ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

آیا میدانید یکی از بهترین مناطق دنیا برای پولدار شدن ایران است؟!.....
زمان کنونی: 09-23-2025, 03:26 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: mallarme
آخرین ارسال: MARYAR
پاسخ: 151
بازدید: 38396

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 49 رأی - میانگین امیتازات : 3.41
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا میدانید یکی از بهترین مناطق دنیا برای پولدار شدن ایران است؟!.....
03-30-2013, 03:28 PM
ارسال: #31
RE: آیا میدانید یکی از بهترین مناطق دنیا برای پولدار شدن ایران است؟!.....
(03-30-2013 12:23 PM)mallarme نوشته شده توسط:  پس همیشه با این تصور کارت را شروع کن و ادامه بده که ایمان داری صد در صد موفق می شوی و شنیدن واژه نه و مخالفت هیچکس تو را نگران و دلسرد نمی کند.

یاده یه ضرب المثل خارجی افتادم:
اگر به شکار نهنگ میروی ، سس مخصوص طبخ نهنگ را هم با خودت ببر

تو اکثر کتابها ( از هر مملکتی ) یه جورایی همه به این نکته اشاره میکنند که کارتو جوری انجام بده که انگار موفقیتت حتمی و صد در صده

در بن بست هم راه آسمان باز است
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
03-30-2013, 07:44 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 03-30-2013 07:53 PM، توسط mallarme.)
ارسال: #32
راز چهارم جذب پول: نحوه برخورد با شکست

باید باور کنی انسان های بسیاری در زندگی طعم شکست را بارها و بارها چشیده اند...فرق ما با افراد پولدار در این است که ما با شکست ها توان حرکت دوباره را از دست می دهیم....

سراغ راه های دیگر و کارهای جدید می رویم و....

باید مشکلات را تبدیل به شکلات کنی و برای این کار باید به این باور برسی شکست خوردن امری شایع بین همه مردم کره زمین است.

انسانهای زیادی در کار و زندگی شکست می خورند اما کمتر کسیست که از این راه برای رسیدن به موفقیت بهره ببردین همان نقشه راه سوم است).

و تنها کسانی شکست نمیخورند که حرکتی نمی کنند!
شکست بیشتر=موفقیت بیشتر

=================================================

راز پنجم جذب پول : انتقاد پذیر و توصیه پذیر باشه

زمانیکه ایده هایت را عملی کردی، بیاموز که انتقادپذیر باشی، به حرفهای دیگران گوش بده و اگر لازم بود تغییر مسیر بده......

نکته جالب در مورد اکثر ما آدمها صادق است، این است که بیشتر اوقات ما در همه جا فکر می کنیم حق با ماست و فقط ما درست می گیم و بقیه اشتباه می کنند و اگر به ما بگن دارید اشتباه می کنید، صد دلیل و برهان می آوریم که نه ما درست می گیم و شما اشتباه می کنید.
برای همینه که اوضاعمون در اکثر زمینه ها چه مالی و چه معنوی خرابه.....

چون همه ما به طرز خیلی بدی فکر می کنیم که حق با ماست......در صورتی که حق واحد است و گاهی با طرف مقابل می تواند باشد.

به دو علت انتقاد پذیری را جزو خصوصیات اخلاقی خودتت قرار بده:

1- خیلی از انتقادهایی که می شنویم اشتباه نیست. یعنی به راستی ایرادات ما هستند و گوینده آن هیچ منظور یا غرض خاصی ندارد.

2- اگر به انتقادهای انسان های موفق بی توجه باشی برایت گرون تمام میشود.

بگذارید یک مثال از خودم بزنم

16 سال پیش وقتی طبق تعالیم این کتاب به جایی رسیدم که میانگین درآمد روزانه ام 140 هزارتومان بود و زندگی به کامم، به سراغ نداشته هایم رفتم. مثل خونه ماشین موبایل و...
دوستی بهم گفت یک موقع سراغ این ماشین های آمریکایی نری که صاحب اول و آخرش خودتی. به جاش رنو یا پیکان بگیر چون مثل پول نقده

منم با خودم میگفتم حاضر نیستم سوار رنو شوم! من و رنو؟! میگفتم چشم اما کار خودم رو کردم.

یک خودروی 9 میلیونی گرفتم و عرض یک سال و نیم 5/2 میلیون هم خرجش کردم آخر هم 2900000فروختم...........

این یک نادانی اقتصادی بود.

و فهمیدم بدون گوش دادن به توصیه های دیگران چه راحت می توان مبلغ زیادی پول را به هوا فرستاد.

بنابراین شماره 4 نقشه شما، مشورت کردن و پذیرفتن توصیه ها و نقدهای کسانیست که از شما بیشتر تجربه دارند.

...

تمام سپاسم از آن کسی است ...

که به من نیازی نداشت ...

اما فراموشم نکرد

...

[تصویر: e4651_734827_4182999215734.jpg]
03-30-2013, 07:51 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 03-30-2013 08:01 PM، توسط mallarme.)
ارسال: #33
برای اینکه نقشه شما قوی باشد این مورد را دقیق عمل کنید:

راز ششم جذب پول

این راز در واقع یک تمرین است
، تمرینی برای تقویت و بهسازی پایه های ایمانت و برای این که بدونی که می تونی پولدار بشی.

فرق بین ایمان و اعتقاد چیه؟

اعتقاد یعنی شور و علاقه برای رسیدن به چیزی
ایمان یعنی شور و علاقه برای رسیدن به چیزی همراه با عمل

اعتقاد و ایمان مانند یک میز هستند که اعتقاد مانند صفحه روی میزو ایمان پایه های آن است و تو تا زمانی که ایمان نداشته باشی، میز هم نداری.

تو دوست داری پول داشته باشی اما ایمان نداری.

برای ایمان داشتن به آینده میلیونری مان، باید چیزهایی رو ببینیم و بشنویم و حس کنیم که باعث بشن ما را در آینده به پول زیاد برسانند.

راه حل:

اول باید چهارتا پایه قبلی میزت را از بیخ بکنی و بندازی دور.

دوم برای مدتی فقط با اعتقاد به پول اونم پول فراوون زندگی کن

سوم چهار پایه جدید را اینگونه برای میزت بساز

برای ساخت چهارپایه جدید اینگونه عمل کنید:

پایه اول: مطالب این کتاب و مشابهش را زیاد بخون.....

پایه دوم: اطرافیان و دوستانت را از بین پولدارهای موفق انتخاب کن....با آنها خرید برو ...با آنها گردش برو و....

پایه سوم اطرافیان و دوستانت را از بین کسانی انتخاب کن که به تو می گویند: "تو میتونی" "تو لیاقتش رو داری"

پایه چهارم با تمام کسانی که پایه های قدیمی را در تو ایجاد کردند سریعا قطع ارتباط کن و یا تا حد امکان ارتباطت را با آن ها محدود کن.

افراد موفق این اعمال را دقیق و درست انجام میدهند که ممکن است شما رعایت نکنید.....

...

که به من نیازی نداشت ...

اما فراموشم نکرد

...

03-30-2013, 08:05 PM
ارسال: #34
باید باور کنی انسان های بسیاری در زندگی طعم شکست را بارها و بارها چشیده اند...فرق ما با افراد پولدار در این است که ما با شکست ها توان حرکت دوباره را از دست می دهیم....

شکست وجود ندارد . راه را اشتباه رفتن معنی اصلی آن است.اگر بتوان به جای سرزنش کردن خود علت اشتباه راه رفتن خود را بدانید موفق می شوید.علتها را جستجو کنید.از این شکست بنحو احسن بیاموزید.
تنها کسانی شکست نمیخورند که حرکتی نمی کنند!
شکست بیشتر=موفقیت بیشتر

املای نا نوشته غلط ندارد.

بنابراین شماره 4 نقشه شما، مشورت کردن و پذیرفتن توصیه ها و نقدهای کسانیست که از شما بیشتر تجربه دارند.
نوشته های عزیزان انجمن و رهنمودهای آنان می تواند یشما موفقیت را تقدیم کند.
بپذیرید. دستشان را رد نکنید.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
03-30-2013, 08:19 PM
ارسال: #35
اقرار میکنم که از این تایپیک و این جمله :.
اطرافیان و دوستانت را از بین کسانی انتخاب کن که به تو می گویند: "تو میتونی" "تو لیاقتش رو داری"
بزرگترین درس خود را برای حرکت بعدی گرفتم.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
03-31-2013, 12:05 AM
ارسال: #36
دستتون درد نکنه واقعا عالیه
03-31-2013, 10:51 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 03-31-2013 12:33 PM، توسط mallarme.)
ارسال: #37
راز هفتم جذب پول

علت های کمی برای پولدار شدن داری

باور نمیکنی؟

چند تا از علت هایی که می دونی میخوای به خاطرشون پولداری بشی را همین الان بنویس و بشمر چند تا شدند؟

تو باید حداقل به 15 علت برای پولدارشدن برسی!

هرچیزی رو که دوست داری قرار بده، مثل اتومبیل مورد دلخواهتان، لباس شیک، سفرهای خارجی و....هرچیزی که تاکنون بهش فکر نکرده بودی.

بگرد و واقعا علاقه های خودت را پیدا کن.(شاید شما لباس شیک دوست نداشته باشید اما عاشق تکنولوژی باشید و برعکس......پس فقط در جستجوی علایقت باش)
و سپس داشتنشان را تصور کن.

افراد موفق میدانند به کدامین علت ها دنبال پول هستند. (به زبون ساده میدونند چی میخوان)

==============================

راز هشتم

هدف

علت داشتن یک چیزه و هدف داشتن چیز دیگه

علت ورزش یک ورزشکار سلامتی و نشاط است اما هدفش گرفتن عنوان قهرمانی....

اکنون شما که علت های پولدار شدنت را نوشتی، چه هدفی را دنبال می کنی؟
می خوای به چی و کجا برسی؟

تو تا زمانیکه هدفی برای شلیک نداری، حتی یک تیر هم نمی تونی شلیک کنی.

راه حل:
ابتدا علت هایت را بنویس........(حداقل 15 مورد)
بعد هدف هایت را معلوم کن.

نکته:
هدف آخرت را بزرگ و دست نیافتنی انتخاب کن !

چرا؟

چون اگر به همه هدف هایت برسی دیگر کاری برای انجام نداری و خیلی زود به پوچی خواهی رسید.

سازنده پل تاریخی برلین با جاه طلبی فراوان 200 هزار دلار طلب کرد، پل را ساخت و یک سال بعد مرد!

در دهه هفتاد میلادی همه فضانوردانی که به کره ماه سفر کردند، بعد از بازگشت به زمین دچار افسردگی شدند! چرا؟ چون کار بزرگتری روی زمین برای انجام نداشتند.

حال اهدافت را نوشتی، جلو چشمت بگذار .

لطفا فقط از خوندن این مطالب لذت نبرید، قبل از رفتن به فصل جدید کتاب، حداقل اهداف مالی خود تا سه سال آینده را مشخص کنید.

...

که به من نیازی نداشت ...

اما فراموشم نکرد

...

03-31-2013, 12:32 PM
ارسال: #38
دوستان ما تا اینجا دو فصل از یک بخش رو بررسی کردیم...

برای دوستانی که اهل مطالعه هستند چه بسا برایشان برخی واژگان آشنا میآمد اما نکات بارزی داشت که غیرقابل انکار است.....و ما هنوز وارد بخش اصلی کتاب نشدیم.

ابتدا ببخشید اگر تا اینجا غلط املایی داشتم ...Yosef.gif (مثلا یک جا خودم دیدم به جای "باش" "باشه" نوشته شده بود ) هرچند خیلی سعی میکنم دقیق عمل کنم اما خطا برای هر کاری وجود دارد به ویژه اگر شب هنگام تایپ کنی.

بعدم باید از نویسنده عذرخواهی کنم چون من برای بهتر رسوندن مفهوم از جملات قصار خودمم استفاده میکنم ! یعنی سعی میکنم اونچه که خودم دریافت کردم رو بنویسم .

اگر روزی ایشون رو از نزدیک ببینم حتما توصیه میکنم از جملات بنده در خلال نوشته هاشون برای چاپ جدیدکتاب، بهره ببرنYosef.gif
چرا که نه؟!....5_004

جدای از شوخی، تمام تلاشم این است که ضمن خلاصه کردن مطلب به جهت کسالت بار نشدنش، مفهوم اصلی را برسانم و امیدوارم تا اینجا استفاده کرده باشید.

یک مرور قبل از پرداختن به دیگر فصول داشته باشیم:

ابتدا باید خود را باور کنیم

سپس به این اعتقاد برسیم که توان پولدار شدن را داریم و باید کارهایی را انجام دهیم که افراد موفق انجام میدهند.

برای آن باید در قبال واژه "نه" ایستادگی کنیم و بیشتر احساس مقاومت و شجاعت کنیم
چون اگر این واژه را هم بشنوید چیزی را از دست نداده اید.

ما باید برای اهدافمان اشتیاقی سوزان داشته باشیم و تصوراتمان را احساس کنیم و حتی آزمایش.

ما نباید از شکست ها بترسیم و از آنها برای رسیدن به موفقیت بهره ببریم

ما باید انتقادپذیری رو جزو اخلاقمان قرار دهیم و در برابر انتقاد موضع سختگیرانه نگیریم....

سپس وقت آن میرسد که اعتقادی را که ابتدا ایجاد کردیم تبدیل به ایمان کنیم.

برای آن باید اعمالی انجام دهید که ایمان شما را نشان دهد

مثل مراوده با افراد پولدار و دوستانی که به شما اعتماد به نفس میدهند و محدود کردن ارتباط با افرادی که نه تنها موفق نیستند که مانع موفقیت شما هم می شوند.

و نهایت باید بدانید برای چی میخواهید پولدار شوید و اهداف خود را تعیین کنید.

دوستانم ضمن این که دارید اهداف مالی حداقل برای 3 سال آینده را مشخص میکنید، یک نگاهی به این تاپیک بیاندازید. و اگر خوانده اید دوباره و حتی چندباره مطالعه کنید.
چون فصل بعدی بی ارتباط با این موضوع نخواهد بود.

http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=6383
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=6383&page=3

سپاس

...

که به من نیازی نداشت ...

اما فراموشم نکرد

...

03-31-2013, 01:52 PM
ارسال: #39
مالارمه خانم دست گلت درد نکنه من پیگیر نوشته های شما هستم
03-31-2013, 02:11 PM
ارسال: #40
قبل ار هر حرکتی ذهن را آماده پولدار شدن کنید. جملات تاکیدی بهترین روش برای آماده سازی ذهن است.
از راه شگفت خدا پول مثل سیل بطرف من سرازیر می شود.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
موضوع بسته شده است 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بهترین کتابهایی که خوانده اید farzin1 100 20,678 06-01-2017 01:28 PM
آخرین ارسال: karimireza079
  کتاب علم ثروتمند شدن jahanagahi 103 41,010 12-07-2016 09:33 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  بهترین مکان برای غرفه نمایشگاهی کجاست؟ Amiraliamirali 1 952 08-14-2016 12:30 PM
آخرین ارسال: mahdie.sfi
  چرا مصرف‌کنندگان امروزی به نسبت محتاط تر از هر زمان دیگر شده‌اند؟ Amiraliamirali 1 528 09-18-2015 10:57 PM
آخرین ارسال: soshiant
Rainbow چهارده ایده ثابت شده برای تبلیغات ارزان و محلی Amiraliamirali 1 765 09-18-2015 05:51 PM
آخرین ارسال: Amiraliamirali
  چقدر باید برای بازاریابی هزینه کنیم؟ Amiraliamirali 1 772 09-18-2015 05:48 PM
  مرتکب کدام یک از اشتباهات زیر در شبکه‌های اجتماعی می‌شوید؟ Amiraliamirali 0 680 09-18-2015 05:39 PM
Thumbs Up ۵ سطح سرمایه‌گذاران/ یادداشتی از رابرت کیوساکی...حتما مطالعه فرمایید samiar afshari 2 855 03-12-2015 01:14 PM
آخرین ارسال: samiar afshari
  از کوتهی توست که دیوار بلند است! نرگس فیاض 100 16,145 11-12-2013 12:28 PM
آخرین ارسال: نرگس فیاض
  معرفی یک کتاب مفید برای تقویت روابط عمومی ( بسیار کاربردی) odise 8 24,669 09-18-2013 12:43 PM
آخرین ارسال: odise
  چکیده از کتاب این کارو نکن این کارو بکن mallarme 9 6,598 07-22-2013 05:53 AM
آخرین ارسال: Elixir
  خدا روزی رسان است نرگس فیاض 1 712 07-13-2013 07:58 PM
آخرین ارسال: توانا
  پندهای طلایی برای پدران ومادران نرگس فیاض 1 1,296 05-29-2013 10:29 AM
آخرین ارسال: MARYAR
  خلاصه ای از کتاب راز موفقیت در کسب و کار..... mallarme 3 3,329 04-16-2013 06:38 PM
آخرین ارسال: habib1400
  دانلود کتاب منازل الاخره مخصوص میلیارد های اینده ایران alicpu 5 2,481 01-22-2013 12:15 AM
آخرین ارسال: soltan_sal
  دانلود گنجینه ی ادب برای گوشی اندروید و تبلت mallarme 0 1,454 01-18-2013 09:55 PM
آخرین ارسال: mallarme
  منتخبي از مهمترين مباحث اصول و فنون مذاكره بيلا بالا 0 1,825 11-11-2012 02:04 PM
آخرین ارسال: بيلا بالا
  قدم به قدم با کتاب شاهکار از کنت بلانچارد kafshduzak 17 8,964 07-18-2012 11:02 AM
آخرین ارسال: motafaker77
  قدم به قدم با کتاب توصیه های پدر پولدار و پدر فقیر kafshduzak 20 8,179 07-08-2012 11:27 AM
آخرین ارسال: sherafati
  ثروتمند شدن با کسب و کار اینترنتی shahrasebi 5 2,355 04-19-2012 05:38 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS