ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

روزانــــــــــه !!
زمان کنونی: 09-24-2025, 02:36 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان
نویسنده: مهدی 1
آخرین ارسال: ArefehB
پاسخ: 237
بازدید: 35369

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 43 رأی - میانگین امیتازات : 2.84
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روزانــــــــــه !!
11-14-2013, 01:17 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-14-2013 03:48 PM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #221
RE: روزانــــــــــه !!
نمی دونم من مشکل دارم یا مردم

طرف را می شناسم کارگره ، شکم زن و بچه اش را زوری سیر می کنه ، هزار تا مشکل ریز و درشت داره ، از دوماه قبل فکر نهار نذری ظهر عاشوراست ، از شکم زن و بچه اش می زنه تا سور و سات جفت جور بشه .ازون طرف اون یکی ماشین 70 میلیونی سواره ، صندوق عقبش ده تا قابلمه گذاشته ، می ره می ایسته تو صف نذزری همین بنده خدا ، مثل نخورده ها می پره تو صف ، هل می ده ، داد می زنه ، حرف هم که می زنی ، می گه مال امام حسینه !!!

طرف را می شناسم ، 1 ریال حلال تو عمرش درنیاورده ، همه زندگیش را با دروغ و زد و بند و مال مردم خوری جمع کرده ، از روز اول محرم سیاه می پوشه تو مسجد حاجی حاجی را بستن بهش ، به خاطر چی ، برای اینکه دو تا گوسفند داده با ده تا گونی برنج ، حرف هم که می زنی ، می گن خودش می دونه و خدای خودش

می گم مادر من ، خونه فلانی نمی خواد بری روضه ، طرف را من می شناسم این کار نکرده تو دنیا نزاشته ، می گه من برا امام حسین می رم ، چی کار دارم به این !!

اون یکی به احترام محرم ده روز دزدی نمی ره و عرق نمی خوره ، طرف سرکوفتش را به ما می زنه ، می گه فلانی هم این ده روز را دزدی نمی ره ، تو تا بوق سگ می ری سر کار !

سرتاسر سال موقع چایی خوردن و استراحت های بین کار ، چپ و راست داره از شیرین کاریهاش که با زن و دختر مردم کرده حرف می زنه ، یا از زد و بندش با بچه های پاسگاه و بیرون اوردن خلافکارها و مجرم ها بدون طی مراحل قانونی از پاسگاه و پلیس راه تعریف می کنه ، محرم نشده مشکی می پوشه و تازه میاد به هایده ای که تو هدفون من موقع حمالی داره پخش می شه گیر می ده

بالا بریم ، پایین بیایم اخرش پستانداریم و گله ای زندگی کردن جز غرایضمونه. آخرش آدم خوبه اونهان و آدم بده ماها

به امید روزی که سردمداران حکومتمون بخواهن که مردم بفهمن

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
11-14-2013, 01:40 PM
ارسال: #222
(11-14-2013 01:17 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  نمی دونم من مشکل دارم یا مردم

طرف را می شناسم کارگره ، شکم زن و بچه اش را زوری سیر می کنه ، هزار تا مشکل ریز و درشت داره ، از دوماه قبل فکر نهار نذری ظهر عاشوراست ، از شکم زن و بچه اش می زنه تا سور و سات جفت جور بشه .ازون طرف اون یکی ماشین 70 میلیونی سواره ، صندوق عقبش ده تا قابلمه گذاشته ، هر جا می رسه ، مثل نخورده ها می پره تو صف ، هل می ده ، داد می زنه ، حرف هم که می زنی ، می گه مال امام حسینه !!!

طرف را می شناسم ، 1 ریال حلال تو عمرش درنیاورده ، همه زندگیش را با دروغ و زد و بند و مال مردم خوری جمع کرده ، از روز اول محرم سیاه می پوشه تو مسجد حاجی حاجی را بستن بهش ، به خاطر چی ، برای اینکه دو تا گوسفند داده با ده تا گونی برنج ، حرف هم که می زنی ، می گن خودش می دونه و خدای خودش

می گم مادر من ، خونه فلانی نمی خواد بری روضه ، طرف را من می شناسم این کار نکرده تو دنیا نزاشته ، می گه من برا امام حسین می رم ، چی کار دارم به این !!

اون یکی به احترام محرم ده روز دزدی نمی ره و عرق نمی خوره ، طرف سرکوفتش را به ما می زنه ، می گه فلانی هم این ده روز را دزدی نمی ره ، تو تا بوق سگ می ری سر کار !

سرتاسر سال موقع چایی خوردن و استراحت های بین کار ، چپ و راست داره از شیرین کاریهاش که با زن و دختر مردم کرده حرف می زنه ، یا از زد و بندش با بچه های پاسگاه و بیرون اوردن خلافکارها و مجرم ها بدون طی مراحل قانونی از پاسگاه و پلیس راه تعریف می کنه ، محرم نشده مشکی می پوشه و تازه میاد به هایده ای که تو هدفون من موقع حمالی داره پخش می شه گیر می ده

بالا بریم ، پایین بیایم اخرش پستانداریم و گله ای زندگی کردن جز غرایضمونه. آخرش آدم خوبه اونهان و آدم بده ماها

سلام داداش گلم

همه اینا رو کم و بیش همه ما دیدیم

ولی نظر من اینه که ما راه خودمون رو بریم و هر کاری فکر میکنیم درسته انجام بدیم.خود "آقا "همه اینا را می بینه

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد

نگاهی به آیینه بیندازیدDodgyAngel
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
11-14-2013, 08:42 PM
ارسال: #223
(11-14-2013 01:40 PM)محمد رضوانی نوشته شده توسط:  
(11-14-2013 01:17 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  نمی دونم من مشکل دارم یا مردم

طرف را می شناسم کارگره ، شکم زن و بچه اش را زوری سیر می کنه ، هزار تا مشکل ریز و درشت داره ، از دوماه قبل فکر نهار نذری ظهر عاشوراست ، از شکم زن و بچه اش می زنه تا سور و سات جفت جور بشه .ازون طرف اون یکی ماشین 70 میلیونی سواره ، صندوق عقبش ده تا قابلمه گذاشته ، هر جا می رسه ، مثل نخورده ها می پره تو صف ، هل می ده ، داد می زنه ، حرف هم که می زنی ، می گه مال امام حسینه !!!

سلام داداش گلم

همه اینا رو کم و بیش همه ما دیدیم

ولی نظر من اینه که ما راه خودمون رو بریم و هر کاری فکر میکنیم درسته انجام بدیم.خود "آقا "همه اینا را می بینه

آقای رضوانی! البته امر به معروف و نهی از منکر هم باید بشه.
آقا مهدی من هم همین مشکل رو با مادر و پدر و خونواده دارم تا میگی فلانی اینطوره و اونطوره میگن نگو میگی آخه عزیزم این داره منکر علنی انجام میده دل مردم رو میسوزونه حق و مال مردم رو میخوره این رو نگیم؟ولی غیبت اونی که یه گناهی رو تو خفا انجام داده ولی با ایمان هست و حق کسی رو نخورده و حلال خور هست(حلال خوری مهمترین مصداق اندازه گیری اعمال انسان ها)بلا مانعه؟
ان شاء الله که خدا هممون رو به راه راست هدایت کنه و ببخشه.
11-14-2013, 09:14 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-14-2013 09:18 PM، توسط pedii.)
ارسال: #224
سلام ...

حالم خوب نبود ...رفتیم بیرون دوری بزنیم....یارو زد درب ماشین را داغون کرد...باید به حسم

احترام می گذاشتم بیرون نمیرفتم Huh
باز سلام...

الان ساعت 20:18

صدای عجیب داره میآید...بله به سلامتی می خواهد باران بیاید...

بندرعباس ... برم تا برق نرفته

نه خیالتان راحت نمی ترسم با اینکه تنها هستم 10_003
11-15-2013, 12:20 AM
ارسال: #225
سلام به همشهری عزیز
خدا لطفشو شامل شهرمون کرده
چه هوای خوبی گرفته
درسته بارون نیومد و گرد و خاک مختصری توی هوا بود
ولی هوا دلنشین بود
شام غریبان زیبایی بود
حس و حال این روزا در صورت غم بار بودنش بسیار عالیه
یه روز عالی طی شد
خدایا شکرت

[تصویر: Fela_Want_omre_geran_blogfa_jpg.jpg]

انسان های بی هدف مجبورند برای انسانهای هدف دار تا آخر عمر کار کنند
11-15-2013, 12:49 AM
ارسال: #226
این تاسوعا و عاشورا با آقای مدیر به هیئت ها و دسته های سینه زنی زیادی تو تهران رفتیم و خیلی خوب بود و تصمیم گرفتیم هر سال چند هیئت و مراسم هاش را ببینیم و فیلم بگیریم

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
11-16-2013, 12:24 AM
ارسال: #227
روزانه ی امروز هم بسیار عالی بود
اتفاقات دوست داشتنی
دیداری با اقوام و دور هم نشینی بسیار زیبا و دوست داشتنی
امروز فوق العاده بود
فردا روز بهتری در پیشه
فردا شروع میشه آموزش دیدن های من راجع به علم "بازاریابی و فن بیان قوی"
پیش به سوی فردایی بهتر و پر بار تر از امروز...

[تصویر: Fela_Want_omre_geran_blogfa_jpg.jpg]

انسان های بی هدف مجبورند برای انسانهای هدف دار تا آخر عمر کار کنند
11-16-2013, 07:05 AM
ارسال: #228
یک ساعتی میشه امروز رو آغاز کردم ! تو این یه ساعت sms های بسته های پیامکی رو واسه ارسال های امروز و فردا ثبت کردم. بعدش یه قدم کوچک برای رسیدن به یکی از هدف هام برداشتم که اگر هر روز همین قدم های کوچک رو ادامه بدم فکر میکنم تا 15 آذر به این هدفم برسم. حدود 15 دقیقه سکوت و مرقبه کردم و بعد اومدم انجمن و چند تا از تاپیک ها رو خوندم
همیشه بعد از اون چند تا کار که بالا نوشتم ، اومدن به انجمن جزو برنامه های اولویت دارمه که معمولا کار سوم یا چهارم در هر روز میشه

دانلود PDF شیوه مطالعه زبان انگلیسی در منزل

Zabania.ir/learning-tech
11-19-2013, 10:05 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-19-2013 10:06 PM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #229
[تصویر: 0878c5b5dba278931.jpg]

روز توالت مبارک باد 35

در تقویم‌های جهانی روز ۱۹ نوامبر به عنوان روز"توالت" تعیین شده است. یک سوم مردم جهان به توالت تمیز دسترسی ندارند. این توالت در آلاسکا دارای چشم‌اندازی بی‌نظیر است، اما توالت‌هایی در دیگر نقاط جهان وجود دارند که بدون امکانات بهداشتی، آب، برق و فاضلاب هستند.

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
12-20-2013, 12:48 PM
ارسال: #230
حاج مهدی صندوق پستیت پر شده ! خالیش کن دادا!

ارتباط با من
HeartHeart
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS