ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

کمک فکری به مسئولین برای بهبود اوضاع اقتصادی
زمان کنونی: 09-25-2025, 06:53 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: mjdehghani
آخرین ارسال: jahanagahi
پاسخ: 93
بازدید: 13065

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 25 رأی - میانگین امیتازات : 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک فکری به مسئولین برای بهبود اوضاع اقتصادی
03-28-2012, 10:12 PM
ارسال: #31
RE: کمک فکری به مسئولین برای بهبود اوضاع اقتصادی
آقا جان هر جا دست میذاری یه جریانی داره, شما ببینید آیا در کشوری که هر جا میری و صحبت می شه مردم خیلی راحت سروته قضیه رو میارن جلو چشمات, یعنی دیگه مردم راحت شدن, خیلی راحت, قبول کردن که اینجوریه و ما هم باید گلیممون رو بکشیم بیرون, اونوقت انتظار همدلی و دلسوزی باید داشته باشیم, ببینید تا مردم اعتماد نداشته باشند و هر روز نخ اتصال بیشتر از روز قبل گسسته می شه هر کاری کنی و هر جاییش رو بگیری از جای دیگه اش میزنه بیرون, نباید انتظار بیشتر از این داشت. ببخشید نمیتونم روشن صحبت کنم چون جاش اینجا نیست.
شما ببینید همین موش و گربه بازی که در میارن, انگار ملت سرکارن, اینا از این طرف اونا هم از اون طرف, تحریم, تحریم و تحریم, حالا این تحریم ها جریانشون چیه و اصلن به چه درد میخورن و یا ارزشش را داشت که خودش کلی بحث می طلبه.
و اما اولین و اصلی ترین قدم به نظر من دور انداختن تعصب در اصول کلی و اولیه است که خیلی زمینه ها رو برای پیشرفت باز می کنه و همه میتونن دست در دست هم بدن برای ایرانی آباد و آزاد, اما با این سیاستها داریم به لبه نزدیک میشیم.
راهکار بسیار زیاده و در کشور ما زمینه هاش بسیار مهیاست یعنی خیلی زود میتونه جون بگیره اما ...

همچون کوه استوار بمان، ... همچون رعد بتاز، ... هراسی به خود راه مده، ... تا بوده همین بوده ...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
03-28-2012, 10:18 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 03-28-2012 10:19 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #32
به نکته خوبی اشاره شد.متاسفانه این تعصب بیجا و احساسی عمل کردن در همه سطوح باعث شده است تا مشکلاتی ایجاد شود و گرنه جایگاه ایران و ایرانی با منطق قابل تثبیت است.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
03-29-2012, 12:25 AM
ارسال: #33
این اسمش تعصب نیست قد بودنه .حاضرن به خاطر یک سری عقاید یک سری رو حتی به کام مرگ بکشونن .
نتیجه بحث تا اینجا نشون میده که یک برنامه بلند مدت و هدف دار در جهت نابودی ایران داره ریخته میشه حواسها جمع باشه
شما اگه بشینی و حرفهای زده شده در بالا رو مثل پازل به هم بچسبونی می بینی که هدف نا بودی ایرانه . مردم ما هم نا خود آگاه با این هدف همسو شدن . یه روز بازی سکه روز بعد دلار . یارانه ، بنزین ، قبض و هزاران مساله دیگه که ما خیلی ساده از کنارش میگذریم اما دریایی از اهداف پشتشه

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
03-29-2012, 10:41 AM
ارسال: #34
متاسفانه روح منفی نگری در این تاپیک دوباره ایجاد شد . من فکر میکردم اعضا این سایت مثبت نگرتر از این حرفا باشن ...!!!

اگه دقت کنین تمام حرفایی که در چند پست بالا زده شد همه حرفای عامیانه است که توی کوچه و بازار زده میشه ...!!! من نمی دونم پس فرق کسی که میخاد متحول بشه و به قول خودش میلیاردر بشه با یه فرد عامی که فقط حرفای یه تعداد ا...زیسیونی که فقط مصالح شخصی و دنیوی رو میبینن در چی هستش ؟؟؟

ما نباید در صحبتها و عقایدمون فقط به مصالح دنیوی فکر کنیم و استدلال کنیم . بعضی از کارها و سیاستها هستند که شاید جنبه مالی نداشته باشن ولی از نظر معنوی به اندازه ای ارزش دارن که تا پای جون باید به پاش ایستاد .

درسته که باید اقتصاد کشور خیلی بهتر از این بشه و هیچ شکی در اون نیست اما باید اینو در نظر بگیریم که به چه قیمتی ...؟؟!! به قیمت فدا کردن ارزشها و اعتقادات !!!

همیشه اینو به خاطر داشته باشید که >>هیچ وقت هدف وسیله رو توجیه نمی کنه <<

و در آخر اینکه همیشه باید سعی کنیم که در صحبتها و اعمال و رفتارمون هر دو جنبه دنیا و آخرت رو در نظر بگیریم . این خیلی ابلهانه است که به خاطر 70-80 سال زندگی در این دنیا زندگی ابدی رو فنا کنیم ...!!! (مرگ با عزت بهتر از زندگی با ذلت )
03-29-2012, 11:08 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 03-29-2012 11:13 AM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #35
حسن جان
تصور میکنم آنچه گفته میشود دردل و واقع نگری است و هر کس طبق جهان بینی خود و از زاویه دید خود مسائل روز را میبیند و معنی آن به هیچ وجه منفی نگری نیست.
اما در مورد حرف های عامیانه! همه ما عام هستیم و مشکلات اقتصادی نیز مربوط به عام است من مخالف هستم که عامه حرف و عقاید نادرست میزنند و عده ای خاص باید حق صحبت و نقد داشته باشند یا ما باید خود را خاص بدانیم و مشکلات را بررسی نکنیم!
در پایان نیز باتوجه به برداشتی که از صحبت هایتان داشته ام("زندگی ابدی") اگر معنی ارزش و اعتقاد از نظر شما مسائل دینی باشد و تا جایی که در این تاپیک خوانده ام کسی صحبتی از زیرپا گذاشتن عقاید مذهبی نکرده است که اگر زده شود به هیچ وجه اجازه همراهی فرد در این انجمن داده نخواهد شد.
البته اگر برخلاف این باشد، باید بدانیم که مسائل اقتصادی و سیاسی همیشه قابل نقد کردن بوده و هستند و نمیتوان به مسائل اقتصادی و سیاسی برچسب مقدس زد وگرنه اگر ما تحمل نقد خود را نداشته باشیم ، دشمنان از این فرصت استفاده میکنند پس چه بهتر است که به حساب خود برسیم قبل از آنکه به حسابمان رسیدگی شود.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
03-29-2012, 12:03 PM
ارسال: #36
(03-29-2012 10:41 AM)hasan-f نوشته شده توسط:  متاسفانه روح منفی نگری در این تاپیک دوباره ایجاد شد . من فکر میکردم اعضا این سایت مثبت نگرتر از این حرفا باشن ...!!!

اگه دقت کنین تمام حرفایی که در چند پست بالا زده شد همه حرفای عامیانه است که توی کوچه و بازار زده میشه ...!!! من نمی دونم پس فرق کسی که میخاد متحول بشه و به قول خودش میلیاردر بشه با یه فرد عامی که فقط حرفای یه تعداد ا...زیسیونی که فقط مصالح شخصی و دنیوی رو میبینن در چی هستش ؟؟؟

ما نباید در صحبتها و عقایدمون فقط به مصالح دنیوی فکر کنیم و استدلال کنیم . بعضی از کارها و سیاستها هستند که شاید جنبه مالی نداشته باشن ولی از نظر معنوی به اندازه ای ارزش دارن که تا پای جون باید به پاش ایستاد .

درسته که باید اقتصاد کشور خیلی بهتر از این بشه و هیچ شکی در اون نیست اما باید اینو در نظر بگیریم که به چه قیمتی ...؟؟!! به قیمت فدا کردن ارزشها و اعتقادات !!!

همیشه اینو به خاطر داشته باشید که >>هیچ وقت هدف وسیله رو توجیه نمی کنه <<

و در آخر اینکه همیشه باید سعی کنیم که در صحبتها و اعمال و رفتارمون هر دو جنبه دنیا و آخرت رو در نظر بگیریم . این خیلی ابلهانه است که به خاطر 70-80 سال زندگی در این دنیا زندگی ابدی رو فنا کنیم ...!!! (مرگ با عزت بهتر از زندگی با ذلت )
در تاپیک های بالا ارزشی زیر سئوال نرفته . من فکر می کنم شما باید دیدتون رو عوض کنین . در ضمن عوام و به قول شما افراد کوچه بازار این ملت رو تشکیل می دن و مسئولین باید بدانند نوکر و خدمتگذار مردمند ، الان مسئولین مردم رو وظیفه گذار خود می داند و این باعث این همه مشکلات شده . نکنه شما هم خودتونو جزء خواص می دونید که مردم رو این چنین خطاب می کنید . یاد این سخن پیامبر بیفتین که فقر به کفر نزدیک . پس میشه نتیجه گرفت اقتصاد بد = فقر= کفر و من فکر نکنم جایی از ورود کافر به بهشت چیزی گفته شده باشه .
لطفاً بحث منحرف نشه
مرسی

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
03-29-2012, 12:56 PM
ارسال: #37
خب پس شروع میکنم :

اولا منظور از خواص شخص خاص یا گروه خاصی نیست بلکه هر شخصی که بتونه نظری بر مبنای مطالعات و تجربیات در مورد زمینه ای خاص ارائه کنه خواص نامیده میشه به هیچ وجه نباید عوام بودن رو نوعی توهین تلقی کنیم بلکه اصولا همه ما در اکثر زمینه ها عوام محسوب میشیم و تنها در زمینهای خاصی که اگر واقعا تخصص داشته باشیم جزو خواص در اون مورد خواهیم بود ( البته با توجه به صحبت شما من خودم رو به هیچ وجه جزو خواص نمی دونم و هنوز در هیچ زمینه ای صاحب تخصص نشدم ولی حداقل سعی میکنم در بعضی از زمینه ها خودم رو به متخصص ها نزدیک بکنم و اونها رو الگو قرار بدم ) این از مفهوم خواص بودن که باعث سوء تفاهم شده بود .
ببنید من نگفتم که عوام در اقتصاد تاثیری نداره بلکه به نظر من عوام از وضعیت موجود میتونه بازخورد بده ولی نمی تونه راهکاری ارائه بده بلکه این متخصص ها هستن که با استفاده از اون بازخور ها راهکار ارائه میدن (باز تاکید میکنم که متخصصها اشخاص خاصی نیستند که به صورت موروثی این وظیفه رو داشته باشن بلکه هر شخصی که اطلاعات کافی و تجربه داشته باشه میتونه متخصص باشه ) . برای روشنتر شدن قضیه من یه مثالی میزنم : بیمارانی که به دکتر مراجعه میکنن از وضعیت خودشون شرح حالی ارائه میدن اما ارائه راهکار درمان توسط دکتر صورت میگیره .

پس وقتی ما به قول خودمون میخواهیم به مسئولین کمک فکری کنیم نباید صحبتهای عوامانه رو دوباره تکرار کنیم بلکه باید نظرهای تخصصی و یا حداقل نظر افراد متخصص که جامع الشرایط هستن رو ارائه بدیم .

آقای کاظمی عزیز (که به نظر من شما متخصص هستید ) من نگفتم که عقایدی زیر پا گزاشته شده بلکه منظور من این بود که در ورای سیاستها (البته نه همشون ) برخی عقاید و ارزشها هم دخیل هستند که متاسفانه در تحلیلها نادیده گرفته میشن و فقط جنبه مادی و سود و زیان اونها مورد تحلیل قرار گرفته میشه و با دو دوتا چهارتا کردن گفته میشه که فلان سیاست غلط بوده و سودی برای ما نداشته . مسائل اقتصادی و سیاسی مقدس نیستند اما جدای از ارزشها هم نیستن ( سیاست ما عین دیانت ماست و دیانت ما عین سیاست ما ) اگه قرار بود مسائل اقتصادی جدای از مقدسات باشه که اون موقع حلال و حروم معنی نداشت ...!!!

همه اعمال ما دو جنبه عینی و باطنی داره و ما باید همیشه هر دو جنبه رو مراعات کنیم وگرنه دچار گمراهی خواهیم شد .

دوست من آقای دهقانی اگه صحبتهای من رو خوب مطالعه کنید میبینید که اتفاقا من بر اقتصاد خوب تاکید داشتم و اتفاقا من هم کاملا موافقم که باید فقر ریشه کن بشه وگرنه کفر بوجود میاد اما ما نباید دچار این اشتباهی بشیم که جوامع غربی و بعضا شرقی مرتکب شدن که خواستن با ایجاد کفر فقر رو از بین ببرن ...!!!
مثلا ما به یک فرد بیکار که فقیر هستش پیشنهاد بدیم که مش==روبات ال=کلی تولید کنه و بفروشه چون سود خوبی خواهد داشت . امکان داره هدف ما از این پیشنهاد از بین بردن فقر اون فرد و جلوگیری از کفر باشه اما عملا با پیشنهادمون زمینه سازی کفر گسترده تری رو مرتکب شدیم .
03-29-2012, 09:41 PM
ارسال: #38
دیدگاهها متفاوته . و باید نظرات همه رو شنید .
در حال حاضر(( دیانت ما عین سیاست ماست و سیاست ما عین دیانت ماست )) در حد یک شعار است . مگر بانکهای ما ربا نمی گیرند . تمام احکام دین عقلانی و بر مبنای منفعت عموم است است . حال سیاست های اجرایی در ایران چه مقدار عقلانی و عام المنفعه است . در دین عدالت مطرح است اما در سیاست فعلی ما فقط حرف آن مطرح است و در پشت پرده عکس آن (قضیه 3000 میلیارد نمونه عینی آن که دست برخی مسئولین در آن هویداست ). پس می توان نتیجه گرفت که این شعاری است که بعضی از مسئولین می دهند تا دهان مردم را ببندند و عوام فریبی کنند.
شما مثالی از مریض و دکتر زدین . شاید دکتر تشخیص اشتباه دهد . شاید دکتر قسم خود را از روی باد و هوا گفته و برایش سلامت مریض ارزشی نداشته باشد . ما از این دست مسئولین کم نداریم . بدون توجه به مریض (مردم) نسخه ای می پیچند و پول ویزیت خود را می گیرند . ما تو این تاپیک نظر می خواهیم حالا عوام باشه یا خواص هرکسی یه کمکی به این مسئولین بکنه و شاید هم مسئولین بفهمن مردم نادان نیستند و به اصطلاح با دسته کورها طرف نیستند .
ما اگه تو این تاپیک داریم حرفای کوچه بازاری می زنیم . داریم نظرات رو جمع می کنیم . تا شاید بشه یه تصمیم درست گرفت .یهآدم آگاه از مسایل عموم بهتر می تونه برای عموم تصمیم بگیره

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
03-29-2012, 10:06 PM
ارسال: #39
در مورد صحبتهای عوامانه, اتفاقن باید زد, میدونید چرا چون راهکار, اصلاح و بهبود شرایط از همین جا بر میخیزد,
در مورد اینکه نظرات تخصصی بدیم اول باید ببینیم کسی هست که بشنوه,
اما در مورد دیانت و سیاست, اینها الان در کنار هم دارن همدیگه رو ناز می کنن, که همین باعث شده تا همه چیز رنگ دیگر بگیرد و ضربه ای سخت به باورها بزند,
هر کسی هم مسئول رفتار و کردار خودشه, قانون برای همینه,
در هر جایی هم بسته به زمینه اش فعالیت می کنن, یعنی الان به ظاهر تو کشور ما م ش*ر و ب و مواد* م خ د ر هر دو نباید باشن, اما هر دو هستن, یعنی طرف میره دست ساز درست می کنه و به طرف قالب می کنه که نتیجه اش هزار عوارضی است که شاهدش هستیم و همچنین اعتیاد که شدیم جز اولین ها.

همچون کوه استوار بمان، ... همچون رعد بتاز، ... هراسی به خود راه مده، ... تا بوده همین بوده ...
03-29-2012, 10:21 PM
ارسال: #40
این که در کشور ما مشکلات زیادی هست همه قبول داریم و اینکه باز بعضی از مسئولین متاسفانه به منفعت خودشون فکر میکنن هم با درست هستش .
درسته که بیشتر مسائل در حد شعار مونده ولی آیا شما فکر میکنید که تنها یه عده خاصی مقصرند ...؟ 15 سال پیش آقای رئیس جمهور رو کی میشناخت ؟ ولی الان رئیس جمهور ایران هستن . من معتقدم عمل نکردن به شعار ها در فرهنگ ما رسوخ کرده و تنها به مسئولین محدود نمیشه . و همه ما در موقعیت خودم هم به شعرهایی که حتی برای خودمون هم میدیم عمل نمیکنیم چه برسه در حق دیگران انجام بدیم .
البته این رو هم باید در نظر بگیریم که کشور ما کمبود های بسیاری داره که در شروع کار مشخص نمیشه و شعارهایی داده میشه اما رفته رفته مشکلات خودشون نشون میده و عملا شعار ها زیاد عملی نمیشن . و صد البته نباید کارهای انجام گرفته هم نادیده گرفته بشه . ما نباید یادمون بره که زمانی حتی یک پیچ استاندارد هم نمیتونستیم تولید کنیم ویا حتی سیم خاردار هم وارد میکردیم ولی الان داریم موشک به فضا میفرستیم .
و یا اینکه ایران امسال از لحاظ سرعت رشد علمی رتبه نخست جهان رو بدست آورد
پس گفتن جمله هایی مانند (یک برنامه بلند مدت و هدف دار در جهت نابودی ایران داره ریخته میشه حواسها جمع باشه ) واقعا ظلم در حق کسانی است که در این کشور زحمت میکشن

به نظر من ایران در بهترین موقعیت برای پیشرفت قرار داره و هر کسی اگه کمر همت ببنده براحتی پله های ترقی رو پشت سر خواهد گذاشت . به امید روزی که بدبینیهامون رو کنار بگذاریم و به این جمله عمل کنیم : آدم های بزرگ عمل میکنند،آدم های کوچک انتقاد!
موضوع بسته شده است 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Rainbow تجربیات کارآفرین ها برای موفقیت در کسب و کار aliashraf94 7 1,939 03-14-2018 09:46 PM
آخرین ارسال: mttm
  پست سریع به ایران mahdi6940 1 538 06-21-2016 12:07 PM
آخرین ارسال: majidghaffari
  بررسی مشکلات خدمات پس از فروش چرخ خیاطی و لوازم تولید پوشاک درخواست برای ثبت نظر MaHdi-Z 0 610 12-08-2015 09:13 PM
آخرین ارسال: MaHdi-Z
  #کارافرینی به سبک ایرانی#برای بچه های انجمن ebrahim.ev 1 745 09-10-2015 11:03 PM
آخرین ارسال: Amiraliamirali
  پول درآوردن راحته ولی به چه قیمتی ؟ جبرئیل 4 1,228 04-30-2015 02:25 PM
آخرین ارسال: جبرئیل
  هشدار جدی برای جونان جویای کار! فریب nuheights را نخورید odise 9 3,710 05-10-2014 04:53 PM
آخرین ارسال: مهتاب
  تزلزل فکری... mohammadshamosi 4 945 10-17-2013 09:18 AM
آخرین ارسال: goldmen
  هفت نکته برای شروع یک سرمایه گذاری موفق karafarin 0 1,089 03-17-2013 08:08 PM
آخرین ارسال: karafarin
  برای شما دوست عزیزی که به تازگی عضو شده اید ... m-jalalvand 2 1,126 03-05-2013 12:34 PM
آخرین ارسال: m-jalalvand
  به نظرتون مرحله دوم هدفمندی یارانه ها چجوری اجرا بشه بهتره؟ somaye92 1 470 03-04-2013 02:16 PM
Star مشكلات امروز ايران نسبت به كشورهاي ديگر جهان چيست mardanblog 14 2,380 02-23-2013 06:08 PM
آخرین ارسال: saeed.abdollahi
  آیا نحوه استفاده از قانون جذب برای هر کس متفاوت است؟ صابری 12 3,775 02-12-2013 01:48 AM
آخرین ارسال: حمید سیدی زاده
  تا چه اندازه به مباحث تفکر مثبت اعتقاد دارید؟ jahanagahi 10 2,584 10-16-2012 02:47 PM
  آیا عوامل رسیدن به هدف راز است ؟ jahanagahi 22 3,201 10-16-2012 02:32 AM
آخرین ارسال: MohamadMJ
  ایراد به واردات nami 15 2,466 09-29-2012 01:46 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS