1-شما کالاهای مورد نیازتون رو از چه کانالهایی تهیه می کنید؟ آیا خودتون میرین از عمده فروشا می گیرید یا براتون میارن؟ دیگه چه روشهایی وجود داره ؟ا (جواب این سوال خیلی خیلی مهمه، پس اگه می شه هر چیزی در این مورد می دونید بگید )
2-شما به عنوان یه مدیر سوپر مارکت دوست داشتید کالاهاتون چطور تامین می شد که هم سود لازم رو براتون داشت و هم دیگه خیالتون از بابت خرید راخت می شد؟
3-خریدهای شما چکی هست یا نقدی، فروشتون چطور. شما نقدی با تخفیف رو می پسندید یا چک با سود بیشتر رو؟
4-اگه شرکت پخشی به شما پیشنهاد بکنه که، ما یه سامانه ای داریم که مثلا با اس ام اس یا تلفن می تونید کالاهای مورد نیازتون رو سفارش بدید و دو روز بعدش ما براتون میاریم، از این طرح استقبال می کنید؟
5-اگه شرکت پخشی به شما پیشنهاد بده که شما جنسهاتون رو از ما پیش خرید کنید (پول رو قبل از تخویل جنس باید واریز کنید -البته قبلش با راههای قانونی و ضمانت مثلا سفته جلو سوء استفاده گرفته می شه)و در عوض ما به شما تخفیف خوبی میدیم و حتی شما رو بیمه می کنیم، جواب شما چه خواهد بود آیا از طرح استفبال می کنید؟
6-اگر شرکتی برای شما خدمات زیر رو فراهم کنه ، حاضر میشید بصورت انحصاری بعضی از کالاها رو فقط از این شرکت خریداری کنید.(ضمانت خرید شما پیش پرداخت شماست)
1-6-بیمه و عضویت در شرکت تعاونی یا اتحادیه توزیع(از محل تعاونی هم به میزان خرید سهام سود تعلق می گیرد)
2-6-تامین کالا در اسرع وقت
3-6-عضویت در سامانه ثبت سفارش
4-6-قیمت روز بازار و حتی تخفیف بهتر از سایر شرکتهای پخش
5-6-راه اندازی فروشگاه اینترنتی و سایت در صورت نیاز برای سوپرمارکت شما
اگر رو موارد بالا اصلاحیه یا اضافاتی دارید بفرمایید.(به عبارت دیگه شما چی دوست دارید؟)

7- به نظرتون چه شرکتهایی و چه شخصیتهایی تو بازار پخش موفق هستند و دل سوپرمارکتی ها رو بهتر بدست میارن.
8-آدرس وشماره تلفن سوپرمارکتها رو از چه راهی می شه با کمترین هزینه بدست آورد.
9-الان اگه یه ماشین جنس بیاره درم در مغازه، شما هم تو دخلت پول نباشه، مبلغه هم ارزش چک رو نداشته باشه، چجوری با فروشنده کنار میای؟

می دونم که خسته شدی ولی در پایان
اگه پیشنهاداتی برای این طرح بعدا به ذهنتون رسید، ما رو تنها نذارید، چون حکم طلا رو برای این بحث ما داره.

[/quote]
1-بیشتر اجناس رو از شرکت ها و نماینگی ها خرید میکنم.کمتر از کلی فروش ها خرید میکنم و فقط وقتهایی که جنسی رو تموم کرده باشم و کسری بیارم.و یک سری جنس رو هم از دوستان و اقوام میگیرم و بعد از فروش هزینه اونو میدم
2-متوجه منظورتون نشدم.اما چون سوپر مارکت دستو پاگیره ترجیح میدم اجناس جلوی مغازه تحویل داده بشه و ضمانت برگشت داشته باشه و حتی اگر جنسی گران باشه اما قیمت درج شده روی جنس حاشیه سود داشته باشه
3-نقدی.فروش هم 80 % نقدی هستش و فقط چند تا خونواده خوش حساب همسایه ام نسیه هستش.نقدی با تخفیف رو ترجیح میدم
4-بیشتر اجناس رو نه.و فقط از کسی که قبلا خرید داشته ام و جنسش امتحان پس داده است.الان از خیلی شرکت ها فقط بخاطر تلفنی بودنش خرید نمیکنم .چون بازاریاب حضوری خیلی بهتره و حتی عکس و شکل نوع جنسی که نشون میده خیلی تاثیر داره
5-فکر نکنم.چون اینکار به معنی این میشه که شما پولی رو از قبل دریافت کردید و حالا میخوای جنس تحویل بدید.البته بعد چند و قت کار کردن شاید بشه.
6-نمیونم والا
7-خوش قولی.خوش رویی بازاریاب.فروش و مدیر(خیلی شرکت ها چون میزان فروش بر روی حقوق مسول پخش یا همون مسول فروشی که با وسیله نقیلیه بار رو میاره تاثیری نداره دارند ضرر میکنند چون برای راننده و مسول فروش فرقی نداره چقدر فروش داشته باشند و بخاطر خستگی خیلی از بارها که حتی از قبل فاکتور شده بهم میخوره)
8-به نظرم دقیق ترین و بهترینش از اصناف و تحقیقات جامع محلی هستش
9-چون مبلغ کم هستش پس قصد کلاه برداری نداره و البته این آخرین راهکاره و مامور پخش میونه با ترفند های خاص وصول کنه.اما اگه بعد از چند وقت خرید چنین اتفاق اگه افتاد به نظرم بهتره اعتماد کنید و جنس رو بدید چون واقعا بعضی وقتها پیش میاد که حتی 10 تومن هم تو دخل نیست
امیدوارم تونسته باشم کمکی باشم.روی اجناس پرفروش با سود کم و یک سری جنس هایی که حاشیه سود زیادی داره بیشتر کار کن.منظورم دست مغازه دار باز باشه.یعنی قیمت فاکتور و قیمتی که روی جنس خورده اختلاف یا حاشیه سود خوبی داشته باشه
جنس های خوبی هم هست که اصلا قیمت فروش نداره .مث تبرک

http://superyas.hamvar.ir/

09396945864
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
04-03-2013, 04:24 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 04-03-2013 05:14 PM، توسط سعید یوسفی.)
ارسال: #42
(04-03-2013 03:46 PM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط:   از جناب آقای قربانیان وجناب آقای کاظمی تقاضا میکنم که در مورد این مبحث در سفر به اصفهان فرصتی قرار دهند تا دوستان به یک نتیجه خوب برسند.10_00410_004 بحث خیلی خوبیه،حیفه بدون نتیجه به پایان برسه.
بحث های حضوری و زنده خیلی خوب هستند اما نسبت به بحث های انجمنی یکی دو تا ضعف دارند. اول اینکه همه امکان حضور ندارند. دوم اینکه معمولا تو این جلسات افراد کمتر فرصت فکر کردن دارند، ولی اینجا بعد از چند ساعت فکر می شه راه حلی داد که ارزشمندتر باشه.
نظر شخصی من اینه که تا قبل از جلسه به حد کافی بحث بشه تا در جلسه حضوری سریعتر به نتیجه گیری برسه.
04-03-2013, 04:45 PM
ارسال: #43
(04-03-2013 02:54 PM)سعید یوسفی نوشته شده توسط:  این پست را سخنی از کیم وو چونگ، بنیانگذار شرکت دوو، شروع می کنم که گفتند،
تهیه غذا و مشروبات آسانترین و سریعترین راه پول سازی است ولی به دلیل سابقه و اعتبار گروه «دوو» اصرار دارم از اینگونه فعالیت ها اجتناب کنیم.
من به عنوان مسوول یه شرکت نو پا در زمینه پخش مواد غذایی ، از افراد با تجربه ای مثل آقای قربانی سوالاتی دارم که ممنون می شم جواب بدن(البته هر سوالی رو که دوست دارند). هدفم اینه که هم اطلاعاتم بیشتر بشه و هم روی این بحث و مسائلش بیشتر دقیق بشیم.
1-اگه امکان داره مختصری در مورد یک شرکت پخش و نحوه کارش توضیح بدین.
یک شرکت پخش متشکل از چند عضو با وظایفی مشخص تشکیل میشه. 1- مدیریت.2- حسابدار 3- اعضا تدارکات.(رانندگان و کسانی که خدمات ارائه می دهند.)4- وزیتور ها و .. نحوه کار شرکتها متفاوته. ولی بیشتر همکاران مواد غذایی برای ویزیتورها(فکر کنم بیشتر تمایل دارید در این زمینه بدانید) یک حقوق ماهیانه ثابت و نیم تا 1درصد و در بعضی تا 2درصد پورسانت از فروش می دهند.

2-ضروری ترین امکانات برای شروع فعالیت پخش چی هستند؟
در اوایل کار یک فکر خوب و روابط عمومی بالا و دو تا پای سالم لازم و ضروری هست.
3-برای راه اندازی یک شرکت پخش به چه افراد و تخصصهایی نیاز هست؟
به نظر من یک شرکت پخش به مدیریت و ویزیتورهای خوب نیاز شدید دارد.
4-در یک فعالیت پخش مهمترین مسائل و مشکلات که جلوی پیشرفت و سوددهی رو می گیرند چی هستند؟
مسائل و مشکلات خوشمزه گی کار هستند. رقبا و مشتریان بد حساب و و داشتن افراد ناشی و مدیریت ضعیف.
5-مهمترین مواردی که باعث سوددهی می شن چی هستند.
مدیریت قوی و افراد وفادار و فروش بالاو خرید های خوب .
6-شما برای شناسایی نیاز بازار به یک کالا، پیدا کردن تامین کننده ها و بطور کلی تحقیقات بازاری چقدر زمان وهزینه صرف می کنید.
اگه شخصا نظر شما من هستم.من حتی تو خواب هم در مورد مسائلی که میخوام حل کنم فکر میکنم. من همیشه در حال بازاریابی و برقراری ارتباط هستم. هزینه هم برام مهم نیست تو معامله اول تا دوم هزینه شو در میارم.
7-آیا برای اینکار حتما به مجوز هم نیاز داریم، اگر نه، آیا از طرف ارگانهای دولتی مشکلی برامون پیش نمیاد.
نه خیالت راحت.مجبور نیستی همه اعلام کنی که .و این یکی از خوبیهای بزرگ کشور مون هست.
8-با چک و چک بازی تو بازار چطور کنار اومدین؟
میسوزیم و میسازیم. وخیلی هم راضی هستیم.12_002
9-آیا گرفتن نمایندگی سود بهتری داره یا خرید از واسطه ها؟
برام من نماینده و واسطه فرقی نمیکنه.هر کی ارزونتر و با شرایط من بهتر کنار بیاد،دستشو می بوسم12_002
10-داشتن سرمایه بیشتر در موقع خرید تا چه حدی می تونه میزان تخفیف رو افزایش بده؟
من زیاد به سرمایه فکر نمیکنم.(چون ندارم12_002) مهم توانایی شما و اعتبار شما.
11-با توجه به تجربیاتتون آیا شده برای در انحصار گرفتن بازار راهی در ذهن دشته باشید اما به دلیل محدودیت سرمایه و امکانات اونها رو به اجرا نذاشته باشید؟
بله.ولی چون دوست نداشتم شریک داشته باشم.
12-به نظر شما تبلیغات در کار پخش لازمه؟ به نظرتون تبلیغات قوی مثل تبلیغ در مترو،
تبلیغات محیطی و اینترنتی می تونند تاثیر خوبی روی فروش داشته باشند.
تبلیغات خوبه و بهترین تبلیغات مشتریان شما هستند.
13- تا حالا شده در مقابل رقیتهایی که در بازار سنتی دارید دچار مشکل بشید و به اصطلاح کم بیارید و آرزو کنید که مشاوری با تجربه تر داشتید که در این شرایط کمکتون می کرد؟
من عاشق رقیبانم هستم.
14-تا حالا شده جنسی رو خریده باشید و رو دستتون مونده باشه و بگین کاش قبل از خرید بیشتر تحقیق می کردم.
اولا فکر کنم اینو فهمیدی که من قبل از خرید چاهشو میکنم.دوم خاک برسر فروشندهای مثل من که جنس رو دستش باد کنه.12_002
14-آیا برای آموزش نیروهاتون برنامه ای دارید و هزینه ای رو برای اینکار در نظر می گیرید یا اینکه مسائل روزمره کاری هیچ وقت چنین فرصتی رو براتون باقی نمیزاره.

بله.هر چه نیروهای من قویتر باشند .جنگ بازار برام راحتره.هزینه،! اینها دارن پدرمو در میارند(گروه برتر)12_002
من همیشه در خدمت نیروهای خودم هستم.

ببخشید که طولانی شد.
شد صندلی داغ12_002

در ضمن سعید جان 15 تا سوال پرسیده بودی ،نوشتی 14 تا12_00212_002

کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته)
گروه برتر،برتر از همه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
04-03-2013, 05:16 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 04-03-2013 05:17 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #44
(04-03-2013 04:24 PM)سعید یوسفی نوشته شده توسط:  
(04-03-2013 03:46 PM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط:   از جناب آقای قربانیان وجناب آقای کاظمی تقاضا میکنم که در مورد این مبحث در سفر به اصفهان فرصتی قرار دهند تا دوستان به یک نتیجه خوب برسند.10_00410_004 بحث خیلی خوبیه،حیفه بدون نتیجه به پایان برسه.
بحث های حضوری و زنده خیلی خوب هستند اما نسبت به بحث های انجمنی یکی دو تا ضعف دارند. اول اینکه همه امکان حضور ندارند. دوم اینکه معمولا تو این جلسات افراد کمتر فرصت فکر کردن دارند، ولی اینجا بعد از چند ساعت فکر می شه راه حلی داد که ارزشمندتر باشه.
نظر شخصی من اینه که تا قبل از جلسه به حد کافی بحث بشه تا در جلسه حضوری سریعتر به نتیجه گیری برسه.

چشم حتما.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
04-03-2013, 06:12 PM
ارسال: #45
آقا حبیب و آقای قربانی، دست گلتون درد نکنه بابت جواب سوالات، من که خیلی چیزا یاد گرفتم. ممنون.
04-03-2013, 08:58 PM
ارسال: #46
خوشحالم که با همکاری دوستان این تاپیک دوباره جون گرفت

در بن بست هم راه آسمان باز است
07-15-2013, 11:15 AM
ارسال: #47
من تازه عضو شدم و خیلی با روند کار این سایت آشنایی ندارم اما کم کم که مطالب رو می خونم احساس می کنم آدم های شریفی اینجا عضو هستند که می تونن به هم اعتماد کنن و با یه حرکت ساده خیلی خوب به هم پیوند بخورن. اگه بشه از طریق این سایت یه شبکه توزیع سراسری در کشور ایجاد کرد این می تونه بزرگترین سرمایه برای شروع یه فعالیت پر درآمد باشه.
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  راهنمایی جهت سرمایگداری مناسب در مشهد miliyarder 12 2,810 07-12-2025 10:14 AM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
  بسته بندی ادویه جات و برنج در منزل Amir993 1 3,331 06-11-2025 01:56 PM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
Heart جذب شريك در يك پروژه خدماتي به صورت فروش سهام خانم وكيل 0 362 07-03-2019 09:29 PM
آخرین ارسال: خانم وكيل
  نیاز به کمک دوستان در زمینه ایده جدیدم amirE5Ey 0 714 11-26-2018 11:54 PM
آخرین ارسال: amirE5Ey
  بازاریابی در عراق حسن قجر 28 11,685 06-18-2018 11:20 AM
آخرین ارسال: وحید 66
Thumbs Down ايده ناب و دسته اول براي همه ايراني ها در هرشهري اقاي ايـــده 38 17,220 05-20-2018 07:56 PM
آخرین ارسال: milad48
  انجمن ايده(مهم شركت كنيد) P@RSA 327 111,220 04-20-2018 11:22 AM
آخرین ارسال: mojtaba007
  ایده های ناب (بیشتر در زمینه ساختمان سازی) alireza091111 46 17,045 08-04-2017 02:22 PM
آخرین ارسال: armankhan1
  ایده پخش نان تازه به منازل مهندس روح الله زاهد 105 27,311 07-02-2017 11:07 PM
آخرین ارسال: moele
  چگونه در ۱۰ حرکت پولدار شویم؟ fnazari 2 1,465 12-20-2016 09:00 AM
آخرین ارسال: omran.javan
  ایده پخش نان در سوپر مارکت و فروشگاه hastia67 13 9,224 10-30-2016 12:18 AM
آخرین ارسال: habib tousi
  دریافت خدمات در قبال مبلغ ناچیز ماهیانه amirhoseinkqz 0 722 06-19-2016 08:13 PM
آخرین ارسال: amirhoseinkqz
  مانتو فروشی در زاهدان alish888888 1 1,179 05-23-2016 12:11 AM
آخرین ارسال: alish888888
  کسب در امد خوب از یک شرکت معتبر بدون سرمایه و کارزیاد tfarshco 0 1,095 09-12-2015 11:32 AM
آخرین ارسال: tfarshco
  ایده در رابطه با تولید نرم افزار rezakakaei 3 1,601 06-07-2015 06:12 PM
آخرین ارسال: rezakakaei
  جذب سرمایه گذار در مناطق آزاد جنوب کشور alireza.sehat 0 652 05-21-2015 01:03 PM
آخرین ارسال: alireza.sehat
  پخش در داخل کشور و کشور های همسایه mahdi.darklord 1 563 05-21-2015 08:26 AM
آخرین ارسال: tondar12
  ایده پخش شیر روزانه dvdghe 10 5,308 01-26-2015 06:29 PM
آخرین ارسال: dvdghe
Rainbow کسب در آمد از طریق پاسخ دادن به نظر سنجی های آنلاین mrghafoory 1 7,325 01-07-2015 07:26 PM
آخرین ارسال: joker
  کسی در زمینه پیتزا قیفی اقدام کرده؟ yasna5800 3 1,621 09-13-2014 06:30 PM
آخرین ارسال: kamangar

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS