ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
تجسم خلاق زمان کنونی: 09-24-2025, 08:22 AM |
|||||||
|
تجسم خلاق
|
07-19-2011, 12:41 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-19-2011 01:29 AM، توسط 3ObHaN.)
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: تجسم خلاق
اقا روز دومی که دفترچه ی برنامه های روزانم رو درست کرده بودم و حدود 3-4 روز بعد ثبت نامم ، باید در مورد موضوعی با معاونت فرهنگی اموزش پرورش استان حرف میزدم ، هر دفعه میرفتم نبود ، خلاصه سومین یا چهارمین بارم بود ، داشتم پیاده میرفتم حدود 80-90 متری اموزش پرورش با خودمم گفتم اگه فلانی بود اسمم رو عوض میکنم ، یهو این سایت و این اموزش ها یادم اومد ، تازه این مطلب گرفتن مجوز اموزشگاه رانندگی جناب قربانیان رو خونده بودم ، چشمام رو بستم تصور کردم رفتم داخل ، یه نفر نشسته رو صندلی و اون شخصی هم که کار داشتم پشت میز نشسته بود و داشت با اون یکی حرف میزد ، تا من میرم داخل پا میشه و بهم دست میده ، دقیقا همونطور بود ، شخصی که تا به حال ندیده بودم پا بشه و دست بده ، پا شد و با من دست داد ، اگه اون لحظه داشتم از اعتماد به نفس میترکیدم !
تو این 3-4 هفته خیلی اینجور موارد برام پیش اومده ! من از سایت زیر ، نر افزار های صوتی و تصویری اقای حلت ، ازمندیان و جناب رابیز رو خریدم و همچنین دی وی دی اموزش تند خوانی و تقویت حافظه ی استاد سیدا . سایت ایرونی مارکت اگه بخواین لیست کامل بهتون میدم . اما متاسفانه کتاب های هیل و 2 کتاب رابینز و کتب مورفی و تجسم خلاق شاگتی رو پیدا نکردم . ![]() |
|||
07-19-2011, 09:54 AM
ارسال: #22
|
|||
|
|||
سبحان جان
می تونی از این آدرس بخری دقیقا من لینک قسمت فروشو برات گذاشتم. http://www.adinebook.com/gp/product/9645...86-8099292 آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
07-19-2011, 02:13 PM
ارسال: #23
|
|||
|
|||
سلام جناب گل محمدی !
خدا خیرتون بده ! خیلی سایت خوبی بود ! تجسم خلاق رو خریدم ! الان دارم دنبال بقیه کتب میگردم ! ![]() |
|||
07-19-2011, 03:19 PM
ارسال: #24
|
|||
|
|||
اقا من کتاب های که میخواستم رو ذخیره کردم تو سبد خریدم ، شما از این سایت خرید کردید ؟ چون من فقط از سایت هایی خرید میکنم که کالا رو تحویل میدن بعد پولو میگیرند ولی این سایت پرداخت انلاین داره !
![]() |
|||
07-19-2011, 03:40 PM
ارسال: #25
|
|||
|
|||
جمله بسیار زیبای سبحان جان در آخر مطلب خوبشان:
اون لحظه داشتم از اعتماد به نفس میترکیدم ! سبحان جان مطالبی که می نویسم نتیجه سالها تجربه و مطالعه و تحقیق است . من امروز 60سال و 4 ماه و 7 روزم شد. تصمیم دارم بقیه عمرم را صرف نوشتن و تعریف کردن خاطرات و تجربیاتم بکنم .اگر حتی یک نفر هم مطالعه کرد و نتیجه گرفت برای من کافی است. شوخی همراه با تمرین تجسم خلاق: امروز خیلی کار داشتم . بانک و بیمه و...ساعت 2 شد. تجسم کردم در جائی نشسته و دارم دیزی میخورم (عاشق دیزی هستم ![]() سلام بابا کجائی؟ پسرم بود. دارم میرم منزل. بابا ما , در ... نشسته و دیزی سفارش داده ایم.زود خودتو برسون. لبخندی زدم. ![]() ![]() ![]() خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
07-19-2011, 04:05 PM
ارسال: #26
|
|||
|
|||
جناب قربانیان ، میدونید تجربه های شما چقدر به من کمک کرده ؟ من به صراحت و با اعتماد به نفس کامل میتونم بگم 180 درجه با سبحان ماه پیش تفاوت دارم !
![]() |
|||
07-19-2011, 04:35 PM
ارسال: #27
|
|||
|
|||
سلام آقا سبحان من خودم تا حالا خرید نکردم . فقط نگاه می کنم و قیمتاشو در میارم میرم از انقلاب می خرم
راسی یه خبر خوش امیدوارم که خوشحال بشید یه کتاب فروشی پیدا کردم که تو هر کتاب بهم تا 30 درصد تخفیف میده. ما می تونیم یه سری کتابارو انتخاب کنیم و برای اونا بازاریابی کنیم و با سود خوبی بفروشیم. آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
07-19-2011, 05:01 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-19-2011 05:03 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #28
|
|||
|
|||
(07-19-2011 04:05 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: جناب قربانیان ، میدونید تجربه های شما چقدر به من کمک کرده ؟ من به صراحت و با اعتماد به نفس کامل میتونم بگم 180 درجه با سبحان ماه پیش تفاوت دارم ! خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری خدا را هزاران بار شکر. [quote='atreeeshgh' pid='2460' dateline='1311077122'] سلام آقا سبحان من خودم تا حالا خرید نکردم . فقط نگاه می کنم و قیمتاشو در میارم میرم از انقلاب می خرم راسی یه خبر خوش امیدوارم که خوشحال بشید یه کتاب فروشی پیدا کردم که تو هر کتاب بهم تا 30 درصد تخفیف میده. ما می تونیم یه سری کتابارو انتخاب کنیم و برای اونا بازاریابی کنیم و با سود خوبی بفروشیم. [/quote] مهدی جان ایده خوبی است. در جلسه حضوری حتما مطرح فرمائید. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
07-19-2011, 05:49 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-19-2011 05:50 PM، توسط 3ObHaN.)
ارسال: #29
|
|||
|
|||
تو تهران همه چیز گیر میاد !
اینجوری فایده نداره ، اسم کتاب ها و مترجماشون رو مینویسم میام تهران میخرم ! ایده ی خوبیه ، به درد فروشگاه هم میخوره ! ![]() |
|||
07-19-2011, 06:55 PM
ارسال: #30
|
|||
|
|||
آقا مهدی واقعا بهتون غبطه میخورم
عجب پشتکاری دارید ماشااله آقای قربانیان همچنان مطالب مفیدتان را دنبال می کنم و بسیار انرژی میگیرم ممنون ممنون ممنون اینکه جهان به کجا می رود نباید زیاد برایتان اهمیت داشته باشد بلکه آنچه مهم است این است که شما چه می خواهید و کجا می روید. |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
خلاصه کتاب تجسم خلاق. شاکتی گواین | jahanagahi | 3 | 11,493 |
12-11-2016 12:56 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
کتاب "مقدمه ای بر نگارش خلاق" | choshop | 2 | 1,211 |
03-19-2015 08:21 PM آخرین ارسال: choshop |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان