ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نخوان، نبین، گوش نده ...
زمان کنونی: 09-24-2025, 05:56 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: کامیار کاظمی
آخرین ارسال: iren
پاسخ: 22
بازدید: 4897

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امیتازات : 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نخوان، نبین، گوش نده ...
02-26-2013, 10:25 AM
ارسال: #11
RE: نخوان، نبین، گوش نده ...
وای منم یه مدت آهنگ رپ گوش میکردم
همش ناله همش افکار منفی
ولی گذاشتمش کنار خدا رو شکر
یه بار یه آهنگ هیچ کس رو داشتم گوش میکردم یادم نمیاد کدومو اون روز سه بار تصادف کردم

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
02-26-2013, 11:53 AM
ارسال: #12
بحث جالبی هست .من هم یه مدت خیلی سیاسی شده بودم و مدام اخبار سیاسی میخوندم وسعی میکردم هر کسی مخالف افکار من رو داره رو داغون کنم و سعی میکردم فکر همه رو عوض کنم .
مدام ذهنم مشغول کارهای دولتمردان بود و سعی میکردم هیچ کار دولت از دستم در نره، به نوعی داشتم کارهای اجرایی کشور رو اداره میکردم این شده بود که کار خودم رو خیلی جدی نمیگرفتم و همش از اخبار برداشت منفی داشتم.
و بالاخره به این نتیجه رسیدم که به همه چیز خوشبین باشم و افکار منفی رو از خودم دور کنم و همه رو مثبت نگاه کنم.

منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
02-26-2013, 06:26 PM
ارسال: #13
همه با هم مثبت فکر کنیم
شاید مسخره به نظر بیاد
ولی همین نگاه منفی باعث شده نقل و نبات دیدارهای خانوادگیمون هم پالس های منفی باشه که به یکدیگر و از همه مهمتر به کائنات میدیم.
یادمون رفته "لحظه" را باید دریابیم
انعکاس افکار مثبت ماست که جهان پیرامونمون رو میسازه
با آدمهای به شدت منفی نمیشه بحث کرد و دچار فرسایش میشیم و انرژی مون سریعا دشارژ میشه
با آدمهای معمولی به راحتی میتونیم وارد بحث شده و مسیر بحث رو به سمت مثبت و اینکه چه میتوانیم بکنیم ببریم و تمرکز رو روی توانایی های خودمون ببریم
با آدمهای خیلی معمولی تر به راحتی میشه یک حرف بی ربط رو به بحث انداخت و کاملا مسیر بحث های منفی رو عوش کرد.. مثلا یک جوک تعریف کنیم.

ااووووووول رفاقت، پول خودش میاد
02-01-2014, 09:11 PM
ارسال: #14
خب من قبلا آهنگهای غمگینی گوش میدادم بیشتر هم خراطها که همش از جدایی و خیانت میخوند تا اینکه ی سری اتفاقات ناجور برام افتاد و خودم علتشو فهمیدم
بعد از ازدواجم تصمیم جدی گرفتم که آهنگهای شاد آرامبخش و مثبت گوش بدم و گاهی با همسرم اینا رو گوش میدیم خیلی حس بهتری درباره خودم و زندگی با عشقم دارم.
معمولا توی خونه اخبار هم گوش نمیدیم چون هیچ بار مثبتی نداره واز اون صفحه حوادثی که میفرمایید چیزی کم نداره. مخصوصا خبر سراسری که تهش برا خالی نبودن عریضه چندتا بمب گذاری و کشتار و تصادف نشون میده.10_004
02-01-2014, 10:19 PM
ارسال: #15
باسلام به همه دوستان
وتشکر از مهندس کاظمی عزیز بخاطر یاد اوری این موضوع

هر غذایی یه سری تاثیرا ت روی بدن مامیگذاره و عوارضی داره (مثلا تاثیر نوشابه یا دوغ یا مشروبات الکلی بر روی بدن متفاوته) خیلی باید مراقب خوراک جسمی بود آیا اگه به شما بگن فلان غذا سمی یا فاسد هست بازم حاضر به خوردن اون هستید ؟! موسیقی وفیلم وروزنامه ونت و.... همه وهمه مجاری تغذیه روحمون هستند پس خیلی باید مراقب تغذیه روحمون باشیم که مبا دا مسموم یا بیمار بشیم!

من خودم به شخصه سعی میکنم موزیک بی کلام گوش بدم یا اینکه خارجی گوش بدم (چون نمی فهمم چی میگه!Big Grin)البته بعضی وقتهاناپرهیزی می کنم.
توخونه من تماشای اخبار ممنوعه!(مگر درموارد ضروری) تماشای سریالهای ایرانی بی محتوا وچرت وپرت و سرشار از نگاتیویته هم ممنوعه!م/ا/ه/و/ا/ر/ه هم که کلا ندارم!
من وهمسرم فقط کانال نسیم رومی بینیم اون هم موقعی که کانال پویا نمایی برنامش جالب نباشه!

توصیه من به همه دوستان : از دیدن کارتون های شاد وخنده دار غافل نشید روح آدم رو حال میاره وآرومتون می کنه!(به نظر من ادمها اگه 80سالشون هم بشه باز به دیدن کارتون نیاز دارند9_003)

از راه شگفت خدا پول مثل سیل بطرف من سرازیر شده
02-01-2014, 11:02 PM
ارسال: #16
آره دقیقا درست میگید..... مخصوصا این چرت و پرت هایی که م.ا.ه.و.ا.ره. میگه واقعا تاثیر منفی داره.
منم هر روز روزنامه میخونم. اشتراک داریم. قول میدم صفحه حوادثو بندازم کنار... واقعا درست میفرمایید. ممنون

.....ما فرق داریم.....
02-01-2014, 11:59 PM
ارسال: #17
(02-01-2014 10:19 PM)مرتضی الهی نوشته شده توسط:  باسلام به همه دوستان
وتشکر از مهندس کاظمی عزیز بخاطر یاد اوری این موضوع

هر غذایی یه سری تاثیرا ت روی بدن مامیگذاره و عوارضی داره (مثلا تاثیر نوشابه یا دوغ یا مشروبات الکلی بر روی بدن متفاوته) خیلی باید مراقب خوراک جسمی بود آیا اگه به شما بگن فلان غذا سمی یا فاسد هست بازم حاضر به خوردن اون هستید ؟! موسیقی وفیلم وروزنامه ونت و.... همه وهمه مجاری تغذیه روحمون هستند پس خیلی باید مراقب تغذیه روحمون باشیم که مبا دا مسموم یا بیمار بشیم!

من خودم به شخصه سعی میکنم موزیک بی کلام گوش بدم یا اینکه خارجی گوش بدم (چون نمی فهمم چی میگه!Big Grin)البته بعضی وقتهاناپرهیزی می کنم.
توخونه من تماشای اخبار ممنوعه!(مگر درموارد ضروری) تماشای سریالهای ایرانی بی محتوا وچرت وپرت و سرشار از نگاتیویته هم ممنوعه!م/ا/ه/و/ا/ر/ه هم که کلا ندارم!
من وهمسرم فقط کانال نسیم رومی بینیم اون هم موقعی که کانال پویا نمایی برنامش جالب نباشه!

توصیه من به همه دوستان : از دیدن کارتون های شاد وخنده دار غافل نشید روح آدم رو حال میاره وآرومتون می کنه!(به نظر من ادمها اگه 80سالشون هم بشه باز به دیدن کارتون نیاز دارند9_003)

عجب حسن تفاهمی فکر میکردم خونواده ی ما غیر طبیعیه که این کارارو میکنه .منظورم ندیدن اخبار و نداشتن م/ا/ه/و/ا/ر/ه و این حرفا.
فقط بدی کار ما اینه به جای کارتون هر کدوم میشینیم پشت لپ تاپامون و وبگردی میکنیم البته با هم تبادل اطلاعات لحظه ای هم داریم و کلی مطلب رد و بدل میشه ولی خب خیلی جالب نیست.فکر کنم همون کارتون بهتره جدا باید امتحانش کنم.10_004
02-03-2014, 09:24 AM
ارسال: #18
با سلام خدمت دوستان گرامي
با توجه به اهمييت موضوع در همين تايپيك ،دوستان هر آهنگ فيلم سنمايي ،مطالب خنده دار كه تاثير مثبتي بر افكار آدم دارد را معرفي نمايند.
چون من خودم خيلي مواقع ميمانم كه آهنگهاي مفيد يا فيلمهاي با ارزش كدامها هستن و چگونه به آنها دسترسي پيدا كنم.

وقتی این همه اشتباهات جدید وجود دارد که میتوان مرتکب شد چرا باید همان قدیمی ها را تکرار کرد.
http://www.seftah.ir
http://www.seftah.com
02-03-2014, 11:43 AM
ارسال: #19
سلامی گرم به دوستان عزیز
من هم اول صفحه حوادث رو بر میدارم و باهاش شیشه های ویترین مغازه رو تمیز میکنم.
من و همسرم به کارتون های شاد علاقه داریم. نمی دونم شما باب اسفنجی رو میبینید یا نه! من شخصیت باب اسفنجی رو خیلی دوست دارم پر از انرژی مثبته، شاید خنده دار باشه ولی به شما هم توصیه می کنم ببینید! پاتریک هم خیلی باحاله!!!
من واقعا متاسفم که توی فیلم های ایرانی پر از انرژی منفیه و کمتر سعی شده از تلاش برای موفقیت، فکر مثبت، خوش بینی و ... در مضمون فیلمها استفاده بشه! بعد میگن چرا شبکه های خارجی؟؟؟!!! A00 (86)

«خدا با من است و مرا تنها نمی گذارد. خیلی عالی است!!»
02-06-2014, 11:49 PM
ارسال: #20
بعضی وقتها هم بد نیست امید جهان و حامد پهلان رو گوش بدیم.
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS