ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
12 هكتار زمين بلا استفاده!!! زمان کنونی: 09-24-2025, 02:55 AM |
|||||||
|
12 هكتار زمين بلا استفاده!!!
|
04-11-2013, 05:40 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-11-2013 06:05 PM، توسط M3HDI.)
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: 12 هكتار زمين بلا استفاده!!!
سلام سعید جان
اصولا زعفران به آب زیادی نیاز نداره ، تا جایی که یادم می آد کلا دو بار آبیاری میشه یه بارش در پاییزه بار دوم رو یادم نیست مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png |
|||
04-11-2013, 05:52 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
چگونه زعفران بکاریم
زعفران گیاهی که از راه پیاز تکثیر می شود. گیاهی چند ساله است؛زیرا به مدت 4تا12سال محصول می دهد.دوره فعالیت پیاز زعفران هر سال از اوایل آبان تا اردیبهشت سال آینده است.گلدهی وبرداشت محصول از اواخر مهر ماه تا اواسط آبان صورت می گیرد. با شروع فصل گرم برگها زرد وخشک میشوند؛ ولی پیازها سالم می مانند،به اصطلاح خواب تابستانی آغاز میشود. زعفران در مناطق گرم وخشک قابل کشت و پرورش است.گل [b]زعفران نخستین قسمتی است که در اوایل فصل پاییزظاهر میشود. بوته زعفران می تواند در هر خاکی رشد کند؛اما بهترین خاک برای رشدزعفران خاک رسی شنی است.(یعنی سه قسمت رسی ویک قسمت شنی)زمینی که برای زراعت زعفران انتخاب میشود،باید حد اقل برای مدت 4 سال زراعی به کشت زعفران اختصاص داده شود،آفتابگیرودور از سایه درختان باشد. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
04-12-2013, 01:08 AM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
دوست من یک اینکه تاپیک منحصرا برای اموزش زعفران وجود داره
دوم بنده تخصصم پرورش شتر مرغه اون زعفرانیم که کاشتم تو 500 متر زمین بود . پیازشو از سبزوار خریدم و کاشتم. تو کل زمان کشت هم زیاد بهش اب ندادم واسه سال اول انقدی محصول داد که به چهارتا فامیل نوبرونه بدم مرده آن است که نامی به نکویی نبرد فشردن دکمه سپاس موجب دلگرمی بنده و تسلای خاطر بازماندگان میشود
|
|||
04-12-2013, 11:01 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
از همه شما عزيزان براي راهنماييهاتون سپاسگزارم.
اگر يكي از پستهاي من در صفحه قبل رو خونده باشيد نوشته بودم در مورد زعفران خودم هم خيلي مايلم و اطلاعات هم در موردش جمع آوري كردم از نظر آب و هوايي و خاكي زعفران اونجا خيلي خوب ميشه حتي از افرادي كه قبلا به مقدار كم اون منطقه زعفران كشت كردن پرسيدم و گفتن رنگ و بويي به مراتب بهتر از زعفران خراسان داشته!!! (نديدم شايد اغراق باشه اما به هر حال منظورشون اين بوده كه امكانش هست). از اونجايي كه فعلا تهران هستم به احتمال زياد (بايد برنامه هام رو اوكي كنم) اين هفته پيگيري كنم و به جهاد منطقه مراجعه كنم و هم مشاوره بگيرم هم از شرايط اعطاي تسهيلاتشون با خبر بشم. بازم ممنونم اگر باز هم نكات مفيد به ذهنتون رسيد خوشحال ميشم از راهنماييهاي سازنده تون بهره مند بشم دوستان ![]() |
|||
05-04-2013, 06:36 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
خب من شخصا رفتم و پيگير شدم جهاد اعلام كرد تسهيلات ميدن اما فعلا اعتبار نداره و بايد صبر كنم شايد اواخر خرداد اعتبار بگيرن! زمين هم فقط ميتونم از يك هكتارش استفاده بكنم! مشكل آب هم خوشبختانه تا حدودي اميدوار شدم به حلش چون چاه اب كنار زمين هست اما فعلا پيگير هستم براي اجاره از مالكش خلاصه اينكه همچنان مشكل اصلي من نداشتن اعتبار مالي لازم هست از دوستان اگر كسي مايل به شراكت هست حتما اينجا و يا در پيام خصوصي اعلام بكنيد. در ضمن ميخواستم از عزيزاني كه تجربه دارند بپرسم آيا وام (مثلا مضاربه) ميتونم بگيرم؟ شرايط چطور هست؟
|
|||
05-04-2013, 06:58 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
با سلام: در مورد زعفران بايد عرض كنم نوع خاك خيلي اهميت داره مثلا در مناطقي كه قطب كاشت زعفران بوده مشاهده شده كه با فاصله چند كيلومتر از يك مزرعه پر محصول زعفران، شخص ديگر زعفران كاشته ولي جواب نداده. پس حتما بايد نوع خاك مزرعه مورد بررسي قرار گيرد.
لا حَولَ ولا قُوّةَ إلاّ باللّه |
|||
05-04-2013, 07:10 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
دوستي توصيه ميكرد بجاي زعفران گلخانه احداث كنم كه اصلا جنس خاك در اون دخيل نيست اما خب مشكل اصلي من فعلا نداشتن سرمايه اوليه هست و بايد راه حلي پيدا كنم!
|
|||
05-07-2013, 01:17 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
كسي ميدونه هزينه حفر چاه عميق و همينطور هزينه اخذ مجوزش چقدر هست؟
|
|||
05-07-2013, 04:03 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
دوست عزیز درمورد وام مضاربه عرض کنم که من 10تومن ازموسسه کوثر گرفته بودم وواسه 2ماه 500تومن گرفتن که بدک نیست ولی باید بتونی باهاش کارکنی وپول دربیاری
درمورد کاشت زعفران اینو بگم که تحقیقات محققان اینو ثابت کرده که زعفران مناطق سردسیر خیلی بهتر از مناطق گرم مثل خراسان هستش واینو خودم باچشمای خودم دیدم درمورد زمین بلااستفاده هم اینو بگم که اگه من 12هکتار زمین داشتم میرفتم نهال میوه های سفت مانند(ما توترکی بهش میگیم حیوا .هرچی فکرکردم فارسیش به ذهنم نرسید ![]() سپاس |
|||
05-07-2013, 04:07 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-07-2013 04:08 PM، توسط YashaR1989.)
ارسال: #20
|
|||
|
|||
(05-07-2013 04:03 PM)bi gham نوشته شده توسط: دوست عزیز درمورد وام مضاربه عرض کنم که من 10تومن ازموسسه کوثر گرفته بودم وواسه 2ماه 500تومن گرفتن که بدک نیست ولی باید بتونی باهاش کارکنی وپول دربیاریهیوا یا حیوا = به (Beh)
...
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
![]() |
8 هكتار زمين كشاورزي (نياز به شراكت يا سرمايه گذاري) | شيردل | 6 | 1,687 |
10-11-2015 10:11 PM آخرین ارسال: sorin |
زمين مورد نياز براي ايجاد يك كارگاه لواشك سازي | shidmaz | 7 | 4,675 |
06-07-2014 10:47 PM آخرین ارسال: alibati |
|