ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

خانه حیوانات
زمان کنونی: 09-28-2025, 03:47 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: afshin67
آخرین ارسال: afshin67
پاسخ: 27
بازدید: 7082

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امیتازات : 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خانه حیوانات
07-22-2013, 10:24 PM
ارسال: #11
RE: خانه حیوانات
میز و صندلیهای سبک قدیمی و هنری
کتابخونه کوچیک و خیلی چیزای دیگه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
07-23-2013, 09:59 AM
ارسال: #12
(07-22-2013 10:24 PM)90_eh3an نوشته شده توسط:  میز و صندلیهای سبک قدیمی و هنری
درسته ولی برای ساخت اونا باید ابزار داشته باشم که اگه بخوام دست دوم خوب بخرم
6 تومن سرمایه میخواد که متاسفانه ندارم
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
07-23-2013, 08:56 PM
ارسال: #13
(07-23-2013 09:59 AM)afshin67 نوشته شده توسط:  
(07-22-2013 10:24 PM)90_eh3an نوشته شده توسط:  میز و صندلیهای سبک قدیمی و هنری
درسته ولی برای ساخت اونا باید ابزار داشته باشم که اگه بخوام دست دوم خوب بخرم
6 تومن سرمایه میخواد که متاسفانه ندارم

میشه با کارگاههای نجاری شهرتون صحبت کنی و بعد از تعطیلی کار از وسایلون استفاده کنی

کار نشد نداره

ایده پرسود سرمایه گذاری بدید- در 50 درصد سود شریک باشد:

forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=14856
07-23-2013, 09:27 PM
ارسال: #14
از کارتون خیلی خوشم اومد. یک پیشنهاد حالا که شما می گی از این بهتر و قشنگر هم می تونی بسازی یعنی چقدر بهتر؟ به نظرم رسید عکسها رو پرینت کنم و به دست چند نفر که کارشون به حیوانات مربوطه برسونم. فقط قیمت هم می خوام. من ساکن تهران هستم اگر عکسی از کار بهتر داشته باشید که عالی می شه برام ایمیل کنید و قیمت هم حتما بگید. براتون شروع می کنم بگردم و می گم کجا میخوان. درخصوص قیمت لطفا قیمت پائین ارائه بدین طبق گفته دوست عزیزمون فروش بالا بره. متشکرم و امیدوارم هنرمندی مثل شما به زودی کارش بگیره.
07-23-2013, 10:08 PM
ارسال: #15
(07-23-2013 09:27 PM)mrs.abbasi نوشته شده توسط:  از کارتون خیلی خوشم اومد. یک پیشنهاد حالا که شما می گی از این بهتر و قشنگر هم می تونی بسازی یعنی چقدر بهتر؟ به نظرم رسید عکسها رو پرینت کنم و به دست چند نفر که کارشون به حیوانات مربوطه برسونم. فقط قیمت هم می خوام. من ساکن تهران هستم اگر عکسی از کار بهتر داشته باشید که عالی می شه برام ایمیل کنید و قیمت هم حتما بگید. براتون شروع می کنم بگردم و می گم کجا میخوان. درخصوص قیمت لطفا قیمت پائین ارائه بدین طبق گفته دوست عزیزمون فروش بالا بره. متشکرم و امیدوارم هنرمندی مثل شما به زودی کارش بگیره.

کارتون خیلی ستودنیه ...
افتخار می کنم که در جوار شما دوستان هستم

ایده پرسود سرمایه گذاری بدید- در 50 درصد سود شریک باشد:

forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=14856
07-24-2013, 02:41 AM
ارسال: #16
سلام افشين عزيز
ابتدا عذرخواهي ميكنم بابت تاخير در ارسال نظر

ببيند قبلا هم به شما گفتم
شما كار رو بلد هستيد اما متاسفانه به روز نيستيد.همينم هم باعث شكست خوردن شما ميشه
ابتدا بذار برات مثال بزنم. شما اين لانه سگ رو ساختيد ولي از بي هنري يا خستگي يا هرچيز ديگه يك رنگ به اون نزديد.
حالا شايد شما از اون شور و اشتياقي كه داشتيد خيلي سريع تصوير رو گرفتيد و قرار داديد ولي در هر صورت ابتدا به موارد مهم تر توجه كنيد.

لانه سگ قشنگه اما ميدوني مثل چي شده؟؟
مثل يك ساختماني كه تازه اسكلت بندي و ديوار چيني اون تمام شده ولي هيچ نمايي نداره.

پس خودت ديگر تا اخر مطلب رو بايد بري.
قبلا گفتم كه از طرح هاي شيك و زيبا و به روز استفاده كن .براي طرح ها هم ميتوني از همين نت كه منبع جامعي هم هست استفاده كني.

مورد ديگر. اگر كار با نرم افزاز هاي نقشه كشي ابزار اين موارد را بلد نيستيد توصيه ميكنم ياد بگيريد. بطور مثال الان ميتونسيد تصوير كامپيوتري اين لانه رو با رنگ هاي متفاوت در اينجا قرار بديد.
نرم افزار هاي طراحي مختلفي در اين زمينه هست.كمي تحقيق كنيد اشنا خواهيد شد.

مورد ديگه برادر من چرا به مطالبي كه گفته نميشه كمتر توجه ميكنيد.
هميشه ميگم ابتدا بررسي كنيد و تحقيق كنيد مشتري پيدا كنيد سپس محصول رو بسازيد.
نه اينكه اول محصول رو بسازيد بعدش بيايد بگرديد دنبال مشتري
ايا پيدا بشود ايا نشود.
اگر پيدا شود كه خوب شكر و خوشحال ميشيد اما اگر نشود از كاري كه كرديد خسته و نااميد خواهيد شد

اما وقتي مشتري رو پيدا كرديد ميدونيد كه محصول به فروش ميره يا حداقل درصد زيادي براي فروش هست.

لانه سگ ساختيد خوب!!!
براي كجا؟؟
90 درصد افراد كه سگ دارند در روستا هستند اين افراد كه از اين موارد به كارشون نمياد
10 درصد باقي مونده در شهر هم كه 5 درصد فرضا ميگيم از اين سگ هاي مانكني هست كه تو خونه نگه داشته ميشه ميمونه 5 درصد ديگه كه اونم بايد بررسي كنيد كه ايا در شهر شما اينطور افراد هستند يا خير؟؟

مورد ديگر براي فروشگاه يا سايت اينترنتي. شما ميتونيد بين 0 تا 100 هزار تومان سايت يا فروشگاه راه اندازي كني.
ولي ايا ميدونيد مثلا محصول شما هست 50000 تومان يك نفر در يك شهر ديگر خريدار كند. اين محصول فرضا مبلغ20000 تومان هم هزينه پست ميخورد و محصول ميشود مبلغ70000 تومان؟؟؟

مورد ديگر در نت جستجو كنيد سايت هاي وجود دارند كه محصولات مثل سگ و يا وسايل اونهارو به فروش مي رساند. ميتونيد با اونها همكاري كنيد.
حال در اين محصول يا محصولات ديگر با ديگر سايت ها.
يا تبليغات محصول رو بذاريد يا با فروش يك درصدي به اونها بدهيد

موفق باشيد

كانال ايده يار: @ideayar
07-24-2013, 11:29 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-24-2013 11:31 AM، توسط afshin67.)
ارسال: #17
(07-23-2013 09:27 PM)mrs.abbasi نوشته شده توسط:  از کارتون خیلی خوشم اومد. یک پیشنهاد حالا که شما می گی از این بهتر و قشنگر هم می تونی بسازی یعنی چقدر بهتر؟ به نظرم رسید عکسها رو پرینت کنم و به دست چند نفر که کارشون به حیوانات مربوطه برسونم. فقط قیمت هم می خوام. من ساکن تهران هستم اگر عکسی از کار بهتر داشته باشید که عالی می شه برام ایمیل کنید و قیمت هم حتما بگید. براتون شروع می کنم بگردم و می گم کجا میخوان. درخصوص قیمت لطفا قیمت پائین ارائه بدین طبق گفته دوست عزیزمون فروش بالا بره. متشکرم و امیدوارم هنرمندی مثل شما به زودی کارش بگیره.
سلام چقدر بهتر: یعنی اینکه این اولین کارم بود و خیلی چیزهارو نمیدونستم اگه بسازم هم میتونم رنگش رو بهتر کنم و هم اگه خریدار هر طرحی رو بخواد واسش بسازم
..................................
متاسفانه عکس جدید ندارم .. ایشااله وقتی یکی دیگه رو خیلی بهتر و قشنگ تر ساختم عکسشو همین جا میزارم
...........................
قیمت ها رو گفتم هزینه ساختش واسه من حدود 60 الی 70 تومن میشه و اگه با تعاونی واسه تهران بفرستم فکر کنم 10 الی 15 تومن بگیرن .. تا بدست شما برسه 80 الی 90 تومن میشه ..و منم تماس گرفتم از کسایی که به صورت اینترنتی میفروشن پرسیدم و 350 تومن قیمت رو گفتن اونم واسه سگای کوچیک و هرچی سگ بزرگتر باشه قیمت بیشتر میشه
......................
واسه فروش هم دوجور مشتری داریم ..یکی سگهای نگهبان که تو کارگاهها و کارخونه ها و انبارها نگهداری میشن
و دومی مردم عادی که سگهای کوچیک تو خونه نگهداری میکنن ... پرس و جو کردم و متوجه شدم واسه اینکه بتونیم لونه رو به کسایی که تو خونه سگ دارن بفروشیم باید به کلینیک های دامپزشکی رفت و با اونا صحبت کرد تا یه نمونه تو مطب بزاریم ... چون کسایی که سگ و گربه دارن حداقل یه بار راهشون به مطب دامپزشکی میفته

(07-23-2013 10:08 PM)90_eh3an نوشته شده توسط:  

کارتون خیلی ستودنیه ...
افتخار می کنم که در جوار شما دوستان هستم
من هم افتخار میکنم که با این سایت و دوستان آشنا شدم
07-24-2013, 12:07 PM
ارسال: #18
(07-24-2013 02:41 AM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط:  سلام افشين عزيز
ابتدا عذرخواهي ميكنم بابت تاخير در ارسال نظر

ببيند قبلا هم به شما گفتم
شما كار رو بلد هستيد اما متاسفانه به روز نيستيد.همينم هم باعث شكست خوردن شما ميشه
ابتدا بذار برات مثال بزنم. شما اين لانه سگ رو ساختيد ولي از بي هنري يا خستگي يا هرچيز ديگه يك رنگ به اون نزديد.
حالا شايد شما از اون شور و اشتياقي كه داشتيد خيلي سريع تصوير رو گرفتيد و قرار داديد ولي در هر صورت ابتدا به موارد مهم تر توجه كنيد.

لانه سگ قشنگه اما ميدوني مثل چي شده؟؟
مثل يك ساختماني كه تازه اسكلت بندي و ديوار چيني اون تمام شده ولي هيچ نمايي نداره.

پس خودت ديگر تا اخر مطلب رو بايد بري.
قبلا گفتم كه از طرح هاي شيك و زيبا و به روز استفاده كن .براي طرح ها هم ميتوني از همين نت كه منبع جامعي هم هست استفاده كني.

مورد ديگر. اگر كار با نرم افزاز هاي نقشه كشي ابزار اين موارد را بلد نيستيد توصيه ميكنم ياد بگيريد. بطور مثال الان ميتونسيد تصوير كامپيوتري اين لانه رو با رنگ هاي متفاوت در اينجا قرار بديد.
نرم افزار هاي طراحي مختلفي در اين زمينه هست.كمي تحقيق كنيد اشنا خواهيد شد.

مورد ديگه برادر من چرا به مطالبي كه گفته نميشه كمتر توجه ميكنيد.
هميشه ميگم ابتدا بررسي كنيد و تحقيق كنيد مشتري پيدا كنيد سپس محصول رو بسازيد.
نه اينكه اول محصول رو بسازيد بعدش بيايد بگرديد دنبال مشتري
ايا پيدا بشود ايا نشود.
اگر پيدا شود كه خوب شكر و خوشحال ميشيد اما اگر نشود از كاري كه كرديد خسته و نااميد خواهيد شد

اما وقتي مشتري رو پيدا كرديد ميدونيد كه محصول به فروش ميره يا حداقل درصد زيادي براي فروش هست.

لانه سگ ساختيد خوب!!!
براي كجا؟؟
90 درصد افراد كه سگ دارند در روستا هستند اين افراد كه از اين موارد به كارشون نمياد
10 درصد باقي مونده در شهر هم كه 5 درصد فرضا ميگيم از اين سگ هاي مانكني هست كه تو خونه نگه داشته ميشه ميمونه 5 درصد ديگه كه اونم بايد بررسي كنيد كه ايا در شهر شما اينطور افراد هستند يا خير؟؟

مورد ديگر براي فروشگاه يا سايت اينترنتي. شما ميتونيد بين 0 تا 100 هزار تومان سايت يا فروشگاه راه اندازي كني.
ولي ايا ميدونيد مثلا محصول شما هست 50000 تومان يك نفر در يك شهر ديگر خريدار كند. اين محصول فرضا مبلغ20000 تومان هم هزينه پست ميخورد و محصول ميشود مبلغ70000 تومان؟؟؟

مورد ديگر در نت جستجو كنيد سايت هاي وجود دارند كه محصولات مثل سگ و يا وسايل اونهارو به فروش مي رساند. ميتونيد با اونها همكاري كنيد.
حال در اين محصول يا محصولات ديگر با ديگر سايت ها.
يا تبليغات محصول رو بذاريد يا با فروش يك درصدي به اونها بدهيد

موفق باشيد
سلام آقای ایده همیشه انتقاد های شما درسته و باید اجراشون کرد ..
اما جواب فرمایشات شما
..........................
در مورد رنگ درست میفرمایید ... و من با نقاش صحبت کردم و بهم گفت رنگ نزن چون ممکنه تو انتقال آسیب ببینه و زدگی ایجاد بشه .. و گفت از روغن جلا استفاده کن و سه بار روغن بزن تا خشک بشه که اینجوری هم خوشرنگ میشه و هم رنگ چوب به چشم میاد...
.................................
در مورد اینکه گفتید اول مشتری پیدا کن و بعد بساز ، اصلا موافق نیستم چون باید من یه نمونه داشته باشم تا به کسی بگم که من مثلا لونه سگ میسازم ..به نظر من هزینه اولیه و ساختن واسه اینکه آشنا بشی لازم و ضروریه
..........................
در مورد مشتری هم باید بگم دیگه مثل گذشته نیست که سگ تو روستا زیاد باشه نمونش شهر کوچیکه خودمون که اگه قبلا 100 تا خانوار همشون سگ داشتن الان حتی پنج تاشونم ندارن .. واسه فروش هم دوجور مشتری داریم ..یکی سگهای نگهبان که تو کارگاهها و کارخونه ها و انبارها نگهداری میشن
و دومی مردم عادی که سگهای کوچیک تو خونه نگهداری میکنن ... پرس و جو کردم و متوجه شدم واسه اینکه بتونیم لونه رو به کسایی که تو خونه سگ دارن بفروشیم باید به کلینیک های دامپزشکی رفت و با اونا صحبت کرد تا یه نمونه تو مطب بزاریم ... چون کسایی که سگ و گربه دارن حداقل یه بار راهشون به مطب دامپزشکی میفته

در مورد فروشگاه اینترنتی هم به فکرش هستم
.............
ولی اینو نباید فراموش کنید که این کاری که من میکنم مثل ساختن مثلا صندلی نیستش که برم تو هر نجاری و اطلا عات بگیرم باور کنید که تو کل منطقه حتی یه نفر نبود که بتونه کمکم کنه .. بعضی هاشونم میگفتن که مگه سگ لونه میخواد سگ بیرون کنار سنگ و درخت میخوابه دیگه ههههههSmile
بالاخره از راهنمایی شما خیلی ممنونم
08-10-2013, 05:46 PM
ارسال: #19
مثل اینکه مشتری پیدا کردن واسه اینجور کارها خیلی سخته ..چند تا از دوستان به عنوان بازاریاب رفتن که مشتری پیدا کنن اما موفق نشدن
09-04-2013, 07:07 PM
ارسال: #20
چند تا لونه گنجشک هم ساختم و نصب کردم

[تصویر: 1378302989633.jpg]

[تصویر: 1378302989622.jpg]

http://up.parsipet.ir/uploads/1378302989654.jpg
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چه کاری در زیرزمین خانه شراره84 2 1,487 03-07-2017 02:50 PM
آخرین ارسال: شراره84
  نظرتان در مورد خانه کتلت (ساندویچ کتلت) ritaa 12 4,598 11-17-2015 11:54 PM
آخرین ارسال: حسین رجبی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS