ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نظرسنجی: از روزی که عضو انجمن شده ام :
محیط انجمن برایم جذاب تر شده است
محیط انجمن کمتر برایم جذاب است
[نمایش نتایج]

رفراندوم ...
زمان کنونی: 09-26-2025, 01:36 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: azim
آخرین ارسال: ناصر صادقی
پاسخ: 35
بازدید: 6503

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 2.92
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رفراندوم ...
02-27-2012, 07:02 AM
ارسال: #21
RE: رفراندوم ...
درود بیکران....
چون مدت زیادی نیست که تو انجمن عضو شدم نمی خواستم نظری در این مورد بدم اما خوندن صحبتهای دوست عزیزم جناب نصیری منو مجاب کرد که نظرمو بدم ....

من با خیلی از صحبتهای آقای نصیری موافقم و پیشنهاد ایشون هم واقعا جای تامل داره ...
مزایا و محاسن این انجمن بر هیچ کس پوشیده نیست و من همیشه بخاطر این فکر بکر از مهندس کاظمی تشکر کرده و میکنم و به خاطر احترام به ایشون کلاهمو از سرم برمیدارم ....
اما در یکی 2 تا تایپیک بخاطر مشاهده بعضی مسائل و روند جاری انتقاد کردم و سعی هم کردم به اندازه فهمم راهکار ارائه بدم...

من با حرف جناب نصیری که فرمودن باید بصورت یک مجموعه حرفه ایی (بعضی از) افراد رو به سمت موفقیت هل بدیم کاملا موافقم و همین بحث رو در جای دیگر مطرح کردم و دیدم نظرات ارائه شده خیلی منو قانع نکرد ....
البته آقای نصیری راهکار جالبی در راستای چگونه هل دادن هم مطرح کردن که از نظر من جالبه و میشه ازش استفاده کرد ویا با کمی تصحیح انجامش داد

باور بفرمائید اگه میخوایم بیشتر صاحب ایده ها دنبال ایدشون برن موانع رو باید کمتر کنیم که این موانع میتونه مادی یا معنوی باشه .... چه بخوایم قبول کنیم چه نخوایم بعضی از افراد برای انجام ایده نیاز به هل دادن دارن و با بکار بردن جملاتی از قبیل باید از یه جا شروع کرد و ....که البته به خودیه خود زیباست اما متاسفانه در بعضی از افراد این جملات صرفا قصاره و کمکه آنچنانی نمیکنه ...همه افراد آبراهام لینکن یا .... نیستن (که ای کاش میبودن) که از هیچ همه چیز بسازن .
بعضیا بدلیل عدم اعتماد به نفس یا ... قدرت برداشتن گام اول رو ندارن و و ظیفه بزرگترهاست که دستشو بگیرن .دستگیری این افراد هم راه داره که یکی از روشها رو آقای نصیری مثال زدن که نمونه خوبیه و صرفا بازگو کردن این جمله که قدم اول رو بردار شاید دوای درد همه کس نباشه و افاقه نکنه ...

مثال داداش بزرگ من که تو خانوادمون معروفه که وارد هر کاری که پیشنهاد شه مقاومت میکنه و ساز مخالف میزنه اما اگه با هر ترفندی وارد کار شه واقعا تن به اون کار میده و به قولی اون کار رو میخوره ...پس بعضی اوقات نیازه که برای گام اول بعضی از افراد هل داده شن و یه آقا بالاسر داشته باشن

چطور بعضی از دوستان ایده هاشونو عملی کردن ؟
اگه نظر من بخواین اولین عامل کسب اطلاعات کامل و تخصصی(که خیلی مسائل رو شامل میشه ) و میل خواستن و قدم اول رو برداشتن
اگه آقایان گل محمدی و صادقی و نصیری امروزه میبینیم شروع کردن دلیل اولش (از نظر من) اینه که در حیطه ایی گام برداشتن و ایده ایی رو دنبال کردن که اطلاعات تخصصی اون ایده رو داشتن (کسب تحصیلات عالیه) و صد البته حمایتهای معنوی دوستان باعث شد قدم اول رو بردارن (کما اینکه تو صحبتهای خودشون به این نکته اشاره داشتن)

من بعید میدونم که به غیر از 3 نفر مذکور فرد دیگری تا اینجا استارت زده باشه واین میتونه یه نکته منفی برای افرادی میشه که قدمت زیادی تو انجمن دارن و تعداد پستها و لایکهاشون سر به فلک کشیده و در کامنتاشون از ادبیات آنچنانی استفاده میکنن و صرفا اندرز میدن اما تو بوته عمل اون قدم اول رو که به همه توصییه میکنن خودشون بر نداشتن !
البته بحث زحمتکشانی که وجود و حضورشون قوت قلبی برای همه ماست کاملا جداست
(تمامی صحبتهای گفته شده صرفا نظر شخصی من بود)

چه بهتر که آدم تنشو بفروشه ولی مغزشو به جانی نفروشه ....

maradona =======> Fery Farrokhzad
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
02-27-2012, 11:45 AM
ارسال: #22
آقاي مارادونا اين جمله پاراگراف آخرتون كم لطفي در حق دوستان بود. درسته كه اعضاي كمي به اجراي ايده هاشون پرداختند اما تعدادشون از اين 3 نفر كه شما فرموديد بعيده بيشتره.
شما براي اينچنين نتيجه گيري تمام اپيك ها را بگرديد. شايد تعداد ايده هاي اجرا شده 20 نفر باشد و اين 20 نفر نسبت به 3700 كم باشد كه شما به دليل تازه ورود بودن فقط همين 3 نفر را ديديد.

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
02-27-2012, 04:43 PM
ارسال: #23
بنده با اینکه شاید 10 روز از ثبت نامم تو انجمن نگذره اما بیش از 90% از تایپیکها و مطالب این انجمن رو مطالعه کردم و استناد میکنم به تایپیک "ما شروع کردیم! شما چطور؟" که فقط 3 نفر از دوستان ایده های انجام شده شان را قید فرمودن .
اگه به زعم شما 20 نفر استارت زدن خوب خوشحال میشم تایپیک مورد نظر رو به من تازه وارد نشون بدین تا با افرادی که عملشون حرف میزنه بیشتر آشنا شم و به یه سری نتیجه گیری در مورد نحوه عملکرد و زمینه تخصص و ... این دوستان دست پیدا کنم

02-27-2012, 05:00 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-27-2012 07:17 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #24
زير انجمن ما شروع كرديم تازه راه اندازي شده و دوستان تازه دارند توي اون مطلب مي نويسند.
اگر 90% را مطالعه كرديد حتما به مطالب زير برخورديد ولي شايد با دقت به اجراي ايده هاي دوستان توجه نكرديد. به طور مثال:
مهتاب جان در بخش ميلياردرهاي دانشمند سي دي جي 5 كارشناسي ارشد را به اتمام رسوندند و به بازار عرضه كردند و گروه خودشون را از بچه هاي انجمن تشكيل دادند.
آقاي دهقاني در حال کار بر روی كرم كمپست هستند.
آقا مهدي و آقا ناصر كارگاه چاپشون را راه انداختند.
آقاي نصيري هم ميگ ميگشون را بازگشايي كردند.
آقا امین نمایندگی بیمه در خوزستان براه انداختند.
آقای گلدمن چند کار جالب با ایده های خوب ایشان!
علي آقا انجمن تبديل كارخانه فكر به ثروتشون را راه اندازي كردند
آقا مرتضي نرم افزار سي آر ام را تا حدودي اجرايي كردند.
ملينا بسته هاي كار خانگيش را درست كرد و شروع به فروش كرد.
آقاي پور قوامي پروژه آب معدنيشون را به ثبت اختراعات رسوندند و در پي گرفتن مكان هستند.
آقا ياشار توليد دستمال آشپزخانه را به اتمام رسوند
من خودم ايده كيف موفقيتم را اجرا كردم.
آقاي دلشاد فروشگاه اينترنتي كالاهاي صوتيشون را راه اندازي كردند
آقاي قربانيان شروع به ساخت ويلا كردند.
آقا سبحان در پي ثبت برند و واردات لباس هستند.
آقاي پولكي شروع به نوشتن كتاب مورد نظرشان كردند و انشاله به زودي چاپ خواهد شد.
و....
موارد زياد ديگري هستند كه به دليل نبود وقت بيان نكردم
دوست گرامي با ديد بازتري به نطالب بنگرديد و زود قضاوت نكنيد. قبول دارم كه اين حدود 20 نفر از 3700 تعداد كمي ست ولي نبايد نسبت به آن هم كم لطفي كرد.

من ازدرون تو حرف میزنم
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
02-27-2012, 07:02 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-27-2012 07:03 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #25
دوستان توجه فرمائید:
به غیر از عزیزانی که خانم استاد MARYAR عزیزاشاره فرمودند افراد دیگری هم حرکتهای خود را با استفاده از ایده های انجمن پیاده کردند که بعلت کم لطفی در انجمن مطرح نشده است.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
02-27-2012, 07:16 PM
ارسال: #26
ممنون از توضیحاتی که معاونت انجمن و جناب قربانیان عزیز اشاره کردند اما باز باید اشاره کنم که انجام کار عملی اعضا بستگی به همت خودشان دارد و این انجمن وظیفه خود نمی داند که با جبر و زور کسانی را به عمل وادار کند و اگر کسی هم کاری عمل انجام نمی داد به هیچ وجه اهداف انجمن زیر سوال نمیرفت و هدف اصلی انجمن آموزش است همان طور که نسخه پیچیدن کار این انجمن نیست و نخواهد بود!
با کار عملی اعضا نشان می دهند که با همت خود به حرف هایشان پایبند هستند و همت کافی دارند.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

02-27-2012, 09:10 PM
ارسال: #27
ممنون بابت درج اقدامات عملی این دوستان ...
من به خیلی از تایپیکهای ایجاد شده در مورد افراد فوق الذکر مراجعه کردم و تبادل نظرها رو مطالعه کردم اما بغیر از جناب گل محمدی و ناصر خان و آقای نصیری هیچ کدوم از دوستان از عملی و نهایی شدن ایده هاشون در جای خودش ( تایپیک "ما شروع کردیم! شما چطور؟" ) حرفی به میان نیاوردن و این نقیصه از کم لطفی دوستان هست نه من

خدمت سرورم جناب کاظمی هم عرض کنم که ای کاش قید میکردین هدف اصلی انجمن آموزش موثر هست نه صرفا آموزش دادن . پیگیری و دستگیری (بعضی از )ایده ها و ایده سازان جزء آموزش موثر هست .

(نقل به مضمون )" اما اگر کسی هم کاری عملی انجام نمی داد به هیچ وجه اهداف انجمن زیر سوال نمیرفت" من با این جمله موافق نیستم خوب اگه کسی با توجه به آموزشهای داده شده قدمی برنداره قطعا مشکل از آموزش داده شده است و وجه آموزش دهنده هم زیر سوال میره...
اگه واقعا به معنای واقعی کلمه هدف رشد و تعالی افراد ایده پرداز هست مقوله تعهد و پیگیری باید ضمیمه آموزش شود و البته تعهد و پیگیری با جبر و زور بسیار تفاوت داره .
اما اگر بحث صرفا آموزش (نه آموزش موثر) هست حرفی نیست ....

02-27-2012, 09:33 PM
ارسال: #28
دوست خوبم به نکته خوبی اشاره کردید
خوشبختانه کیفیت آموزش ها و زحمت دوستانی که تجربیات را در اختیار قرار میدهند خوب است اما موضوعی مهم تر از آموزش ، تلاش عزیزان برای شروع است.
آموزش ها بسیار موثر است که اگر نبود این دوستان نیز شروع نمیکردند اما این عادت به لقمه آماده بسیار دوستان را عقب می اندازد.
باور کنید در هفته بارها با ما تماس میگیرند و یک نسخه فقط می خواهند و حتی در مقالات منتشر شده در نشریات و همایش های انجمن بارها این موضوع را تذکر داده ام!
و از آن بدتر استفاده کننده های صرف هستند، دوستانی که فقط میخوانند و استفاده میکنند و دریغ از یک نظر یا تشکر.
برای مثال ماهنامه انجمن ، که هزاران بار در هر شماره در سایت انجمن و سایت های دیگر دانلود می شود اما دریغ از یک مقاله کوچک از عزیزان!
بماند که عزیزانی از انجمن کارعملی را شروع کرده اند و بنده با واسطه هایی خبردار شدم اما اصلا دریغ می کنند از عنوان کردن ، گویا ما چشم داشتی به دسترنج آنها داریم!!! که اگر داشتیم این همه کار رایگان بی معنی بود!

ممنون دوست خوبم که باعث شدید موضوعاتی را توضیح دهم!

موفق باشید

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

02-27-2012, 09:43 PM
ارسال: #29
دوست گرامي باز هم با حرف شما مخالفم.
در برترين و مشهورترين دانشگاه ها كه با هدف آموزش موثر برپا شده اند، خيچ تعهد و الزامي براي مشغول شدن فرد در حرفه اي كه ياد گرفتند نداره. اين يعني ماهي دادن به فرد و از هر نظر اشتباهه
با آموزش صحيح و مستمر اعضا براي شروع ايده آماده مي شن. و در واقع ماهي گيري به آنها ياد داده مي شه حالا يه بخشي به اسم جنم و تعهد به خود و افكار خود در هر فرد هست كه بايد در شروع كار همراهيش كنه
البته شايان ذكر است كه مديران سايت در صورت درخواست افراد و توان با آنها در مسير اجراي ايده هاشون به صورت خصوصي ديدارهايي داشتيم و خواهيم داشت و از نوشتن طرح و گرفتن مجوز تا .... آنها را همراهي مي كنيم.

من ازدرون تو حرف میزنم
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
02-27-2012, 09:49 PM
ارسال: #30
ممنون از همه دوستانیکه به فکر این هستن که هم وطنانشون روز به روز پیشرفت کنن
از دوست عزیز با نام کاربری مارادونا گرفته تا آقای کاظمی و همه دوستان.
درسته که تمام هم و غممون اینه که دوستانمون یه قدم ورداریم اما من وقتی یه کم فکر کردم دیدم حداق کاری که میتونم انجام بدم اول از خودم شروع کنم و بعد
از دیگران بخوام که شروع کنن.تا خودم شروع نکنم و بعد بیام بگم شما شروع کنید بی معنیه این حرف.
پس به نظرم دوستانیکه هم و غمشون افزایش کار عملی انجمن هستش به نظرم بهترین راهکار اینه که از خودشون شروع کنن.
تو اگر شروع کنی من اگر شروع کنم ما نیز شروع کرده ایم قطعا.
میگ میگ

هفه به هفته داره آماده میشه.هر روز بیشتر از دیروز واسش ذوق دارم......تا چند هفته دیگه.....
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS