ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

حق شاگردی!!!!
زمان کنونی: 09-25-2025, 03:16 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Haavin
آخرین ارسال: Delta.H
پاسخ: 23
بازدید: 4488

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امیتازات : 3.35
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حق شاگردی!!!!
12-07-2012, 01:36 AM
ارسال: #11
RE: حق شاگردی!!!!
دوستان در وصف این 2 عزیز لپ کلام را گفتند.دیگر حرفی نمیشود زد.
فقط اینکه خدایا تو را شکر میکنیم که در اینجا هستیم.
خدایا این 2 عزیز و خانواده هاشون را سلامت نگه دار.
امین.

همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-07-2012, 08:10 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-07-2012 09:16 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #12
من به نوبه خود از ادمین عزیز و دو ست داشتنی انجمن سپاسگزارم که با ایده زیبایشان دانشگاهی را تاسیس کرده که اساتید با ارزشی چون تک تک عزیزان در آن می آموزند و آموزش می دهند. به جرئت می توانم عرض کنم این انجمن پر از اساتیدی که هر عزیز تخصصهای دارد که در جامعه مورد نیاز است و صادقانه و بی ادعا نه حتی بعنوان استاد و ......بلکه بعنوان عضو ساده ای از انجمن در طبق اخلاص می گذارند.
من که از صبح زود تا پاسی از شب خود را در انجمن می بینم به عشق همین عزیزان است.
چنانچه نتوانسته باشم سئوالات مورد نظر شما را جواب دهم صمیمانه عذر خواهی میکنم.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-07-2012, 03:50 PM
ارسال: #13
با سلام و سپاس

خداوندا نیرویی بر من عطا فرما تا بار سنگین مسئولیتم را نسبت به این جوانان بزرگ به سرمنزل برسانم.

بنده از لطف دوستان بسیار سپاسگزار بوده و اگر نتوانسته ام به وظیفه ام به خوبی عمل کنم به بزرگواری خویش ببخشید.بنده تمام سعی خود را میکنم .

عزیزانم یک خواهشی از تک تک شماها دارم :
اگر بمیرم ،سر قبرم کسانی بیایند که با قامتی ایستاده ،افکاری بزرگ ،حفظ ارزشها و با دستانی پر از موفقیت هایشان سراغم بیایند و سر مزارم با من صحبت کنند وبرایم بگویند : نگران نباش که وطن با وجود ما جوانان آبادتر شده و هر تک تک ما برای خود دنیایی ساخته ایم که نسل ها از ثمره مثبت آن استفاده خواهند کرد.

در زندگیم چیزی اراده نکرده ام که به آن نرسیده باشم ولی یک آرزو دارم که فقط توسط شماها قابل رسیدن می باشد و آن هم پیشرفت خودتان هست.پس امیدم به شماهاست.

دوستتان دارم.
12-07-2012, 07:05 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-07-2012 07:57 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #14
خداوندا نیرویی بر من عطا فرما تا بار سنگین مسئولیتم را نسبت به این جوانان بزرگ به سرمنزل برسانم.

الهی آمین.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
12-07-2012, 10:19 PM
ارسال: #15
در مقابل این همه مهر و نیک‌ سرشتی جز ادای احترام و اطاعت از خودم چیزی ندارم که حق مطلب رو برسونه ; جز این جمله از کوروش کبیر :
"من یاور یقین و عدالتم من زندگی ها خواهم ساخت، من خوشی های بسیار خواهم آورد من ملتم را سربلند ساحت زمین خواهم کرد، زیرا شادمانی او شادمانی من است."

Don't be a MAYBE ; a maybe never made History !!!
-------
نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش
ما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
12-07-2012, 11:18 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-07-2012 11:19 PM، توسط مهدی گل محمدی.)
ارسال: #16
سر تعظیم فرود می آورم در مقابل این بزرگوارانی که میتوانستند پول ها و داشته هایشان را برخمان بکشند ولی دست پدرانه شان را بر سر ما کشیدند و کمکمان کردند.
سپاسگذارم از خداوند بزرگ که در درجه ی یک شاگرد در حال پس دادن درس به استادان بزرگ این دانشگاه هستم.

سربلند باشید.

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
12-08-2012, 12:31 PM
ارسال: #17
می دونم که همه این بزرگان و سایر دوستان انجمن 10_004نزد پروردگار دارای ارج و قرب زیادی هستند ،چون برای هم دلسوزند و من به آنان افتخار می کنم.
ممنون از حس قدرشناسی همه دوستان نسبت به اساتید و بزرگان انجمن

امسال سالی هست که به امید خدا حتماً به دوتا از آرزو هام می رسم.5_004
12-08-2012, 01:55 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-08-2012 01:56 PM، توسط vahid61.)
ارسال: #18
*تقدیم به استاد قربانیان ، جناب نامی ،ادمین عزیز وهمه ی دوستای نازنینم*
خدایا
دوستانی دارم که در اعماق قلبم جای دارند آنان

شایسته محبتند و یادشان مایه آرامش جان است

در میان خلق معدن خیرند ودارنده پاکترین خصوصیات

پس ای خدای من اکرامشان کن و بر صفات نیکشان

بیفزای و سلامتشان بدار .4yajuyo

همیشه آنچیزی اتفاق می افتد که منتظرش هستید……
12-14-2012, 07:30 PM
ارسال: #19
چه زیبا و جالب دوست خوش فکرم خانم هاوین نوشتند و تشکر و قدردانی کردند از اساتید این انجمن و همینطور دیگر دوستان این انجمن این نشان از قدرشناسی از زحمات اساتید دارد.

به نظرم در قبال زحماتی که اساتید انجمن می کشند تک تک ما جوانان ایران زمین وظیفه ای داریم. این وظیفه هم به صورت کلامی که همان تشکر و قدردانی است و هم باید به صورت عملی باشد. به نوعی شاید وظیفه اصلی ما تعهد به خود برای حرکت در مسیر پیشرفت است. همانند فرزندی که با نمرات خوب خود از خانواده حامی خود تشکر می کند و این همان تشکر عملی است که یقینا خستگی های خانواده حامی را به در میکند و مسیر برای رشد و کمک به جوانان دیگر باز می شود مطمئنا هدف تمامی اساتید از وقت گذاشتن در اینجا فقط و تنها فقط پیشرفت ما جوانان است.

شخصا امیدوارم که قدر زحمات تمامی اساتید زندگی ام را بدانم.
12-14-2012, 07:42 PM
ارسال: #20
(12-14-2012 07:30 PM)MohammadV نوشته شده توسط:  چه زیبا و جالب دوست خوش فکرم خانم هاوین نوشتند و تشکر و قدردانی کردند از اساتید این انجمن و همینطور دیگر دوستان این انجمن این نشان از قدرشناسی از زحمات اساتید دارد.

به نظرم در قبال زحماتی که اساتید انجمن می کشند تک تک ما جوانان ایران زمین وظیفه ای داریم. این وظیفه هم به صورت کلامی که همان تشکر و قدردانی است و هم باید به صورت عملی باشد. به نوعی شاید وظیفه اصلی ما تعهد به خود برای حرکت در مسیر پیشرفت است. همانند فرزندی که با نمرات خوب خود از خانواده حامی خود تشکر می کند و این همان تشکر عملی است که یقینا خستگی های خانواده حامی را به در میکند و مسیر برای رشد و کمک به جوانان دیگر باز می شود مطمئنا هدف تمامی اساتید از وقت گذاشتن در اینجا فقط و تنها فقط پیشرفت ما جوانان است.

شخصا امیدوارم که قدر زحمات تمامی اساتید زندگی ام را بدانم.

بله. دقیقا همین است.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS