ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

خدمات عروسی
زمان کنونی: 09-25-2025, 10:12 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: toofan245
آخرین ارسال: sadeghy
پاسخ: 30
بازدید: 5610

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امیتازات : 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خدمات عروسی
12-17-2012, 02:49 PM
ارسال: #21
RE: خدمات عروسی
نه دوست عزیز غر زدن نیست. وقتی در یک استان فکرش رو بکن استان! میگن همچین موسسه ای نیست نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت
وقتی دوروبرت کسی نباشه راهنماییت کنه تنها راهش اینترنته که متاسفانه به جز کمک های بچه های این انجمن هیچ جای دیگه ای نمیشه اطلاعات گرفت.
مثلا این رو فهمیدم که واسه این کار تو تهران اتحادیه مخصوص هست که خب کار شما رو راحت میکنه اما چون تو تهران این موسسه ها زیادن باز این واسه شما بده و در شهر و استان ما نیست این هم بده چون معلوم نیست بین مردم جا بیفته یا نه.
در کل روند اداری خیلی مشکله و صبری رو میخواد که حضرت ایوب داشت...
تو هم منو ببخش که انقدر طولانی شد

خرید مانتو اداری
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-18-2012, 10:01 AM
ارسال: #22
(12-17-2012 01:13 PM)toofan245 نوشته شده توسط:  یعنی برم بجنورد؟ نمیدونم این سیستم های آنلاین به چه دردی میخورن

بستگي به خودت داره
اگر واقعا تصميمت رو گرفتي
يك سرميري يكي از استان هاي اطراف يك بخشنامه وشرايط قانوني كامل رو مياري ميدي بهشون بعنوان مشق شب تا كار توهم راه بيافته
يا ميري بجنورد واون ها دنبالش ميرين وكارت رو راه ميندازن

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
12-18-2012, 11:25 AM
ارسال: #23
نه همون بجنورد بهتره!! خیلی راهی نیست حدود یک ساعت میشه رفت!!!
فقط یه چیزی اونجا چیکار کنم؟ باز هم برم سراغ اداره ارشاد؟

خرید مانتو اداری
09-01-2013, 04:54 PM
ارسال: #24
(12-08-2012 04:31 PM)toofan245 نوشته شده توسط:  یکی از دوستان من میخواد دفتری اجاره کنه و خدمات عروسی راه اندازی کنه و از منم خواسته کمکش کنم تا با هم این کار رو انجام بدیم اما هیچ تجربه و دانشی نداره
میخواد چیکار کنه؟ یه جایی رو اجاره کنه بعد بره با تالار ها و فیلمبردار و آرایشگاه و ... صحبت کنه باهاشون قرارداد ببنده و بعد با تبلیغات مشتری جذب کنه
من که کلا نفهمیدمBlush اگه شما فهمیدین بگین که آیا این کار موفق میشه و آیا اصلا کار سودآوری هست؟ عروس و داماد میان باهاش قرارداد ببندن و تموم کارهای عروسی رو بهش واگذار کنن؟ یا اصلا تالارها و ... حاضر میشن قرارداد کاری بنویسن؟

طوفان...ایده جالبیه.....ولی از اونجایی که هر کاری زحمت و سختی های خاص خودش رو داره اگه بتونی از پسش بر بیای معرکه هست....یه چیزی...به گفته دوستان خودت تیمت رو انتخاب کن....خودت افراد کارکشته و مناسب رو انتخاب کن.....
با آرزوی موفقیت

×××××××هیچ وقت امید رو از کسی نگیر...شاید تنها چیزی باشه که داشته باشه ×××××××
×××××××××××××از تجربه دیگران استفاد کن، تا تو تجربه دیگران نشوی××××××××××××
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
09-01-2013, 05:54 PM
ارسال: #25
[quote='toofan245' pid='56850' dateline='1355739578']
نه دوست عزیز غر زدن نیست. وقتی در یک استان فکرش رو بکن استان! میگن همچین موسسه ای نیست نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت
وقتی دوروبرت کسی نباشه راهنماییت کنه تنها راهش اینترنته که متاسفانه به جز کمک های بچه های این انجمن هیچ جای دیگه ای نمیشه اطلاعات گرفت.
مثلا این رو فهمیدم که واسه این کار تو تهران اتحادیه مخصوص هست که خب کار شما رو راحت میکنه اما چون تو تهران این موسسه ها زیادن باز این واسه شما بده و در شهر و استان ما نیست این هم بده چون معلوم نیست بین مردم جا بیفته یا نه.
در کل روند اداری خیلی مشکله و صبری رو میخواد که حضرت ایوب داشت...
تو هم منو ببخش که انقدر طولانی شد
[/quote

درود بر شما دوست عزیز، کار خوبیه و فقط باید صبر داشته باشی تا جا بندازی این شغل رو. اول کار خیلی خسته به نظر میای. هیچ نگران نباش فقط با صبر و حوصله کاراتو پیگیری کن.
این کار جزء اون دسته از کارهایی هست که از طریق مشاغل خانگی میشه مجوزش رو گرفت. برای شروع یه سر برو اداره تعاون،رفاه و کار و راجع بهش پیگیری کن، چون این طرح در اونجا ثبت و تایید شده به عنوان مشاغل خانگی و حتما اطلاعات خوبی بهت میدن. بازم اگه سوالی در این زمینه داشتی من در خدمتتون هستم .

حتی در انتهای بن بست هم راه آسمان باز است پس پرواز را بیاموز چون زندگی نبرد لیاقت هاست و ایمان دارم لیاقت تو بهترینهاست.
09-01-2013, 06:10 PM
ارسال: #26
(12-08-2012 04:31 PM)toofan245 نوشته شده توسط:  یکی از دوستان من میخواد دفتری اجاره کنه و خدمات عروسی راه اندازی کنه و از منم خواسته کمکش کنم تا با هم این کار رو انجام بدیم اما هیچ تجربه و دانشی نداره
میخواد چیکار کنه؟ یه جایی رو اجاره کنه بعد بره با تالار ها و فیلمبردار و آرایشگاه و ... صحبت کنه باهاشون قرارداد ببنده و بعد با تبلیغات مشتری جذب کنه
من که کلا نفهمیدمBlush اگه شما فهمیدین بگین که آیا این کار موفق میشه و آیا اصلا کار سودآوری هست؟ عروس و داماد میان باهاش قرارداد ببندن و تموم کارهای عروسی رو بهش واگذار کنن؟ یا اصلا تالارها و ... حاضر میشن قرارداد کاری بنویسن؟

چرا حاضر نیستن، فقط باید خیلی قوی و دقیق عمل کنی ، در انتخاب همکارایی که قراره باهاشون کار کنی ،از تالارها و فیلمبردارا گرفته تا هر فردی که قراره باهاش در زمینه برگزاری مراسم همکاری داشته باشی. چون هرمراسم عروسی یکبار برگزار میشود و قابل تکرار نیست و این حساسیت موضوع را باید در نظر داشته باشید . انجام یک خدمات قوی و دقیق میتواند باعث جلب اعتماد مشتریان بیشتر و معرفی هر چه سریعتر شما دراین شغل شود.

حتی در انتهای بن بست هم راه آسمان باز است پس پرواز را بیاموز چون زندگی نبرد لیاقت هاست و ایمان دارم لیاقت تو بهترینهاست.
09-02-2013, 12:26 AM
ارسال: #27
راستی واسه این کار یک مجوز کافیه یا باید شرکت ثبت کرد؟

×××××××هیچ وقت امید رو از کسی نگیر...شاید تنها چیزی باشه که داشته باشه ×××××××
×××××××××××××از تجربه دیگران استفاد کن، تا تو تجربه دیگران نشوی××××××××××××
09-02-2013, 12:23 PM
ارسال: #28
با سلام

من یه نمونه این کار تو شاهین شهر اصفهان از نزدیک دیدم

یه شرکتی بود مجری جشنها و مراسم ها

از جشن تولد -نامزدی-عقد-عروسی-ترحیم-گردهمایی -همایش-هرچی فکرشو بکنی

ولی من دیگه وارد جزئیاتش نشدم

البته بگم این شرکت در یکی از خیابونای بالای شهر و مرفه نشین بود

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد

نگاهی به آیینه بیندازیدDodgyAngel
09-04-2013, 09:18 AM
ارسال: #29
آقا تو تهران بايد از كجا مجوزش رو گرفت؟

نمي توانيم با باقي ماندن در آنچه هستيم، به آنچه مي خواهيم برسيم

تغییر نام کاربری : آقامحسن ----- > محسن قلي زاده
06-20-2015, 12:08 PM
ارسال: #30
محسن قلی زاده اگر در همان جایی که هستید کاملا حضور داشته باشید کیفیت کارتان بالا می رود
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS